13 най-добри приставки за известяване за WordPress Push 2020

Най-добрите приставки за известяване за WordPress Push

Всички собственици на уебсайтове искат да създадат следа от ентусиасти, които редовно се връщат да четат съдържание, взаимодействат със своята общност и купуват продукти. Има много начини за насърчаване на посетителите да се върнат на вашия сайт. От създаване на ангажираща имейл кампания и поддържане на високо присъствие в социалните медии, до провеждане на промоции и състезания, да посочим само няколко. Напоследък обаче се наблюдава увеличение на плъгините за известие за известяване в WordPress за свързване с аудитории.


В тази статия ще разгледаме какви точно са натискащите известия и дали те могат да бъдат използвани за увеличаване на броя на връщащите се посетители на вашия сайт. Ще споделим и някои от най-добрите плъгини за известяване на WordPress и какво да търсите при избора на такъв.

Какво представляват приставките за известяване на WordPress Push?

WordPress Push Plugins за известяване

Известието чрез натискане е автоматично съобщение, изпращано на предишни посетители на уебсайтове (които са се избрали разбира се), когато не са на вашия сайт. Обикновено изскачащ прозорец ще попита посетител дали са щастливи да получават известия в бъдеще. Ако те приемат, тогава уебсайтът може да “избута” известия към браузъра или устройството на този човек (компютър, телефон и т.н.) за актуализации на сайта, нови статии, продукти, специални оферти и други.

Има очевидни плюсове за използване на push известия, но може да има и някои сериозни минуси, ако не се използват правилно.

Професионалисти:

 • Push известията привличат трафик към вашия сайт, като насърчават посетителите да се върнат.
 • Тъй като хората са избрали да ги получат, знаете, че те вече имат интерес към вашата ниша.
 • Това от своя страна може да помогне на вашия сайт да преобразува спрямо своите цели, независимо дали те са за изграждане на общност от ентусиасти или генериране на продажби.

Недостатъци:

 • Хората трябва да избират първо да приемат известията.
 • Броят на push известията, които изпращате, може да направи разлика между спечелването на завръщащи се посетители и загубата на вашите последователи. Твърде много известия и рискувате да дразните аудиторията си. Твърде малко и те могат да забравят за вашия сайт.

Когато избирате приставка за добавяне на push известия към WordPress, трябва да имате предвид поддържаните устройства, формата за избор и персонализирането на известията, количеството push известия, които можете да изпращате, контрола над изпратените съобщения и дали е предоставена анализа.

Имайки това предвид, нека да разгледаме някои от най-добрите плъгини за известие на WordPress.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. OneSignal

Безплатен OneSignal плъгин за известия за известия

OneSignal е безплатен плъгин за WordPress, който може да предоставя неограничени push известия за десктоп. В момента поддържа браузъри Chrome, Firefox и Safari. Този популярен богат на функции плъгин опции за персонализиране на формуляри, както и настройките за време и показване на местоположението. Също така ви позволява да тествате съобщенията A / B, за да видите кои от тях имат по-добър процент на конверсия. Заедно с автоматичните известия за избутване, които се изпращат всеки път, когато публикувате нова публикация, можете да изпращате напомняния на хора, които не са посещавали сайта ви от известно време. Съобщенията могат да бъдат планирани да бъдат доставяни в бъдеще въз основа на предишни пъти, когато читателите са посетили сайта ви или часовата им зона.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Известия за Push Web

Изпращайте бързи и ефективни известия в мрежата на вашите читатели с Gravitec.net. Този безплатен плъгин ви позволява да уведомявате читателите за новото си съдържание или оферти, използвайки Chrome, Firefox, Safari, Opera или Yandex. Плюс това има разширени функции за подкана за абонамент, автоматизирано известяване въз основа на RSS емисия, капково кампании за въвеждане на нови абонати на вашия сайт и уникален push дайджест на вашите популярни новини. И тъй като Gravitec.net работи чудесно на всеки десктоп или мобилно устройство, можете да сте сигурни, че вашите читатели виждат вашите push известия.

Трябва да се регистрирате за Gravitec.net планират да използват своя плъгин. Но късмет за вас Gravitec.net предлага щедър завинаги безплатен план за един потребител с до 30 000 абонати (уау!). Това включва неограничени известия и пълният набор от функции и интеграции на Gravitec.net. Но за неограничен брой абонати и потребители, бяло етикетиране, приятелски настроен към разработчиците API на RESTful и приоритетна поддръжка можете да надстроите до бизнес план. Започвайки от само 4 долара, това е полезен разход.

3. WonderPush

WonderPush - Известия за уеб Push

Друг чудесен вариант за вашия сайт е WonderPush уеб известия. С инсталирания плъгин абонатите, които са се включили, ще знаят веднага щом публикувате нова публикация. Тъй като плъгинът е съвместим с Chrome, Edge, Opera и Firefox, не би трябвало да имате проблем с достигането на по-голямата част от аудиторията си с едно натискане на бутон.

Това, което прави това отличие, са страхотните вградени функции. Искате да се свържете с конкретна демографска карта? С WonderPush имате възможност да ограничите натискането въз основа на език, тагове или събития. Можете също да използвате WonderPush, за да възстановите изоставените колички. Просто изпратете бутон, за да напомня на абонатите, че са оставили нещо страхотно в количките си. И с таблото за управление на WonderPush можете да управлявате всичките си кампании, сегменти, персонал с достъп и анализи в реално време за вашите известия.

И накрая, важно е да се отбележи, че WonderPush е първокласна услуга (започваща от 1E на месец). Но те предлагат 14-дневна безплатна пробна версия и те отговарят на GDPR (което означава, че вашите данни и информация на вашите клиенти се управляват безопасно и по подходящ начин, за да се съобразят с тези разпоредби). Така че защо да не го опитате и да наблюдавате как трафикът (и евентуално приходите) растат!

4. Интелигентни известия (Premium)

Smart Notifications Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Smart Notifications е известие за push, информационен бюлетин, Facebook Messenger и приставка за анализи на абонати, всички превърнати в едно. Това прави общуването с аудиторията ви по-лесно от всякога. Използвайте интелигентни известия за всичко, свързано с абонатите и аудиторията, включително (но не само): публикуване на известия, предстоящи събития, социални взаимодействия на BuddyPress, теми на bbPress, PeepSo дейност, продажби или поръчки на WooCommerce и други.

Въпреки че много плъгини предлагат само един начин за комуникация с вашата аудитория, Smart Notifications улеснява координацията на вашите маркетингови усилия. Лесно синхронизирайте бюлетин, push известия и предупреждение на Facebook Messenger. По този начин можете да достигнете до много повече абонати, отколкото ако сте използвали един канал. Този плъгин е съвместим и с мултисайта на WordPress, WPML преводи, готов е за RTL и включва поддръжка на емоджи.

5. Изпращане на импулс

SendPulse Безплатен уеб Push Plugin за WordPress

SendPulse е безплатен плъгин за известия за WordPress. Този полезен плъгин ви позволява да избутвате незабавни съобщения (push известия) към вашите абонати. Уведомете вашите читатели кога е публикувана нова публикация в блога, ако артикул в магазина ви се продава или дали чатът на живо започва. SendPulse е чудесна опция за увеличаване на ангажираността и поддържане на посетителите.

Забележителните функции включват съвместимост между браузъри, известия офлайн, персонализирани сегменти, персонализирани съобщения, A / B сплит тестване за WordPress, групови съобщения и други. SendPulse разполага и със статистически данни в реално време. По този начин можете да видите кои от вашите известия за натискане се преобразуват въз основа на различни фактори. Плюс SendPulse е напълно безплатен. Това включва до 2500 абонати и 15 000 съобщения на месец. За повече абонати или неограничен брой имейли ще трябва да надстроите.

6. Push Известия за WordPress Lite

Push Известия за WordPress Lite

Push известия за WordPress (Lite), създаден от Delite Studio, изпраща push известия до iOS, Android и Fire OS устройства. Тези известия се изпращат направо от вашия сайт в реално време, всеки път, когато публикувате нова публикация. Този сравнително основен WordPress плъгин е чудесна безплатна опция за малки лични блогове или за тези, които тепърва започват в света на push известия. Моля, обърнете внимание – тези съобщения са ограничени до 1000 на платформа за всяко уведомление.

Премиум версията Push Notifications за WordPress от Delite предлага неограничени известия, а също така поддържа известия на браузъра Safari, Chrome и Firefox. Той предоставя задълбочена анализа, за да можете да видите как се представя вашия сайт и кои известия превръщат потребителите в връщащи се посетители. Друга впечатляваща характеристика е, че самите потребители могат да избират какъв тип известия получават, като избират кои категории публикации искат да чуят. Това би могло да помогне да се предотврати досаждането на потребителите от прекомерните известия, като намали риска от загуба на абонати.

7. Пожар Push (Premium)

Plugin за известяване за пожар

Информация и DownloadView Демонстрацията

Премиумният плъгин Fire Push е чудесен инструмент за добавяне на HTML5 известия за натискане на уебсайта към вашия WordPress сайт. Обявете, когато публикация се публикува или актуализира с натискане на бутон! Плъгинът включва лесни опции за персонализиране на иконата, заглавието, връзката към сайта и текста, който добавяте към известията си. Плюс това имате възможност да изпращате известия с натискане на живо (когато потребителите са на вашия сайт) и във фонов режим (когато потребителите просто сърфират в мрежата). Fire Push също поддържа WooCommerce, така че можете да изпращате известия, когато се пуснат нови продукти, цените са намалени или дори когато продуктът е с ниска наличност.

8. PushAssist

PluAssist Notification Plugin

Безплатният PushAssist плъгин е чудесен начин за добавяне на PushAssist известия към вашия уебсайт, работещ с WordPress. Необходимо е да се регистрирате за безплатен акаунт, но след това настройката е лека. PushAssist също така включва опции за HTTP / S, GCM ключове, планирани кампании, автоматични известия за публикации и възможност за добавяне на собствено лого, заглавие, съобщение и връзка към вашите известия. Можете дори да добавите параметри на UTM, за да проследявате по-добре вашите резултати с известия чрез натискане в Google Analytics!

9. Beamer

Плъгин за известия за Beamer

Beamer е безплатен плъгин за новини и push известие WordPress, който можете да използвате за управление на съобщенията на вашия сайт от едно място. С Beamer можете да координирате планираните публикации и известия, да активирате автоматични съобщения за нови публикации, да добавяте сегментиране (въз основа на поведение, местоположение или демографски данни) и дори да създавате Beamer Newsfeed за вашия сайт (в комплект с персонализиран цвят, местоположение и видове забележки). Най-доброто от всичко – отнема само 5 минути, за да получите настройка на Beamer на вашия сайт.

10. LetsPush (Premium)

Плъгин за известие LetsPush

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако управлявате магазин или социален сайт с WordPress, тогава ще искате да разгледате LetsPush. Тази приставка добавя push известия не само за вашите публикации в WordPress, но и за вашите продукти на WooCommerce и предупреждения BuddyPress. По този начин можете да изпращате известия за нови публикации, сезонни продажби, изоставени колички, нови заявки за приятели, лични съобщения и други. Най-доброто от всичко, защото това е премиум самостоятелен плъгин, няма допълнителен акаунт, абонамент, SDK на трети страни или нещо друго, което да използвате LetsPush. Просто инсталирайте приставката и продължете!

11. Уведомление за Push чрез iZooto

iZooto Push Plugin Notification Plugin

С iZooto можете да растете и да ангажирате аудиторията си с Push Notifications. Просто инсталирайте приставката и се свържете с вашия iZooto акаунт. След това можете да започнете да създавате push известия направо от таблото си за WordPress. Създайте автоматизирани известия чрез интеграцията на Zapier на iZooto, добавете икони и емоджи, планирайте известията си или ги изтласкайте според часовата зона, добавете сегментиране на аудиторията и други. Плюс това iZooto дори включва опции за насочване според местоположението или устройството, което го прави изключително полезен за местния бизнес.

12. Абонати

Абонатите Push Plugin Notification Plugin

Абонатите е прост и безплатен плъгин за уведомяване WordPress. Подобно на други безплатни опции в този списък, за използване на плъгина е необходим безплатен акаунт Subscribers.com, но след като инсталирате, ще можете да изпращате известия за интернет чрез Chrome, Firefox, Opera, IE (само за десктоп) и Safari (само за настолни компютри). към посетителите на вашия сайт. Уведомете аудиторията си за нова публикация, когато започва разпродажба, ако имате събитие и др. Поддържането на живо се поддържа, а Абонатите дори са готови за GDPR.

13. Roost Web Push Free WordPress Plugin

Roost Web Push Безплатен WordPress Plugin

Roost е първокласна услуга, поддържаща Chrome за десктоп и андроид, Firefox и Safari. Бърза и лесна за настройка, push известия може да бъде изпратена в рамките на минути след инсталирането на приставката. Съобщенията могат да се изпращат всеки път, когато публикува публикация, на избрани групи или на принципа „едно към едно“.

Известията могат да се изпращат със заглавие на статията, персонализирано заглавие или да бъдат придружени от изображение. Тези функции ви дават контрол върху това, което всеки последовател вижда и ви дава възможност да персонализирате техния опит. По този начин всеки абонат получава съобщения, които са подходящи и интересни за тях.

Основният жребий на Roost е Звънецът особеност. Това е център за известия, достъпен за всеки абонат, който им позволява да виждат най-важните скорошни известия и съдържанието на сайта. Посетителите могат също да споделят известия в социалните медии и да контролират броя и вида на съобщенията, които получават. Предоставянето на автономия на вашата аудитория по отношение на техните push известия може да помогне за увеличаване на ангажираността на уебсайтове и социалните медии, като същевременно насърчава посетителите на връщане.

Заключителни мисли

Когато разглеждате най-добрите плъгини за известяване на WordPress, правилната опция ще зависи от нуждите на вашия уебсайт. Всички са достойни и вълнуващи перспективи, въпреки че ако се опитвате да натискате известия за първи път, може да е по-разумно да започнете с един от безплатните плъгини. По-голям бизнес с голям брой вероятно ще иска да избере една от първоначалните опции от самото начало. Тези опции обикновено предлагат повече функции и гъвкавост, както и поддръжка едно на едно.

Който и плъгин да изберете, следете внимателно своите известия и проследявайте реализациите. Уверете се, че известията правят положителна промяна и най-важното не губите последователите си.

Използвате ли push известия на уебсайта си WordPress? Какво решение използвате и забелязали ли сте увеличение на връщащия се трафик? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map