10+ най-добрите WordPress плъгини за автора

Най-доброто от WordPress Авторски плъгини (Безплатни и Premium)

Една често срещана, но често пренебрегвана функция на много уебсайтове на WordPress е био полето на автора. Обикновено открит в края на публикацията в блога, полето за авторство повишава пригодността, следователно надеждността и легитимността на вашия уебсайт.


Вашите читатели могат да научат повече за вас или вашите автори с един поглед. Освен това можете да увеличите влиянието си в социалните медии и да покажете социално доказателство, като включите връзки към акаунта си в полето за авторство. И това са само два случая на употреба.

С други думи, био кутията на автора, също като полето за коментар, е друг чудесен начин за ангажиране на посетителите ви. Ето защо е тъжно, че много хора пренебрегват кутията на автора, още повече, че когато имаме много плъгини за WordPress авторска кутия, за да направим работата изключително лесна.

В днешната публикация обхващаме както безплатни, така и премиум авторски приставки за WordPress. Надяваме се да намерите идеалното решение за вашите конкретни нужди. Моля, споделете любимия си плъгин за WordPress автор в полето за коментари.

Без допълнително обожание, нека да се захванем за работа.

Независимо дали сте избрали безплатен или премиум авторски плъгин, плъгините, които ще намерите тук, свършат работата. Следователно вашият избор ще се свежда до вашите лични предпочитания и специфични нужди. Също така, не забравяйте да тествате авторския си прозорец в мобилни устройства, за да проверите дали всичко изглежда страхотно и работи безпроблемно.

Това е казано, нека да разгледаме най-добрите WordPress плъгини за автора.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Прост авторски кутия

просто авторско поле

Първата линия е Simple Author Box, блестяща и лесна за използване приставка за WordPress автор от WebFactory Ltd. Плъгинът добавя отзивчива авторова кутия в края на публикациите ви. Тя ви позволява да показвате името, аватара, описанието и профилите на социалните медии на автора.

Можете напълно да персонализирате стиловете на плъгините, за да съответстват на вашата тема за стилен и еднакъв външен вид. Simple Author Box вмъква автоматично кутията на автора във вашите публикации. Освен това можете да добавите ръчно авторското поле във вашите файлове с шаблони. Той поддържа RTL и AMP.

2. Ultimate Author Box Lite

ultimate автор кутия lite

Ultimate Author Box Lite е фантастичен плъгин, който ви позволява да добавяте повече подробности за вашите автори, автоматично или използвайки кратки кодове. Той поддържа публикации, страници и персонализирани типове публикации, като ви предлага богат избор до показването на авторски полета.

Като начало имате пет красиво проектирани шаблона. За повече контрол имате на разположение неограничени персонализирани цветове. Освен това можете да показвате авторски аватари от Facebook, Twitter, Instagram или да използвате персонализирани изображения. Освен това можете да изберете да покажете полето за автор на определени публикации или страници. Десет социални икони и още функции запечатват сделката.

3. Ultimate Author Box Pro

крайна авторова кутия

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ultimate Author Box е платената версия на плъгина Ultimate Author Box Lite, който разгледахме по-рано. Плъгинът бе актуализиран наскоро, като добави още функции към вече мощен авторски плъгин за WordPress. Това е един от най-добрите начини за показване и оценяване на авторите на вашия сайт WordPress.

Благодарение на отличните опции като последния раздел за публикации, раздели в социалните медии, икони, аватари, профили, имейли, имена на телефони и автори, нищо не спира авторите ви да блестят. Приставката наскоро беше актуализирана с още по-мощни функции, така че можете да очаквате да се забавлявате чудесно с Ultimate Author Box.

4. (Просто) Име на автора на госта

(Просто) Име на автора на госта

Ако работите с много публикации за гости, ще намерите приставката за име на гост на автора доста полезна. Когато гост автори изпращат публикации, те обикновено се преглеждат, докато не решите да ги публикувате. Можете или да използвате акаунт на гост автор, но когато имате много сътрудници, това може да стане уморително.

Но благодарение на горния плъгин можете бързо да добавите гост автор към публикация и да щракнете върху техния блог с едно кликване. Не е нужно да се притеснявате за това как авторският прозорец се показва на читателите; просто добавете независимо от името на автора на госта и свържете по ваше желание и това е всичко. Ако сте склонни, дори можете лесно да добавите аватара на автора.

5. Starbox – авторовата кутия за хората

starbox wordpress автор кутия плъгин

Търсите ли да създадете великолепни авторски био кутии, които убеждават читателите да кликнат и да прочетат повече за вас или вашите автори? Ако е така, ще обичате Starbox от страхотните момчета от Squirrly UK. Приставката се предлага с хубав набор от функции, за да създадете красиви авторски кутии, които работят.

За да ви стартира и работи бързо, Starbox се предлага с предварително направени теми, които правят създаването на авторска кутия лесно. На всичкото отгоре можете да поставите полето за автор в горната или долната част на публикациите си. Освен това приставката се предлага със социални профили, авторство на Google и Facebook, богати фрагменти за резултатите от търсенето с Google, връзки към публикациите на автора, заглавие на авторската работа и много други.

6. Фантастичен списък с автори на WordPress

списък с фантазии

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако търсите повече от просто авторово поле, плъгинът от списъка с авторски фантазии за WordPress ви предлага ново решение. Плъгинът ви позволява да показвате списък с вашите автори в красива решетка, до която читателите могат лесно да имат достъп. Но това не е всичко, плъгинът идва с много други функции.

Можете лесно да покажете списъка с автори в страничната лента, страницата или всяка друга област на приспособления. Плъгинът засилва здравата конкуренция между авторите, което означава страхотни неща за вашия блог. Освен това можете да качвате персонализирани изображения, икони в социалните медии и да добавяте динамични ефекти за привличане на нови посетители.

7. Авторска био кутия

авторска био кутия

Author Bio Box е обикновен плъгин за авторски кутии на WordPress, който доста доста удря. Помага ви лесно да добавяте авторски биоси, аватари и социални медии икони. С много функции, създаването на красива био кутия за аватари никога не е било по-лесно.

Авторската био кутия се предлага с лесен за използване администраторски интерфейс, който прави създаването на перфектните авторски кутии за вашия сайт лесно. Благодарение на адекватните настройки можете да промените всичко от цветовете, където са показани кутиите на автора и много други.

8. WP Post Author

wp публикация автор

Ако сте на пазара за многостранна приставка за WordPress автор, няма да сбъркате с WP Post Author. Създаването на теми за AF, WP Post Author ви предлага широка гама от опции, включително биография на автора, социални икони, къси кодове и т.н..

С други думи, плъгинът ви помага да покажете името на автора, аватара, ролята, имейл адреса, социалните профили и кратката биография под публикацията. Можете да изберете да покажете / скриете конкретно авторско съдържание, в зависимост от вашите нужди. На всичкото отгоре приставката се предлага с приспособления, които ви позволяват да добавяте авторски полета в страничните ленти и други области на приспособления.

9. Най-фантастичната авторова кутия

най-фантастична авторова кутия

Информация и DownloadView Демонстрацията

Fanciest Author Box е първокласна приставка за WordPress автор, която ви помага да дадете идентичност на вашия блог в няколко стъпки. Представен продукт в CodeCanyon, Fanciest Author Box е разработен и поддържан от Слободан Маник, Драган Николич и екипа на ThematoSoup.

Fanciest Author Box работи веднага извън кутията. Той се доставя с десетина функции, включително социални профили, къси кодове, джунджурии, Google Авторство, персонализирани цветове, готов за превод, отзивчив дизайн, мързелив товар и т.н. Това е фантастичен авторски плъгин за всички потребители, начинаещи и професионалисти.

10. Molongui Авторство

molongui авторство

Донесено за вас от Amitzy, страстен и реномиран разработчик на плъгини за WordPress, Molongui Authorship е цял набор от авторски функции. Той разширява полето за писане по подразбиране на WordPress по нови и вълнуващи начини. Плъгинът е абсолютно задължителен, особено ако искате да кредитирате двама автори в една публикация.

Molongui Authorship предлага дълги функции, включващи, но не само, множество автори, гост автори, пълнофункционална авторова кутия за редовни автори, свързани публикации, авторски аватари, отзивчив дизайн, гъвкави възможности за дизайн и 70+ социални мрежи, между другото.

11. Ускоряване на бустер

бустер удължаване

Създаден от отличния екип на ThemeInWP, Booster Extension е повече от просто плъгин за авторски кутии на WordPress. Това е набор от мощни функции, идеални за всички блогове и списания в WordPress. Ако търсите авторски плъгин за био кутия, Booster Extension ви предлага точно това, а след това и някои.

За повече информация плъгинът Booster Extension се предлага с бутони за социално споделяне с броя на дяловете, изчисляване и показване на времето за четене, емоционални отзиви, бутони за реакция, авторско поле със социални профили и подобен / не харесващ бутон за публикуване. Можете да персонализирате плъгина значително, докато не изпаднете.


Има няколко безплатни приставки за WordPress с авторски кутии и още по-малко премиум приставки. Пазарът не е наситен, както бихте очаквали, тъй като кутията на автора е толкова малка функция. Поради това много плъгини не са актуализирани от години, което автоматично ги дисквалифицира за нашия списък.

Като цяло, авторова кутия ви позволява да подобрите ангажираността на вашия WordPress сайт при автоматичен пилот. Той предлага на вашите читатели възможността да се срещнат и да общуват с вашите автори, както и с блога като цяло. Горният списък ви предлага достатъчно възможности за добавяне на всякакъв тип поле за авторство, което искате.

Коя е любимата ви приставка за авторски кутии за WordPress? Уведомете ни в коментарите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map