10 най-добри приставки за страници за WordPress

Най-добрите приставки за страници за WordPress

Блогът ви има огромно количество съдържание? Ако кимате в съгласие, трябва сериозно да помислите за номериране на страниците на блога си, за да улесните разглеждането на читателите. В действителност, страницата е част от основните функции на WordPress – WordPress автоматично добавя „Следваща публикация“Или към„Предишна публикация”В края на всеки пост, така че читателите могат лесно да преминат от един пост в друг. В тази публикация ще разгледаме няколко приставки за страници за WordPress, които помагат за номерирането на вашите страници и публикации.


Когато добавите страница, читателите не трябва да търсят в много съдържание. Вместо това те могат да кликват директно върху страницата, която желаят.

Защо трябва да използвате приставки за страници за WordPress

Има повече от една причина да добавяте страници към страниците на блога си

 • Това прави потребителя ви блог приятелски, помага на читателите да намират страници лесно
 • Всичките ви страници може да не се зареждат едновременно, което прави уеб сайта ви по-бърз
 • Можете също да използвате страници за разделяне на дълъг пост на много части. Това може да помогне на показването на повече реклами на публикация

Много теми на WordPress също включват функция за страници. Но ако искате да контролирате номерирането на вашите публикации, оформете номерацията, без да се налага да използвате код, WordPress приставки за страници може да са по-добра опция.

Репозиторият на WordPress плъгини съдържа редица безплатни плъгини, които помагат да се страницата ви WordPress. Някои дори ви помагат при оформянето на връзките или показването на номера на страници в плъзгач. Но преди да се гмурнем в тези плъгини, трябва да знаете, че можете също така да страницирате страниците си, като добавите някакъв код към вашите файлове с теми..

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. WP-PageNavi

WP-PageNavi Plugin

С близо милион активни инсталации е естествено WP-PageNavi да фигурира в горната част на този списък с плъгини за страници за WordPress. Той генерира шаблонния маркер wp_pagenavi () с която можете да замените навигацията по подразбиране WordPress. Помага ви да създадете фантастични връзки за страници за вашия блог.

Плъгинът добавя нов раздел в Настройки. Щраквайки върху този раздел, можете да определите броя на страниците, които ще се показват, и да изберете текста за текущата, първата и последната страници. В падащо меню се разкриват наличните опции за извършване на промени в стила на страницата по подразбиране. Ще можете да персонализирате индикаторите за Следващия и предишен страници и задайте броя на страниците за показване.

И ако вашият блог е наистина огромен, читателите ще се радват, че можете да зададете серийните номера да се показват в кратни, например като 5, 10, 15 20…. Освен това, ако искате да приведете страниците в съответствие с темата на вашия блог, това също е възможно.

За да промените стила на страници, ще трябва да копирате CSS файловете от директорията на приставки, да го поставите във вашата тема и да направите желаните промени там. По този начин няма да загубите модификациите, когато актуализирате приставката.

2. WP-Paginate

WP-Paginate Plugin

WP-Paginate е друг плъгин, който е популярен сред потребителите на WordPress. Той твърди, че подобрява SEO като предоставя повече връзки към вашето съдържание. Освен това, той ви позволява да добавите някои готини функции за навигация на вашия уебсайт.

На страницата с настройки на приставката има раздел CSS, от който можете да персонализирате връзките си за страници. Ще можете да персонализирате етикетите за страници, както и предишен и Следващия публикувайте връзки. Когато активирате приставката, ще е необходимо да замените код във вашите файлове с теми.

Ако вашият сайт е засегнат от множество коментари, ще бъдете особено щастливи, че плъгинът също може да страница за коментари и страницата. Можете също така да изберете броя на връзките, които да се показват преди и след текущата страница. А Pro версия поддържа мултисайтове, включва единадесет готови оформления и персонализатор, за да получите текста и бутоните да изглеждат както искате.

3. Страниране от BestWebSoft

BestWebSoft Pagination Plugin

Можете да използвате Pagination by BestWebSoft, за да добавяте персонализирани страници не само към вашите публикации, но и към вашите маркери, категории, резултати от търсенето и авторски страници. Плъгинът е съвместим и с плъгините на BestWebSoft за портфолио и галерия, така че можете лесно да активирате страници за галерии и портфейли. Ще можете да показвате и Следващия и предишен стрелки и ги персонализирайте. И ако искате да пропуснете страници за избрани страници, това също е възможно.

От настройките можете да промените и персонализирате типа на страници. Номерирането може да се появи отгоре или под съдържанието и да бъде подравнено наляво, надясно или в центъра. Възможни са два типа дисплей – дългата версия на дисплея, която изброява последователно всеки номер на страница, и версията с кратък дисплей, която показва номера на страниците в кратни. Най- Pro версия добавя Зареди още бутони и безкрайно превъртане.

4. Разширено публикуване на страница

Разширено съдържание Плъгин за публикуване на страница

Разширеното страници за публикации помага да се разделят дългите публикации в няколко по-малки страници. Той не добавя просто страници, той ви позволява да добавяте бутони и след това да вмъквате текст и изображения в тях. Предлагат се пет различни оформления на бутони и различни типове зареждане на съдържанието и можете да ги използвате на страница или на база публикация. Можете да поставите бутоните в горната или долната част на публикацията или на двете места. Можете също така да персонализирате бутоните чрез таблото за управление на WordPress.

Плъгинът поддържа къси кодове и помага да се раздели съдържанието на дългите публикации на няколко страници. Можете да избирате между проста и Ajax страница. (Ajax е по-бърз, тъй като не е необходимо страницата да се презарежда всеки път, когато потребителят опресни страницата). Той добавя специална икона на бутон в редактора на TinyMCE, за да раздели съдържанието на много страници.

Плъгинът напълно се интегрира и е съвместим с Visual Composer. Ако желаете, можете да покажете бутони за страници на плъзгач.

Оформление на бутони

Също така е възможно автоматично да се обърне по подразбиране Следваща страница в бутон. Но за да направите това, ще трябва да закупите премиум версията. Тази версия също вмъква заглавието на страницата и описанието в бутоните за страници.

5. Страниране на продукти в магазин

Страниране на продукти в магазин

Както може би се досещате, Страницата на продуктите на Storefront е предназначена за показване на страници на страници с продукти. Необходимо е обаче да имате темата за Storefront, както и приставката за WooCommerce.

Той добавя a Следващия и предишен връзка на страници с единични продукти. Но това не е всичко, освен това ви позволява да добавяте миниатюра на продукта към връзките. Заглавието се появява с курсора на мишката върху миниатюрата. Персонализатор помага да промените дисплея по ваш вкус.

С 30000+ активни инсталации, този плъгин е доста популярен при собствениците на магазини WooCommerce.

6. Следваща публикация Fly Box

Следваща публикация Fly Box

Информация и DownloadView Демонстрацията

Следваща публикация Fly Box е малко по-различна от другите приставки за страници за WordPress в този списък. Тя позволява на читателите да се движат до Следващия или предишен публикуване, като кликнете върху плаваща кутия. Той привлича вниманието на читателя, като изскача като плаваща кутия, дори когато читателят превърта надолу. Полето може да се появи от лявата или дясната страна на прозореца в зависимост от условията, избрани в панела с опции на приставката.

Този плъгин, поддържан jQuery, поддържа персонализирани типове публикации и категории. Настройките на плъгините ви позволяват да сортирате настройките за публикации и да коригирате размерите на кутията.

7. Лесна страница

Лесен Pagination WordPress Plugin

Информация и DownloadView Демонстрацията

За да накарате страниците и публикациите ви да се показват като красиви слайдшоу, можете да опитате Лесна страница. Всичко, което трябва да направите, е да поставите няколко маркера и да кликнете върху няколко опции. Easy Pagination поддържа автоматична игра и е удобна за мобилни устройства.

Възможни са три стила на анимация при преминаване от един слайд към друг – вертикален, хоризонтален и избледняване. Но това не е всичко, първите две могат да бъдат комбинирани с 32 jQuery успокояващи ефекти. Шест навигационни шаблона ви помагат да започнете и можете да персонализирате всички тях. Ако желаете, можете да създадете долен колонтитул, който се повтаря на всички слайдове. Навигационните стрелки могат да бъдат оформени по четири различни начина. Опциите за навигация с миниатюри са налични както в горната, така и в долната част.

Ще можете да използвате маркер за разделяне на страници, за да разделите страницата или публикацията си на много секции, както и да създадете заглавка, която може да се показва на всички слайдове. Плъгинът осъществява достъп до първия заглавен маркер и първото изображение във всяка секция, за да създадете вашите слайдове.

И няма нужда да се притеснявате, ако слайдовете ви се простират извън видимата област. Плъгинът автоматично изчислява височината и ширината на екрана. Опцията Превъртане до върха ще се окаже полезна.

Няколко допълнителни приставки за страници на WordPress

Ако търсите някаква конкретна функция, тези приставки за страници за WordPress може да са подходящи:

 1. Азбучно страница помага за филтриране на страници, публикации, продукти на WooCommerce, медии, автори или каквото и да е във вашето съдържание и показва резултатите от търсенето в една страница или публикация по азбучен ред. Този плъгин може да работи добре за музикални уебсайтове, магазини за книги или уебсайтове за електронна търговия или да изброява потребители или да управлява потребителски профили.
 2. Ajax Pagination и Infinite Scroll Ви предлага три типа страници за избор – нормална страница, безкрайно превъртане и Зареди още (използвайки Ajax). Можете да го използвате в публикации, страници, търсене, персонализирани типове публикации и WooCommerce.
 3. Страници-връзки плюс предлага опция за една страница за уеб съдържание, което позволява на читателите да видят статията в една страница. Най- Pro версия използва Ajax за подобряване на потребителското изживяване и SEO.

Обобщавайки

За лесна навигация в уебсайт с не много съдържание, можете да разчитате на основните функции на WordPress. Но ако търсите атрактивни навигационни функции, които подобряват потребителското изживяване, приставките за страници на WordPress в този списък могат да се окажат полезни. Управлението на страниците е по-лесно и има възможности за увеличаване на приходите от реклама. Вашите SERP могат да се подобрят, тъй като броят на показванията на страници може да се увеличи, като се сведе до минимум степента на отпадане. Можете да разберете повече начини за подобряване на потребителското изживяване в нашия блог.

Дума за предпазливост обаче – прекомерната страницинация може да доведе до това, че търсачките разглеждат страниците ви като тънко или дори дублиращо съдържание. Затова използвайте разумно тези приставки за страници за WordPress за по-добро UX и се радвайте за всяко подобрено подобрение в SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map