10+ полезни приставки за WordPress за разрастване на вашия списък с имейли

„Ако искате да развиете бизнеса си, създаването на ефективен списък с имейли трябва да бъде вашият основен приоритет.“ – Това е съветът, който получих преди няколко години, когато за първи път започнах да правя блогове. И до днес е ценна.


Много от вас може би вече разбират защо това е ценен съвет. Когато имате все по-голям списък от надеждни абонати, е по-лесно да задвижвате трафика и да получавате повече социални споделяния към най-новите си публикации в блога. Не само това, можете също така да спечелите добри пари, като изпращате специални оферти към списъка си.

В тази статия ще споделя някои от най-добрите безплатни и премиум списъци за изграждане на приставки за WordPress, които ще ви помогнат да генерирате повече абонати с по-малко трафик. В списъка съм включил и няколко безплатни приставки за тези, които тепърва започват да работят с блогове или нямат допълнителни пари за харчене.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Getsitecontrol

Getsitecontrol - WordPress изскачащи прозорци, оптини, проучвания и други

Страхотен както за начинаещи, така и за сезонни професионалисти, Getsitecontrol е изчерпателна изскачаща програма, оптимизирана форма, проучване и призив за действие към призив, създадена да ви помогне бързо да увеличите списъка си с имейли. С всички вградени функции можете да проектирате перфектното изскачащо меню или форма за вашите индивидуални нужди (дори известие за бисквитки).

Getsitecontrol предлага лесни за използване шаблони за джаджи, така че можете да създавате оптимизирани форми бързо. Просто изберете шаблона, който искате да използвате, и ощипвайте цветовете, текста, анимациите и дори позициите на елементите. Или можете да проектирате своя собствена форма, използвайки персонализиран CSS. Можете също да импортирате изображения от Instagram, да добавяте елементи на анкетата (квадратчета, радио бутони, скали за оценка) или да използвате API, за да добавите разширена функционалност към вашите форми – като показване на персонализирани съобщения на посетителите. Когато сте готови с джаджа си, просто я поставете в своя WordPress сайт чрез приставката!

Но това, което прави Getsitecontrol отличен инструмент за увеличаване на списъка ви, е фактът, че е интегриран с 29 различни маркетингови платформи. Това включва Google Analytics, Convertkit, Drip, Hubspot, MailCHimp, Sendinblue, VerticalResponse и други. А за разработчиците има и няколко уеб-куки, които можете да използвате, за да видите данни в реално време за вашите Getsitecontrol джаджи.

Характеристика:

 • Стъпка по стъпка конструктор на формуляри
 • Опции за персонализиране
 • Галерия от шаблони с предварително направени оформления
 • Излезте от мониторинга на намеренията, за да заснемете потенциални клиенти преди да напуснат
 • A / B сплит тестване за до 5 вариации
 • Статистика в реално време плюс интеграция с Google Analytics
 • Възможност за споделяне на абонаментни форми чрез директна връзка

Цена: Плановете започват от $ 9 / месец

2. MailOptin

MailOptin - изскачащи прозорци, формуляри за електронна поща и бюлетини

Информация и DownloadView Демонстрацията

За да разширите списъка си с имейли, трябва да се съсредоточите върху генерирането на олово – и MailOptin прави точно това. Този плъгин включва мощен конструктор на формуляри, който можете да използвате, за да създадете различни оптими за вашия сайт. Персонализирайте дизайна, текста, полетата, анимациите на вашия формуляр за оптимизиране и дори дефинирайте правилата за показване (като задействане на намерение за излизане или след определено време на вашия сайт). С опции за лайтбокси, ленти за известяване в съдържание (преди / след или вградено вградено) плюс още много лесно е да създадете оптимална форма, подходяща за вашата аудитория. И тъй като има вградена анализа и поддръжка за A / B сплит тест, можете наистина да оптимизирате стратегията си за по-бързо разширяване на списъка с имейли.

Но това не е всичко – MailOptin предлага интеграции за почти всяка имейл услуга и CRM, за които се сещате. Можете лесно да свържете вашите формуляри за оптимизъм към MailChimp, мониторинг на кампанията, aWeber, GetResponse, SendinBlue, MailPoet и други. MailOptin също работи безпроблемно с Google Analytics и популярни плъгини за превод, Polylang и Weglot. Докато има безплатно MailOptin Lite версия, налична на WordPress.org, имате нужда от премиум версията, за да отключите всички страхотни функции на приставката.

Характеристика:

 • Optin стилове: лайтбокс, лента за известия, джаджа на страничната лента, плъзгащо се, преди / след, вградено
 • Тригери: изход, време на сайта, преглед на страници, превъртане, стартиране на щракване, насочване към устройства
 • Действия за реализация с опциите за пренасочване на потребителите към конкретен URL адрес
 • A / B сплит тестване за оптини
 • Откриване на рекламен блок
 • Умна защита срещу спам от Honeypot
 • Интеграция с популярни доставчици на имейл, CRMS, плъгини за превод и Google Analytics
 • Управление на бюлетини (включително автоматизация, график и други)

Цена: Започвайки от $ 79 / год

3. Процъфтявайте водещи

Процъфтявайте водещи

Информация и DownloadView Демонстрацията

Thrive Leads е плъгинът за изграждане на списък, създаден от разработчиците в Thrive Themes. Този плъгин събира удар и се предлага с почти всеки тип форми за включване, за които можете да се сетите: можете да създавате изскачащи прозорци, плъзгащи се форми, лентови форми, които се появяват в горната или долната част на екрана, 2-стъпка връзки или бутони за отказване, формуляри за пълнене на екрана, формата „Scroll Mat“, която е подобна на приветствената постелка на SumoMe, можете да вмъквате формуляри за включване в долната част на публикациите, в области с приспособления или навсякъде във вашето съдържание.

Широкият избор от форми и включеният редактор за плъзгане и пускане означава много гъвкавост за създаване и показване на формуляри за отказ на вашия сайт. Основните функции, рекламирани от Thrive Leads, обаче, имат общо с оптимизацията на реализациите. Усъвършенстваното A / B тестване и подробно отчитане са вградени в приставката. Друг важен момент е фактът, че можете автоматично да скриете формуляри за достъп за посетители, които вече са се абонирали за вашия списък и дори можете да показвате алтернативно съдържание на съществуващите абонати, вместо обичайните форми за отказ.

Характеристика:

 • Десетки предварително проектирани шаблони + конструктор на шаблони с влачене и пускане
 • Всеки тип формуляр за включване, който можете да измислите
 • Функция за архивиране и експортиране за вашия списък с абонати
 • A / B тествайте различни форми за достъп, различни оферти, различни видове форми и оставете приставката да избере победител автоматично
 • Показване на различно съдържание на съществуващите абонати
 • Излезте от намерението, SmartExit, задействайте за превъртане, задействайте задействайте, задействайте с времето и т.н..
 • Много, много възможности за анимация

Цена: Започвайки от $ 59 / год

4. Сумо

Бюлетин на SumoMe

Sumo от AppSumo е удобен плъгин за показване на прости изскачащи прозорци, който няма да ви струва нито един стотинка. Предлага се много страхотни функции, които обикновено ще намерите в премиум плъгин като OptinMonster или Ninja Popups.

Това е перфектен плъгин за начинаещ блогър или някой не иска да харчи пари, тъй като може лесно да бъде интегриран с Mailchimp, безплатна услуга за автоматичен отговор (за до 2000 абонати). Въпреки че имейлите са ограничени до 12 000 на месец. Mailchimp е на пазара от толкова дълго време и има репутация на качествено обслужване.

Забележка: Необходимо е да се регистрирате за акаунт на уебсайта Sumo.

Характеристика:

 • Асинхронно зареждане, което няма да повлияе на скоростта на зареждане на страницата
 • Интелигентно отчитане на времето за електронна поща (като Монитор за излизане)
 • Определете своя собствена времена на протичане
 • Пълен HTML контрол на съдържанието на по-малко
 • Преглеждайте статистически данни за абонаменти за всички времена

Цена: Безплатно

5. WP заснемане на имейл

WP-emailcapture-WordPress-приставки

WP Email Capture е създаден от моя добър приятел Rhys Wynne. Плъгинът е чудесно решение за тези, които не искат да използват услугите за автоматично реагиране за събиране на имейли. Той добавя формуляр 2 поле (име и имейл) за заснемане на имейли.

Голямата разлика с този плъгин е, че не е нужно да харчите пари за услуги на трети страни (Aweber или GetResponse), всичко се прави директно от страницата с настройки в WordPress. Безплатната версия има ограничена функционалност, която може да бъде полезна, ако искате да тествате драйвера преди да закупите.

Характеристика:

 • Лесно експортирайте списъка си в основни автоматични отговори
 • Използва WordPress вътрешна функция wp_mail за изпращане на имейли.
 • Двоен optin за проверка
 • Създайте няколко списъка за вашия сайт
 • Проследявайте посетителите на вашия сайт и откъде идват вашите регистрации.
 • Поддръжка за персонализирани типове публикации

Цена: Безплатно (с ограничени функции)

6. OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Форми

Информация и DownloadView Демонстрацията

OptinMonster е друг мощен плъгин, който улеснява добавянето на стилни изскачащи форми. Също така ви позволява да добавяте персонализирани формуляри под публикации, приспособления за страничната лента, страници, дъното на сайта и форма за плъзгане. Той лесно може да бъде описан като плъгин за цял списък за изграждане на списък за WordPress, но това не е за всички (поне не за тези, които тепърва започват), тъй като е доста скъп в сравнение с други плъгини в този сегмент.

Например – повечето от изскачащите плъгини, предлагани на пазара, не струват повече от 50 долара, един такъв плъгин е Ninja Popups, аз го използвам собствения си сайт от 6 месеца и никога не се сблъсквам с проблеми. Но цената не е единственото нещо, което отличава OptinMonster освен другите плъгини, но предлага и технология Exit-Intent, която открива поведението на посетителите и ги подтиква към целенасочена кампания в точния момент, в който те предстои да напуснат. Мисля, че основната причина, поради която плъгинът е толкова скъпа, е, че идва с технология за намерение за излизане, нещо, което преди можете да намерите само в Bounce Exchange.

Характеристика:

 • Красиви дизайнерски форми на Optin
 • Лесно тествайте различно съдържание, заглавия, оформления и стилове с A / B модул за тестване
 • Излезте от намерената технология
 • Анализирайте кликванията, изгледите и общите проценти на реализация с помощта на вградения ни анализ.

Цена: $ 199

7. Hello Bar

HelloBar

Hello Bar ви позволява да създавате красиви ленти за известяване, които са подчертани в горната част на екрана за посетителите на вашия уебсайт. Можете да използвате лентата, за да генерирате нови клиенти или чрез фуния за продажби, или чрез персонализиран формуляр за оптимизиране.

Той генерира персонализиран код, който може да бъде добавен чрез приставка за WordPress, или ако не искате да използвате приставка, можете ръчно да поставите кода във вашата тема. В момента тя е ограничена до 4 основни услуги за автоматично реагиране – Aweber, Mailchimp, Campaign Monitor и Constant Contact.

Характеристика:

 • Вграден Анализ
 • Добре проектирани оптични форми
 • Самогенериран плъгин за WordPress

Цена: Безплатни до 10 кликвания

Има и премиум версия за $ 4,95 / месец, налична с допълнителни функции – поддръжка на SSL, без брандиране, RSS и Twitter емисии и до 100 кликвания.

8. OptimizePress

OptimizePress Plugin за членство в WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

OptimizePress е любимият ми плъгин за WordPress, когато става дума за създаване на професионални изглеждащи целеви страници. Не е само за създаване на целеви страници и фунии за продажба; OptimizePress може да се използва и за създаване на портали за членство.

Той има редактор за плъзгане и пускане, който е изключително лесен за използване, но можете също да създавате целеви страници, без да се налага да се гмурнете във всички опции.

Едно голямо предимство на OP – той предлага две опции, плъгин и тема. Можете да използвате версията на плъгините, ако искате да запазите текущия си дизайн на блога.

Характеристика:

 • Drag & Drop Editor
 • Поддръжка на къси кодове
 • Проста автоматична интеграция
 • Лесни за следване уроци и обучение
 • Интегрирани SEO функции
 • Над 30 шаблона за избор

Цена: $ 197

9. Абонати по електронна поща и бюлетини

Екранна снимка на плъгин за абонати на електронна поща и бюлетини.

Абонати и бюлетини за електронна поща е безплатен имейл, бюлетин и плъгин за поколение на клиенти. Макар и да не е персонализирано, това е чудесен и лесен вариант за изпращане на бюлетини с WordPress (въпреки че препоръчваме да разгледате тази статия за бюлетина WordPress плъгини за повече опции). С тези плъгини можете да изпращате известия за статии, да съставяте списък с абонати и да добавяте методи за единично и двойно включване.

Въпреки че не е най-приспособимата външно, тази приставка е чудесна опция за започване на работа, ако не искате да използвате платформа като MailChimp или MadMimi.

Характеристика:

 • Съхранявайте данните си на вашия сървър
 • Създавайте неограничени формуляри, шаблони за имейл и известия
 • GDPR готов
 • Автоматичен имейл за добре дошли
 • Лесен за използване HTML редактор

Цена: Безплатно

10. Форми на нинджа

Екранна снимка на плъгина Ninja Forms.

Ninja Forms Lite е строго създател на формуляри, но тя включва своя собствена премия за абонаментни списъци интеграция под формата на MailChimp, добавка, която започва от $ 29.

След като сте настройте MailChimp с форми на Ninja, това разширение ви позволява да създавате формуляри за вашия MailChimp акаунт, като използвате силата и гъвкавостта, осигурени от Ninja Forms.

Имате нужда от добавката, за да настроите списък с абонати с помощта на този плъгин, но функциите, които предоставя, струват разумните разходи. Плюс това, собствената функционалност на Ninja Forms ви дава възможност да създавате привлекателни формуляри за абонамент чрез мощния си създател на формуляри за плъзгане и пускане.

Характеристика:

 • Персонализирани формуляри за абонамент
 • Предварително изградени шаблони
 • Изтеглете и пуснете формуляр за форми
 • Групови абонати
 • Множество абонаменти за MailChimp за формуляр
 • Възможност за импортиране / експортиране на вашия списък с абонати

Цена: $ 29 (за добавката към MailChimp – самата Ninja Forms е безплатна)

11. Jetpack

Jetpack WordPress Plugin

Последен в нашия списък е Jetpack – разработен от Automattic, същата компания зад WordPress. негов Модул за абонаменти позволява на посетителите да се регистрират за актуализации по имейл направо от вашия блог. Вашите абонати ще бъдат актуализирани, когато има нови публикации в блога и когато се добавят нови коментари към публикация, която следват.

Няма начин да експортирате целия си списък на абонати с помощта на Jetpack, но можете да експортирате информацията на тези, които са се регистрирали, използвайки имейл адресите си, а не профила си в WordPress. Ако ви харесва вероятността вашите абонаменти да се обработват вместо вас, Jetpack може да бъде идеален. Плюс това, лекотата му на използване и широчината на опциите за абонамент само го правят ценен плъгин, а има и премиум версия с още повече функции.

Характеристика:

 • Бърза настройка (особено ако вече използвате Jetpack на вашия сайт)
 • Лесни опции „абонирайте се за сайта“ и „Абонирайте се за коментари“
 • Джаджа за формуляр за абонамент
 • Кратък код за добавяне на форма към публикации и страници

Цена: Безплатно

Защо изграждането на списък с имейли е решаващо

Формуляр за регистрация на бюлетина на WPExplorer

Ние обичаме да го правим просто тук, в WPExplorer, избирайки да използваме формуляр за регистрация на страничната лента за генериране на абонати.

Списък с абонаменти (или бюлетин) е точно това, което звучи – списък на клиенти или клиенти, избрали да получават маркетингови имейли от вас. Получавали ли сте някога бюлетини или специални оферти от любимия си магазин по имейл? Ако имате, това вероятно е, защото сте част от техния списък с абонаменти.

Въпреки че тези имейли могат да ви се сторят като неудобство, когато получавате твърде много от тях, от бизнес гледна точка те са удобен инструмент. Със списък на абонати ще можете да:

 • Генерирайте повече реализации и продажби. Колкото повече хора виждат вашите оферти и призиви за действие, толкова повече покупки и регистрации трябва да привлечете. Вземете например Amazon: един от начините да ви накарат да продължите да купувате продукти е чрез изпращане на оферти редовно.
 • Увеличете трафика. Всеки път, когато публикувате нова публикация или актуализирате вашия сайт с важна информация, можете незабавно да уведомявате своите абонати. Това би трябвало да помогне за увеличаване на многократния трафик и да поддържа аудиторията ви ангажирана с вашето съдържание.

Хубавото на списъка с абонати е, че ви поставя в пряк контакт с вашата аудитория. Не е включен посредник и не е нужно да сте сигурни, че се придържате към различните правила и насоки на платформите за социални медии. Вие контролирате списъка си и можете да го използвате по най-добрия начин за вас и вашите абонати.

За щастие с един или два pf тези плъгини със сигурност ще засилите абонатите си в имейл списъка. Ако сте използвали някой от тези плъгини, уведомете ни вашите мисли в секцията за коментари. Или ако имате препоръка за плъгин, която трябва да добавим, кажете ни какво е и защо!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map