10 WordPress плъгини, които всеки трябва да има

всичко в. Специално за начинаещи, Плъгините могат да ви помогнат напълно да трансформирате и подобрите вашата инсталация на WordPress. Тези сладки парчета код наистина могат да ви помогнат да обогатите вашия сайт и да изпълнявате задачи, които преди са били невъзможни. Плюс това, те помагат на много новобранци в мрежата да постигнат определени лесни задачи, без да се налага да докосват никакъв код.


Лично аз не вярвам, че имам много плъгини, тъй като те наистина могат да забавят вашия сайт и да увеличат уязвимостта от хакване, но има някои наистина страхотни плъгини (някои от които аз лично използвам), които наистина са страхотни практически всеки блог. Ето десет от любимите ми и това, което считам за Топ десет най-добри WordPress приставки. Наслади се!

1. Всичко в един SEO пакет

Всичко в един SEO пакет е най-добрата плъгин за оптимизация на търсачки за WordPress. Този плъгин ще ви позволи да направите промени във всички мета описания и маркери на ключови думи в вашите публикации, страници и дори начална страница. Плюс това ви позволява да направите някои корекции, за да избегнете дублирането на съдържанието в блога си. Има още няколко наистина страхотни приставки за SEO, но винаги съм използвал и обичал всичко в едно SEO пакет.

Вземете всичко в едно SEO

2. Акисмет

Няма спам-бустер, подобен на Akisment. Този плъгин автоматично ще постави това, което счита за спам коментари направо във вашата спам папка, така че не е нужно да се занимавате с тях. В някои от моите блогове получавам стотици автоматични спам коментари всеки ден, тези плъгини правят живота ми много по-лесен, когато преминавам и одобрявам коментари.

Вземете Akismet

3. Google XML Sitemap

Опитвали ли сте се някога да кодирате своя собствена карта на xml? Ако е така, тогава знаете колко е гадно. Това отнема завинаги и е изключително повтарящо се. Приставката за Google XML Sitemaps автоматично ще актуализира вашата карта на сайта, когато добавите съдържание към вашия сайт, както и ping най-търсените машини, като ги информира за вашите актуализации. Това е задължително, когато се опитвате да подобрите SEO на вашия блог.

Вземете Google XML Sitemap

4. Роботи Мета

Това е плъгин, който открих наскоро, но бързо се влюбих. Robots Metaallow ви позволява лесно да добавяте подходящи мета тагове за роботи към всички ваши страници и емисии, както и да деактивирате неизползваните архиви и да не следвате определени връзки във вашия блог. Този плъгин ще работи във фонов режим, за да помогне на вашия сайт да се индексира и класира правилно.

Вземете Robots Meta

5. Хипер кеш

Темите на WordPress работят, като извършват определени обаждания към вашата база данни и връщат тези обаждания към вашия браузър, така че да може да се изобразява в HTML. Това е чудесно, тъй като ви позволява да имате администраторски панел и бек-енд структура, но всеки път, когато някой зареди страница от вашия блог, вашият сайт трябва да направи всички онези PHP обаждания и да получи съответното съдържание, като по този начин забави вашия сайт. Hyper Cache ще създаде кеширани HTML версии на вашия сайт и ще ги покаже, когато посетителите преглеждат вашия сайт, което ще направи зареждането на сайта ви много по-бързо. И както знаете, big-G сега разглежда скоростта на сайта като фактор в класирането.

Вземете хипер кеш

6. jQuery Image Lazy Load

Може би сте забелязали, че повечето блогове в наши дни са изпълнени с всякакви изображения. „Всеки“ има миниатюрни изображения в публикации и „всеки“ прави гигантски списъци на „топ каквото и да е“ (като мен) с тези огромни и красиви изображения. Проблемът е, че всички тези красиви изображения могат да накарат вашия сайт да зареди дупката много по-бавно и никой не обича да чака вечно да се зареди сайт. JQuery Image Lazy Load Plugin използва jQuery за зареждане на изображенията във вашия блог, докато посетителите превъртат надолу по страницата. страхотен!

Вземете jQuery Image Lazy Load

7. WP125

Всички блогват, за да печелят пари, нали? Ок, не всички, но определено повечето хора. WP125 е чудесно оръжие да започнете да печелите пари от вашия блог. Този wp плъгин ще ви позволи лесно да добавяте и проследявате 125 × 125 пиксела рекламни места на вашия сайт. Така че, ако сте в партньорски програми или продавате рекламни места на вашия сайт, без да преминавате през трета страна, това е приставката за вас.

Вземете WP125

8. Публикуване в Twitter

Публикуването в Twitter е наистина прост плъгин. Всичко, което прави е, автоматично публикува туит към най-новата ви публикация в блога. Веднага щом публикувате нещо в блога си, приставката автоматично ще туитва публикацията. Ако сте като мен и не се интересувате много от Twitter, но харесвате SEO ползите и допълнителния трафик, който предоставя, това е много удобен инструмент. С Post To Twitter никога няма да се наложи да влезете в twitter, за да уведомите хората какво правите … просто актуализирайте блога си.

Получете публикация в Twitter

9. Абонирайте се за коментари

Няма по-добър начин да получите допълнителни посещения на вашия сайт и да насърчите дискусията от това да разрешите на хората да се абонират за коментарите на вашите публикации. Лично аз няма да се абонирам за много публикации, но всеки път по време откривате доста разгорещена дискусия или страхотен блог и това е неустоимо. Абонирайте се за коментари добавя малко поле за отметка в долната част на формуляра за коментар и ако поставите отметка, когато потребителят изпрати коментар, те ще бъдат изпратени по имейл, когато се публикуват нови коментари към тази конкретна публикация.

Вземете абонамент за коментари

10. Формуляр за повторна Captcha

Формата reCaptcha е може би най-лесният и основен плъгин за форма за контакт с wordpress, който има легитимен филтър за спам. Просто активирайте приставката, добавете ключовете си reCaptcha в панела с настройки, отколкото използвайте кратък код, за да покажете основна форма за контакт на вашия сайт. Чудесно за създаване на страница за контакти във вашия блог.

Вземете формуляр reCaptcha

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map