10+ най-добри A / B сплит инструменти за тестване на WordPress за подобряване на процента на преобразуване

Най-добрите A / B сплит инструменти за тестване за WordPress

Ако използвате уебсайта си на WordPress за продажба на продукти, промотиране на услуги или да предизвикате какъвто и да е отговор или действия от вашите читатели, тогава A / B разделителните инструменти за тестване и плъгини, които разглеждаме днес, имат потенциала да направят вашия уебсайт много по-ефективен инструмент за преобразуване на цели.


Създавайки вариации на съдържанието си и разделяйки или A / B тествайки ги един срещу друг, можете да увеличите процента на посетителите си, които изпълнят желаното действие. Тези вариации на съдържанието могат да бъдат толкова малки, колкото да променят текста на връзката в края на публикацията, точно чрез сравняване на два различни дизайна на целевата страница един срещу друг.

Така че независимо дали искате да спечелите повече пари от уебсайта си или просто да генерирате повече дискусии и взаимодействие около съдържанието си, жизненоважно е да отделите известно време за тестване и оптимизиране на съдържанието си, за да разберете какво работи и кое не.

За щастие има редица плъгини, които ви дават инструментите да правите точно това, всичко това от вашия администраторски интерфейс на WordPress. И така, търсите ли подходящия инструмент за вашия уеб сайт? Ами имаш късмет. Ето най-добрите инструменти за разделително тестване и плъгини за WordPress (или поне смятаме, че са доста страхотни).

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. Нелио A / B сплит тестване

Nelio AB сплит инструмент за тестване на WordPress

Nelio AB Testing е плъгин, който ви позволява да стартирате A / B тестове на вашия уебсайт WordPress, за да подобрите процента на конверсия и да оптимизирате съдържанието и дизайна си.

Видът на тестовете или експериментите, които можете да стартирате, включва сравняване на две версии на публикация – от малки текстови промени, до цялостния дизайн и оформление, тестване на заглавия, сравняване на теми, тестване на джаджи и сравняване на оформления на менюто. Почти всеки аспект на уебсайт може да бъде тестван. От призива за действие в публикация, до цялото оформление, използвайки новия A / B CSS тест. Освен това получавате мощен инструмент за картографиране на топлината, за да видите къде точно посетителите ви кликват върху вашите публикации и страници.

Нелио A / B тестване за WordPress

Контролите за настройка и управление на вашите тестове са интегрирани безпроблемно във вашата административна област WordPress. Това означава, че не е нужно да научавате нова система или да управлявате друг акаунт, за да започнете да провеждате A / B тестове на вашия уебсайт WordPress. Тъй като услугата е базирана на облаци, изчисленията се извършват на сървърите на Nelio. Това предотвратява появата на забавяне на уебсайта ви, докато тестовете стартират и номерата се съкращават.

Въпреки че плъгинът за интегриране на услугата с вашия уебсайт е безплатен, както и ви дава достъп до безплатна 14-дневна пробна версия, ще трябва да се регистрирате в един от техните платени абонаментни планове, за да използвате услугата за продължителен период.

С 14-дневен безплатен пробен период, от който да се възползвате, трябва да имате възможност да придобиете добър представа за това, което може да предложи Nelio A / B Testing. Ако уебсайтът Ви получи достатъчно трафик, дори бихте могли да подобрите процента на реализация и да започнете да генерирате повече продажби преди изпитването да изтече.

2. Експерименти със заглавия

Заглавие Експерименти A / B Сплит инструмент за тестване на WordPress

Заглави експерименти е A / B сплит плъгин за тестване на WordPress. След като инсталирате експерименти със заглавия на уебсайта си, можете да започнете да тествате заглавията на публикациите в блога си, за да видите кои от тях получават най-голямо внимание от вашите читатели.

От екрана за създаване на публикации можете да въведете вариациите на заглавието си. След това, всеки път, когато вашите публикации бъдат изброени на вашия уебсайт, като например в приспособлението за скорошни публикации или страниците с архив, тези варианти на заглавията ще бъдат тествани един срещу друг..

Този плъгин не само трябва да ви помогне да увеличите броя публикации, които всеки посетител гледа в блога си, но и да ви помогне да се подобрите в писането на заглавия на публикации като цяло – умение, което определено си струва да се развивате..

3. Прост тестер на страница

Проста страница тестер WordPress Plugin

Simple Page Tester ви позволява да изберете публикация или страница на вашия уебсайт, които искате да оптимизирате. Страницата може да бъде тествана срещу модифицирано копие, друга излизаща страница на вашия уебсайт или можете да изберете да създадете нова страница, за да я сравните.

Прост тестер на страница

След като дадете име на разделителните си тестови експерименти, можете след това да седнете и да изчакате резултатите да влязат. Докато има безплатна версия на този плъгин, той ви позволява само да видите колко посещения е получила всяка вариация. Ако искате да знаете за целите на конверсията на целите и други по-полезни данни, тогава ще трябва да надстроите до премиум версията.

Въпреки че в безплатната версия на Simple Page Tester липсват полезни функции, премиум версията се предлага за сравнително достъпна еднократна такса.

4. WordPress призовава към действие

WordPress призовава към действие сплит плъгин за тестване

Безплатният приставка за призиви към действие на WordPress ви позволява да създавате призиви за действие за вашия уебсайт. Тези CTAs са тествани срещу други, за да намерят този, с който посетителите ви взаимодействат най-благоприятно .

Тези обаждания към действия могат да варират от прости връзки, до бутони в социалните медии, изтегляне на файлове и много повече. Плъгинът включва подбор от шаблони за създаване на вашите призиви към действие, въпреки че имате възможност да започнете от празно платно. Персонализирането на шаблони се улеснява с помощта на настройките на външния вид и добавено персонализирано съобщение с помощта на редактора на WordPress.

След това призивите за действие могат да бъдат вмъкнати във вашите публикации, страници и други области в WordPress, където искате да бъдат показани. Освен това, след като създадете призив за действие, можете да създадете негова вариация и да оставите теста да започне.

WordPress призовава към действие

Ако искате инструмент за изграждане на вашите собствени бутони за повикване за действие за многократна употреба, с възможност след това да ги разделите тествате един срещу друг, тогава този безплатен плъгин е добър вариант.

5. Целеви страници на WordPress

WordPress Целеви страници Разделяне на приставката за тестване

Увеличете преобразуването с приставка за WordPress целеви страници. Този безплатен плъгин използва рамката ACF като основа за създаване на шаблони на целеви страници. Просто създайте вариации и започнете да тествате, за да видите какво отговарят вашите читатели или клиенти.

Плъгинът за целеви страници на WordPress включва вградени възможности за наблюдение на конверсиите и създаване на A / B или многовариантни тестове. С тези данни можете да направите ефективни и целенасочени промени в дизайна на вашата целева страница, за да оптимизирате процента на реализация. Други функции включват опции за клониране на съществуващи страници, предварително попълване на формуляри, водещи записи и други.

6. Преобразуване

ConverThis A / B сплит инструмент за тестване на WordPress

Приставката ConverThis ви помага да стартирате неограничени кампании и широко проследяване на реализациите, за да видите точно кои компоненти трябва да се отървете и да запазите на уебсайтовете си. Автоматизираната платформа за разделно тестване се интегрира директно с таблото ви за WordPress, така че вече не е нужно да прескачате до чисто нов софтуер, когато проверявате отчетите си.

Основната причина ConverThis се откроява от останалата част от тълпата е, че тя също проследява кликванията, докато другите инструменти изглежда се фокусират повече върху тестване за конвертиране и разделяне..

7. Маркетинг оптимизатор

Маркетинг оптимизатор Сплит Тестване на WordPress Plugin

Плъгинът за оптимизиране на маркетинга за WordPress ви предоставя всичко, от което се нуждаете от инструмент за тестване, тъй като автоматично получавате възможност да проследявате всяка отделна страница на вашия уебсайт.

Плъгинът предоставя списък на страниците, през които можете да филтрирате и да тествате избраните от вас страници. Можете също да използвате интерфейса за подробности за страницата, за да създадете вариации за съществуващи страници. Всичко е лесно управляемо на едно място и не е нужно да знаете много за технологията, за да внедрите тази система. Съвсем наскоро плъгинът беше актуализиран, за да включва безплатни призиви за действие (CTA), изскачащи шаблони и инструменти за тестване за всеки.

8. Оптимизирайте

Оптимизирайте X Разделяне на тестване на WordPress Plugin

Плъгинът Optimizely X е една от опциите за разделно тестване, която предоставя по-лесен начин за тестване на заглавия за вашите страници и публикации. Плъгинът е доста лесен за настройка на вашия уебсайт и има визуален редактор без код, така че всеки да може да го използва за създаване на тестове. Оптимизирайте X генерира ROI резултати в реално време, така че да знаете какво работи и какво не.

Многоканалната оптимизация също е полезна за достигане до хората, независимо къде се намират и независимо от тяхното устройство. Значение дали използват компютри или мобилни устройства, трябва да можете да показвате разделено тествано съдържание.

Ще трябва да се регистрирате за акаунт Optimizely, за да активирате приставката (въпреки че всички тестове и резултати се управляват в таблото за управление на WordPress).

9. Сплит тест за елемент

Разделяне на тест за добавка на Elementor WordPress

Използвате ли популярния конструктор на страници на Elementor, за да създадете персонализиран сайт или целеви страници? Може да искате да опитате Split Test за Elementor. С този плъгин можете да тествате различни дизайни, базирани на Elementor, за да видите кои да конвертират по-добре. Тествайте заглавия, изпробвайте различни дизайни на надписи, разберете кои бутони са по-кликащи и повече.

За да използвате функцията за сплит тест, просто задайте вашите настройки за вариация на разделителния тест в раздела „Разширени“, когато създавате или редактирате модул. След това следете ефективността на вашите варианти, като използвате отчетите, генерирани в раздела Splittest в таблото за управление на WordPress.

Разделителният тест за Elementor използва данни на вашия собствен сървър – това го прави безопасен избор за тези, които са свързани със спазването на GDPR, тъй като не събирате никаква допълнителна информация за посетители или не я споделяте с трета страна.

10. V / C Splitter Pro (Premium)

V / C Spitter Pro WordPress Сплит за тестване

Информация и DownloadView Демонстрацията

Използвате оригиналния плъгин за Visual Composer на WPBakery вместо Elementor? Няма проблем. Плъгинът V / C Splitter Pro добавя опции за A / B сплит тестване, полезни за всеки, който използва мощния конструктор на страници.

Модулът за тестване на VC Splitter е наличен при изграждането на оформления на Visual Composer. Просто създайте вашите варианти в рамките на модула и дайте име на вашия сплит тест. За да проверите производителността, всичко, което трябва да направите, е да отидете в редактора на страници и да кликнете върху модула VC Splitter – той ще се актуализира с нови статистики всеки път, когато го отворите / прегледате.

Независимо дали искате да тествате описания, целеви страници, формуляри за регистрация, заглавия или оформления, плъгинът VC Splitter е сигурен начин за подобряване на вашата фуния за продажби и вашите реализации, ако вече използвате оригиналния WPBakery Page Builder .

11. WooCommerce AB Split тестване (Premium)

WooCommerce AB сплит тестване на WordPress плъгин

Информация и DownloadView Демонстрацията

Разкрихме изобилие от A / B инструменти за разделяне на тестове за различни елементи на съдържанието в WordPress, но пропуснахме електронната търговия, която може да бъде малко сложна. Точно там влиза приставката за тестване на WooCommerce Simple Split Testing.

Този специализиран плъгин е създаден за тестване на вариациите на продукта. Вместо да добавяте един и същ продукт към вашия сайт няколко пъти и да обърквате клиентите, просто извършете сплит тест. Проследявайте изгледи за вариации на продуктите, поръчки и процент на продажбите. Освен това можете да видите отчет, в който са изброени всички поръчки за всяка вариация на продукта. Това е чудесен начин за тестване на описания на нови продукти, дисплеи на продукти и други.

12. Google Optimize

Google Optimize Split Testing Tool

Въпреки че не е плъгин, трябва да го дадете на Google за създаване на един от най-добрите инструменти за тестване на сплит, достъпни за всеки уебсайт (WordPress или не). Google Optimize връзки директно към вашия акаунт в Google Analytics. Това означава, че ще имате достъп до високо точни данни въз основа на действителното изпълнение на разделените ви тестове почти веднага. Плюс това вече е настройка за тестване на десктоп и мобилни варианти.

За щастие настройката е супер лесна, дори за типове, които не са разработени. Всичко, което трябва да направите, е да синхронизирате профила си в Google Анализ, след което добавете своя фрагмент за оптимизиране към проследяващия код на Google Анализ, който вече е на вашия сайт (просто следвайте Оптимизирайте ръководството за настройка). След това сте готови да започнете тестване! Оптимизирайте етикетите на тези „експерименти“ и те се настройват главно за варианти на тестовата страница. Просто добавете различните URL адреси, които искате да пресечете / сравните и коригирайте настройките за теглото на варианта (колко често се показва всеки), целите и насочването. Ще имате достъп и до полезни отчети по време на експеримента както в оптимизиране, така и в Google Analytics.

Тъй като повечето собственици на сайтове вече използват Google Анализ за проследяване на трафика и реализациите, Google Optimize е отличен избор за разделяне на тестове. Това е достъпна (безплатна), точна и доста малка възможност за изпълнение.

Финални мисли за WordPress A / B сплит инструменти за тестване

Тъй като току-що видяхме, са едни от най-добрите (според нас), добре проектирани и полезни приставки за провеждане на A / B сплит тестване на вашия WordPress сайт.

Независимо дали искате да започнете бавно с плъгин като експерименти със заглавия и да сравните заглавията на публикациите си или да се потопите дълбоко в тестване и оптимизиране на всички аспекти на уебсайта си с услуга като тестване на Nelio A / B или Google Optimize, има опция, която да отговаря на вашите изисквания и бюджет.

Ако имате въпроси или коментари по темата за A / B сплит инструменти за тестване и оптимизиране на уебсайта Ви за по-високи проценти на конверсия, моля, оставете съобщение по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map