10+ забавни WordPress приставки за джаз до вашия уебсайт

Забавни WordPress приставки за джаз Up Up your Website

Мисля, че ще се съгласите, когато ви кажа: като начинаещ създаването на ангажиращ уебсайт е един дявол от задача. Откъде дори започвате? И тъй като не познавате забавни приставки за WordPress, кои от тях избирате? Знаем, че може да бъде объркващо, но да се отпусне.


Вероятно се занимавате с въпроси като:

 • Как да направя моя уебсайт по-вълнуващ или интерактивен?
 • Мога ли да подобря процента си на конверсия, без да наруша банката?
 • Защо имам толкова високи проценти на отпадане на моя WordPress сайт? Искам да кажа, защо много хора посещават вашия уебсайт и напускат почти веднага?
 • Добре ли е съдържанието на моя уебсайт или какво правя погрешно??
 • Отнема ли много усилия (и време), за да ангажирате повече от хората, които идват на вашия сайт?

Отместете всички въпроси. Оказва се, че можете бързо да увеличите интерактивността на уебсайта си благодарение на няколко забавни приставки за WordPress! В резултат уеб посетителите прекарват повече време на вашия сайт, което означава по-добри проценти на конверсия и подобрено WordPress SEO.

Днес получавате забавни WordPress плъгини, за да засилите ангажираността на вашия сайт. Прочетете, за да откриете 10+ плъгини, които смятаме, че си струва да опитате, като имате предвид, че пазарът за забавни / странни / интерактивни плъгини е мъничък. Поради тази причина, моля, споделете любимите си забавни / странни WordPress плъгини в коментарите. Но без да губите още секунда, нека се забавляваме!

Всички плъгини тук добавят елемент на забавление към вашия WordPress сайт. И макар това да е невероятно, те също са полезни елементи, които служат за функционална цел. Освен това повечето са безплатни, но има някои премиум опции за потребителя на захранването. Независимо дали сте избрали безплатен или раздробявате малко пари, всички забавни WordPress плъгини тук са сигурни начини за увеличаване на ангажираността на вашия WordPress сайт.

Това е от пътя, нека да направим вашия сайт WordPress по-ангажиращ.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Плъзгач герой

забавни WordPress плъгини плъзгач герой

По мое време с WordPress се натъкнах на няколко отлични плъгини за WordPress (Slider Revolution някой?), Но Slider Hero е нещо друго. Между нас аз безсрамно прекарах над 45 минути, играейки с демонстрациите. Защо? Те са супер вълнуващи! От години опитвам много плъзгачи, но никога не съм попаднал на един.

Предстои ви чудесна почерпка с Slider Hero и аз не се шегувам, момчета. Това е забавен WordPress плъгин без съмнение, но е и един от онези, които изпълват функционална нужда.

Slider Hero не е типичният ви плъзгач, не е. Благодарение на новите иновативни ефекти и функции, Slider Hero ви помага да увеличите двойно ставките си на конверсия. Плъгинът е фантастичен за ангажиране на посетители на вашия сайт WordPress, без да се опитвате много. Той се фокусира върху вашето съобщение, а не презентация на изображения, както много други плъгини за плъзгачи.

Дори ако посетителят в началото мрази вашия сайт, той може да започне да се наслаждава или да щракне върху вашите плъзгачи. Кой знае? Може би вашият посетител докрай обича вашия продукт след по-малко от 45 минути. Вижте какво направих там?

Най-добрите функции на героя на плъзгача

 • 85+ впечатляващи ефекти,
 • кинематографски интро строител,
 • 173+ градиенти на фона,
 • видео поддръжка,
 • уникални текстови анимации,
 • гранични украси,
 • луди CSS3 и JS анимации, които няма да намерите другаде,
 • Гутенберг готов,
 • напълно отзивчив,
 • и ако покрием всички функции, списъкът става дълъг за четене.

Долната линия е Slider Hero е супер забавно и вълнуващо WordPress плъгин, за да засилите ангажираността във вашия WordPress сайт.

На WordPress.org има достъпна безплатна версия на Slider Hero, която сме свързали по-горе, но ако бях на вашето място, щях да пролетя за премиум версия без никакви резерви.

Защо така? Премиум версията ви предлага повече ефекти и функции, плюс премиум поддръжка в случай, че имате нужда от помощ. И всички знаем, че поддръжката на премиите е полезна, особено ако имате няма време да се занимавам с технически неща.

Да, съгласен съм с теб; времето е пари. Премия Slider Hero ви спестява време и пари, така че да, $ 30 долара, които плащате за премиум версията, е достойна инвестиция.

myCRED

забавни wordpress плъгини mycred

Как да увеличите ангажираността и продажбите на уебсайта си WordPress с по-малко маркетингови усилия? Това е просто: създавате програма за лоялност или играете уебсайт.

Програма за лоялност ви позволява да награждавате точки на посетителите си, когато изпълнят конкретни действия. Говорим за дейности като влизане, четене на публикация, закупуване от вашия магазин и т.н. По-късно потребителите могат да използват спечелените точки за завършване на покупки, надграждане на членства, достъп до първокласно съдържание и извършване на няколко други желани действия.

Gamification, от друга страна, повишава ангажираността и прави уебсайта ви забавен чрез добавяне на функции, подобни на игри. Като цяло геймификацията включва присъждане на точки за опит, класиране на потребители, намиране на обекти, викторини, конкуренция и т.н..

Въпросът е, че програмите за лоялност и геймификацията ви помагат да добавите елемент на забавление към вашия уебсайт. И ако сте на пазара за система за възнаграждения, ще се радваме да ви насочим към MyCRED приставката за WordPress.

myCRED е система за управление на точки с най-висок рейтинг, която повишава ангажираността на вашата WordPress система. С други думи, той ви помага да създадете програма за лоялност и да омаловажавате вашия WordPress сайт с няколко кликвания.

Този забавен WordPress плъгин е лесен за конфигуриране и използване и предлага впечатляващ набор от функции.

Най-добрата част е myCRED да е безплатна, но ако се нуждаете от повече мощност, разработчикът ви предлага един евтин премиум добавки. Премиум добавките включват лотарийни игри, скреч карти и колело на късмета.

myCRED се интегрира безпроблемно с любимите ви инструменти, например WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Contact Form 7, AffiliateWP и т.н. Като такъв, можете да създадете напълно интегрирана система за награди и да я управлявате като професионалист.

H5P Интерактивно съдържание

интерактивно съдържание h5p забавна приставка за WordPress

Интерактивното съдържание засилва ангажираността на вашия сайт, като привлича посетителите да се свързват с вашия уебсайт. И колкото по-дълго остават на вашия уебсайт, толкова по-добри са шансовете ви да превърнете обикновените посетители в клиенти.

В крайна сметка те имат нещо забавно да правят на вашия уебсайт, което предизвиква добри чувства към вашия уебсайт. И ако те свързват добри чувства с вашия уебсайт, вашата работа е наполовина свършена.

Сега, благодарение на H5P забавния WordPress плъгин, трябва само да разберете как ще получите потребителите на вашите CTA. Задържането им на вашия сайт за по-дълго време вече няма да бъде проблем с H5P.

H5P се доставя с голям брой интерактивни HTML5 елементи като:

 • интерактивни видеоклипове
 • личност или аритметичен тест
 • игра с памет
 • диаграми
 • горещи изображения
 • колаж
 • игра на думи с решетка
 • 360-градусова виртуална среда
 • флаш карти
 • и много повече

Настройването на H5P на вашия уебсайт WordPress е толкова лесно, колкото и пай. Плъгинът е изцяло безплатна и отворена технология. Той също е напълно отзивчив, което означава, че съдържанието ви изглежда страхотно на множество устройства.

Повишени коментари

повишени коментари

Преди сме покрили най-добрите приставки за коментари в WordPress, но този списък включва добавки, които само подобряват областта за коментари. Не покрихме приставка, която оживява вашите публикации с помощта на коментари.

Сега, Повишените коментари е този плъгин. Благодарение на машинното обучение и езиковия анализ можете автоматично да добавите най-подходящия и обмислен коментар в горната част на публикацията си.

Освен това можете да контролирате къде се появява коментарът в публикацията ви чрез обикновен кратък код. Така или иначе коментарът се появява под формата на красива дръпна цитата. Ако е необходимо, можете да персонализирате стайлинга значително, за да пасне на вашия уебсайт.

Коментарите са важна част от всяка публикация и главно там, където потребителите взаимодействат. Ако искате да повишите интерактивността на вашия WordPress сайт, плъгинът Elevated Comments е истински победител.

Плъгинът насърчава разговора, като показва най-добрия ви коментар, докато се свързва към секцията с вашите коментари. Той бързо разпалва дискусия, докато изглежда всички доброкачествени. Това е като да имаш коментар в публикацията си, а не след нея.

Или по думите на разработчика:

[Най-добрият] коментар вече не стои в долната част на страницата. Той е бил изтръпнат до върха там, където е по-вероятно да бъде видян, помислен и да му отговори. Фантастично! – Postmatic

Забавно и функционално �� О, да, и напълно безплатно.

WP задейства

wp задейства

Условната логика ви предлага много сила за повишаване на интерактивността на вашия WordPress сайт. Технологията работи така: ако го направите това, тогава че случва се. С други думи, определен тригер активира конкретно действие.

Можете да използвате условната логика, за да натиснете посетителите на сайта, за да активирате конкретни действия, което води до повече ангажираност. Ако си вършите добре работата, можете бързо да закарате посетителите си в своите CTA.

Най-добрата част е, че не е нужно да редактирате вашите PHP файлове, за да използвате силата на условната логика. Вместо това можете да се възползвате от премиум приставката за WP Triggers и да получите условна логика, която работи за вас с помощта на няколко кликвания.

Неща, които можете да правите с WP тригери:

 • Водете посетителите на тайна страница
 • Популяризирайте само конкретни продукти
 • Създавайте приключенски истории
 • Създайте виртуални ловци на чистач
 • Осигурете търсения с пощенски код на вашия сайт
 • И повечето от нещата, които включват условна логика на уебсайт

Горният списък обаче би бил неясен, ако не сме хвърлили няколко функции. Ето няколко функции, които можете да очаквате от WP Triggers:

 • Множество заместващи знаци, което означава, че можете да създавате неограничени задействания
 • Гутенберг готов
 • Текст на заместител
 • Безкрайни стилове
 • Поддръжка за изображения, видеоклипове и текст
 • кратките
 • Маркетинг по имейл
 • Адаптивен дизайн
 • Shake анимация
 • И много повече

Долната линия е, WP Triggers ви помага да добавите интерактивност към вашия уебсайт WordPress незабавно. Няма да се налага да копаете код, за да работи приставката. Получавате интуитивен интерфейс за създаване на задействани действия на вашия уеб сайт в рекордно кратко време.

SVG Avatars Generator

SVG аватари генератор

Искате ли да дадете на посетителите си нещо забавно за правене, докато карате уебсайта да се откроява от конкуренцията? Предлагането на вашите посетители шанс да създадат персонализирани аватари е отличен начин да ги задържите по-дълго във вашия WordPress сайт. Освен това посетителите ще харесат вашия уебсайт, докато създават аватари за изтегляне. Това не е всичко; те могат да качват аватарите на Gravatar.com, за да използват навсякъде, където им харесва, като например на вашия уебсайт.

И така, искате ли да привлечете посетители и да им предложите причина да обичат вашия сайт? Ако това е силно да, приставката за SVG Avatars Generator от Dee Themes е вашето поправяне. Плъгинът позволява на вашите посетители да създават аватари във SVG или PNG формати.

Аватарите изглеждат невероятно в множество браузъри и устройства, което е идеално за отзивчиво потребителско изживяване. На всичкото отгоре потребителите могат да персонализират аватарите до голяма степен благодарение на интуитивния интерфейс.

Конфигурирането на SVG Avatars Generator е супер-по-лесно и няма нужда от програмист. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приставката. Следващия, поставете генератора навсякъде на вашия сайт, използвайки прост къс код. Просто кимайте предвид, SVG Avatars Generator е премиум приставка за WordPress.

imgMCE

забавни wordpress плъгини imgmce

И когато мислите, че сте виждали последните забавни WordPress плъгини, imgMCE прави великолепен външен вид! Момчета, плъгинът е по-голям от редактора на изображения; това е мощен HTML5 създател на съдържание, който ще издуха. Вашият. Ум.

Ще имате прекрасен инструмент за създаване на елементи като GIF, интерактивни изображения, анимирани форми и много други. Освен това не е необходимо да редактирате изображенията си във Photoshop, преди да публикувате. Благодарение на imgMCE можете да редактирате изображения в движение, докато пишете.

Плъгинът може да се похвали с фантастичен списък от функции, включително:

 • плъзгане и пускане редактор (което означава, че не се нуждаете от кодиране на знания за изграждане на изненадващи HTML5 елементи),
 • възможност за създаване на впечатляващи анимации,
 • градиент за избор на цвят,
 • 600+ Google Шрифтове,
 • интеграция с любимите ви инструменти като WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor и много други,
 • напълно отзивчив дизайн,
 • Интеграция на API с Unsplash, Giphy, Flaticon и Font Awesome,
 • Възможност за създаване на анимирани HTML5 реклами,
 • слоеве
 • и много повече

imgMCE ще промени начина, по който работите с изображения в WordPress. Плъгинът ви помага да добавите интерактивност и да засилите ангажираността на вашия WordPress сайт 10X. Единственото ограничение е само вашето въображение.

Изображение Hotspotter

изображение плъгин за гореща точка за забавление

Притежавате ли уебсайт за фотография? Ако това е така, Image Hotspotter ви помага да „… подобрите вашите WordPress публикации с елегантен потребителски интерфейс, ориентиран към изображението.“

Как? Плъгинът ви позволява да създавате красива, удобна за ползване и интерактивна карта с изображения, която прави невероятно лесно и забавно да споделяте вашите снимки и изображения.

Най-добрата част е, че не е нужно да пишете един ред код; можете да създадете стил на плъзгане и пускане на изображението. С няколко клика можете да създадете горещи точки за кликване върху вашата графика, което отваря много възможности не само за фотографи, но и за други собственици на уебсайтове..

Със своите горещи точки за кликване, можете след това да персонализирате вашите карти с изображения, докато не паднете. Например, можете да добавите персонализиран HTML във вашата карта с изображения, което ви позволява да свържете вашите изображения към всяка страница на вашия сайт.

Освен това можете да персонализирате картинката си в голяма степен, за да покажете графиките си със стил. С такива опции (и повече) на ваше разположение можете да използвате Image Hotspotter, за да създадете истории, които стимулират ангажираност на вашия WordPress сайт. Приставката е проста за конфигуриране, не очакваме да се сблъскате с някакви проблеми.

Програмистът предлага три ценови пакета: Single-Site лиценз на $ 29.95, разрешение за три сайта на $ 59.95 и неограничено използване на сайта за $ 129.95. Изберете какво работи за вас.

Витрина на брояча

забавно WordPress теми брояч номер

Търсите ли красив начин да покажете основни статистически данни на вашия WordPress сайт? Ако е така, ще ви хареса плъгинът Counter Number Showcase, любезно предоставен от WPShopmart.

Поставянето на отлична статистика на основната ви страница стимулира посетителите да предприемат действия. Още по-добре, можете да покажете някои забавни статистики; знаете, като например броя на домашните любимци във вашия офис, изпитите чаши кафе и т.н..

Тъй като сте креативни, приставката Counter Number Showcase е забавна приставка за ангажиране и конвертиране на посетители в клиенти. Това е забележителен начин за показване. Можете лесно да покажете броя на проектите, които имате под колана. Освен това можете да покажете размера на вашия екип, награди, изтегляния и т.н..

Плъгинът Counter се доставя с функции като напълно отзивчив и изчистен дизайн, персонализируеми стилове, неограничен брой броячи, плъзгане и пускане, къси кодове, гладък потребителски интерфейс – посочете всичко.

Плъгинът предлага първокласен аромат, който се доставя със стилен фон, над 20 шаблона за дизайн, опция за джаджи, паралакс и т.н..

КоментарPress Core

commentpress ядро

CommentPress Core е идеално решение за онлайн обучение, курсове, сътрудничество по проекти и образователни уебсайтове. Той ви предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да предизвикате разговор върху учебния материал, без да харчите пари за разработчици или време за писане на персонализиран код.

Как работи приставката? Според Christian Wach, разработчикът, CommentPress Core „… позволява на читателите да коментират в полетата на текст. Читателите могат да коментират параграф по параграф, ред по ред, блок по блок или чрез избор на текст. ” Нещо като това:

commentpress-сърцевина например

CommentPress Core е перфектният плъгин за създаване на ангажирани общности около вашите блог публикации или документи. Между другото, когато сдвоявате приставката с BuddyPress, е много полезно. Освен това, CommentPress Core ви позволява да …

… анотация, гланц, семинар, дебат: с CommentPress Core можете да направите всичко това на по-фино ниво, превръщайки документ в разговор. – Кристиан Уач

CommentPress Core е фантастичен плъгин, за да започнете разговора на вашия уебсайт WordPress. Приставката обаче се доставя с тема, която да работи.

Не се притеснявайте обаче; плъгинът се предлага с три теми по подразбиране, в случай че искате да промените оформлението. Плюс необходимото кодиране можете да персонализирате дизайна.

Викторина котка

WordPress-викторина-котка

Със сигурност ще искате Quiz Cat на вашия уебсайт, ако искате да накарате любителите на тестове да станат редовни посетители на вашия уебсайт. Можете да имате произволен брой тестове и много отговори, представени като множество възможности за избор.

За да се справите с въпросите, е необходимо малко творчество от страна на администратора на сайта. Но почти всичко останало се грижи от приставката. Създайте персонализирани съобщения, които да мигат след приключване на теста. Може да мига различно съобщение, ако посетителят не може да излезе с правилния отговор.

викторина-котка

Премиум версията на приставката помага за изграждането на по-добри тестове. Тестове за личност и тестове, базирани на изображения се поддържат от премиум версията. Той също така се грижи за улавянето на имейли и ви дава право на приоритетна поддръжка по имейл.

Футболен басейн

WordPress-футбол-басейн

Футболният басейн възнаграждава влезли потребители на вашия уебсайт, за да играе фантастична футболна игра с други потребители. Те прогнозират резултати и печелят точки. Допълнителни точки се присъждат за бонус въпроси. Нивото на взаимодействие е засилено, тъй като всеки играч може да вижда резултатите и класациите на състезателите.

Базата данни има информация, отнасяща се до шампионата на УЕФА във Франция, но много добре може да бъде променена за всеки друг мач.

футбола басейн

Създаване на екипи, добавяне на въпроси за бонус, автоматично изчисляване на класирането на басейна и позицията на екипа, конфигурируеми опции за оценка, допълнителни страници за информация за екипите правят играта забавно забавление.


Надяваме се, че днес сте намерили забавен и полезен WordPress плъгин. С малко креативност можете успешно да засилите интерактивността на уебсайта си WordPress.

Коя е любимата ви забавна приставка за WordPress? Моля, споделете по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map