13 най-добрите приставки за фитнес и фитнес за WordPress

15 най-добри приставки за здраве, фитнес и фитнес за WordPress

Здравето и фитнесът са популярна ниша, така че не е чудно, че има множество фитнес теми, свързани с WordPress, и приставки WordPress за фитнес, които ви позволяват да създадете мощен уебсайт за фитнес.


Но търсенето в интернет на най-добрите плъгини там може да отнеме много време, поради което закръглихме най-добрите инструменти и плъгини за вашия уебсайт. Ще намерите разнообразие от фитнес проследяване, BMI калкулатори, плъгини за рецепти, както и други плъгини WordPress за фитнес, предназначени да работят с всичко – от CrossFit кутии до йога студиа.

Приставките в този списък ще ви помогнат да добавите полезни функции към вашия сайт и да осигурите допълнителна стойност на вашите читатели. Независимо дали водите фитнес блог или уебсайт за фитнес, има нещо за всички в този списък.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Premium BMI Calculator

Премия BMI калкулатор, съответстваща на темата

Искате ли да добавите персонализирани цветове към вашия BMI калкулатор? Този първокласен BMI калкулатор предлага вградени опции за цветове, шрифтове и стилове. Плюс това е мобилен отзивчив и лесно да се вмъква в уебсайта ви чрез джаджи.

hr Самият калкулатор разполага с полета за височина (в метри или инчове) и тегло (в килограми или паунда), с автоматизирани резултати от BMI и интерпретация (поднормено тегло, нормално, затлъстяване или наднормено тегло).

Вземете калкулатора на ИТМ

2. Плъгин за проследяване на отслабване Freemium WordPress

Tracker за отслабване

С тази приставка вашите читатели могат да проследяват напредъка си в отслабването. Плъгинът им позволява да влязат в телесните си измервания и теглото си, както и да поставят цели и целеви измервания и тегло. Те могат да виждат информацията като диаграма или таблица и могат да се показват с помощта на къси кодове и джаджи.

На задния ден вие или вашият фитнес треньор можете да взаимодействате с техните клиенти и да им помогнете да постигнат целите си. Основният плъгин е безплатен, но можете да изтеглите и платена версия за повече функции. Забележка: Плъгинът е безплатен, но предлага и платена версия, започваща от £ 40 / година.

Изтеглете Tracker за отслабване

3. Рецепти за планиране на хранене Pro Plugin

Плановик за хранене Pro

Ако редовно публикувате здравословни рецепти на уебсайта си, този плъгин ще ви позволи да ги споделите по визуално привлекателен начин, както и ще предостави на вашите читатели хранителна стойност и възможност за тяхното отпечатване.

Плъгинът е напълно отзивчив и идва с вградена информация за схемата, така че вашите рецепти са оптимизирани за търсачките. Хранителната информация се предоставя от ESHA Research, световен лидер в областта на храненето за повече от 30 години. Други функции включват възможност за добавяне на връзки към съставки, които могат да бъдат закупени от партньорски сайтове, вмъкване на бележки и снимки в инструкции, автоматично попълване на съставки и други.

Изтеглете Meal Planner Pro

4. Безплатен Keto Calculator WordPress Plugin

Кето калкулатор

Кето диетата е една от най-популярните диети и с тази приставка можете да измерите хранителните си нужди и да постигнете желаните от вас цели за отслабване и изпълнение. Използването на приставката е просто – всичко, което трябва да направите, е да добавите краткия код към всяка публикация или страница на вашия сайт.

Можете да въведете информацията си в метрични или имперски единици, да показвате резултати с помощта на диаграми и таблици, както и да предоставяте на посетителите както план за диета за отслабване, така и за наддаване на тегло. Можете също така да генерирате персонализирани PDF отчети и да персонализирате показването на диаграми и таблици.

Изтеглете Keto Calculator

5. Безплатен Crossfit плъгин за бяла дъска CF

CF Бяла дъска

CF Whiteboard се интегрира перфектно с уебсайта на Crossfit. Плъгинът добавя проследяване на социалните тренировки към вашия сайт и позволява на вас и вашите читатели да проследявате тренировки и резултати, да сравнявате PR-тата и показателите на историческа основа, да следите посещаемостта им и да имате незабавен преглед на техния напредък, който винаги е наличен.

Плъгинът включва също тренировки и движения, което ви спестява време да ги изградите от нулата. Можете да проследявате неограничени потребители и да търсите в техните резултати.

Плъгинът е безплатен за изтегляне, но имайте предвид Crossfit е платена услуга, която започва от $ 50 / месец след 30-дневната пробна версия.

Изтеглете CF Whiteboard

6. Съдържание отключено: Безплатен фитнес плъгин

Съдържание Отключена фитнес

Ако се мъчите да излезете със съдържание за вашия фитнес сайт, тази приставка може да ви помогне. Можете лесно да добавяте рецепти, WODs, съвети за фитнес, пози за йога и много други. Плъгинът ви позволява да намерите и изберете професионално написано и илюстрирано съдържание, насочено към фитнес уебсайтове, и да ги добавите към вашия сайт.

Съдържанието е безплатно за показване и идва от някои от най-продаваните автори на фитнес.

Изтеглете съдържание отключено: фитнес

7. WPGYM – Premium система за управление на фитнес за WordPress

WPGYM - система за управление на фитнес за WordPress

Ако имате уебсайт за фитнес, този плъгин ще ви предостави всички инструменти, необходими за управление на членовете ви. Не само можете да преглеждате подробности за членовете си, като например личната им и жизненоважна статистика, можете също да събирате плащания, да изпращате фактури и да генерирате отчети за продажби.

Таблото за управление включва интегриран календар, за да можете лесно да преглеждате важни събития и да следите различни занимания с фитнес и графици на тренировки. На всичкото отгоре можете да създавате хранителни и хранителни планове за членовете си, да записвате тяхната посещаемост и други.

Вземете системата за управление на фитнес за WordPress

8. Безплатно членство в гимнастическото студио

Управление на членството в Gym Studio

Ако не се нуждаете от толкова функции, колкото приставката по-горе, помислете за приставката за управление на членството в Gym Studio. Плъгинът добавя няколко допълнителни бутона към вашия редактор на публикации, за да можете лесно да вградите календара на класа, зоната за влизане в графици и страницата за проверка на членството.

Можете също да управлявате класове, инструктори, членове и членства и всеки член получава автоматично генериран QR код, който може да използва на своите смартфони за достъп до зоната на члена и други.

Изтеглете членския мениджър на фитнес / студио

9. MB Spirit за MINDBODY

MB Spirit for Mindbody

Ако имате уебсайт, фокусиран върху йога, този плъгин ще ви бъде полезен. Тя ви позволява лесно да добавяте вашата MINDBODY информация във вашия уебсайт. Можете да създадете произволен брой джаджи за показване на информация, която включва графици на класове, събития, семинари, подробности за членове на персонала и инструктора, видове сесии и други.

Създадените приспособления могат да се добавят към публикации и страници или можете да използвате кратък код за прилагане на филтри за данни и да коригирате оформлението за отделни страници.

Изтеглете MindBody за WordPress

10. Джаджа за котировки за здраве и фитнес

Здраве и фитнес джаджа

Искате ли да добавите малко мотивация към вашия уебсайт? Джаджата Health & Fitness Quotes показва на случаен принцип една от 500+ оферти, за да повиши морала и да мотивира фитнес клиентела си, за да продължавате да натискате. Просто инсталирайте и използвайте приспособлението във вашата странична лента, долен колонтитул или друга област, готова за приспособление.

Изтеглете Heath & Fitness Quotes

11. Плъгин за планово планиране с адаптивен график

Плъгин за адаптивно планиране на графика

Планирането е от решаващо значение, независимо дали става въпрос за вашите фитнес класове или тренировки едно на едно. Плъгинът за разписание е чудесна опция за добавяне на лесни за четене графици на класове към уебсайта ви, изграждане и показване на персонализирани планове за хранене, очертаване на програма за спортна терапия, планиране на WODs и други. С множество персонализирани цветове, шрифтове, джунджурии и събития със сигурност ще отговори на вашите нужди. Плюсът включва интеграция с къс код и Visual Composer, така че можете лесно да го поставите във всяка страница или публикация.

Вземете график на разписанието

12. Групи за WooCommerce, абонаменти и резервации

Групи за WooCommerce, абонаменти и резервации

И накрая, WooCommerce има собствено изчерпателно ръководство за създаване на персонализируем стек специално за спортни зали (или доджоу, както го поставят). Чрез използване на комбинация от обичай Групи за WooCommerce (чрез безплатен плъгин), Абонаменти за WooCommerce и WooCommerce резервации (за които ще говорим по-нататък) можете да създадете лесен начин за клиентите да преглеждат, купуват и подновяват членството си за фитнес залата. Цената на този ефективен стак ще варира в зависимост от това, ако използвате собствените премиум опции на WooCommerce или ако използвате безплатни разширения от WordPress.org (въпреки че не можем да гарантираме, че безплатните опции ще работят също).

Вижте ръководството за фитнес залата на WooCommerce

13. WooCommerce Bookings WordPress Plugin

Добавка за резервации за WooCommerce

WooCommerce Bookings е разширение за безплатния плъгин за създаване на онлайн магазин WooCommerce за WordPress. След като добавките за резервации са инсталирани на вашия сайт заедно с WooCommerce, след това можете да предложите на посетителите си възможността да се регистрират и да резервират местата си върху създадените от вас букмейкъри. Това може да са вашите фитнес класове, сесии с лични треньори, групови упражнения или всякакви други дейности, които предлагате, където участниците трябва да се регистрират, за да резервират мястото си.

Докато приставката за WooCommerce е създадена за продажба на продукти онлайн, можете да конфигурирате сайта си така, че да няма нужда от смяна на ръцете, за да могат вашите посетители да направят резервация. Използването на тази приставка за електронна търговия и добавката за резервации може да изглежда като дълготраен начин за добавяне на форма за групова регистрация към вашия сайт на WordPress, но изглежда, че това е най-доброто от наличното решение, което понастоящем е на разположение.

Вземете резервации за WooCommerce

Обобщавайки

Независимо дали управлявате пълноценна фитнес зала, уебсайт Muay thai или обикновен блог за фитнес, можете да използвате нашия списък по-горе, за да намерите приставки за WordPress за фитнес и фитнес, които ще подобрят вашия сайт. Вашите читатели могат да се възползват от редица от тях, както и те могат да проследяват собствените си данни и дори да ги отпечатват и споделят с приятелите си.

За още полезни плъгини и теми вижте нашата обща тема на WordPress за фитнес зали. Или ако сме пропуснали любимия ви плъгин (или този, който сте разработили), споделете линк в секцията за коментари по-долу. Ще се радваме да разгледаме!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map