10+ най-добри професионални теми за ниша WordPress

10+ най-добри професионални теми за ниша WordPress

WordPress е най-популярната система за управление на съдържанието в света, в това няма съмнение. Повече от 30% от всички уебсайтове, които са достъпни в съвременната мрежа, се изпълняват на конкретна уеб платформа. Общността на разработчиците на WordPress нараства и става по-мощна. Когато решите да създадете уебсайт с тема, можете да избирате от десетки доставчици на теми и пазари. В каквато и ниша да принадлежите, в инвентара има готова тема на WordPress, която е подходяща да бъде приложена за конкретни цели. В тази витрина можете да намерите 10+ от най-добрите ниши WordPress теми в интернет.


Когато започнете да търсите нишови теми на WordPress, ще намерите както многофункционални, така и специфични за нишата теми от най-добрите разработчици. По правило многофункционалните дизайни включват няколко специфични за нишата решения, които включват функционалността, подходяща за стартиране на конкретен вид на проекта в мрежата. Специфичните за нишата шаблони разполагат с разширения по поръчка и премия за качество, които ви позволяват да изградите всеки личен, бизнес или корпоративен проект в мрежата. Например темата за криптовалутата, която е включена във витрината, включва вградения калкулатор, дарителски плъгин, джаджа за цени и други умни инструменти.

Всички наши снимки за най-добрите ниши WordPress теми в компилацията са редактируеми, изградени с валиден код и оптимизирани за безупречно изпълнение на всички устройства и във всички уеб среди. Темите са напълно адаптивни. Повечето от тях включват плъзгане и пускане Visual Composer или собствени собствени шаблони на страници, за да направи лесно създаването на уебсайт. Нека копаем!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

Общо (многоцелеви)

Обща отзивчива многоцелева WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този конкретен шаблон на WordPress се зарежда с голям избор от уникални опции, които превръщат темата в едно цяло решение, което може да отговаря на редица цели. Тази тема с умело организирани секции със съдържание е точно това, от което се нуждаете за представяне на вашите продукти и услуги. Ако искате да изградите успешен онлайн ресурс с WordPress, трябва да използвате мощен и пълноценен шаблон на уебсайт, поддържащ конкретни форми и плъгини. Напълно отзивчивото оформление прави темата да се изпълнява чудесно на всяко устройство, независимо дали е на десктоп, таблет или смартфон.

Crypton (криптовалута)

Crypton - многоцелева криптовалута WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Crypton е готова тема за криптовалута WordPress, работеща на рамката на ThemeRex. Той е напълно отзивчив и включва функционалността, която е особено подходяща за сайтове за криптовалута. Включените блокове от съдържание, widgetized елементи правят дизайна на шаблона ясен. Шаблонът е разработен с четливост и най-доброто потребителско изживяване. Подробна папка с документация е в пакет.

Плаване (хотел)

Тема на ветроходния хотел WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Плаването е перфектно решение, което намирате за вашия уебсайт на хотела. С 5+ начални страници, съставител за плъзгане и пускане, WooCommerce, формати за публикации, социални и други ваши гости със сигурност няма да имат нищо против да останат по-дълго, за да изследват вашия сайт.

Най-забележителната функция, която Sailing може да служи на вашия хотел, е плъгин за резервация с подпис. Тази резервационна система ви помага да управлявате състоянието на стаята, клиентите и т.н. Клиентите просто избират датата на пристигане от календара, няколко възрастни и деца. Тогава системата ще провери наличието на помещение, което отговаря на изискването с подробна цена. Плъгинът също така управлява ценовите планове, управлението на талони, системата за отчитане.

Плаването е отзивчив дизайн. Всички блестящи изображения на вашия хотел все още ще се показват изцяло на всякакви устройства, от малкия екран на мобилен телефон до HD екран на работния плот. Плюс това, представянето на една страница от уебсайта прави вашия уеб сайт прост, но умен. Revolution Slider също е включен в Sailing с невероятни ефекти и анимации, които могат да заинтересуват всеки. Сътрудничи с Drag & Drop Page Builder, контролирането на вашия сайт никога не може да бъде по-лесно от това!

Bazinga (списание)

Bazinga - Тема за WordPress списание и вирусен блог

Информация и DownloadView Демонстрацията

Лесно е да промените тази тема на WordPress към всеки тип бизнес проект и да създадете професионален уеб ресурс самостоятелно. Разнообразни опции за оформление са интегрирани, за да ви позволят да решите най-оптималния подход за представяне на вашия проект в мрежата. Създайте своя онлайн ресурс още по-успешно с този персонализиран дизайн на WordPress. Темата беше разработена възможно най-леко, така че вашият сайт със сигурност може да се зареди бързо. Вижте демонстрацията на живо, за да я видите в действие.

Lifeline2 (Благотворителност)

Тема за благотворителност и неправителствени организации Lifeline2

Информация и DownloadView Демонстрацията

Lifeline 2 предлага осем варианта за обработка на онлайн плащания, за да осигури покритие за събиране на дарения в световен мащаб. Това е пакет на едно гише, включващ всички проекти за благотворителност, набиране на средства, НПО и нестопански организации. Повтарящата се система за дарения онлайн е наистина чудесен вариант за събиране на дарения на седмични, седмични, месечни, полугодишни и годишни без прекъсване или нужда от напомняния на дарителите.

Стартирайте настройката с едно кликване, няколко секунди демо инсталационен процес и персонализирайте оформлението и функциите бързо с плъгин за създаване на плъзгане и пускане на страница, Visual Composer. Осъществено от рамката за опции Redux, бекендът ви дава неограничени възможности за контрол и промяна на всеки аспект на оформлението и функционалността на фронта. И 7+ уникални демонстрации носят динамичен и освежаващ дизайн, безпроблемна производителност и разширена персонализация.

Освен това ще обичате да имате обширна мрежа за управление на доброволци на вашия благотворителен уебсайт – най-добрата система за управление на доброволци в света е тук, за да служи на вашата кауза. Дори можете да изградите онлайн магазин с всички най-добрите функции, включително управление на колички и каси.

LeGrand (многоцелеви)

LeGrand - Многоцелева тема за бизнес WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Избирайки този висококачествен шаблон на WordPress, можете да създавате сайтове, подходящи за различни цели. Този отзивчив шаблон на WordPress е подходящо решение за всеки бизнес или корпоративен уеб проект. Темата също е напълно отзивчива, така че вашият сайт ще бъде правилно показан на всяка джаджа. Избирайки тази тема, ще успеете да установите стабилно онлайн присъствие, което би изложило бизнеса ви по-професионално и елегантно на уеб аудиторията. SEO-приятелски, той ще бъде лесно открит от потенциалните клиенти, независимо от това коя търсачка използват.

Номиниран (политически)

Номинация - Тема за политическа WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Nominee е тема за кандидат / политически лидер WordPress, създадена специално за политически и обществени личности. Темата, която можете да използвате за всяка организация с нестопанска цел, като благотворителност, събитие, кампания и т.н..

Темата е 100% отзивчива и се предлага с най-популярния плъгин за създаване на страници WordPress за плъзгане и пускане Visual Composer, можете лесно да управлявате и редактирате всеки елемент много лесно, като използвате визуален композитор. Темата включва и премиум плъгин Revolution Slider, така че потребителят може да създава красиви слайдове лесно чрез функцията за изтегляне и пускане от потребителя.

Темата на Nominee се предлага с някои полезни функции като: управление на събития, потребителят може да управлява и създава събитие много лесно, като използва визуален композитор за плъзгане и пускане на страници. Потребителят може също така да зададе таймер за обратно броене за броене на датата на кампанията. Той има функция за график на събитията, потребителят може лесно да създаде график на събитията за конкретно събитие, използвайки визуален композитор. Той има система за дарение на PayPal, така че потребителят може да набере средства за кампания и много други.

Фотография (портфолио)

Фотография WordPress за фотография

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ето един отзивчив шаблон на WordPress с изчистено оформление и разширени функции. Темата за фотографията е лесен за използване шаблон, създаден специално за фотографи и онлайн портфолио проекти. Отзивчивият дизайн ще направи оформлението на уебсайта ви подходящи за монитори с различни размери, а включените опции за цветни кожи (тъмно и светло), различни стилове на галерия, стилове на лайтбокс и шаблони на страници улесняват бързо изтръпване на темата, за да се покаже работата ви.

Консултант (Консултиране)

Консултант - Тема за бизнес консултиране WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Consultor е шаблон, предназначен за представяне на консултантски фирми в мрежата. Това е перфектен, лаконичен и лесен за персонализиране шаблон, създаден специално за редица бизнес проекти. Темата е напълно редактируема. Може да се използва и за различни други бизнес или лични проекти. Това оформление е напълно отзивчив и е разработен по начин да повиши позициите на вашата уеб страница в SERP. По-голямата част от настройките на темите могат да бъдат променени веднага чрез WordPress персонализатор.

Drone Media (фотография и видеография)

Drone Media - Тема за въздушна фотография и видеография WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Помислете дали да използвате този шаблон за WordPress на портфолиото за снимки, който предлага всички необходими качества, за да отговори на нуждите на уебмастъра. За да рекламирате моден фотограф, фотограф на свободна практика или фото портфолио, показаната тук тема може да ви бъде полезна. С основния акцент върху добре балансираната структура на оформлението, Drone Media се предлага с всички необходими секции за представяне на вашите обяви и продукти. Ако искате да създадете проспериращ уебсайт с WordPress, трябва да работите със силен и пълноценен шаблон на уебсайт, който поддържа специфична функционалност. SEO-приятелски, той ще бъде лесно открит от потенциалните клиенти, независимо от това коя търсачка използват. Шаблонът е съвместим с много браузъри, отзивчив и предлага всяка функция, която може да ви е необходима, за да създадете достъпен онлайн проект.

Revirta (виртуален асистент)

Revirta - Тема за виртуален асистент WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Ако искате да създадете професионално изглеждащ уебсайт, този отзивчив шаблон на WordPress ще ви позволи да изпълните тази задача много бързо. Стилен външен вид и отлична производителност са основните опции на този професионален шаблон, който е специално създаден за корпоративни и бизнес уеб страници. Лесното оформление на страницата на очите с акцент върху визуалните изображения доста лесно привлича вниманието на клиентите, като ги избутва. Този специфичен дизайн на уебсайт също е добре документиран и включва шепа разширения с високо качество.

Недвижими имоти 7 (недвижими имоти)

Real Estate 7 - Тема за WordPress за недвижими имоти

Информация и DownloadView Демонстрацията

Когато създавате уебсайт за вашия бизнес с недвижими имоти, един от най-добрите възможности е Real Estate Pro 7. Започнете за минути с вградения демо вносител, използвайте включения конструктор за плъзгане и пускане, за да създадете персонализирани страници с листи или профили на агенти, да продавате реклама петна или списъци с функции с интегрирани опции за плащане плюс повече. С много опции за заглавки, картографиране, персонализиране на цветовете, ко-листинг, резервации, уокшор, IDX и други специфични настройки за недвижими имоти има много неща, които да харесате в тази ниша тема.

HotLock (ключар и сигурност)

HotLock - Ключар и системи за сигурност WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Този специфичен дизайн на WordPress за сигурност може да се похвали с множество ефекти и опции, които трудно можете да видите във всеки друг шаблон. Той перфектно работи за показване на малки и големи бизнес проекти. По-голямата част от настройките на темите могат да бъдат променени веднага чрез WordPress персонализатор. Интегриран с популярните платформи за социални мрежи, показаният тук шаблон може да бъде идеален инструмент за връзка с вашите клиенти. Освен това неговото напълно отзивчиво оформление ще бъде показано по подходящ начин на всякакви джаджи. Създаването на уеб страница с помощта на предоставената тук тема ще изглежда полезно за постигане на вашите уеб цели.

Качване (обиколка)

Вземете резервация за пътуване и тема за пътуване

Информация и DownloadView Демонстрацията

Както мощен, така и зашеметяващ, Embark е тема на WordPress, създадена специално за турнета и пътувания. Темата включва преобразувател на страница с плъзгане и пускане на предната част и двигател за резервация от край до край с безпроблемна интеграция на онлайн плащания. Неговата 3-минутна инсталация с едно щракване ще ви накара и работи – бързо!

Мощният му механизъм за резервации ви помага лесно да управлявате множество резервации и да организирате своите графици чрез WordPress. Създайте няколко календара, времеви интервали (със или без ограничена наличност), потребителски полета за формуляри и потребителски профили. Резервацията, плащанията и разписанието са обединени в красиво решение за резервация.

Създаването на уебсайт за туристическа или туристическа компания е по-лесно с създателя на страницата на Embark за плъзгане и пускане на предната част на Embark. Създайте свои собствени красиви оформления или използвайте професионално проектирана предварително зададена програма като речен рафтинг за приключенски обиколки, NYC за пешеходни турове или хоп и лоза за винени и бирени турове. Новите дизайни се добавят редовно. Получавате достъп до над 40 джаджа и повече от 20 модулни шаблона на страници, които ви позволяват да създадете перфектния сайт за обиколки и пътувания с неограничени възможности.

Обобщавайки

За каквато и ниша бихте искали да създадете уебсайт, винаги има готова тема на WordPress, която е подходяща за представяне на вашия личен или бизнес проект в най-благоприятната светлина. Използвайки тези ниши WordPress теми, вие ще можете да стартирате всеки уеб проект с няколко малки корекции. И тъй като повечето теми на WordPress от компилацията включват и интуитивни конструктори на страници (или са съвместими с CSS плъгин за редактор на живо), дори и нетехнологиите ще могат да създадат уникален изглеждащ уеб дизайн без код.

Какво мислите за нашето обхващане на теми? Има ли други ниши WordPress теми, които смятате, че трябва да бъдат в списъка? Оставете коментар по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map