13 най-добрите приставки за плащане на WooCommerce

Най-добрите приставки за плащане на WooCommerce

Сигурно сте чували за WooCommerce и преди? Това е един от най-лесните начини за изграждане на онлайн магазин с WordPress. WooCommerce позволява на сайта притежава добавяне на продукти, цифрови стоки и дори абонаменти (в зависимост от инсталираните разширения на WooCommerce). Но за всички страхотни функции, които WooCommerce включва, има само няколко вградени опции за плащане по подразбиране. За щастие за вас, има тонове безплатни и премиум приставки за плащания за WooCommerce, които можете да добавите, за да предлагате на клиентите нови опции за плащане.


Независимо дали искате да добавите Stripe, Amazon Pay или cryptocurrencies, има плъгин за вас. Въпреки че това по никакъв начин не е пълен списък на всеки вариант на шлюз за плащания за WooCommerce, ние се опитахме да обхванем повечето основни опции. Надяваме се, че по-долу ще намерите подходящата приставка за плащане към WooCommerce за вашите клиенти!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Приемете плащания чрез Paddle и супер лесната WP SmartPay интеграция. С WP SmartPay ще имате силата на Paddle за вашия магазин WooCommerce. Това означава, че можете да приемете почти всеки начин на плащане – Visa, Discover, Apple Pay, банкови преводи и други! И това прави управлението на данъците на магазина ви лесно, тъй като Paddle събира и възстановява данъка върху продажбите за вас. Освен това не е нужно да създавате собствени фактури – всичко се обработва от Paddle и WP SmartPay!

WP SmartPay ви дава възможност също така да приемате еднократни и периодични плащания, проектирайте безпроблемен процес на плащане, за да стимулирате реализациите (дори можете да създавате изскачащи прозорци) и да добавите персонализирани кодове на купони, за да подобрите магазина си. Плюс това е оптимизиран за мобилни устройства, поддържа повече от 20+ валути (и 11+ езика) и има автоматични актуализации (стига вашият лиценз за приставки да е активен).

2. Ивица от WooCommerce

Ивица от WooCommerce

Това е отличен плъгин за шлюз за плащания за всеки собственик на уебсайт WordPress, чийто бизнес е разпространен в различни страни по света. Помага ви да вземате плащания от клиенти в 26 държави, използвайки Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay и др. WooCommerce Stripe също има уеб плащания Поддръжка на API, което позволява на клиентите да плащат на собствениците на фирми чрез мобилни канали за плащане.

3. Платформа FONDY за плащане

Многофункционален шлюз за плащания FONDY

Безплатният плъгин за шлюз FONDY улеснява приемането на плащания в 120 страни в ЕС и извън него. Просто инсталирайте приставката, за да добавите FONDY като опция за плащане във вашия магазин на WooCommerce (Забележка: ще трябва да се регистрирате за FONDY акаунт за да получите вашия идентификационен номер и секретен ключ на търговеца). Тогава вашите клиенти ще могат да плащат с избора си на Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, директен дебит, наложен платеж и повече в повече от 100+ валути. Освен това с FONDY, можете дори да персонализирате и добавяте брандиране към вашия портал за търговци, за да направите процеса на касата безпроблемен. Какво не е да обичаш?

4. Плащане чрез PayPal от WooCommerce

PayPal Checkout от WooCommerce

Всеки предприемач, който използва WooCommerce, за да управлява своя WordPress магазин, може да използва тази богата на функции добавка, за да продава своите продукти и услуги в безопасна среда. Плюс това, Paypal е един от най-използваните и надеждни платежни процесори, така че клиентите да се чувстват комфортно да го използват. Тази добавка има In-Context Checkout, която отговаря на всички необходими изисквания за сигурност за уебсайт за електронна търговия. Също така не бива да променя темата на вашия уебсайт по никакъв начин. Само не забравяйте, че In-Context Checkout използва модален прозорец (на сървърите на PayPal). Но клиентите ще бъдат пренасочени обратно към вашия сайт след касата.

5. Amazon Pay от WooCommerce

Amazon Pay от WooCommerce

Милиони хора използват Amazon, за да поръчват почти всичко (здравей Prime безплатна 2-дневна доставка). Но знаете ли, че можете да добавите Amazon Pay като опция за плащане за вашия магазин WooCommerce? С този плъгин за шлюз за плащания WooCommerce можете да получавате плащания от клиенти чрез Amazon. финанси. Клиентите могат лесно да направят каса, като влязат в своя акаунт в Amazon. След това приставката ще показва персонализирано съобщение „благодаря“ на клиентите, когато приключат транзакция.

6. Квадрат от WooCommerce

Квадрат от WooCommerce

Вземете плащания от клиенти лесно и бързо лично с Square. Този плъгин е чудесна опция за собствениците на магазини на WooCommerce, които също поддържат физическа витрина. Особено, тъй като плъгинът ви позволява да синхронизирате инвентара си между вашия онлайн магазин WooCommerce и Square POS. Инсталирането и използването са прости благодарение на чистия и лесен за използване интерфейс. Всички данни за плащания на клиенти се обработват от Square, така че не е нужно да се притеснявате за това.

7. PayPal за WooCommerce

PayPal за WooCommerce

Всички знаем, че PayPal е популярна платформа сред бизнес организациите за извършване на онлайн транзакции. И с този безплатен плъгин можете да се насладите на удобствата на PayPal на вашия уебсайт. Този плъгин ви позволява да събирате плащания от клиенти без месечна такса в САЩ и Канада. Той улеснява безпроблемната интеграция на PayPal и вградените филтри за измами помагат да защитите вашия онлайн магазин от измамници. Плъгинът дори включва вградена токенова система, така че клиентите да могат да запазят информацията си за плащане. Плюс това разработчиците на плъгини предлагат БЕЗПЛАТНА сметка PayPal Payment Pro за всеки магазин с поне 1000 долара месечни продажби.

8. WorldPay за WooCommerce

WorldPay за WooCommerce

Приемете плащания с кредитни карти чрез вашия магазин WooCommerce с Worldpay. С това първокласно разширение за плъгин шлюз на WooCommerce клиентите могат да се справят с всяка основна кредитна карта, включително Visa, Mastercard, Amex, JCB и дори Diners или дебитни карти.

Акаунт Worldpay е необходим за използването на тази приставка, тъй като всички плащания се управляват и обработват чрез техните сървъри (което е и причината, поради която бихте искали тази добавка). Когато клиентите казват, те въвеждат информация за плащането сигурно чрез Worldpay и след като тяхната поръчка бъде потвърдена, се пренасочват към страница за потвърждение на вашия сайт. Инсталирането и настройката са прости и бързи. Можете лесно да продавате премиум продукти или изтегляния (като музика, видео, електронна книга, PDF или други цифрови медийни файлове) на уебсайта си, докато използвате този плъгин.

9. Моли плащания за WooCommerce

Моли плащания за WooCommerce

Плъгинът WooCommerce Mollie Payments ви позволява да интегрирате много основни методи на плащане с WooCommerce. Mollie поддържа основни кредитни карти, дебитни карти, местни и международни методи за плащане, както и опции „плащане след доставка“ (23 в момента на писането на това всъщност). Това го прави изключително гъвкава опция за клиентите и мощен инструмент за собствениците на бизнес.

Няма такси за използване на плъгин Mollie с вашия магазин на WooCommerce (само основни такси за транзакции, когато клиентите казват). Просто инсталирайте и конфигурирайте вашите настройки, за да започнете да приемате плащания. Приставката дори работи с многосайтови и е съвместима с WPML. Така че, ако сте създали локализирани версии на вашия магазин на WooCommerce, ще можете да използвате опциите за качване на Mollie при всеки превод.

10. Braintree за WooCommerce

Braintree за WooCommerce

Този плъгин е официално партньорство на Braintree & PayPal. С инсталираната инсталация можете да добавите опции за клиентите да плащат с кредитна карта, PayPal, Google Pay и дори ApplePay. Най-доброто от всичко – това е напълно безплатно за вас. Тази уникална приставка за плащания към WooCommerce също е SAQ A PCI съвместима.

11. Шлюз за плащане на WooCommerce USAePay

Шлюз за плащане на WooCommerce USAePay

Информация и DownloadView Демонстрацията

Разширението на ePay Gateway за WooCommerce USA предлага напълно интегрирано изживяване при поръчка между WooCommerce и US EPay в САЩ. Със САЩ ePay можете да приемате и обработвате транзакции от всяко място на света за вашия магазин WooCommerce. Плюс това е сертифициран ECI шлюз в реално време – така че можете да таксувате клиенти и да получавате плащане веднага. Тази премиум приставка включва мощни функции за плащания, абонаменти, запазени методи за плащане, възстановяване на средства и други. САЩ ePay също поддържа множество валути, така че клиентите могат да купуват продукти в местната валута.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Информация и DownloadView Демонстрацията

Cryptoniq е уникална и богата на функции премиум приставка за плащане на WordPress, която ви позволява да интегрирате платежни инструменти, използвайки криптовалута. Трябва да знаете, че тази приставка за WordPress е създадена, за да направи плащанията възможно най-удобни за клиента и продавача. В момента поддържа 4 криптовалути – включително Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Най-хубавото е, че Cryptoniq не включва услуги на трети страни и такси за транзакции.

Този плъгин е много полезен за всички онези бизнес организации, които правят бизнес сделки с по-големи суми и извършват транзакции в криптовалути. Само имайте предвид, че това е разширение на WooCommerce. Ако не искате да инсталирате и използвате WooCommerce, не се притеснявайте. Все още има редица страхотни начини, по които можете да приемете биткойн с WordPress, заедно с други криптовалути.

13. Портал за плащания WooCommerce Pesapal

Портал за плащания WooCommerce Pesapal

Информация и DownloadView Демонстрацията

Порталът за плащания WooCommerce Pesapal е друго разширение за WooCommerce, което предлага множество нови възможности за плащане. С инсталираното разширение WooCommerce клиентите могат да извършват незабавни плащания с помощта на Pesapal. Повечето потребители казват, че това е прост плъгин за WordPress и много лесен за настройване. Той е съвместим с eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Това го прави достъпно за популярни африкански страни като Кения, Уганда, Замбия, Зимбабве, Руанда, Танзания и Малави.

Заключителни мисли за приставките за плащане на WooCommerce

Различните приставки за плащания за WooCommerce ви позволяват да обработвате онлайн транзакции на вашия WordPress сайт. Това е чудесен начин да се харесате на по-широка клиентска база и да увеличите общите приходи за вашия магазин. Можете да изберете всеки плъгин от гореспоменатия списък и да започнете да приемате плащания.

Опитвали ли сте някой от горните приставки? Или има други приставки за плащане към WooCommerce, които бихте препоръчали? Просто оставете коментар по-долу – ще се радваме да знаем как обработвате плащания на вашия сайт WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map