10 нови приставки за начинаещи блогъри и опитни потребители на WordPress

Тази колекция съдържа 10 нови и забележителни приставки, които както начинаещите блогъри, така и опитните потребители на WordPress ще намерят полезни. Въпреки че новите блогъри ще могат да подобрят уебсайта си, като инсталират някои от тези безплатни плъгини, дори опитни потребители на WordPress трябва да могат да намерят тук един или два нови приставки, които могат да използват за надграждане на своя блог.


Сред тази колекция ще намерите приставки за вземане на бележки, които да ви помогнат да следите темите, за които планирате да блог, приставки за социални медии за насърчаване на вашите читатели да споделят вашето съдържание, инструменти за маркетинг по имейл за управление и разрастване на вашия списък с абонати и няколко други инструменти, за да улесните посетителите да намерят и прочетат повече от вашето страхотно съдържание.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

OneNote Publisher за WordPress

Приставки за Bloggers OneNote

Всеки блогър се нуждае от добро приложение за бележки. Никога не знаете кога ще се удари вдъхновението за нова тема на публикацията, така че наличието на място за бързо запазване на тези идеи е съществена характеристика на инструментариума на всеки блогър.

Microsoft OneNote е приложение за крос-платформа, което е безплатно за използване. Позволява ви да клипвате от интернет за офлайн достъп по-късно, да получавате полезни връзки по имейл и да съхранявате снимки, направени с камерата на вашия телефон, във вашия виртуален бележник.

Най-хубавото е, че за потребителите на WordPress вече има официален плъгин. Тази приставка добавя публикация от бутона OneNote към редактора на WordPress, което ви позволява бързо да търсите своите бележки и да вмъквате записаното си съдържание в публикацията. Това ви дава възможност да напишете очертанията на вашите публикации в OneNote, преди да ги импортирате в блога си за WordPress за завършване.

По-добре щракнете, за да щракнете

Кликнете, за да щракнете Plugin

Обичайте ги или ги мразете, онези, които търсят цитати, със сигурност стават все по-популярни. Макар че те могат да бъдат леко досадни, ако цитата на туитър не е много вдъхновяваща, ако се използва правилно, те могат да бъдат чудесен начин да насърчите повече социални споделяния за вашия блог и да се надяваме повече посетители да се върнат към вашия уебсайт.

Тази току-що пусната приставка извежда мястото, на което ще изтече приставката Click to Tweet от Todaymade и включва подобрено броене на символи и готовност за превод.

ChimpMate: WordPress MailChimp Assistant

ChimpMate WordPress Plugin

Създаването на списък с абонамент за бюлетин за имейл е една от най-важните задачи, които можете да изпълнявате. С MailChimp предлага безплатни акаунти за всеки с под 2000 абонати, безплатният ChimpMate плъгин е добър избор за новите блогъри, които тепърва започват на път..

Този безплатен плъгин включва добър избор от различни форми за избор на имейл, за да ви помогне да разширите списъка си с абонати. Потребителският интерфейс може да е малко на тромавата страна, но няма много безплатни плъгини, които ви позволяват да създавате формуляри за лайтбокс, плъзгач и приспособления в един пакет.

Забележка: Приспособление за странична лента по собствено съдържание

Забележка Приставката за персонализирана джаджа

Note е прост, но ефективен плъгин, който ви позволява да въведете редица различни видове съдържание в зоната на страничната лента на вашия блог. След активиране на приставката можете да добавите новата джаджа в зоната на страничната си лента и след това да започнете да добавяте съдържание към нея, всичко чрез инструмента за персонализиране на WordPress Live.

След това ви се предоставя предварителен предварителен визуализация, докато добавите персонализирано съдържание на джунджурии. Бележка първоначално беше създадена за плъгин Conductor, който разгледахме преди малко. Тя обаче трябва да работи с всяка тема на WordPress.

Постматични: Постове и коментари по имейл

Постматично публикуване на Plugin за електронна поща

Ако искате да увеличите ангажираността на потребителите във вашия блог, тогава безплатният Postmatic плъгин може да бъде в състояние да ви помогне. С този плъгин, инсталиран на вашия сайт, вашите читатели могат да се откажат да получават автоматично нови имейли до тях, вместо да продължават да проверяват блога ви за ново съдържание.

За да спомогнат за насърчаване на обсъждането на вашето съдържание, вашите абонати могат да оставят коментар, просто като отговорят на новия имейл. Това премахва много от бариерите, които в противен случай биха могли да попречат на читателя да остави коментар, като попълване на формуляра или създаване на акаунт. Postmatic използва MailChimp и Rackspace за обработка на имейл кореспонденцията, като гарантира, че те са в състояние да предоставят надеждна услуга.

Popslide: Windows с плъзгащо се съдържание

Плъгин за съдържателно плъзгане Popslide

Ако не искате да причинявате изскачащи прозорци на посетителите си, но все пак искате достъп до някои от резултатите, които могат да дадат, новата и безплатна Popslide приставка може да бъде добър компромис.

Вместо да пуска изскачащи прозорци на посетителите си, Popslide ще покаже малко по-малко досаден плъзгащ се прозорец. За разлика от приставката за ChimpMate, представена по-рано, тази опция не ви ограничава да показвате формуляри за само имейл за отказ.

Вместо това чрез Popslide интерфейса можете да добавяте произволно персонализирано съдържание в областта на плъзгането, и то чрез редактора WYSIWYG. Освен това получавате добър контрол върху това как изглежда и функционира областта на плъзгането и в момента можете да надстроите безплатно до професионалната версия, в замяна на споделяне на връзка към страницата във Facebook.

Автоматично представено изображение от заглавие

Автоматично представено изображение

Почти всички публикации в блога могат да бъдат подобрени с добро представено изображение. Ако обаче продължавате да забравяте да добавяте тези изображения към публикациите си в блога, тогава безплатният автоматичен представен образ от плъгин заглавие може да ви представлява интерес..

Този плъгин има възможността да генерира персонализирано представено изображение за всяка публикация на вашия сайт, ако забравите сами да добавите такава. Плъгинът използва заглавието на публикацията и след това прилага този текст към едно от включените седем изображения. Има и три шрифта за избор.

Или ще харесате толкова автоматично генерираните представени изображения, че никога няма да се притеснявате да добавите свои собствени; или заплахата от използването им ще ви принуди да започнете да качвате по-подходящи миниатюри във вашия блог.

TimeSpan: Време за четене на приставката

TimeSpan Време за четене на приставката

Ако искате да уведомите читателите си какъв период от време инвестицията ще трябва да направят, за да стигнат до края на публикациите в блога си, тогава безплатният плъгин TimeSpan беше направен само за вас.

Веднъж на живо на вашия сайт, този наскоро пуснат плъгин ще добави време за четене на информация в началото на всичките ви публикации. Докато плъгинът използва изпитаното средно за Северна Америка 250 думи в минута, можете да отмените това със собствената си стойност.

WP Couch Mode: Режим на четене без разсейване

Плъгин за четене без разсейване

Ако публикувате съдържание с дълга форма, един от вашите основни приоритети би бил да улеснява посетителите да четат тези публикации, без да се разсейват. Въпреки че можете да преминете към ултра-минималистична тема на WordPress, друг начин за премахване на разсейвания е да инсталирате приставката за WP Couch Mode.

Този безплатен плъгин дава възможност на вашите читатели да преглеждат вашите публикации в режим без разсейване. Кликвайки върху бутона за режим на четене, отваря публикацията в нов изскачащ прозорец без разсейване. Това го прави възможно най-лесно за посетителите да се съсредоточат върху съдържанието, което се опитват да приемат.

Автоматично зареждане на следващата публикация

Автоматично зареждане на следващата публикация

Не на последно място, току-що пуснатият плъгин Auto Load Next Post ви дава възможност да добавите функция към вашия сайт, която все още не се вижда в много блогове на WordPress.

С този плъгин активен на вашия сайт, когато вашите читатели стигнат до края на публикацията, следващата статия се зарежда автоматично. Това трябва да се надяваме да увеличи броя публикации на всеки посетител на изгледите на вашия сайт, без всъщност да изисква от тях ръчно да търсят тези статии.

За съжаление този плъгин не работи с всяка тема и може да изисква малко усилия, за да се настрои правилно. Ако обаче отделите време, можете да добавите приятна функция към уебсайта си, която улеснява посетителите да прочетат повече от съдържанието ви.

заключение

Независимо дали сте нов блогър или стар, надяваме се, че ще намерите поне един нов плъгин, който можете да използвате на своя уебсайт. От разрастването на списъка ви с имейли до помагането на вашите читатели да намерят повече от страхотното си съдържание, тук трябва да има по нещо за всички.

Открихте ли интересни нови WordPress приставки напоследък? Кои функции смятате, че всеки нов блогър трябва да използва плъгин, за да добави към сайта си? Споделете мислите си в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map