10+ най-добри теми за игри на WordPress за 2020 г.

Най-добрите теми за игри за WordPress за блогове и списания за геймъри

Търсите добра тема на WordPress за новия си блог или списание за геймъри? Не търсете повече, защото сме съставили обширна статия, подбираща най-добрите налични теми за WordPress за игри, подредени по качество и функции, от добро до по-добро до най-доброто.


Да имаш добро списание за игри не е лесна задача, трябва да пишеш няколко статии на ден, е задължително, за да можеш да се класираш правилно в Google и да бъдеш в течение с всички новини, но какво да кажеш, когато искаш да напишеш свои собствени отзиви или съставят класиране. В тази статия ще разгледаме най-добрите теми на пазара от леснодостъпни с по-малко функции до най-добрите теми, пълни с функции. Статията ще обхване добрите, много добрите и най-добрите игрови теми за WordPress, които се предлагат, поръчател по функции и класиране.

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Добри теми за игри на WordPress

Тези WP теми са предназначени за тези, които започват свои собствени списания за игри, имат прилична емисия за блогове и приятен модулен дизайн. Тези теми се препоръчват за тези, които искат нещо като начално място и планират да се разширят в близко бъдеще.

1. Списание STK (безплатно)

Списанието SKT е отзивчива безплатна новина и тема на списание WordPress, която може да се използва за вестници, публикации, лични и корпоративни блогове и уебсайтове за редакционен стил.

Начинът, по който е структурирана началната страница и публикациите в блогове е приятен, чист и лесен за четене. Той е лек за ресурсите, многоезичен съвместим и готов за превод. Програмистът заявява също, че е съвместим с Woocommerce и Nextgen Gallery, което може да се окаже полезно, ако правите тонове прегледи, които се нуждаят от галерии.

Разбира се, това е основна тема, така че не можете да очаквате модул за преглед / оценка или класиране, ще трябва да направите всичко това самостоятелно или да изберете по-добра тема от тази статия. Това е хубаво начало, въпреки че по принцип те са безплатни и най-безплатните теми за списания, които нямат този вид презентация и функции.

2. ELRT

Информация и изтеглянеВижте демонстрацията

Gametime е доста добра тема за сайт за игри, който включва потребителски рецензии, което ви позволява да покажете скорошните си ревюта за игра или медия със стил, включително система за оценяване. Темата включва и персонализирани най-нови новини като джунджурии с избор на категория и също така поддържа представени изображения.

Демонстрацията е доста впечатляваща и ако си добър в отдела за изпълнители, можеш да изградиш цял сайт за игри само въз основа на тази тема. Резултатите от прегледа и класирането на началната страница е едно от най-добрите, които сме виждали.

Gametime е вграден, според разработчика в режим на отстраняване на грешки, което го прави валиден HTML5 валиден, той също е базиран в Bootstrap, така че почти можете да гарантирате, че ще изглежда добре на всяко устройство. Това е много добре изглеждаща тема с особен акцент в цветовете, което може да провокира реакция на любов / омраза, в зависимост от вашия вкус.

Темата струва 45 долара и може да бъде закупена на CreativeMarket.

3. Портал за игри

Порталът за игри е добра тема за сайт за игри, той има изключително добро представяне на публикацията на началната страница, много добре структурирани блокове за публикации в блогове, отличен избор на цветове, хубави шрифтове, много изчистен дизайн и ajax loader. От лоша страна, темата е много скъпа, струва 75 долара и не включва система за преглед / оценка.

Невероятното добро изглеждащо публикация, изчистеният дизайн и няколкото блока за публикации в блогове са по-силните им точки, въпреки че цената и липсата на система за преглед / оценка е трудно да се игнорира. Ако планирате да създадете рационализиран сайт за игри, без да се фокусирате прекалено върху различни секции и рецензии / оценка, това може да е много добра алтернатива. Ако търсите всестранно решение да имате няколко категории и да имате система от точки, може да искате да го пропуснете.

4. Gamezone

Информация и DownloadView Демонстрацията

GameZone е изключително умела тема и една от най-добрите теми за игра на WordPress за създаване на вашия сайт, ако сте в клана / екипа. Темата е подходяща и за twitch потоци, статистика на играчите, рецензии, общност, геймплей и публикации в блогове като цяло.

Темата е изградена на WP Bakery Page Builder и, за да бъда напълно честна, е доста тежка за ресурси, освен това има тонове ефекти върху шрифтове и снимки, така че има тенденция да се изобразява бавно в повечето браузъри, темата също има съвместимост с тонове на плъгини като:

 • Плъзгач на революцията
 • Форма за контакт 7
 • Основна мрежа
 • MailChimp за WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Списък с желания
 • Бутони за споделяне на социални медии WooCommerce
 • YITH WooCommerce Сравнете
 • ТемаREX Добавки

С невероятно добра публикация с функции и подбрани статии, достатъчно блокове за публикации в блогове, различни секции и дори поддръжка за дигитален магазин, тази тема е много подходяща за повечето сайтове за игри, ако можете да подминете малко бавното изобразяване, липсата на система за преглед / оценка и цена от $ 56. В момента е на 23 място в ThemeForest.

5. Avantura

Информация и DownloadView Демонстрацията

Avantura не е специфична тема за игри, тя е по-скоро обща тема на списанията, но не се страхувайте, защото колкото по-високи в класацията отиваме, толкова по-„ориентирани“ стават. Противно на това, което може да мислите, общите теми на списанията, които са в горната част, са най-подходящи за списание за игри, по няколко причини.

Avantura е един от първите, които пускат на пазара като обща тема с няколко демонстрации, подходящи за различни цели. Защо това е толкова страхотна тема за списание за игри, което може да попитате? Радвам се, че попитахте.

Avantura има един от най-добрите градивни елементи, които сме виждали за създаването на сайт за игри, той поддържа уникални цветови категории (задължително за всяко сериозно списание за игри), може да се комбинира с популярни джунджурии, може да бъде цветно адаптиран на страница, има няколко опции за заглавката и долния колонтитул и има невероятно добре изглеждащ дизайн на блог пост. Също така, той има много добри неща за авторския модул и някои хубави куки за следваща и предишна статия. На всичкото отгоре поддържа приятно мега меню със снимки.

От лоша страна, темата няма вградена система за преглед / оценяване, ще трябва да си направите сами с плъгини. Avantura струва $ 49 и в момента е на 18 място в ThemeForest.

6. GeekMag

Информация и DownloadView Демонстрацията

Geekmag е обща тема за списание, новини и блогове, тя е изключително подходяща за списание за технологии, телевизия, култура, филми и игри. В нашия случай GeekMag има един адски добър дизайн, богат набор от функции, поддръжка за bbPress, което ще ви позволи да изградите общност във вашето списание за WordPress игри и BuddyPress. Той също така поддържа Ajax Зареждане на сайта за много по-фина презентация.

GeekMag е тема за създаване на страници, създадена върху създателя на страници на SiteOrigin, което означава, че ще имате много по-добър набор от възможности за изграждане на блокове на вашия сайт. Темата има една от най-добрите системи за отзиви / оценки, които сме виждали, което е наистина добро за сайт за отзиви. От лоша страна, темата има някои лоши цветови решения за списание за игри и ще трябва да го ощипнете малко и няма цветово кодиране за секции.

GeekMag струва $ 49 и в момента е на 19 място в ThemeForest.

По-добри игри за WordPress

Тези теми са препоръчителни за тези, които или вече работят на сайт за игри и искат да го подобрят малко или сериозно създават много добър сайт за игри, който може да се разшири във времето. Тези теми трябва да включват система за оценка / преглед, те също трябва да се зареждат много бързо.

7. Капа

Информация и DownloadView Демонстрацията

Kappa е много строго ориентирана игрална тема на WordPress с акцент върху презентацията и добра система за преглед / оценка. Темата има най-добрия плъзгач, който сме виждали до момента на началната страница. Много добър пост в блога, но донякъде ограничен и топ 3 на най-добрата система за представяне на точки.

Хубавото на тази тема е, че в нея е вградено много игрово усещане, с изчистен и системен дизайн, който търгува сложност и повече функции за по-ориентиран към играта сайт с акцент върху по-доброто изглеждане. Лошото е, че тя няма цветово кодирана система и няма по-голямо разнообразие от градивни елементи, които да конструират началната ви страница. Ако планирате да създадете хубав сайт за игри без много неща, това е просто перфектна тема. Цената не е най-добрата, в сравнение с функциите, които има, и струва $ 49, а в момента е и 10 на ThemeForest.

8. Колюм! Тема за вестник WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Kolyoum! е елегантна многофункционална тема на списанието, която се предлага с множество допълнителни функции. Той има оформления на началната страница, повече от 10 предварително дефинирани демонстрации, високо оптимизиран е за бързина и производителност и се базира на WP Bakery Builder, така че ще имате много персонализирани модули, готови да играете с.

Характеристиките на темата не свършват дотук, тя се предлага с повече от 10 предварително дефинирани заглавки, 60 блоково съдържание, 20 плъзгачи и решетки, интегрирани с Visual Composer и дори е напълно съвместима с AMP. Мислите ли, че това е достатъчно? Има причина тази тема да е в нашия много добър списък с теми. Той включва плъгин за слоеве, той е готов за WooCommerce, така че дори можете да интегрирате магазин в него, има лепкава странична лента и дори тъмна кожа. Но тази тема няма да бъде пълна без система за оценка / преглед, която има и тя.

От лоша страна, темата не идва с предварително определена демонстрация за сайт за игри, ще трябва да направите такава с това, което имате, но има толкова много, че можете да направите с тази тема, че не можете просто да отхвърлите заради това. Темата също е много евтина, струва само $ 29, по-евтина е от всички останали теми, публикувани тук, с много повече функции. Ако се отнасяте сериозно към създаването на много добър сайт за игри, просто няма да можете да сбъркате с този. В момента класира 8 на ThemeForest.

Най-добрите теми за игри на WordPress

Тези теми са предназначени за тези, които искат абсолютно най-доброто. Професионални писатели на игри, блогъри и ентусиасти за игри, които вече имат сайт за игри, знае нещо или две за дизайна и искат да го подобрят още повече. Тази тема има вградени широки възможности и изисква повече знания от желаещите да ги използват, ако искат да извлекат най-доброто от тях. Тези теми са абсолютно най-доброто, което има и трябва да се използват в големи сайтове за игри. Последните три са най-високо оценените и най-чертата опакована от всички тях.

9. Newsmag Mews

Информация и DownloadView Демонстрацията

Темата на Newsmag е изградена от TagDIV, един от елитните разработчици на ThemeForest. Темата разполага с перфектната структура за изграждане на списание за игри, поддържа Youtube и система за преглед / оценка. Той използва най-добрите практики за SEO и е изключително бърз. TagDIV е признат отново и отново като един от най-добрите разработчици за теми. Те имат солидна репутация и продължават да подобряват темите си. Те започнаха с използването на Visual Composer, а по-късно го замениха със собствен TagDIV композитор, който, честно казано, е най-добрият конструктор на блокове за списание, което някога сме виждали.

Изграждането на пълно списание за игри с композитора TagDIV е нещо невероятно лесно постижимо и една от причините, поради които трябва да получите тази тема. Newsmag поддържа по-малко модули от темата им номер 1, Newspaper, но въпреки това е невероятно мощен и заслужава мястото сред най-добрите теми за списание за игри. Освен това има джаджи за Instagram, времето, социален брояч, популярна категория, авторско поле, рекламна кутия, вие го наречете.

Не сте убедени ?, има още. Разполага с персонализирана лайтбокс за снимките, интелигентна странична лента, персонализирани галерии за плъзгане и пускане, интелигентни списъци, блокове в youtube / vimeo, лепкави менюта и поддържа Google Fonts, TypeKits от Adobe и Font Stacks. Не на последно място, той също има модул за вход / регистрация на Ajax и оптимизации на Speed ​​Booster.

Какво друго бихте могли да искате? Разбира се, Newsmag е една от най-добрите теми за всички времена за списание за игри, с цена от $ 49, което наистина не можете да сбъркате, получавайки този. Единствените недостатъци са липсата на предварително зададен шаблон за игри и малко все още тесен изглед на съдържанието, освен това, той е един от най-добрите. Има причина, поради която в момента е класирана на 1 в ThemeForest.

10. News Gamer

Информация и DownloadView Демонстрацията

Вероятно най-добрата тема, съществуваща с предварително зададен шаблон за игри, News Gamer е в топ 3 с причина. NewsGamer е професионален отзивчив шаблон на WordPress, подходящ за игрални списания, издатели на вестници, списания или разширени блогове. Защо смятаме, че това може би е най-доброто, което има за списание за игри? Няколко причини.

News Gamer има специфичен шаблон за сайт за игри, най-добрият шаблон от всички дискутирани теми тук, за да бъда честен. Това не би било достатъчно основание за препоръка, ако не заради обширния набор от функции, които включват, например: Visual Composer блокове, оформления на горната мрежа, оформления на категории, оформления на публикации, оформления на заглавки, страници на Ajax, неограничени странични ленти и разбира се, a система за оценка / преглед.

Темата е изградена върху boostrap, което гарантира добре изглеждаща тема на всички устройства. Строителните блокове се управляват чрез Visual Composer и наред с други неща има:

 • Опции за разширени категории – задайте глобални опции за категории или за всяка категория:
  • Разположение на категорията (12 различни оформления)
  • Позиция на страничната лента (3 различни оформления)
  • Публикации на страница
  • Шаблон за страници (2 различни оформления)
  • Рекламна система (най-горна позиция на банера, банер за тапет или банер в оформление)
 • Разширени опции за публикации / страници – задайте глобални опции за категории или за всяка категория:
  • Оформление на публикацията (7 различни оформления)
  • Позиция на страничната лента (3 различни оформления)
  • Свързани пощенски кутии (само публикации)
  • Преглед на публикацията (само публикации)
  • Опции за аудио публикация
  • Опции за видео публикуване
  • Разширено социално споделяне
  • Рекламна система (най-горна позиция на банера, банер за тапет или банер в оформление)

На всичкото отгоре темата като без съмнение е най-добрият шаблон за страница за преглед на игри от всички останали теми в този списък.

А също и най-добрият шаблон за преглед на резултата!

News Gamer е солиден победител, с тонове шаблони на страници, шаблони за категории, система за оценка и персонализирани страници за рецензии, тази тема е една от най-добрите. Ако не най-доброто от всички времена.

11. Вестник

Информация и DownloadView Демонстрацията

Вестникът е създаден от TagDIV, същите момчета зад Newsmag. Вестникът има всички същите съставки като Newsmag (прочетете описанието на Newsmag за повече информация) с изключение на Newspaper има повече модули, повече заглавки, повече всичко. NewsPaper е без съмнение, най-добрата тема от TagDIV. Вестникът е проектиран около Visual Composer, но по-късно редакторът на модули е заменен от композитора TagDIV, ядрото на строителния опит, който дава толкова много добри оценки на ThemeForest. Вестникът е като Newsmag се презарежда, той съдържа всичко, което съществува в Newsmag, с добавени модули, повече опции за конфигуриране и повече гъвкавост. Все още е обща тема на списанието за новини, която е идеално подходяща за списание за игри. Вестникът в момента е на 1 място в ThemeForest, можете да видите колко любов има към тази тема. Разработчиците продължават да го подобряват и сега достигат ниво на зрялост, което не е чуто по всяка друга тема за продажба. Вестникът е най-гъвкавата тема, която бихте могли да измислите за списание и е абсолютно задължително да го имате.

Цената му е по-висока от Newsmag, разбира се, от $ 59, но е абсолютно препоръчителна. Наскоро той е надстроен до версия 8.8 с добавения бонус, че може да създаде цялостни персонализирани страници с добавени функции в композитора TagDIV, което ефективно ви позволява да изграждате целеви страници в собствения си сайт за игри, като значително разширява силата и гъвкавостта. Вестникът е за най-доброто нещо, което бихте могли да получите за списание за игри и дори добави пълна черна предварителна настройка наскоро. Количеството опции, вградени в него, са втори за никой и е по нашата най-добра препоръка за най-добрите съществуващи.

Не на последно място, от всички изброени тук теми, Вестник е за единствения, който има повече от 55 предварително определени шаблона! С едно щракване и изключване преминавате с предварително определен шаблон по ваш избор, готов за незначителни настройки. За всеки, който има достатъчно опит, Newspaper позволява цялостно създаване на сайт с много малко докосване на бутон и тонове спестено време.

Нарежете на Chase …

Така че сте прочели цялата ни статия. Искате да знаете кои са истинските скъпоценни камъни от този списък? Обобщаваме го за вас. Ако сте неопитен блогър и искате да стартирате новия си сайт за игри, препоръчваме ви Gametime. Ако сте донякъде опитни и искате някаква фина тема за новия ви сайт за игри, със сигурност бихме ви препоръчали Kappa. Ако сте опитен професионалист или просто искате най-добрата тема там, това най-добро място е запазено за две теми: Вестник и News Gamer.

Ако търсите следващи стъпки, проверете нашето ръководство за това как да създадете блог, за да научите как да инсталирате вашата тема и да добавяте съдържание, или нашето ръководство за маркетинг на социални медии, за да разберете как можете да използвате социалните медии, за да увеличите аудиторията си от читатели.

Надявам се тази статия да ви е полезна и информативна. Ако имате някакви забележки по темите, моля, не се колебайте да ги споделите в коментарите по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map