12+ най-добрите добавки за таблица за ценообразуване на WordPress

Най-добрите добавки за таблица за ценообразуване на WordPress

Ако предлагате гама от продукти или услуги, ще искате да помогнете на клиентите си да вземат правилното решение за покупка. Един от най-добрите начини да направите това е да представите всичко, което предлагате в удобни таблици за ценообразуване. Представяйки вашите продукти / услуги един до друг, можете да покажете на потенциалните клиенти какво различава всяка опция, както и да предоставите цена за сравнение. Използването на таблици за ценообразуване по този начин също може да помогне на клиентите да насочат продукта към по-високи цени. Това е човешка психология: ако представите опцията си за среден клас като „най-добрата сделка“ или „най-популярната“, това може да повлияе на клиента.


Добавянето на таблица за цени или сравнение на продукти към уебсайта ви улеснява посетителите да вземат решение. Но ако не сте разработчик, може да не знаете как да показвате предложенията си в атрактивна ценова таблица.

Отделихме време да намерим най-популярните и (според нас) най-добрите приставки за таблица за ценообразуване в WordPress в мрежата. Колекцията ни включва комбинация от безплатни и премиум артикули, както и широка гама от функции. Така че със сигурност има страхотен плъгин за таблицата с цените за вашия проект!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Лесни таблици с цени Безплатен приставка за WordPress

Лесни таблици с цени

Таблиците за лесно ценообразуване от Fatcat Apps се оказаха много популярни след излизането си. Съставителят на таблици е много лесен за разбиране, тъй като всички колони се показват на една и съща страница, което ви позволява да ги сравнявате, докато добавяте функциите на всеки продукт или план. Възможността да визуализирате таблицата във всеки момент е удобно, тъй като ви позволява да добиете добра представа за това как тя ще изглежда, както е изградена, без да ви прекъсва работния процес.

Освен това получавате достъп до някои опции за персонализиране на вашата таблица. Това обхваща размерите на шрифта, радиуса на рамката и цветовете на бутоните. И има опция за задаване на представена колона. Въпреки това по-голямата част от тези опции са оцветени и запазени за потребителите на премиум версията на таблици за лесно ценообразуване. Докато цветовите опции и шаблоните за дизайн в безплатната версия може да липсват малко, това е солиден избор, който работи добре и е лесен за използване.

Съществува доста голяма цена за премиум версията на задния край на този плъгин, което би могло да изключи някои потребители. Въпреки това безплатната версия работи както е рекламирана и ви позволява да създавате атрактивни таблици за ценообразуване в WordPress с лекота.

2. Лесни ценови таблици Premium WordPress Plugin

Лесни ценови таблици Premium

Това е премиум версията на гореспоменатия плъгин Easy Pricing Tables. Освен страхотните характеристики на безплатната версия, премиум приставката ви предоставя много повече опции за персонализиране за фина настройка как ще изглеждат вашите таблици, като същевременно ви дава достъп до още четири шаблона на таблици.

Друга интересна особеност на премиум версията на таблици за лесно ценообразуване е, че можете да добавите превключвател към вашата маса. Това превключване позволява на потенциалния клиент да превключи таблицата, за да види офертите за плащане месечно спрямо годишно. Това улеснява предлагането на отстъпка за дългосрочни клиенти и спомага за увеличаване на продажбите.

Други премиум функции включват показване на 10 шаблона, представена лента на колоните, разширяване на показаната колона (винаги или върху курсора), задържане на колони, цветови опции, интеграция в Google Analytics, съвет на таблици и възможност за поставяне на икони. Допълнителните функции (в сравнение с безплатния му колега) трябва да ви помогнат да продадете повече продукт или да регистрирате повече клиенти.

3. Плъгин за таблица за безплатни цени ARPrice Lite

Плъгин за таблица за безплатни цени ARPrice Lite

ARPrice Lite е страхотна, безплатна опция за добавяне на таблици за ценообразуване към вашия сайт. Тази отзивчива таблица с цените включва множество опции за създаване на привличаща вниманието таблица. Изберете от предварително зададени шаблони и цветови схеми, неограничени цветови опции, представени колони и стилове на сенки.

Освен това изграждането на вашите маси е лесно. Просто използвайте редактора в реално време, за да добавите вашите пакети. Можете дори да плъзгате и пускате колони, за да ги пренаредите бързо. Други функции на плъгини включват съвместимост с многосайтови сайтове, готови файлове за превод и поддръжка на crossbrowser. Освен това, ако откриете, че искате повече от своя плъгин, винаги можете да надстроите до ARPrice Premium.

4. Плъгин за таблица за цени на ARPrice Premium WordPress

Плъгин за таблица за цени на ARPrice Premium WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

ARPrice Premium е стъпка нагоре от подобно име Lite версия. Все още имате всички същите функции ARPrice (лесен редактор на живо, опции за стилизиране, представени колони и т.н.), а след това и някои.

Когато надстроите до премиум версията, ще имате достъп до огромни шаблони на таблици с цени над 300+, интеграция с популярни създатели на WordPress страници (включително WPBakery, Divi и Gutenberg) и уникални месечни / годишни планове за промяна. С редактора на живо ще можете да добавяте персонализиран текст, изображения, шрифтове, ефекти на курсора, подсказки и промяна на цените. Освен това можете лесно да експортирате / импортирате, за да използвате повторно създадените от вас таблици (особено полезно, ако използвате приставката на мултисайт).

ARPRrice разполага и с вградена аналитика. С това можете да видите общите изгледи на таблица и кликванията върху връзки. Това е чудесен начин да видите кои таблици и планове за продукти / услуги се представят най-добре.

5. Таблица с цените от Supsystic Free WordPress Plugin

Таблица с цените от безпредметен приставка за WordPress

Този безплатен плъгин за таблица с цени е друга солидна (и достъпна) опция. И той е пълен с чудесни функции, които може би сте мислили, че можете да получите само с премиум приставка.

Плъгинът включва лесен конструктор на таблици с плъзгане и пускане с лесни за използване шаблони, които да ви помогнат да започнете бързо. Добавете неограничени колони и редове (просто не се пренасяйте прекалено много) и ги персонализирайте с опции за оцветяване на цвят, задържане на курсора и бутони.

Плюс това можете да използвате приставката за таблица с цени, за да създадете таблица за сравнение на вашите най-добри продукти. Или проявете фантазия и използвайте таблица за сравнение, за да показвате партньорски продукти (просто добавете вашата партньорска връзка към бутона). Този специфичен плъгин включва също опции за добавяне на цената в горната и долната част на таблицата, редуване на цветовете на фона и използване на различни шрифтове за елементи на таблицата.

6. Отидете Цените отзивчиви таблици Premium Plugin

Отидете Цените Отзивчиви таблици Premium Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Един от най-стилните и спорни най-добрите добавки за таблица за ценообразуване на WordPress е Go Pricing. Go ви позволява да създавате красиви, отзивчиви таблици за ценообразуване с до 7 колони и неограничен брой редове. Още по-добре – той е съвместим с създателите на най-добрите страници, включително Elementor, WP Bakery и Beaver.

Тази премиум приставка изглежда страхотно и има много привлекателни функции. Те включват голям избор от 250+ шаблона на таблици за популяризиране и сравняване на широк спектър от видове продукти. В допълнение към много опции за персонализиране за допълнително персонализиране на вашите таблици. Можете да изберете да посочите цена за всеки продукт / услуга, но също така имате възможност да скриете цената, което означава, че можете да използвате приставката за други творчески цели. Добрите примери за това включват таблици за сравнение или отговарят на таблиците на екипите.

Плъгинът Go също включва поддръжка за поставяне на изображения, видеоклипове и аудио плейъри в колоните, за да е ясно на читателя с кои продукти се сравняват. Други функции включват избор на цвят, подсказки за предоставяне на повече информация и посетители. Може би поради факта, че този плъгин за създаване на таблици има толкова много функции, изграждането на таблиците беше най-малко интуитивно от опциите, представени тук. Въпреки това, ако продължите да упорствате, ще можете да създадете атрактивни, богати на медии таблици за сравнение.

7. Таблица с цени – Безплатен ценоразпис / Приставка за таблица

Таблица с цени - Безплатен ценоразпис / Приставка за таблица

Безплатната таблица за ценообразуване на ценоразписи / таблици е бърза и проста опция за получаване на таблица с цени, добавена към вашия сайт. Има 4 вградени шаблона на таблици – просто изберете един и добавете информация за плана си. Таблиците са отзивчиви и включват лесни настройки на колони, цветове на заглавките, цветове на бутони, представени колони.

А използването на вашите таблици е лесно. Плъгинът включва няколко опции за добавяне на вашите таблици към публикации и страници. Първият е за показване чрез пощенски номер, а вторият е с кратък код.

8. Премиум приставка за WordPress Таблица за цени

Премиум приставка за WordPress Таблица с цени

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ценообразуването на WordPress включва страхотни оформления за отзивчиви колони, решетки и таблици. Добавете персонализирани планове, допълнени с икони / изображения, заглавия (и подзаглавия), ценообразуване, бутони, разкриване (като „гаранция за връщане на парите“) и ключови точки с подсказки (чудесно за често задавани въпроси).

Плюс това можете доста да персонализирате вашите таблици или решетки, както желаете. Изберете цветове, рамки, размери на шрифта, радиус на ъгъла и др. Или улеснете нещата за себе си и се възползвайте от предварително дефинираните кожи и елементи от елементи.

9. Plugin таблица за безплатни отзивчиви цени за WPDarko

WPDarko безплатен отзивчив приставка за таблица с цени

Кой не обича безплатен плъгин? Таблицата с отзивчиви цени е безплатна опция за създаване на таблици с отзивчиви цени за WordPress (шокиращо, знам). Това е бърз и прост плъгин, който можете да използвате за създаване на таблици с цени за минути. Прецизни опции за съдържание на план, цвят, икона, бутони и персонализиран CSS означаваше, че няма да прекарвате часове в настройка на вашия дизайн на приказки. Просто изберете няколко настройки и е добре да продължите. Заслужава да се отбележи, че има PRO версия (с добавени кожи, съвети за инструменти и еквалайзер по височина), но напълно зависи от вас, ако искате да надстроите.

10. Таблица с влачене и пускане на цените Безплатен приставка за WordPress

Таблица с цени за влачене и пускане Безплатен приставка за WordPress

Проектирайте прекрасна малка таблица за ценообразуване с помощта на плъгин Drag & Drop Pricing. Добавете неограничени колони и редове, плъзнете и пуснете, за да пренаредите, изберете всеки шрифт на Google, добавете персонализирани ширини и дори използвайте персонализирани фонови изображения. Но уникална функция е възможността да добавите видеоклипове (или изображения) в Youtube към вашите планове, както и умни панделки на колони, за да привлечете вниманието към специални или „популярни“ опции.

11. JetElements Premium Addon за Elementor

JetElements Premium Addon за Elementor

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този конкретен плъгин е много повече от таблица за ценообразуване, но ако използвате конструктора на страници на Elementor, си струва да разгледате. JetElements включва 50 джаджа, които добавят още функции към популярния строител. На която е богата на функции таблица с цени.

Персонализирайте таблиците си, като използвате конструктора на страницата Elementor. Добавете своите ценови планове с икони, изображения, персонализирани шрифтове и цветове, фонове, панделки, бутони, рамки, капки за сенки и други. Всичко е напълно отзивчив и лесно се променя благодарение на интуитивния строител на Elementor.

12. Таблици с цени за WPBakery Page Builder Premium Addon

Таблици с цени за WPBakery Page Builder Premium Addon

Информация и DownloadView Демонстрацията

Използвате създателя на страницата WPBakery? Няма проблем – добавката за таблици с цени е перфектно прилягаща. Тази добавка включва 21 предварително оформени и приспособими таблици за ценообразуване, които можете да използвате заедно с съставителя на страници. Изберете цветове, икони, ефект на задържане, граници, сенки, градиенти и много други. Този добавка е чудесен вариант, ако вече сте изградили по-голямата част от сайта си и просто се нуждаете от малко нещо допълнително за вашата ценова страница.

13. uPricing – Таблица с цени за WordPress

uPricing - Таблица с цени за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

uPricing е премиум WordPress плъгин, който ще ви позволи лесно да добавите елегантна таблица с цените към вашия уебсайт. Този плъгин е идеален за бизнес уебсайтове, които искат да покажат цените на своите продукти или услуги. Не само че изглежда страхотно и е супер удобен за потребителите, но добавянето на таблица с цени към вашия уеб сайт също може да помогне за увеличаване на реализациите.

Други функции включват елегантен плъзгач отпред и администратор, множество теми и бърза настройка. Плюс това включва документация и се интегрира лесно с популярни приставки.

14. CSS3 отзивчиви таблици за сравнение на WordPress

CSS3 отзивчиви таблици за сравнение на WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

CSS3 таблици за уеб цени Таблици за WordPress от Themeforest са чудесни за създаване на таблици с цени във всяка тема на WordPress. Плъгинът предлага възможност за избор между 2 стила на таблицата, както и 20 цвята с различни състояния на ховър. Този мощен плъгин е снабден с опции за таблица с цени, включително височина на колоната, ширина, подплънки, подравняване, панделки, съвет и много други. Всички функции и настройки на таблицата с цените се управляват лесно в административния панел.

Още функции на тази приставка включват: множество стилове на таблица, 20+ цветни версии, курсори, CSS3 подсказки / подсказки, сортиране на колони и редове, панделки на колони и примерни конфигурации. Плюс това, когато създавате таблиците си, можете да добавите неограничен брой таблици, колони и редове с приспособими ширина, височина и подравнения. Плъгинът също е съвместим с много сайтове и разполага с лесен кратък код за рекламиране на вашите таблици до всяка публикация или страница.

заключение

Независимо дали продавате свои собствени продукти или услуги (или рекламирате партньорски стоки), добавяйки таблица за ценообразуване в WordPress, никога не е било по-лесно. Просто вземете най-добрите добавки за таблица за ценообразуване на WordPress, споменати по-горе! Чрез улесняване на вашите посетители да сравняват планове или опции за продукти, можете да увеличите шансовете им да се регистрират, увеличавайки рентабилността на вашия уеб бизнес.

Имате ли въпроси относно споменатите плъгини? Или друга опция, която смятате, че трябва да бъде в нашия списък с най-добрите приставки за таблица за ценообразуване на WordPress? Оставете ни коментар по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map