SiteGround-priser (2020) Hvor meget koster hver plan?

Gennemgang af SiteGround-priser (2020), som er den bedste plan for webhosting?

Det ser ud til, at du er meget interesseret i at tilmelde dig SiteGround, hvorfor du vil vide mere om dens priser og funktioner. Men måske er du lidt forvirret og vil have nogle råd om valg af den bedste SiteGround-plan til dit websted eller din blog.


Bare rolig! I denne gennemgang vil jeg lede dig gennem SiteGround-prisoplysninger og deres grundlæggende webhotellplanplan. Vi vil også sammenligne hver af SiteGround’s webhostingsplan grundigt med hinanden for at sikre, at du får den bedste plan for dit websted.

Hvor meget koster SiteGround?

SiteGround er meget mere end et traditionelt webhostingfirma med prismærket på deres webhosteplaner, der starter fra $ 3,95 månedligt. Derudover tilbyder de en lang række hostingplaner og pakker, der er specielt optimeret og veludviklet til WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, og Joomla platform.

Hver kunde har forskellige hosting-krav og -budget, og derfor er SiteGround kommet med forskellige prisplader, planer og funktioner med deres webhosteprodukter og -tjenester. Dette sikrer, at de ikke skuffer nogen af ​​deres brugere, hvilket er den primære årsag til, at SiteGround betragtes som en multifunktionel vært med webhotellplaner til en overkommelig pris. Så lad os dække prisfastsættelsesmodellen for alle deres webhostingplaner i detaljer, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige plan til dine særlige krav, selvom du tænker dit budget.

Price SiteGround-delt hosting-planer Pris [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround har 3 delte hostingplaner, som er de billigste og mest basale webhosteløsninger, som din hjemmeside eller blog kan få. Deres planer spænder fra $ 3,95 til $ 11,95 / måned hvilket er en nedsat pris for din første købsperiode, da de almindelige priser senere anvendes! Det betyder, at du skal forpligte sig til deres for at drage fordel af SiteGround’s prismodel En, To, eller Treårs betalingsbetingelser til brug Maksimal besparelse.

Når det kommer til delt hosting-service, inkluderer SiteGround prismodel 3 forskellige pakker med forskellige abonnementsbetalinger vilkår:

SiteGround StartUp Plan = Tilbudspris $ 3,95 / måned
(Priser regelmæssigt kl $ 11,95 / måned)
SiteGround GrowBig Plan = Tilbudspris $ 5,95 / måned
(Priser regelmæssigt kl $ 19,95 / måned)
SiteGround GoGeek-plan = Tilbudspris $ 11,95 / måned
(Priser regelmæssigt kl $ 34,95 / måned)

Prisen på SiteGround’s delte hosting-pakker kan variere en smule afhængigt af varigheden af ​​dit webhosting-abonnement, fordi lige efter din indledende periode er slut, vil de almindelige priser blive anvendt til de ovennævnte SiteGround webhosteplaner. Derfor stiger SiteGround delte pris for abonnement på hostingtjeneste ved fornyelse til $ 11,95 / måned til Start op, $ 19,95 / måned til GrowBig, og $ 34,95 / måned til GoGeek plan. Mens den regelmæssige prisfastsættelse af SiteGround’s Cloud Hosting forbliver den samme ved fornyelse, og du vil også være i stand til at gå med den månedlige abonnementsindstilling med dette service.

Oplysninger om omkostninger og priser på SiteGround-fornyelse

Her er en sammenfattet gennemgang og sammenligning af SiteGround’s prismodel inklusive deres fornyelsesomkostninger for hver af deres webhostingplaner, der tilbydes af dem:

SiteGround Shared Hosting-prissammenligning (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Prisfastsættelse af SiteGround-planerStart opGrowBigGoGeek
Indledende rabatpriser
(For 12 måneders kontrakt)
$ 47,40
(12 x $ 3,95)
$ 71,40
(12 x $ 5,95)
$ 143,40
(12 x $ 11,95)
Indledende rabatpriser
(For 24 måneders kontrakt)
$ 94,80
(24 x $ 3,95)
$ 142,80
(24 x $ 5,95)
$ 286,80
(24 x $ 11,95)
Indledende rabatpriser
(For 36 måneders kontrakt)
$ 142,20
(36 x $ 3,95)
$ 214,20
(36 x $ 5,95)
$ 430,20
(36 x $ 11,95)
Prøvepris på 1 måned
(Førstegangskontrakt)
$ 3,95
(+ $ 14,95 engangsinstallationsgebyr)
$ 5,95
(+ $ 24,95 engangsinstallationsgebyr)
$ 11,95
(+ $ 24,95 engangsinstallationsgebyr)
Priser for månedlig fornyelse$ 11,95$ 19,95$ 34,95
Månedlig prisrabat
(For 12, 24 eller 36 måneders plan)
$ 8,00$ 14,00$ 23,00
Årlig domæneregistreringspris$ 15,95$ 15,95$ 15,95
Tilbagebetalings politik30 dages siteGround-prisgaranti
SiteGround PRIS OG FLERE DETALJER

BEMÆRK: Fornyelsesprisen for højere SiteGround-hostingplaner, såsom Cloud-hosting og Enterprise-hosting, forbliver den samme, da den oprindelige nedsatte tilbudspris kun tilbydes SiteGround Shared hosting-planer!

�� SiteGround Cloud hosting planer Pris

Skalerbarhed og ydeevne er de væsentligste fordele ved SiteGround’s Cloud-hosting-konto, da du er i stand til at tilføje yderligere ressourcer og forbedre kapaciteten og konfigurationen af ​​din Cloud Server til en ekstra pris (når det er nødvendigt).

SiteGround Cloud-pris med autoskala-serverresource-mulighed

SiteGround tilbyder 4 grundlæggende hostingpakker til Cloud-servere med priser, der spænder fra $ 80 til $ 240 / måned og giver dig også muligheden for at oprette din helt egen tilpassede Cloud-hosting-pakke med top-notch specialfremstillede specifikationer og konfigurationer, der endda kan koste dig op til et hej $ 2.100 / måned (kræver dog ikke rigtig). I de fleste tilfælde vil SiteGround’s basale cloud-hostingplaner dog være mere end tilstrækkelige til håndtering af et større voksende websted.

Price Pris for dedikerede serverhost planer for SiteGround

Nogle få store websteder kræver muligvis individuelle serverhostingsløsninger, hvilket er, når SiteGrounds dedikerede serverhosting er planen at vælge. Med en pris fra $ 269 / måned, SiteGround dedikeret serverhostingtjeneste kan nemt håndtere trafikmængder, hvilket giver dig en højtydende webhosteløsning til dit ekstremt populære websted.

BEMÆRK: SiteGround har for nylig afbrudt sine dedikerede serverhostingsplaner!

Price SiteGround WordPress Hosting Planer Pris (administreret)

SiteGround tilbyder hostingplaner, der er konstrueret og skræddersyet til dine WordPress-projekter. Priserne på SiteGround’s WordPress-hostingplaner (StartUp, GrowBig & GoGeek) er de samme som for deres priser på delt hostingplan. Bortset fra de grundlæggende delte serverfunktioner, vil de have et antal WordPress-fokuserede funktioner med dine websteder, der er vært på SiteGround’s WordPress CMS-platform, og de vil blive specielt optimeret til bedre for hastighed og supersnabb WordPress-relateret support.

�� SiteGround WooCommerce-hostingplaner Pris for e-handelswebsteder

SiteGround tilbyder også hosting-planer, der er konstrueret til at passe til dine e-handelsprojekter, idet priserne er de samme som for deres Shared hosting-planpriser. SiteGround’s GoGeek-plan er dog bedst egnet og specielt konstrueret til at være vært for e-handelsrelaterede websteder, da den inkluderer yderligere e-handelsrige funktioner med tilgængeligheden af ​​PCI-kompatible servere.

Price Pris for SiteGround-forhandler-hostingplaner

Tidligere fungerede SiteGround’s forhandler-hostingtjeneste på en anden måde, hvor du skulle købe credits (mere eller mindre svarer til et års værdi af deres delte hostingplan) som også kunne videresælges til andre klienter mod et månedligt gebyr.

Siteground har dog for nylig revideret sin forhandler-hostingtjeneste og tilbyder i øjeblikket kun GoGeek-plan (pris pr $ 11,95 / måned) som deres Reseller hosting-løsninger til deres kunder.

Price Pris for SiteGround Enterprise Hosting Plan

SiteGround Enterprise hosting-service er designet af dig (som kunde) hvor du kan beslutte, hvordan dit websted skal være vært, og hvilke serverressourcer du har brug for til dit websted med SiteGround, der administrerer alt for dig! På grund af dine brugerdefinerede krav er der ingen angivet prismærke for SiteGround’s Enterprise-planer, da det varierer afhængigt af antallet af ressourcer, dit websted bruger, og de involverede kompleksiteter.

Tilbyder SiteGround en månedlig plan?

SiteGround-hosting Månedlig planpris + engangsopsætningsgebyr

Desværre tilbyder SiteGround ikke faktureringsmulighed fra måned til måned for deres Shared / WordPress hosting-tjenester, men månedlig fakturering er tilgængelig for deres Cloud-hosting-servere.

Domænesikkerhed, SSL-certifikat, SG-stedsscanner, dedikeret IP, domæneoverførsel, CDN og mere
SiteGround-add-on-servicepriser

SiteGround-tilføjelsestjenester henviser til de valgfri forbedringsfunktioner til din nuværende webhostingskonto. De kan tilføjes når som helst! Måske mens du tilmelder dig med SiteGround eller endda senere (hvis det er nødvendigt). Her er en hurtig prisoversigt over nogle af de populære ekstra tjenester, der tilbydes af SiteGround ud over deres webhostingsplaner.

SiteGround Webhosting Prisliste for tilføjelsesservices
SiteGround Addon-tjenesterSiteGround-prisfastsættelse
Domænesikkerhedsbeskyttelse$ 1,00 per måned ($ 12,00 om året)
SG Site Scanner$ 1,65 per måned ($ 19.80 pr. År)
Lader kryptere Wildcard SSL-certifikat$ 0.00 pr. År (gratis)
VALGFRI: Premium SSL-certifikat af SiteGround koster dig muligvis omkring $ 90,00 pr. År og mere
Træk og slip webstedsbygger$ 0.00 pr. År (gratis)
VALGFRI: Pro-versionen af ​​SiteGround Website Builder koster dig muligvis omkring $ 7,42 pr. År og mere
Dedikeret IP$ 4,50 per måned
Du kan bestille så meget som 10 dedikerede IP’er til SiteGround’s cloud-hostingplan
SiteGround privat DNS$ 99,00 per år
Cloudflare CDN$ 0.00 pr. År (gratis)
VALGFRI: SiteGround’s Cloudflare Plus-plan koster dig muligvis omkring $ 11,95 pr. Måned, hvilket stadig er mindre end Cloudflares Pro-konto, der koster $ 20 pr. Måned
Domæneoverførsel15,95 $ (engangsgebyr)
VALGFRI: Du kan hurtigt overføre dit domænenavn fra andre webhostudbydere til SiteGround, så du kan administrere dit domæne og webhosting fra ét sted. Du bliver opkrævet et engangsgebyr på $ 15,95
Webstedsmigration$ 0,00 (gratis)
VALGFRI: Du kan migrere dit websted gratis med alle SiteGround-hostingplaner undtagen SiteGround’s StartUp-plan, der ikke inkluderer den GRATIS Site Transfer-funktion. Du kan dog stadig bruge SiteGround’s gratis Site Migrator-plugin, mens deres betalte webstedsoverførselstjeneste koster $ 30.

Er SiteGround-webhosteplaner prisfastsat med rimelighed?

Næsten hver web-hosting-udbyder annoncerer lavere månedlig pris (en smart marketing-gimmick), men de fleste af dem fakturerer dig ikke rigtig hver måned. De viser dig normalt en nedsat tilbudspris, som er meget lavere end deres faktiske pris. De vil også ende med at fakturere dig årligt eller endda i flere år på én gang i nogle tilfælde. For at være ærlig finder jeg også denne praksis ret irriterende! Men så er denne form for prisfastsættelsesstrategi for almindelig i webhostingbranchen, at det ikke engang er værd at kæmpe for!

Jeg pegede på denne prisstruktur på SiteGround eller enhver anden vært (for den sags skyld) kun fordi min prisanmeldelse af SiteGround ville have været ufuldstændig og partisk, hvis jeg ikke ville have nævnt dette til dig! Interessant nok er denne form for prismodel for SiteGround og andre webværter også meget nyttig, da det reducerer dit besvær med at betale regningen på månedlig basis.

BEMÆRK: Hvis du ikke betaler din regning inden for forfaldsdatoen, fører det til ophør af service. Således har den årlige betaling af SiteGround-regningen fået dig dækket af utilsigtet at miste din hosting-konto!

SiteGround Startup-plan koster kun $ 47 årligt

Hvis du bare planlægger at være vært for et enkelt sted ved at starte med SiteGround, og du ikke engang er sikker på, om dit websteds kontinuitet er, kan du få SiteGround’s StartUp-plan (ligesom jeg gjorde). Med denne nybegynderplan af SiteGround ville du kun blive faktureret $ 47 årligt for at få dit websted hostet med denne fænomenale vært. Nu er det stadig meget billigt! er ikke det?

SiteGround-domænepriser og omkostninger til beskyttelse af domænenavn

DomæneudvidelseÅrlige registreringsomkostninger
.com Populær$ 15,95 / år
(Fornyelsespris $ 15,95 / år)
.net Populær$ 17,95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.org Populær$ 17,95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.co$ 29,95 / år
(Fornyelsespris $ 29,95 / år)
.info$ 17,95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.biz$ 17,95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.forening$ 14,95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.xyz$ 12,95 / år
(Fornyelsespris $ 12,95 / år)
.guru$ 25,95 / år
(Fornyelsespris $ 25,95 / år)
.os Forenede Stater$ 17,95 / år
(Fornyelsespris $ 17,95 / år)
.co.uk Det Forenede Kongerige$ 19,95 / år
(Fornyelsespris $ 19,95 / år)
.eu Europa$ 14,95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.ca Canada$ 19,95 / år
(Fornyelsespris $ 19,95 / år)
.com.au Australien$ 14,95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.co.nz New Zealand$ 29,95 / år
(Fornyelsespris $ 29,95 / år)
.i Indien$ 14,95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)
.co.za Sydafrika$ 14,95 / år
(Fornyelsespris $ 14,95 / år)

Aktivering af SiteGround’s beskyttelse af domænesikkerhed, hvor dine data ikke er offentligt tilgængelige, koster kun en ekstra omkostning $ 1 hver måned.

Hvorfor er SiteGround så dyre, eller er det billigere end andre webhosts??

Nogle brugere synes SiteGround er ret dyrt og dyrere end sine konkurrenter. Men faktum er, at SiteGround ikke er en billig pris, der tilbyder billige webhotellprodukter, men i stedet er deres planer prissat så konkurrencedygtigt, at du bare ikke kan finde en bedre administreret webhostingudbyder til en så god pris.

Imidlertid er deres fornyelsespriser lidt på den højere side, og du vil ende med at betale mere end normalt. Derfor anbefaler jeg stærkt SiteGround-kunder i det mindste at gå til deres 1-årige abonnementsplan (2 til 3-årig abonnementsplan ville være en god beslutning) for at få en maksimal rabatpris med garanteret massiv besparelse forhånd.

Er der nogen tilbagebetalingspolitik med SiteGround-hostingplaner?

Sikker på, du får 30-dages pengene-tilbage-garanti for at tage SiteGround-hosting-prøve og kontrollere, om de er gode eller ikke. Hvis du beslutter ikke at gå videre med SiteGround, kan du altid anmode om en øjeblikkelig annullering inden for denne tidsperiode på 30 dage, og du får dine penge tilbagebetalt fra SiteGround uden spørgsmål spurgt!

Hvilken SiteGround-plan skal du vælge baseret på prisfastsættelsen?

Dette afhænger hovedsageligt af dit budget, din forretningstype og dine krav, så du kan vælge den rigtige SiteGround-pakke, der bedst passer til dine behov. Lad mig forenkle tingene for dig ved at kategorisere SiteGround-hostingtjeneste baseret på deres priser for at fortælle dig, hvilken plan der er værd at gå til:

1. Til begyndere og startwebsteder? SiteGround’s startup- eller GrowBig-delt hostingplan vil være et godt valg hver dag.

2. Til småvirksomhedswebsteder? SiteGround’s StartUp, GrowBig eller GoGeek-plan (alt hvad der ville ske, baseret på dit budget) da priserne på disse hostingplaner er billige og gode til din virksomhed.

3. Til hosting af flere domæner / websteder? SiteGround’s GrowBig- eller GoGeek-delt hostingplaner er gode og de bedste.

4. For VPS som hosting-service med avancerede funktioner inden for dit budget? SiteGround GoGeek-delt hostingplan er rimeligt prissat og ville være den, du skal gå efter!

5. For WordPress-brugere? Bare gå med enhver af SiteGround’s WordPress-hostingplan (StartUp, GrowBig eller GoGeek planer for WordPress platform).

6. For webhostforhandlervirksomheder, webudviklere og agenturer? SiteGround’s cloud-hosting eller -plan for forhandler-hosting synes helt rigtigt!

7. For en vellykket virksomhed eller et websted, der allerede er populært? Vælg SiteGround’s cloud-hostingtjeneste.

8. Til høj trafik, der genererer hjemmesider eller store fortjenstgørende virksomheder? SiteGround’s Cloud-hosting-servere ville være et godt valg til du!

Konklusion: Er SiteGround-hostingplaner værd omkostningerne?

I henhold til SiteGround Web Hosting Plan-priser og betalingsbetingelser er det tydeligt, at de ikke er for dyre, men falder ind under kategorien prismæssigt præmie-web-hosting-udbyder med fremragende kundeservice, der let kan passe til alle mulige budgetter og behov. Desuden er SiteGround en af ​​de sjældneste, billigt webhostingfirma, der tilbyder Insane Speed, Solid Uptime og 24 × 7 Responsiv kundesupport til en så lav prismærke. Derfor er SiteGround-hostingplaner perfekte og ideelle til følgende typer projekter:

Begynderbloggere og websteder til små virksomheder
Webdesignere, webudviklere, SEO eksperter & agenturer
Websteder, der er vært og drevet af WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Succesrige blogs og websteder med høj trafik
Styret, sikkert og rimeligt hosting-krav
Virksomheder, der kræver en professionel udbyder af webhosting
Højtydende, hurtige, hik-fri SSD-hostingbehov
Onlinebutikker og e-handelswebsteder med PCI-kompatibel serverkrav
Fagfolk med behov for forhandler-hosting

AFSLUTTER: Det bedste ved SiteGround er, at hvis dit projekt / websted vokser som vanvittigt, behøver du absolut ikke at bekymre dig om at ændre din vært, da SiteGround allerede har en lang række større webhosteløsninger, der let kan understøtte dit websteds voksende behov. Deres avancerede hostinginfrastruktur vil komfortabelt understøtte dit websted og holde det kørende uden noget behov for, at du personligt forkæler dig det unødvendige besvær med at overføre dit websted / projekt andetsteds. Du kan bruge SiteGround’s Cloud-hosting (startpris $ 80 / måned) eller endda deres tilpassede Enterprise hosting-løsning (med en Brugerdefineret tilbud).

Jeg håber, at du kunne lide vores anmeldelse den SiteGround-priser (2020) og vi tror virkelig, at alle deres webhostingsplaner er rimelige priser, hvilket gør dem til en sikker-shot-vinder, da de kan matche de voksende behov hos deres kunder og komfortabelt kan matche ethvert budget eller krav. Så klar til at komme i gang med SiteGround?

ELLER DU KAN INSTAD…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map