10 безплатни приставки за MailChimp WordPress за увеличаване на оптините

Безплатни приставки за WordPress, за да разширите списъка си с MailChimp

Много блогъри смятат техните имейл списъци като най-важните активи, които притежават. Дори и да не сте стигнали до такава степен като разумен блогър, знаете, че парите са в списъка. С други думи, колкото по-висококачествени имейл абонати имате, толкова по-голям доход можете да генерирате чрез вашия онлайн бизнес – и тези безплатни MailChimp WordPress приставки са чудесно място за стартиране.


Има редица страхотни доставчици на абонамент за електронна поща, които са достъпни онлайн, но тази публикация ще се съсредоточи върху MailChimp – широко използван инструмент за маркетинг на имейл със солидни функции, който да помогне за изграждането, растежа и поддържането на пощенски списък за вашия блог. Безплатен е за списъци до 2000 абонати и 12 000 имейла на месец; освен това, MailChimp предлага абонаментни планове, които се развиват с вашия бизнес.

Настройката е лесна и с уебсайт на WordPress, активирането на приставки за MailChimp може да увеличи броя на получените имейли за достъп всеки ден. Имайки това предвид, в тази статия сме изброили най-добрите безплатни приставки за WordPress MailChimp, които ще ви позволят да разширите списъка си с имейли. Нека се напукаме!

Опровержение: WPExplorer е филиал за един или повече продукти, изброени по-долу. Ако щракнете върху връзка и завършите покупка, можем да направим комисионна.

1. MailOptin Popup с MailChimp интеграция

MailOptin - изскачащи прозорци, формуляри за електронна поща и бюлетини

Първо, MailOptin е плъгин за поколение, който се интегрира безпроблемно с MailChimp. Безплатната версия на Lite на приставката ви предлага множество опции, за да убедите читателите да се регистрират за вашия бюлетин, задвижван от MailChimp. Добавете изскачащ прозорец, джаджа на страничната лента или формуляр преди / след публикуване. Или дори можете да насочвате към конкретни публикации и страници с насочването на ниво страници.

MailOptin Campaign Builder

С MailOptin има изграден конструктор на вградени кампании, който улеснява създаването на вашите оптимални форми. Изберете вашия дизайн, персонализирайте заглавието, добавете полета и разбира се изберете доставчик на имейл и списък. Можете също да изберете действие за попълване на формуляр, например затваряне на формуляра и презареждане на страница или пренасочване към персонализиран URL адрес

Или можете да надстроите до премиум план MailOptin, за да добавите функции за генериране на олово, автоматизация на имейли и дори бюлетини. С тези първокласни опции можете да A / B разделите тест, за да регистрирате формуляри, да добавите лента за известия или да плъзнете в оформления, да откриете рекламни блокери, да изберете между 30+ CSS3 анимации, да създадете автоматичен отговор за нови регистрации и много други. Това е солидна инвестиция, ако вашият бюлетин е голяма част от вашата маркетингова стратегия.

2. MailChimp за WordPress

MailChimp за WordPress

MailChimp за WordPress е безплатен плъгин, създаден от ibericode. След като активирате приставката и вземете вашия API API от MailChimp, данните от MailChimp ще бъдат достъпни в екрана с настройки на приставката. Това ми е удобно, защото има таблица за всеки имейл списък, която включва всички полета и дори броя на абонатите във всяка група. С тази информация можете да определите колко полета искате да включите във вашата форма за отказ.

Настройки на горната лента на MailChimp за WordPress

Този плъгин ви дава множество опции за показване. Например, с формата за включване в горната лента, вие избирате списъка с имейли от падащо меню и след това го персонализирате. Текстът на лентата, бутона и имейла за място на имейл могат да бъдат попълнени с вашето копие. Можете също да позиционирате лентата в горната или долната част на страницата, да промените цвета й и да определите бутона и цвета на текста – всички прекрасни инструменти, които да ви помогнат да се придържате към цветовата схема на вашия блог. Променете външния вид и усещането на кутията за регистрация допълнително с премиум версията.

Формите за по-голям избор могат да бъдат поставени навсякъде, като се използват къси кодове. Налични са опции за пренасочване на URL адреси, които ви позволяват да насочвате нови абонати към страницата „Успех за включване“ по ваш избор.

И накрая, MailChimp за WordPress предлага също настройки за отметка. Посетителите, които оставят коментар или се регистрират на вашия уебсайт, също могат да се включат в списъка с имейли, като поставят отметка в квадратче.

3. Форми на MailChimp от MailMunch

Форми на MailChimp от MailMunch

Това, което обичам при MailChimp Forms от MailMunch е, че имате малко повече свобода да персонализирате формуляри за отказ, без да надграждате до техния премиен план. Този плъгин лесно се синхронизира с вашия MailChimp акаунт и можете да създадете толкова много форми, колкото искате. Така че, ако предлагате надстройки на съдържанието с всяка публикация в блога, можете да създадете отделен формуляр за всеки от тях, ако искате. Този плъгин предлага пет вида форми: popover, вградена, горна лента, кутия за превъртане и странична лента.

mailmunch-плъгин-изскачащи прозорци форма

Екранната снимка по-горе е пример за форма за отказ за поповер. Анимираните му опции включват: гумена лента, скачане надолу, люлеене, летене, тада и колебание. Това е доста избор за безплатен приставка за MailChimp WordPress. Можете също така да изберете дали искате този формуляр да се появи при зареждане на страница и / или изход. Ако не искате честите посетители да се дразнят от изскачащите форми, просто променете честотата на показване на този формуляр на един и същи посетител.

Независимо кой тип форма сте избрали, можете избирателно да го публикувате, като използвате правила за показване. MailMunch ви позволява да показвате формуляри на конкретни URL адреси във вашия уебсайт. Този плъгин предлага много опции; единственото предупреждение е, че ако искате да проведете A / B тестове, ще трябва да надстроите до един от техните платени планове.

4. Форми на MailChimp от Optin Cat

Форми на MailChimp от Optin Cat

Друг безплатен приставка за WordPress MailChimp е MailChimp Forms от Optin Cat. С този плъгин можете да включите вградените формуляри, изскачащи и странични ленти в уеб страниците си. Можете също да коригирате честотата на видимост на всяка изскачаща програма и да пренасочвате нови абонати към която и да е страница на уебсайта си, след като се регистрирате.

Форми на MailChimp от Optin Cat Analytics

Тяхната функция за анализ е стандартна с безплатната версия на техния плъгин, но опциите за персонализиране са малко ограничени, освен ако не надстроите акаунта си. Промяна на цветовете на бутона, рамката и текста с трите типа форми. С MailChimp Forms от Optin Cat можете да създадете неограничен брой форми за промоции, надстройки на съдържанието, електронни курсове или друга креативна нужда, което го прави един от любимите ни безплатни MailChimp WordPress плъгини.

5. Лесни форми за MailChimp

Лесни форми за MailChimp

Отне ми повече време, за да се аклиматизирам с Easy Forms за MailChimp от Yikes, но те записаха видео урок, за да помогнат при първоначалната настройка.

След като свържете вашия MailChimp API, свържете всеки от своите имейл списъци с нов формуляр за регистрация. Те могат да бъдат вградени в страници, публикации или области с приспособления, използвайки кратък код. Алтернативен подход е да влезете в нова или съществуваща публикация или страница, щракнете върху Лесни форми и след това изберете кой формуляр за включване искате да покажете. Вижте примера по-долу:

лесни-форми-MailChimp-страница-вграждане

Посетителите на сайта могат да се включат във вашия имейл списък, когато оставят коментар или се регистрират за вашия уебсайт и с този плъгин. Настройките на акаунта показват броя на новите абонати, отписванията и средната стойност на абонамента.

Това е най-малко адаптивен плъгин, който разгледахме в тази публикация досега, но ако отговаря на вашите нужди, струва си да опитате. С над 20 000 активни инсталации и чести актуализации, този плъгин работи за много и може да се окаже подходящ за вашия уебсайт.

6. MailChimp User Sync

Потребителска синхронизация на MailChimp

Ако позволите на потребителите да се регистрират на вашия сайт WordPress, може да искате едновременно да заснемете техните имейл адреси и друга ключова информация. Това дава възможност да ги добавите в имейл списък и да ги насочите със съдържание и промоции. Ако планирате да пускате на пазара имейл адреси на потребители по този начин, приставката за MailChimp User Sync може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Този плъгин синхронизира списъка ви с регистрирани потребители на WordPress с всеки имейл списък, който сте избрали в MailChimp. По този начин няма да е необходимо да копирате ръчно информацията на всеки нов потребител от една платформа на друга. Това е идеално за A / B тестване, както и за насочване към конкретна аудитория.

Настройки за синхронизация на потребителя на MailChimp

Потребителската синхронизация на MailChimp също ви позволява автоматично да се абонирате за нови потребители, да синхронизирате всички промени, които правят в техните профили (включително имейл адресите им) и дори да премахнете контакти от списъка с имейли, ако техните акаунти в WordPress са изтрити по някаква причина. Това ви спестява много време и усилия и поддържа вашия абонаментен списък актуализиран по всяко време. Плъгинът е безплатен, въпреки че ще трябва да инсталирате MailChimp за WordPress плъгин на първо място. За щастие, този плъгин също няма да ви струва нищо (спомена се по-рано в нашия списък с безплатни приставки за MailChimp WordPress), въпреки че предлага премиум версия.

7. Горна лента на MailChimp

Плъгин за горната лента на MailChimp

За разлика от някои от описаните от нас опции, които са по-изчерпателни по своята същност, приставката за горната лента на MailChimp има много специфична цел. Той ще добави персонализираща лента за регистрация в горната или долната част на вашия сайт, така че вашата CTA за абонамент е по-видима и видна за потребителите. Вместо да скриете формата си за регистрация далеч в странична лента или на страница за контакти, този инструмент я получава пред посетителите възможно най-скоро..

Нещо повече, лентата за регистрация включва различни опции и е лесна за персонализиране. Можете да редактирате текст, цветове и местоположения и дори да използвате код, за да добавите в допълнителни полета. Нещо повече, можете предварително да изберете за кой списък ще се абонират хора, които взаимодействат с лентата, в случай че имате повече от един.

Инсталиращата лента е лесна за инсталиране и настройка. Просто избирате списък и е добре да продължите. Като алтернатива можете да редактирате текста и цветовете, така че да съответстват на вашата марка, или да използвате контрастни цветове, така че този ключов CTA да се откроява. В предния край лентата е проста и ненатрапчива и посетителите могат да я отхвърлят, ако желаят. И накрая, заслужава да се отбележи, че както при MailChimp User Sync, ще трябва да инсталирате MailChimp за WordPress, преди да добавите този плъгин.

8. Свържете се с формуляр 7 Разширение на MailChimp

Форма за контакт 7 Разширение на MailChimp

Ако все още не сте пробвали Contact Form 7, това е приставка за WordPress, която си струва да проверите. Този популярен инструмент улеснява създаването и персонализирането на форми от всякакъв вид, след което ги добавяйте към вашия сайт. Ако ти сте използвайки тази приставка заедно с MailChimp, тогава може да искате да добавите Формуляр за контакт 7 Разширение за MailChimp към списъка.

Този плъгин ви позволява да улавяте имейл адреси във вашия Contact 7 Forms и да ги добавяте в избрания от вас MailChimp списък автоматично. Тази техника ви позволява да създавате силно персонализирани форми, да ги добавяте към вашия сайт и след това да ги интегрирате с вашите имейл маркетингови кампании. Тъй като поддържа множество списъци за изпращане на имейли, можете безпроблемно да използвате различен за всеки формуляр, което означава, че можете да създавате насочени CTA и да създавате сегментирани списъци.

Контактна форма 7 Настройки

Освен че е лесен за използване, това разширение е много персонализирано. Можете да изберете дали да изпратите или не имейл за потвърждение на абонатите, да включите квадратче за отказ и да добавите в персонализирани полета. Плюс това плъгинът постоянно се актуализира и включва поддръжка по имейл чрез разработчика на разширението MailChimp. За да го използвате, първо трябва да имате инсталиран формуляр за контакт 7.

9. WooCommerce MailChimp

Интеграция с WooCommerce MailChimp

След това имаме друг инструмент за интеграция. Ако сте прекарали много време в общността на WordPress, няма съмнение, че сте чували за WooCommerce. Това е най-популярният инструмент за добавяне на магазин за електронна търговия, който сте вашия уебсайт. Разбира се, ако стартирате магазин, вероятно ще искате да добавите клиентите си в имейл списък за маркетингови продукти.

WooCommerce MailChimp позволява на вашите клиенти на WooCommerce да се абонират за вашия маркетинг списък направо от вашия уебсайт. Имате възможност да заснемете тази информация по един от трите начина: след създаване на поръчка, след като бъде обработена, или след като е приключила. Това е чудесен начин да събирате имейли от вече ангажирана аудитория и да ги използвате във вашите кампании. Плъгинът също така предлага няколко опции за съгласие, за да ви спазва международните закони за включване.

Настройки за WooCommerce MailChimp

Има предупреждение с този плъгин, което заслужава да се спомене. Въпреки че общите оценки са високи и се гордеят с повече от двадесет хиляди активни инсталации, последните ревюта са малко смесени. Много потребители го обичат, но някои от тях са изразили проблеми с правилното му функциониране. Препоръчваме ви да изпробвате изцяло този плъгин на сайт, за да видите дали отговаря на вашите нужди, преди да се ангажирате да го използвате.

10. Абонамент за N-Media MailChimp

Абонамент за N-Media MailChimp

И накрая, приставката за абонамент N-Media MailChimp е свързана с това, че ви позволява да персонализирате своите абонаментни списъци за максимален ефект. Тя изтегля всичките ви списъци на MailChimp от вашия акаунт и ви позволява да създавате насочени формуляри въз основа на променливи в списъка и групи по интереси.

Това, което прави този плъгин наистина да се откроява обаче, е колко адаптивен е той. Той не само включва дизайнер на визуални форми, но и можете да създадете стила си с помощта на CSS, ако сте толкова склонни. Абонаментът за N-Media MailChimp също ви позволява да създавате неограничени форми, като използвате удобния си инструмент за съветници, и да създавате изскачащи прозорци за вашите възможности за достъп.

N-Media MailChimp дизайнер на формуляри

Този плъгин няма толкова активни потребители, колкото някои от другите обсъдени в този списък, но има положителни отзиви и е инструмент, който си струва да проверите. Както при всеки плъгин, дайте му тест, за да проверите дали отговаря на вашите нужди, преди да го разгърнете на вашия сайт на живо. Въпреки че базовият плъгин е безплатен, може да се интересувате също така, че разработчиците предлагат премиум версия.


Безплатните приставки за MailChimp WordPress са чудесен начин за увеличаване на достъпа до имейл на вашия уебсайт. Наред с полезно съдържание, всеки от тези плъгини може да подкрепи вашата мисия за изграждане на вашия блог в бизнес.

Ако още не сте, регистрирайте се за акаунт в MailChimp, създайте списък и след това изтеглете и активирайте един от плъгините по-горе, който най-добре отговаря на вашите нужди. Може да отнеме известно време, за да определите най-добрия вид форма, разположение и дизайн, които ще работят за вашия уебсайт, но това е част от процеса. С течение на времето ще получите представа за предпочитанията на посетителите на вашия сайт.

Значи активирали ли сте всички безплатни приставки за MailChimp WordPress на вашия уебсайт WordPress? Забелязали ли сте разлика в броя на имейлите за достъп до имейл? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map