12+ най-добрите елементи на елемент за WordPress 2020

Най-добрият елемент за добавяне на елементи за изграждане на WordPress сайтове

Още от въвеждането му през 2016г, Elementor напълно пое индустрията на WordPress. Неговите 1 милион активни потребители говорят за себе си. Ако не сте запознати с него, нека да ви дадем кратка информация за него.


Elementor е приставката за WordPress Page Builder, която предлага на потребителите уникално изживяване в уеб дизайна. Всеки може просто да влачите и пускате готини елементи и да създадете невероятен уебсайт само за няколко минути. Вече не се изискват познания за кодиране!

В допълнение, Elementor Page Builder предоставя готови шаблони за потребителите незабавно да кандидатстват на уебсайта и да започнат. Дава ви свобода да персонализирате всички функции със своите възможности за стилизиране. Следователно вие сте в състояние да покажете своята креативност и да излезете със собствените си уникални идеи.

Благодарение на Elementor, не е нужно да се притеснявате повече от наемането на разработчици, тъй като можете да го направите сами, без предварително опит или познания по програмиране.

Защо може да искате да използвате Elementor Addons?

Никога не е лесно да се задоволят изискванията на всички в най-голяма степен. Така че, въпреки че Elementor предлага 80+ фантастични елемента, е много възможно да искате нещо още по-модерно и уникално. Точно затова разработчиците на трети страни са решили да разширят функционалностите на Elementor и да разработят свои собствени елементи на Elementor Addons.

В момента на пазара има 131 добавки на Elementor. Така че, определено имате много опции да избирате и да започнете да използвате правилното разширение за вашия уебсайт.

Тези добавки ви дават възможност да подобрите дизайна на вашия уеб сайт с неговите невероятни функции и оформления. Освен това можете да създадете специална вибрация, като използвате разширенията Elementor.

В края на тази статия вече няма да се съмнявате откъде да започнете с разширенията на Elementor. Тъй като ние ще обсъдим най-добрите добавки, които трябва да разгледате, за да подобрите преживяването на вашите страници с лекота.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Преди да търсите алтернативно решение, определено трябва да дадете изстрел на Elementor Pro. Въпреки безплатната версия, предлагаща 29 основни елемента, премиумът ще обогати числата дори в голям мащаб. Например, той предлага по-модерни джунджурии като публикации, WooCommerce, формуляри, социални медии и много други.

Elementor Pro предлага гъвкавост на Theme Builder, за да ви помогне лесно да проектирате и вашите теми. Тази изключителна функция ви дава възможност да правите промени в своя Header, Footer, WooCommerce, блогове и всички други динамични страници, които не са възможни чрез основната версия.

Освен това можете незабавно да създадете целева страница, използвайки огромната й колекция от готови шаблони. След това можете да го персонализирате според вашите предпочитания доста лесно. На всичкото отгоре, ако се занимавате с кодиране, можете дори да добавите персонализиран CSS от самото табло на Elementor. В резултат на това можете да проверите всички промени, които сте направили в реално време.

За да спестите времето си, Elementor Pro се предлага с функцията „Глобална джаджа“. Просто запазете шаблон и ще можете да го използвате на която и да е от бъдещите ви страници чрез „Drag & Drop“.

По принцип, за да възползвате абсолютното най-добро от Elementor Page Builder, трябва да използвате неговата Premium версия.

2. Плюсът добавки

Плюсът добавки за Елементър

Що се отнася до добавките на Elementor, най-вероятно няма да намерите такъв с повече опции от The Plus. Окомплектован с над 8000+ персонализации, това е разширение всичко в едно за популярния създател на страници.

Този плъгин е лесен начин за бързо изграждане и персонализиране на вашия сайт с Elementor. Плюсът добавки включва повече от 300+ UI блока, за да ускорите наистина процеса на създаване. И те са наистина почти всичко. Бързо добавете икони на решетъчни мрежи, таблици с ценообразуване, секции с герои, списъци с функции, секции с карти, формуляри и други. Тези блокове са проектирани и оформени за вас, така че можете просто да добавите в съдържанието си. Или ни вградените опции за допълнително персонализиране на цветове, фонове, икони и други.

Любопитно какво е включено още? 50+ уникални джаджи (таблици, диаграми, информационно поле, отброяване, заглавия, анимиран текст, флипбокс, времева линия, паралакс, Google карти, раздели и т.н.), мощен съставител на листинги, SEO и готов код за превод (използвайте POT файла за превод) – и това е само върхът на айсберга. Плъгинът включва и най-добрата поддръжка и дори можете да закупите разширен лиценз, ако сте разработчик, който иска да използва The Plus на всички ваши сайтове на клиенти (и защо не бихте?).

Като бонус има и a Плюс Addons Lite можете да вземете безплатно от WordPress.org. Мислете за това като изпитание за премиум версията. С 20+ приспособления и 4 персонализирани типа публикации е чудесен начин да тествате Plus Addons преди да надстроите.

3. Master Addons for Elementor

Майстор Добавки за Елементор

С Master Addons for Elementor можете да проектирате модерни оформления за вашия уебсайт. Този безплатен плъгин добавя повече от 30+ нови блока, с които да се изградите. И ако искате още повече, има премиум версия с допълнителни блокове,

Използвайте анимираните заглавия на Master Addons, текерите за новини, галериите с изображения и блога, за да създадете свой собствен модерен сайт за новини или списания. Комбинирайте модулите на членовете на екипа (включително плъзгач), лентите за напредък и времевата линия, за да покажете способностите или постиженията на вашия персонал. Или използвайте задържане на изображението, горещи точки, флип кутии, съвети за инструменти и креативни връзки, за да създадете онлайн портфолио за вашата работа. Има и блокове за двойни заглавия, раздели, поле с информация, призиви за действие, бутони за творчество, регистър на промените, работно време, таблица със съдържание и таблици за ценообразуване.

Плюс Master Addons добавят персонализирани формулярни елементи за съвместими плъгини като Contact Form 7, Ninja Forms, WP Forms, Caldera Forms и weForms. А Master Addons също добавя разширения за частици, анимиран градиент или плъзгащи се фонове за секции Elementor. Всички блокове на Master Addons идват с персонализируеми опции, така че можете да проектирате вашия сайт точно както искате. И като бонус разработчикът дори включва 11 теми, които можете да използвате, за да оформите вашия сайт!

4. Динамично съдържание за елемент

Динамично съдържание за Elementor

Спестете време, когато проектирате вашия сайт с Elementor и оптимизирайте работния си процес с динамично съдържание. Как? Добавката за динамично съдържание за Elementor включва 58 джаджа, 20 разширения, настройки на 4 страници и други. С тези нови функции можете да добавите лепкава заглавка, интерактивен проследяващ курсор, анимационен текст за анимационен сайт, стъпки на формуляр (за формуляри на Elementor Pro), печат към pdf бутони и дори нови ефекти на превъртане на страниците (включително щракване към раздела и превъртане по инерция). Това са страхотни начини за създаване на интерактивен сайт, който преобразува. Но това е само малко от онова, което Dynamic Content за Elementor може да направи!

Има множество нови опции за дизайн (като паралакс, накланяне и персонализируеми трансформации), SVG форми, бърза система от шаблони за персонализирани типове публикации (създаване и съхраняване на собствени шаблони), интеграция с ACF (плюс персонализирани опции за полета, ACF галерии и плъзгачи, ретранслаторни полета, карти и връзки), копиране и поставяне на различни сайтове, динамична видимост и др. Но има дори ПОВЕЧЕ джаджи в творбите! Разработчиците работят усилено върху интеграцията в PayPal, подписите на формуляри, менюто с изключено платно и други уникални опции.

5. Основни добавки за елемент

Основни добавки за Elementor

Ако говорите за добавки на трети страни след Elementor Pro, тогава трябва да проверите Основни добавки за Elementor на първо място. Наскоро тя постигна крайъгълен камък като първият Elementor Addon, който достигна 100K + активни инсталации. Освен това Essential Addons има най-голям брой активни потребители сред всички разширения на трети страни и на пазара.

Essential Addons предлага както безплатна, така и премиум версия, която можете да използвате за лесно проектиране на атрактивни уебсайтове. От безплатната версия ще можете да използвате 30+ изключителни елементи като Form Stylers, Post, Social Media и много други. Той отговаря на всички основни нужди на потребителите, така че да можете да привлечете невероятно изглеждащ сайт.

Освен това, Essential Addons for Elementor е много лек и не забавя вашия сайт поради възможността му за „модулно управление“ да активира или деактивира всеки елемент по всяко време.

За да получите ръце на по-модерни и необикновени функции, можете също да изпробвате Essential Addons Pro. Страхотното е, че с този плъгин ще получите достъп до общо 59+ фантастични елемента. Ще можете да демонстрирате креативността си и да направите уебсайта си дроп-челюст с неговите премиум джунджурии като Off-Canvas, Lightbox & Modal, разширени джунджурии за публикации и галерии, ефекти Parallax, Form Stylers и много други.

Освен това, премиум версията на Essential Addons предлага 100+ готови блока. Можете лесно да импортирате тези шаблони на страниците си и да започнете да персонализирате и да получите желания резултат в миг.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor Extension

Crocoblock Elementor Extension

Crocoblock съдържа всички JetPlugins като пакет и предлага страхотна колекция от предварително направени шаблони. Освен това пакетът Crocoblock ви позволява да добавяте висококачествени дизайни към вашия уебсайт. Можете да персонализирате вашия сайт с неговите елементи като Post, WooCommerce, Popup и други.

Въпреки това, тъй като Crocoblock включва JetWidgets като отделни плъгини, първо трябва да опитате с localhost. Колкото повече плъгин използвате, толкова по-голям е шансът за конфликти – така че не забравяйте да проверите преди да инсталирате на вашия сайт на живо.

7. JetElements Addon за Elementor

JetElements Addon за Elementor

JetElements е първокласен плъгин, който се предлага с 40+ фантастични елемента. Дава ви гъвкавост за лесно използване на всички елементи с опции за персонализиране на вашия уебсайт.

Можете да проектирате невероятни оформления на блогове и изображения, като използвате висококачествените елементи на Post & Gallery. Освен това JetElements предлага приятна колекция от предварително направени шаблони. Можете незабавно да ги използвате на вашите сайтове, за да получите първокласно оформление на уебсайта си.

8. Крайни добавки за елемент

Крайни добавки за Elementor

Ultimate Addons for Elementor е друго високо оценено разширение на Elementor, което не можете да пропуснете. Той предлага 21+ джаджа, които се предлагат с разширени и уникални функции.

Можете да използвате модулния му контрол, за да поддържате сайта си бързо. На всичкото отгоре, Ultimate Addons предлага джаджи WooCommerce & Post, за да показват добре всичките си продукти / съдържание на вашия уебсайт.

Въпреки впечатляващите си джаджи, количеството джаджи, които Ultimate Addons предлага е доста ограничено. Тъй като няма никаква безплатна версия, която да изпробвате, трябва да закупите премиум версията, за да получите опит на живо.

9. JetBlocks Addon за Elementor

JetBlocks Addon за Elementor

JetBlocks е много тесен и специфичен. Този пакет включва елементи, които ще ви помогнат да изградите красиви Headers and Footers.

Може да попитате каква е нуждата от специален аддон, който включва елементи за разкрасяване на Header and Footer? Е, необходимостта произтича от факта, че всеки бизнес уебсайт обслужва много специфични клиенти и принадлежи на определени пазарни ниши.

Но след това отново като бизнес, загрижен за вашето присъствие в Интернет, трябва да си зададете този въпрос, трябва ли да си купя аддон, който има много тясна използваемост, или купувам добавка, която комбинира различни видове елементи, като по този начин ми дава гъвкавост да го използвам за различни цели, които сега може да изглеждат незначителни?

10. Елементна опаковка

Елементен пакет за Elementor

Информация и DownloadView Демонстрацията

Elementor Pack е друга готина библиотека за добавки за Elementor, в пакета има достатъчно елементи за изграждане на невероятни първокласни елементи. Тя има красива колекция от най-добрите и най-често използваните джунджурии за изграждане на уебсайтове. Въпреки че колекцията от елементи дава на този аддон справедливо предимство, неговият недостатък е, че той няма безплатна версия.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack съдържа куп творчески елементи. В този пакет има общо 42 елемента, което е много умерено в сравнение с това, което предлагат други пакети. Въпреки това пакетът PowerPack for Elementor също няма безплатна версия, която може да бъде голям отказ, ако търсите безплатни опции.

12. JetTricks Addon за Elementor

JetTricks Addon за Elementor

Името JetTricks дава справедливи подсказки какво включва този пакет. JetTricks има някои елементи, които са привлекателни за окото и ще се харесат на вашите читатели.

Ето какво трябва да се питате, може ли само анимациите да увеличат трафика ви? Ако отговорът е да, тогава интересувате ли се да купите добавка, която включва само такива елементи, или да отидете за тези, които са универсални и съдържат елементи за всяка една от вашите нужди? Ако анимацията е по-важна за вас, тогава можете да решите да продължите с тази добавка. Тя обаче също няма безплатна версия.

13. Комплекти за безплатни шаблони Envato Elements

Envato Elements Безплатни набори за шаблони

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Envato Elements включва няколко набора от шаблони. Template Kit представлява колекция от красиви шаблони, специално създадени да ви помогнат да създадете уебсайт за конкретна нишова индустрия с помощта на създател на страници, който в случая е Elementor.

Въпреки че този аддон все още няма специални елементи за Гутенберг, екипът зад този аддон работи върху него.

14. Всичко в едно джунджурии за Elementor

Всичко в едно джунджурии за Elementor

Информация и DownloadView Демонстрацията

Всичко в едно виджети ви помага да добавите разгъваща се мрежа, гореща точка за изображения с подсказка, флип кутия, плъзгач за карта, преди и след, iHover, времева линия, флоат блок и т.н. в Elementor Page Builder. Общо има осем елемента в пакета. Екипът, който работи зад този аддон, се надява, че те ще добавят още приспособления към пакета в бъдеще. За съжаление няма безплатна версия за този аддон.

Опаковане на най-добрите стихийни добавки

И така, решихте ли коя добавка да използвате за следващия си проект? Не се чувствайте зле, ако все още сте объркани кой да изберете. Разбира се, вие сте посветени на работата си, поради което четете този блог, всичко с цел да намерите идеалния добавка на Elementor за вашите нужди. Но не забравяйте, че има няколко страхотни добавки за Elementor там. И така, кой от тях да изберете?

Ето един бърз трик за вас. В днешния свят всичко е ориентирано към потребителите. И това важи и за WordPress плъгини. Всеки клиент има възможност да публикува рецензия и оценка. Ако добавката на Elementor не е страхотна, то отзивите и оценките ще говорят сами за себе си. От друга страна, броят на активните потребители показва и достоверността на продукта. В този случай, Основни добавки за Elementor е горната част на класацията.

Това обаче е само една гледна точка. Споделете с нас от кои други гледни точки ще претегляте Elementor Addons един срещу друг, преди да направите покупка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map