12+ най-добрите приставки за WordPress Job Board за 2020 г.

10 най-добрите приставки за WordPress Job Board

Ако искате да добавите борда за работа към уебсайта си в WordPress или да създадете свой собствен уебсайт за работа, тогава ще трябва да използвате ефективен плъгин за WordPress дъска за работа. Въпреки това, с много опции за избор, може да бъде трудно да разберете кой плъгин би бил най-подходящ за вашия уебсайт.


В тази статия ще разгледаме най-добрите плъгини за работа на WordPress, които са налични в момента през 2020 г. Въпреки че всички споменати плъгини са добри опции, при избора на плъгин винаги трябва да основавате решението си на нуждите на собствения си сайт, а не на съветите на другите. , За да ви помогнем да намерите най-добрия плъгин за работа на WordPress, ще разгледаме някои от функциите и функционалностите на всяка опция, така че да намерите най-подходящото за вашия проект.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Информация и DownloadView Демонстрацията

WP Job Manager от Automattic е страхотен плъгин за работа на freemium. За тези, които за първи път добавят дъска за работа в уебсайта си на WordPress, или за тези, които не търсят плъгин с разширени функции, безплатният основен модул, който WP Job Manager предоставя, трябва лесно да се погрижи за вашите нужди. Ако обаче търсите допълнителна функционалност, могат да бъдат закупени премиум добавки, които да поддържат безплатния основен модул.

На базата на кратък код, WP Job Manager може да работи с всякаква тема и е много прост за ставане и работа (просто проверете пълното ни Ръководство за ръководител на WP Job Manager). Можете да изброите задания, показващи информация за фирмата, срокове на годност и други. Създайте формуляр за подаване на работа в преден план, в който работодателите могат сами да изброят заданията си и да визуализират списъка, преди да започне да е на живо. Или използвайте таблото за работодатели, където влезлите в системата потребители могат да управляват собствените си обяви за работа.

Популярните добавки включват Приложения, където можете да добавите формуляри за кандидатстване към работни места. И WC Платени обяви, което ви позволява да осигурите приходи от вашия сайт. Както можете да видите, WP Job Manager е многофункционален плъгин, обслужващ различни нужди навсякъде.

2. Кандидатствайте онлайн

Приложете онлайн плъгин

Прилагане онлайн е безплатен и ефективен плъгин за борда на WordPress. Бърз за настройка и лесен за използване, Прилагане онлайн е само решение за вас, ако искате да добавите страница за работа към вашия уебсайт WordPress. Този плъгин може да се използва и за добавяне на рекламно табло или страница за регистрация за курс или клас. След като бъде публикуван, можете да започнете да получавате заявления за работа или регистрация от уебсайта си веднага.

Интуитивният интерфейс на приложението Online ви позволява да добавяте, категоризирате и управлявате реклами за работа от вашето табло за управление на WordPress. След това можете да добавите описания и други функции, свързани с работата, към рекламите, след което да получите имейл, когато бъде получено приложение.

Много гъвкав и лесен плъгин, Прилагане онлайн е чудесна опция, ако търсите безплатен плъгин за работа, който работи направо извън кутията.

3. Прост съвет за работа

Прост съвет за работа

Просто Job Board е лек плъгин, който е свободен за изтегляне от хранилището на WordPress. Този удобен за WordPress плъгин ще ви позволи бързо да добавите дъска за работа към вашия уебсайт или блог.

Добавете множество списъци за работа и ги покажете с формуляри за кандидатстване на всяка страница на уебсайта си, като използвате просто прости шорткътове. Добавки също могат да бъдат закупени, за да ви помогнат да надстроите функционалността на приставките, ако е необходимо. Просто Job Board е ефективен плъгин с ниски клавиши, който може да бъде разширен с развитието на сайта ви и е чудесен избор за тези, които имат бюджет.

4. Работни места и експерти от WPMU DEV

wpmu Dev Plugin за работни места и експерти

Информация и DownloadView Демонстрацията

Работа и експерти от WPMU DEV счита себе си за най-добрите WordPress плъгини в борда за работа. Този висок клас, усъвършенстван плъгин, ще ви позволи да създадете табло за работа на вашия сайт, за да отговаря на вашите точни спецификации. Първоначално създаден от WPMU DEV за използване на собствения си сайт, този плъгин има за цел да съвмести служителите с работодателите, като собствениците на сайтовете могат да използват по-удобен подход.

Работите могат да бъдат публикувани в предния край на вашия уебсайт WordPress. Можете да опишете позицията си, да споделите бюджета си, да прикачите необходимите файлове и други. Профилите могат да се създават и в предния край. Тук хората имат възможност да добавят граватар, био, социални връзки, информация за контакт и примери за работа. Частната система за съобщения позволява на професионалисти и работодатели да се свързват.

Този богат на функции плъгин ще ви позволи да създадете модерна и успешна страница на борда за работа на вашия сайт или напълно представен уебсайт за работа с WordPress. Добре си струвайте да проверите, работни места и експерти могат да бъдат закупени като част от членството в WPMU DEV.

5. WP Job Board

WP Job Board

Работата на борда за работа в WordPress никога не е била по-лесна, благодарение на WP Job Board. Друг премиум приставка, WP Job Board е идеално решение за набиране на агенции, предприемачи, уеб разработчици и блогъри..

Използван с всяка тема на WordPress, WP Job Board има редактор за плъзгане и пускане, който ще ви помогне бързо и лесно да настроите вашия борд за работа. С този плъгин се предоставят безплатни добавки за увеличаване на функционалността и той може да бъде интегриран с услуги на трети страни като Paypal и Stripe, за да помогне за осигуряването на приходи от вашия сайт.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs е друг WordPress плъгин, който ще ви позволи да създадете цялостен сайт за работни места. Създайте сайт за членство, позволяващ на служителите и работодателите да могат да поемат отговорност за техните собствени приложения и списъци. Потребителите могат да се регистрират и да влязат, за да получат достъп до вашето съдържание, или да влязат чрез Facebook или LinkedIn. Важното е, че JS Jobs Pro поддържа интеграция с Paypal, което ви позволява да таксувате за обяви за работа или членство.

7. JobSearch WP съвет за работа

JobSearch WP съвет за работа

Информация и DownloadView Демонстрацията

За тези, които искат да създадат професионален сайт за работа на борда, плъгинът JobSearch WP Job Board е чудесен избор. Изключени с премиум функции за социално влизане, известия по имейл, персонализирани пакети, любими, мениджър на CV, нови сигнали за работа, персонализирани полета (за работодатели), сигурна регистрация и други, това е върха на опцията за линия за стартиране на собствен сайт за работа.

Просто инсталирайте приставката и започнете да използвате настройките на плъгина за вашия сайт. Искате ли да създадете персонализирана страница на борда за работа? Опитайте добавката за създаване на страница на JobSearch WPBakery – която съчетава най-доброто от двата свята на функциите за търсене на JobSearch и лесното изграждане на страница с плъзгане и пускане.

8. Управител на борда за работа

Управител на борда за работа

Job Board Manager е друга безплатна опция за бързо и лесно създаване на собствен сайт за работа. Тази приставка включва прости опции и кратки кодове, за да вмъкнете архива си за работа, да добавите формуляр за подаване, информация за потребителския акаунт и други. Плъгинът е готов за SEO и се изгражда с валиден код, куки и действия, така че разработчиците да могат да разширят приставката според нуждите.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Изградете собствен собствен лов на бизнес с премиум приставката WP Job Hunter. С WP Job Hunter можете да се свържете с основни работни портали като CareerJet, SimplyHired и други, които правят комисионни, тъй като вашите посетители на вашия сайт кандидатстват. Просто инсталирайте приставката, за да започнете.

Лесни опции като джаджа за борда за работа, интегрирана Facebook и G + като / споделяне, поле за търсене по избор, пулверизиране на интелигентни тагове, вградена статистика за посетители и супер проста настройка правят този плъгин чудесно допълнение към всеки сайт за работа.

10. Борд за работа от BestWebSoft

Борд за работа от BestWebSoft

Job Board от BestWebSoft е основен, но полезен плъгин за работа. Въпреки че функциите не са обширни, този плъгин прави това, което пише на калай, като същевременно осигурява добро потребителско изживяване за посетителите на вашия сайт.

Плъгинът Job Board също ви позволява да създавате страници, в които да изброявате задания и да получавате приложения. Добавете неограничени работни места, използвайте кратки кодове, за да вмъкнете регистрационна форма или табло за работа, персонализирайте според местоположението, активирайте видовете заетост (на свободна практика, на пълен работен ден, на непълно работно време, темп. И т.н.), изберете валути и други.

11. Таблица за публикации Pro

Таблица на публикации Pro

Информация и DownloadView Демонстрацията

Можете да създадете нещо повече от таблица с Post Table Pro – включително страница с обяви за работа. Плъгинът включва всички важни функции, от които се нуждаете, като списък, търсене, разширено сортиране и филтриране. Просто изберете вашия персонализиран тип публикация, който да използвате за вашата таблица, и започнете работа, персонализирайки вашите опции. Плюс това е съвместим с популярни приставки за формуляри, като формуляр за контакт 7 и Gravity Forms, така че можете да приемате заявления за работа направо на вашия сайт.

12. Откриване на работни места на WP

WP работни места

Настройте страница с обяви за работа, бърза и проста, с отваряне на WP Job. Този пряк плъгин включва поддръжка за неограничени спецификации за работа, дата на изтичане на срока на годност, джаджа за последните задачи, търсене и филтри в Ajax, персонализирани известия по имейл и предлага изглед на мрежа или списък. Плюс това включва формуляр за кандидатстване в предния край и персонализирана роля на HR потребител, за да се улесни управлението на работата.

13. Мениджър и кариера

Мениджър и кариера

Плъгинът Job Manager & Career е създаден, за да ви помогне да изброите работата и управлението на приложенията направо от вашето табло за управление на WordPress. Плъгинът работи чудесно с повечето теми и наследява цветовете, границите и стиловете на темата. Плюс това включва опции като лесни за използване къси кодове, търсене на работа, формуляр за кандидатстване, възобновяване на качването, добавяне на избрани задачи със значки, видимост на работата въз основа на състояние, архивиране на данни и други.

Заключителни мисли за приставките на борда за работа

Ако търсите да създадете цял уебсайт, базиран на рекламни задания и съпоставяне на кандидатите с бъдещите работодатели, тогава може би е по-добре да изберете тема на борда за работа.

Jobify е популярна тема за работа на борда на WordPress, която е достъпна от Themeforest. С множество налични шаблони и всички инструменти на борда за работа, от които може да се нуждаете, темата Jobify WordPress е чудесна опция, ако искате бързо и ефективно да стартирате и работите на сайта си..

Кои от плъгините за дъска за работа на WordPress ще изберете да ви помогнат да създадете страница или уебсайт на борда за работа? Моля, споделете мислите си с нас в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map