12 най-добри теми за WordPress за партньорски маркетинг за 2020 г.

10+ най-добри теми за WordPress за партньорски маркетинг

Печеленето на пари онлайн с партньорски маркетинг е един от най-лесните начини да подобрите приходите си. В наши дни партньорският маркетинг се превърна в тенденция за почти всички интернет маркетинг. Като партньор на маркетинг, можете да популяризирате чрез свързване към асоцииращи услуги или продукти. Тогава печелите филиал на комисионна за всяка продажба или водеща позиция, която генерирате. За да се случи това, на първо място, трябва да имате добре изработен дизайн на уебсайт, за да ангажирате посетителите си. Ето защо препоръчваме да използвате една от най-добрите теми за партньорски маркетинг WordPress. По-добрият дизайн увеличава реализациите, така че същото трябва да е вярно и с партньорските теми, нали?


На пазара видях, че има толкова много качествени теми, които приемат партньорския маркетинг като вторичен приоритет. Може да бъде трудно да покажете партньорски продукти, ако темата ви не е предназначена за партньорски маркетинг. Имайки предвид факта, в тази статия ще споделя някои от най-добрите теми за WordPress за партньорски маркетинг (по мое мнение), за да покачите успеха си.

Има приличен брой качествени теми, които са разработени и предназначени единствено за партньорски маркетинг. Надяваме се, че тази статия може да ви помогне да изберете качествена партньорска тема, като премахнете всякакво объркване по въпроса. Темите, които споменах тук, са най-добрите и поддържат разнообразие, което може да улесни изискванията на различни ниши. Така че нека започнем!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Тема „Генезис”

Тема „Genesis WordPress“

Информация и DownloadView Демонстрацията

Рамката Genesis, разработена от StudioPress, е една от най-популярните “теми” на пазара. Това наистина е рамка на WordPress, а не тема. Това е интуитивна и най-достъпна тема на WordPress, която ви позволява да се трансформирате от начинаещ към експерт. Използвайки тази тема, вие можете да създадете професионален уебсайт без усилия за стартиране на вашия партньорски маркетинг в най-кратки срокове.

С много опции за теми, в Genesis получавате свободата да боравите с всеки компонент на вашия сайт от една колона до три графи на съдържанието на колоните. Освен това можете да получите трезва, елегантна цветова схема, вградени SEO инструменти, напълно адаптивни странична лента, персонализируеми менюта, амбициозни странични ленти. Дори ще имате техники за индексиране на търсачките, за да подобрите класирането на вашия сайт в резултата от търсенето.

2. Купон (Ежедневни оферти и купони)

Информация и DownloadView Демонстрацията

Това е тема, базирана на купони, за партньорските маркетолози и блогъри. Темата е специално създадена за уебсайтове за ежедневни сделки и купони. Kupon съдържа удобен за потребителя интерфейс, който улеснява потребителя лесно да управлява темата. Не е необходимо да инсталирате приставките на трети страни, докато използвате тази тема. Освен това, системата за задълбочено персонализиране предлага лесно, бързо и без излишни преживявания.

Купонът може да бъде използван от маркетинговите фирми за своите щедри брой функции. Можете лесно да персонализирате заглавки, колонтитули, странични ленти. Можете да интегрирате темата с множество платформи. Например, можете да интегрирате темата с доставчици на WooCommerce и WC. Освен това, ако партньорският маркетинг се нуждае от солидна рамка, за да демонстрира множество и разнообразни каталози за всички партньорски партньори, Kupon може да бъде най-добрият вариант. Темата включва интегриране на PDF ваучери за WooCommerce с динамично търсене и възможност за филтриране.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress Тема

Simpli Pro е премиум тема WooCommerce и Blogging за жените предприемачи. Въпреки че темата е проектирана и изградена с женствено докосване, тя може да се използва за почти всеки уебсайт. Просто ощипнете цветовете и шрифтовете. Използвате темата и за блогове и уебсайт за електронна търговия. Като партньорски маркетинг можете да създавате блог сайтове за популяризиране на продуктите или също така можете да създадете WooCommerce, за да продавате други продукти на вашия сайт. Един от най-важните аспекти на използването Simpli Pro е многостранното му използване във всички области. Темата може да използва жени предприемачи, блогъри, здравен треньор, политици и дори мотивационни лектори.

Има множество функции и функционалности на тази тема. Удобното му устройство за персонализиране прави нещата по-лесни за използване. Най-важният аспект на тази тема е вградената й интеграция на King Composer builder и WP Fluent Form плъгин, който позволява на всеки потребител да контролира целия сайт без да пише минимален код. Повечето от целевата ви аудитория може да посещава вашия сайт, мислейки, че той ще изглежда еднакво на всички устройства, а темата на Simpli Pro прави това да се случи за вас, като направи вашия сайт мобилен.

4. Общо

Обща отзивчива многоцелева WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Total е интелигентна, гъвкава и отзивчива многофункционална премиум тема. Темата позволява на уебмастъра му лесно да работи с изграждането на уеб сайт с лесен за използване интерфейс. Темата е най-подходяща за голямо разнообразие от уебсайтове и цели. Като пример можете да използвате темата за корпоративни блогове, бизнес уебсайтове, професионално портфолио и търговски онлайн магазини.

Използвайки Total, можете да интегрирате WooCommerce със своя сайт, който ви позволява да създадете всеки уебсайт, базиран на пазара, където можете да започнете онлайн бизнес и да продавате почти всичко в него. Освен интеграцията на WooCommerce, темата предлага вграден плъгин на революцията за слайдшоу. Нещо повече, Total предоставя на своите потребители десетки елементи, къси кодове и куп функции. Има 40 различни анимации на елементи с темата, което я прави по-интерактивна. Освен това получавате множество опции за страници и множество опции на заглавието.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

MagPlus е модерно, динамично и GDPR съвместимо списание WordPress тема. Темата е разработена от елитен екип за уеб разработчици, наречен „Theme Bubble“. Казано е, че преди да създадат темата, те прекарали повече от една година и половина в разбирането на пазара и други важни въпроси по темата. MagPlus се предлага с повече от 40 вградени персонализирани шаблона за своите потребители.

Използвайки MagPlus Theme, можете да създадете всякакъв вид уебсайт, независимо от избрания от вас вид ниша. За партньорски маркетинг това може да бъде чудесен вариант за работа с темата. Мислейки за потребителската перспектива, темата предлага на своите потребители 25+ персонализирани оформления. Има десетки персонализирани стилове, които можете да използвате за съдържанието. Освен това, MagPlus също така предлага 20+ изключително вградени персонализирани джаджи, за да изведете уебсайта си на следващото ниво.

6. Маркетинг

Маркетинг Pro SEO WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Marketing Pro е интелигентна тема на WordPress за партньорски маркетинг, дигитален маркетинг и онлайн продажби. Тази тема предоставя 7 вградени демонстрации с изключителни разширени функции. Той също така представя 9 предварително изградени шаблона с средство за импортиране с едно щракване. Всичко, което можете да получите, без да знаете кодиране. Използвайте различни демо версии, както намерите от официалната инсталация.

Освен това темата използва Visual Composer като създател на страници. Плюс това включва популярния плъгин Slider Revolution за зареждане. Освен това темата поддържа WPML за превод и стилове на Google за шрифтове за типография. Освен това магазините и всяка размяна, свързана с пари, се извършват чрез модул WooCommerce. Използвайки разнообразния дизайн на темата, ще получите възможността да играете с шест различни заглавия, безгранични странични ленти и 30+ вътрешни страници. Маркетинг Pro е невероятен за филиалите, които търсят начало с различни ниши.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ultra е една от най-популярните многофункционални теми в земята, създадена от Themify. Тази тема предлага 60 предварително проектирани оформления. Тази страхотна тема ви предоставя вграден конструктор на плъзгане и пускане на страници. С десетките вградени дизайни, оформления и шаблони можете да направите уебсайта си по-динамичен по вид. За партньорските маркетолози, които искат да започнат блог, тази тема може да бъде най-добрият вариант за тях.

Използвайки Ultra, ще получите цял куп страхотни функции като превъртане на паралакса, анимации, броячи, плъзгач, карти на Google и много други. Тя ви позволява да персонализирате вашия уеб сайт по различни начини. Можете да промените логото, цветовете, фона и т.н. от лесен за използване панел с опции. Вграденият конструктор на страници също ви позволява да създавате красиви оформления на страници, когато се нуждаете.

8. Rehub (сравнение на цените)

Rehub Сравнение на цени и Партньорска маркетинг тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Rehub е първокласна тема, пълна с множество функции за партньорски маркетингови бизнеси. В Rehub има много опции, като свързана функция за показване на продукти, добавяне на отзиви, сравнения, представяне на продукти и много други към вашия уебсайт. Ако свързвате други продукти или продавате свои собствени продукти, това може да е най-добрият вариант за вас. Качването на тази страхотна тема можете да имате пълната поддръжка на два водещи мощни приставки с име WooCommerce и Easy Digital Downloads.

Можете също така да получите някои вградени партньорски приставки, едната е за създаване на таблици за сравнение, а друга е за управление на вашите изходящи партньорски връзки. Функционалността на втория плъгин е да проследява кликванията, които получават връзките ви и всичко, с което можете да се справите от едното табло.

Устройството за персонализиране на темата е страхотно, тъй като ще получите много гъвкавост при конфигурирането на темата в различни формати. Състои се от различни системи за оформление, формат на онлайн магазина или формат за оформление на списания.

С една дума, използвайки тази тема, ще получите пълноценен модерен дизайн с много функции, свързани с филиали.

9. SteadyIncome

Тема на WordPress за SteadyIncome

SteadyIncome е проектиран и създаден специално за партньорски програми за WordPress. Темата е продукт на екипа на MyThemeShop, който показва, че ще бъде отличен продукт наоколо. Един от най-важните аспекти на темата е бързото й зареждане, което в крайна сметка води до по-високи проценти на конверсия и подобрено класиране в търсачките.

Освен това, използвайки SteadyIncome, ще получите набор от функции, които ще ви улеснят да печелите пари онлайн чрез партньорски програми. Например, можете да получите инструмент за изграждане на списък с имейли, представени дисплеи на продукти, икони на социални медии с мобилния отзивчив изход. Можете да изберете оформлението на началната страница според вашите изисквания, като използвате системата за подробни настройки. Когато закупите някой от продуктите, след като се присъедините към клуба на SteadyIncome, ще получите повече достъп до повече продукти на ниската цена.

10. Паричен поток

MoneyFlow WordPress Тема

MoneyFlow е модерна и професионална тема на блога, която може да се използва за партньорски маркетинг. Тази тема предлага колекция от разширени функции със сигурно средство за осигуряване на приходи. Тази тема също е продукт на MyThemeShop, който предоставя набор от оформления, от които да избирате. Плюс изчистеният, лесен за използване дизайн и функции могат да помогнат за подобряване на рентабилността на вашето партньорско начинание.

Ако сте партньорски маркетинг и блоговете са вашият основен източник на доходи, MoneyFlow е перфектният начин за осигуряване на приходи. Той е създаден за уебсайтове с много съдържание, публикувано често в ума. Ако проверите демо версията на темата, ще се запознаете с функциите и функционалностите, които тя може да предложи. Една от най-важните черти на темата е нейната интеграция с WooCommerce, която ви позволява да добавите цял партньорски магазин във вашия уебсайт. Можете да добавите адаптивни формуляри за включване по имейл, оценки със звезди за отзиви за продукти и мега меню за подобрена навигация. Освен това темата е и SEO приятелска, която ще ви помогне да класирате страницата си в търсачката.

11. Електро

Тема за електроника в магазина WooCommerce

Информация и DownloadView Демонстрацията

Вие сте филиал на някои от известните уебсайтове за електронна търговия като Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart и т.н.? Искате ли вашият собствен партньорски уебсайт да има същата масова привлекателност като сайтовете, към които сте свързани? Добре дошли в Електро, магазин за електроника WooCommerce тема.

Разработчиците на Electro са изградили тази тема специално за филиали и собственици на магазини, които търсят Amazon, Walmart, Aliexpress и други подобни уебсайтове. Темата включва полезно вертикално и хоризонтално мега меню, въртележка на продукти, списъци с категории, стилове на отделни продукти, аксесоари и други функции придава на тази тема масова привлекателност.

Electro също се интегрира с мултиплейър плъгини като Dokan или WC доставчици, така че можете да настроите и магазин за много доставчици. Electro също така е напълно съвместим със създателя на страници Visual Composer, слайдера Slider Revolution premium WordPress, списъка с желания YITH WooCommerce и приставката за сравняване на цени YITH WooCompare.

12. Интелигентен пасивен доход Pro (тема за генезис за деца)

Интелигентен пасивен доход Pro - Genesis Child Theme

Информация и DownloadView Демонстрацията

И последната тема, която трябва да се добави към списъка, е детска тема на Битие. Въпреки че генезисът е чудесен сам по себе си, той се подобрява само с детска тема. И какво по-добро за партньорски маркетинг, отколкото тема, създадена от друг маркетинг?

Smart Passive Income Pro е създаден и проектиран от Pat Flynn – филиал за маркетингови клиенти. Този пакет включва рамката Genesis, заедно със собствената дизайнерска тематика на Пат, за да ви помогне да създадете по-добър уебсайт за маркетинг на филиали. Смелият дизайн и създаването на области със съдържание го правят чудесно начало за вашия блог или маркетинг сайт. Качете ви персонализирано лого, изберете поразителни цветове на марката, които да се открояват, и дори добавете магазин за WooCommerce.

Заключителни думи за най-добрите теми за партньорски маркетинг WordPress

Партньорският маркетинг е един от известните начини за печелене на пари онлайн. Но ако искате да бъдете успешен маркетинг партньор, трябва да използвате правилните инструменти на правилното място. Висококачествената тема на WordPress е един от основните инструменти за създаване на качествен партньорски уебсайт. Тези най-ефективни теми, споменати по-горе, могат да бъдат чудесен вариант да започнете своето партньорско пътуване като цяло.

На пазара има много партньорски теми и опциите могат да бъдат объркващи. Тази статия има за цел да ви осигури солидна идея да изберете правилната тема за следващия си партньорски проект. Затова изберете най-подходящата тема за партньорски маркетинг WordPress за вашата цел. След това поставете маркетинговите си планове в действие възможно най-скоро.

Надявам се тази статия да ви помогне много да изберете правилната тема за вашия уебсайт. Ако използвате някоя тема, която отговаря на партньорския маркетинг, която съм пропуснала в списъка, уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map