10+ най-добрите YouTube WordPress приставки за подобряване на ангажираността на потребителите

Най-добрите приставки за YouTube за WordPress за подобряване на ангажираността на потребителите

Ако сте като мен, вероятно сте заделили значителна част от бюджета на уебсайта си за промоционални дейности. В крайна сметка правилото 80-20 гласи, че 80 процента от нашето време и усилия трябва да се изразходват за популяризиране на съдържанието ни (подсказка: тук могат да помогнат приставки за WordPress на YouTube).


Да речем, че сте похарчили 50 долара за реклами във Facebook, за да накарате хората да посещават вашата целева страница или публикация в блога. Но по някакъв начин процентите на отпадане са просто твърде високи! Изглежда хората си тръгват още преди да са на половината път през страницата!

Не сме сами. В свят, в който цифровото съдържание се произвежда с експлозивно темпо, е трудно да се привлече вниманието на хората. Но има един свещен граал, който изглежда привлича вниманието на днешните хора – и това е видео съдържание.

С правилното видео съдържание степента на отпадане намалява и хората са склонни да прекарват повече време на вашия сайт, гледайки видеоклипа и в крайна сметка увеличават вашите реализации. Когато включим видеоклипове в съдържанието на нашия блог, по-вероятно е нашите читатели да се придържат и да гледат видеоклипа. Ако видеото реши проблема им, те са много по-склонни да го споделят. Имайки това предвид, нека разгледаме някои от най-добрите приставки за WordPress на YouTube.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. YouTube Вградете Плъгин за Freemium WordPress на Freemium

YouTube вгради Plus Freemium YouTube WordPress приставки

YouTube Embed Plus е един от най-популярните приставки за YouTube с над 200 000+ активни инсталации. С този плъгин можете да създавате YouTube галерии за канали или плейлисти с множество опции за персонализиране. Добавете автоматично възпроизвеждане, автоматично вграждане на потоци на живо, персонализирайте настройките за стартиране на видео, създайте готово съдържание за оценка на функционалната достъпност (FAE) и още.

Основни характеристики:

 • Създайте отзивчиви галерии на YouTube канали и плейлисти
 • Добавете бутон за абонамент за каналите към тези над миниатюрите на галерията
 • Поддръжка за локализация
 • Pro версия поддържа мързеливо зареждане на видеоклипове в YouTube

2. Essential Grid Premium WordPress Plugin

Essential Grid WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако искате да интегрирате мрежа от вашите видеоклипове в YouTube, един от най-добрите YouTube WordPress приставки за работата, която е Essential Grid. Това цялостно решение за изграждане на мрежа за вашия уебсайт WordPress улеснява интегрирането на видеоклипове в YouTube във всяка публикация или страница като стилизирана мрежа (заедно с други формати на съдържанието, като блог, ценообразуване, портфолио, плъзгачи и т.н.). Плъгинът включва и жив редактор на кожата, така че да можете бързо да редактирате външния вид на вашата композиция, оформление, цветове и други.

Основни характеристики:

 • Поддържа Youtube, Vimeo, самостоятелно хоствано видео, iFrames, изображения, публикации, страници, персонализирани типове публикации, WooCommerce и галерии
 • Визуален редактор на кожата
 • Вградени типове анимация и предварително зареждащи устройства
 • Чувствителен и мобилен оптимизиран
 • Premium поддръжка

3. Visual Composer YouTube Cannel с Carousel Premium Plugin

Visual Composer YouTube Cannel с Carousel WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

С този плъгин е лесно да добавите вашия Youtube канал във всяка публикация или страница, като използвате популярния създател на WPBakery страници. Каналът на Visual Composer YouTube с Carousel добавя нови модули, за да вмъкнете персонализирано усещане на канала. Добавете скорошна решетка за видеоклипове, създайте списък с топ съдържание или дори добавете видео въртележка, за да улесните посетителите на вашия сайт да преглеждат съдържанието ви.

Основни характеристики:

 • WPBakery Разширение за създаване на визуални страници
 • Решетка или въртележка
 • 7 Предварително определени стилове
 • Напълно персонализиран стайлинг
 • Настройки за зидария и годни редове
 • 132 елементарни анимации
 • Безкрайно превъртане, зареждане на повече или традиционна страница
 • Съвместим с темата Total WordPress

4. YouTube Showcase – Видео галерия Безплатен WordPress Plugin

YouTube Showcase Видео галерия Безплатен плъгин

YouTube Showcase ви позволява да създавате отзивчиви страници от галерия, пълни с видеоклипове в YouTube. Можете да създадете страница с видео галерия, където следващите видеоклипове се показват под оригиналното видео с пагинация. Можете също така да създадете галерия с видео решетки, където видеоклиповете се показват в четири колонна подредба на мрежата. Този плъгин е чудесен за показване на множество свързани видеоклипове като онлайн курс, видео серия с практически показатели и демонстрации на продукти и видеоклипове с приложения.

Основни характеристики:

 • Възможност за изграждане на две отделни видео галерии – основна видео галерия и галерия с видео решетки
 • Задайте персонализирано съотношение на миниатюрите на видеоклипове – изберете 16: 9 или 4: 3
 • Джаджи на страничната лента за показване на скорошни и подбрани видеоклипове
 • Предлага се опция за страници за по-дълги видео серии

5. Yottie YouTube WordPress Gallery за YouTube

Yottie YouTube WordPress Gallery за YouTube

Информация и DownloadView Демонстрацията

Yottie е премиум приставка за интегриране на канала ви в YouTube с вашия блог на WordPress. С повече от 100+ регулируеми параметри за настройка на вашата YouTube емисия, множество предварително оформени цветови схеми и 16 езика, които понастоящем се поддържат, плъгинът Yottie е много подходящ за почти всеки vlogger. Плюс това е съвместим с популярния създател на страници Visual Composer, така че можете лесно да проектирате персонализирано оформление на страницата с включена видео емисия.

Основни характеристики:

 • Поддържа YouTube, Vimeo и Dailymotion
 • Изградете високо адаптивни видео галерии
 • Иновативни добавки като възпроизвеждане на частни видеоклипове на Vimeo
 • Изберете от самостоятелно хоствано или облачно хоствано решение. Последният поддържа няколко платформи и включва достъп до всички добавки и функции

6. Flow Flow Social Stream Premium WordPress Plugin

Поток-поток Youtube Социален поток

Информация и DownloadView Демонстрацията

Flow-Flow е един от най-добрите плъгини за социален поток за WordPress и най-доброто от всичко, че поддържа множество видео източници – Youtube, Vimeo и дори Instagram. Този плъгин е бърз и лесен начин да ви добавите скорошни видеоклипове към мравка публикация или страница. Просто синхронизирайте акаунта си, след което добавете потока на канала си в YouTube с включените къси кодове (или елемент за създаване на страницата Visual Composer). Това е! Всички ваши нови видеоклипове ще бъдат автоматично добавени към вашия WordPress сайт, когато ги публикувате.

Основни характеристики:

 • Интегрирайте видеоклипове от YouTube, Vimeo и Instagram
 • Поддържа всички основни социални мрежи (YouTube, Facebook, Twitter и т.н.)
 • Съвместим с плъгин за създаване на страници Visual Composer
 • CSS3 Трансформации и лайтбокс галерии
 • Адаптивен дизайн
 • Преводът е готов

7. Youtube Video Gallery за Visual Composer Premium WordPress Plugin

Youtube Video Gallery за Visual Composer Premium WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

Плъгинът за YouTube Video Gallery е специално създаден като добавка за hte WPBakery Visual Composer page page (което означава, че е чудесен комплимент за всяка съвместима с Visual Composer тема, като Total). С този плъгин можете бързо и лесно да вмъквате отделни видеоклипове, канали или дори плейлисти. Има вградени опции за колони, страници, стил на мрежата, списъци, въртележки, изрязване на изображения, харесва броячи и много други.

Основни характеристики:

 • Добавка за WPBakery Visual Composer
 • Вградени опции за реклама
 • Отзивчиви и ретината готова
 • Опции за персонализиране на мрежа и страници

8. Скриване на видеоклипове, свързани с YouTube Безплатен плъгин за WordPress

Скриване на свързани с YouTube видеоклипове Безплатен приставка за WordPress

В повечето случаи искаме нашите посетители да видят видеоклипа на продукта и след това превъртете надолу, за да прочетат действителното съдържание – което може да бъде публикацията в блога или копието на целевата страница. правилен?

Въпреки това в WordPress, видеоклиповете в YouTube се вграждат с помощта на стандартното решение oEmbed. В този случай YouTube завършва с показване на свързани видеоклипове, след като оригиналното видео завърши възпроизвеждането. Това обикновено отвлича вниманието на потребителите, като им показва забавни видеоклипове с котки, веднага след като са видели видеоклипа на вашия продукт с дълъг Tail SEO. (Говоря от личен опит, хаха!)

Ние наистина не искаме това сега, нали? Скриването на свързани с YouTube видеоклипове спира това да се случва, като не позволява YouTube YouTube да показва показване на свързани видеоклипове.

Основни характеристики:

 • Предотвратява показването на свързани видеоклипове в YouTube след възпроизвеждане на оригинален видеоклип

Забележка: Понякога, когато надстроите приставката, той може да не работи поради някакъв проблем с кеширането. Проста корекция е ръчното дезактивиране и повторно активиране на приставката. Това изчиства кеша и той започва да работи отново.

9. YouTube вгражда Freemium WordPress Plugin

YouTube вгражда Freemium WordPress Plugin

YouTube Embed WordPress ви носи множество подобрения и възможности за персонализиране, когато вграждате видеоклипове от YouTube в WordPress.

Като начало можете да вграждате видеоклипове в публикации, страници и персонализирани типове публикации. Можете също така да получите креативни и вградени видеоклипове в YouTube в widgetized области като заглавката на сайта, персонализираните странични ленти и долни колонтитули (въпреки че не мога да се сетя за уебсайт, който би използвал видео в неговото подножие! Може ли?)

Премиум версията на приставката включва функции като скриване на свързани видеоклипове от показване в края на видеоклипа, настройване на опции за отделни видеоклипове и т.н..

Основни моменти

 • Показвайте видеоклипове в публикации, страници, персонализирани типове публикации и widgetized области
 • Конфигурирайте опции по подразбиране като размери на плейъра, цял екран, опции за пояснения и надписи
 • Персонализирайте цвета на лентата за напредък на плейъра за последователност на марката

10. Безплатен плъгин за WordPress, отзивчив за джаджа в Youtube

Безплатен WordPress плъгин за джаджа от Youtube

Досега в тази публикация на най-добрите YouTube WordPress плъгини сме споделяли плъгини, които ви позволяват да вграждате видеоклипове от YouTube във вашия WordPress сайт. Ако искате да показвате YouTube канал или видеоклипове само в страничната си лента, тогава тази безплатна YouTube джаджа е приставката за вас.

Плъгинът добавя персонализирана джаджа за YouTube към вашия сайт, така че можете лесно да вмъкнете вашите видеоклипове в страничните ленти или долен колонтитул само с няколко кликвания. Освен това има прост къс код, който можете да използвате, за да вмъкнете вашите видеоклипове в публикации или страници, ако решите.

Основни характеристики:

 • Уиджети и опции за въвеждане на кратък код
 • Настройки за темата на лентата за контрол и настройките на цвета на лентата за напредък
 • Активиране на проследяването на видео за анализ
 • Добавете персонализирани описания

11. Youtube Videos to WordPress Posts Premium WordPress Plugin

Youtube Видео към WordPress Posts Премиум приставка за WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Вие сте предимно YouTuber, но искате да промотирате видеоклиповете си в собствения си блог? Няма проблем! Приставката на YouTube Videos към WordPress Posts автоматично ще импортира най-новите ви видеоклипове в YouTube във вашия сайт на WordPress като публикации. Импортирайте видеоклипове според потребител, канал, идентификатор или персонализирано запитване. Имате възможност или да импортирате групово, или да разширявате или планирате, за да поддържате актуализирани публикации в WordPress с вашия канал.

Основни характеристики:

 • Автоматично създавайте WordPress публикации от вашите видеоклипове в YouTube
 • Групов внос или график
 • Поддържа всички вградени в WordPress видео (YT, Jw и т.н.)
 • Проверете за счупени или премахнати видеоклипове
 • Поддържа фрагменти с богати на видео

12. YourChannel: Безплатен Plugin за WordPress на YouTube канал

YourChannel: YouTube Video Gallery Безплатен приставка за WordPress

YourChannel ще ви помогне да покажете персонализирана версия на YouTube канал в WordPress. За да започнете, ще трябва да получите своето копие Ключ за API на YouTube, потребителско име и идентификатор на канал и ги запишете в настройките на приставката. След това можете да конфигурирате множество настройки за конфигуриране, като например използване на лайтбокс видео плейър или активиране / деактивиране на функции като показване на изображение на банер, плейлисти, общо видео, изгледи и много други.

Основни характеристики:

 • Възможност за селективно показване на множество елементи като информация за канала, брой абонати / видео, плейлисти, изображение на банер на канала и т.н..
 • Visual builder, който работи с кратък код
 • Показвайте миниатюри на видео в седем различни стила, всички от които са отзивчиви

Прекратяване на най-добрите приставки за WordPress на YouTube

Какво прави добри приставки за YouTube WordPress? Е, за да отговорите на този въпрос, ще трябва да зададете „От какво имам нужда?“ Различните хора имат различни изисквания от определен вид продукт. Ето защо има повече от 10+ YouTube WordPress приставки активно разработени в категорията „YouTube за WordPress“.

Надяваме се, че сте намерили нашия списък с 10+ най-добрите YouTube WordPress приставки за полезни. Просто отделете минута, за да изберете подходящия за вас плъгин. Горещо препоръчвам да не избирате плъгин с десет функции, от които ще използвате само една. Напишете какво се опитвате да постигнете с приставката. След като се справите с вашите изисквания, преминете през списъка и изберете приставка, която отговаря на вашите критерии.

Пропуснахме ли важен плъгин? Вие сте разработчик и бихте искали да видите вашия плъгин в този списък? Уведомете ни в коментарите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map