SiteGround-månedlig planbetaling (2020) Kan jeg betale månedligt for SiteGround-hostingplaner?


Et par brugere klager over, at SiteGround er lidt dyrere sammenlignet med nogle af de andre billigere delte værter af lav kvalitet. Dette er grunden til, at de tilmelder sig sådanne patetiske hostingfirmaer bare for at redde et par øre, kun for at ende med at blive frustrerede og endelig skifte til en bedre vært. Jeg tror dog virkelig, at SiteGround-planer er meget overkommelige, og at deres månedlige pris for hver af deres hostingplaner fuldstændigt er berettiget af deres servicekvalitet, oppetid, hastighed og ofte vurderes som Bedst bedømte hosting service!

BEMÆRK: Mange webhostingfirmaer tilbyder ikke månedlige planer og vælger at holde sig til de traditionelle årlige hostingplaner.

Nogle af de kunder, der ønsker at tilmelde sig en månedlig hostingplan for SiteGround, da de finder det mere praktisk og budgetvenligt i forhold til SiteGround’s årlige forhåndsplaner. I dette indlæg vil jeg besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål om SiteGround’s månedlige planbetaling med en grundig gennemgang, analyse og komplet opdeling af månedlige omkostninger til webhotellplan og rabat.

Tilbyder Siteground månedlige planer for webhosting? Kan jeg betale månedligt?

Ja, der tilbydes Siteground-månedlige planer, som giver dig mulighed for at betale for dine Siteground-webhosting-behov på månedlig basis. Men jeg må fortælle dig, at SiteGround’s månedlige plan er mere en prøveperiode for dig at prøve deres hostingtjeneste. Desværre er det ikke rigtig muligt at oprette en månedlig SiteGround-betalingsmodel, hvis du vil bruge deres Delt hostingplaner eller WordPress-hostingplaner men sådan en betalingsplan fra måned til måned er tilgængelig med Cloud hosting planer.

Disse månedlige webhostingsplaner fra SiteGround er meget nyttige, hvis du har begrænsede kontanter i hånden eller ikke er så sikker på at investere i SiteGround’s årlige hostingplaner i forhold til deres månedlige planer. Men den største ulempe ved at gå efter SiteGround’s månedlige plan er, at du bliver opkrævet et beløb på $ 14,95 (Engangsplanaktiveringsgebyr) mens du tilmelder dig deres delt delte hosting-service og $ 24,95 (Engangsplanaktiveringsgebyr) til højere delte hosting-planer.

SiteGround månedlige og årlige faktureringscykler

Med SiteGround er der dybest set 4 forskellige faktureringscykler for hostingplaner, som du kan vælge baseret på dine behov, budget og langtidsplaner:

1 måned (Faktureringscyklus for en enkelt måned SiteGround-prøveplan)
12 måneder (Årlig faktureringscyklus for SiteGround-plan)
24-måneders (Toårige faktureringscyklus for SiteGround-plan)
36-måneder (Treårig faktureringscyklus for SiteGround-plan)

BEMÆRK: Længere den faktureringsbetalingscyklus, du beslutter at gå til, billigste vil være din månedlige plan med SiteGround, da månedlig fornyelsesplan koster mere.

Jeg var sikker på, at jeg vil holde mine blogs og websteder op i et stykke tid, og jeg tænkte på at spare så mange penge som jeg kunne, hvorfor jeg endte med at betale for SiteGround’s 3-årig plan. Således gik jeg ikke efter deres månedlige plan eller nogen anden faktureringscyklus og er meget glad for, at jeg gjorde det, da jeg er meget tilfreds med deres hostingkvalitet og service. Jeg vil også anbefale det samme til dig eller i det mindste betale for deres årlige planer og spare mere.

3-årig SiteGround GrowBig Hosting Plan (specielt Black Friday-salg)

En ting, som jeg virkelig elsker ved SiteGround-hosting, er, at selvom de ikke har en fuldgyldig månedlig plan (bortset fra deres Prøveplan), de har en 30 dages MoneyBack-garanti, der fungerer som en prikken over i’et for dig at afprøve deres månedlige eller årlige planer (risikofrit).

Her er en detaljeret prisanalyse for månedlige, årlige, halvårlige og treårige SiteGround-planer med den komplette omkostningsfordeling, rabatter og besparelser (beregnet fra plan til plan).

�� Siteground StartUp Måneds- og årsplan [Omkostningsfordeling]

Siteground’s månedlige plan for deres StartUp-hostingplan koster kun $ 3,95 pr. måned plus de vil endda opkræve et ekstra gebyr på dig $ 14,95 hvilket kun er et engangsgebyr for deres planaktivering. Derfor er Siteground-planen i alt (Første måneders gebyr + aktiveringsgebyr) ville være $ 18,90. Efter den første måned debiteres du senere $ 11,95 måned-til-måned men hvis du betaler for deres StartUp årlige eller højere varighed plan, kan du spare stort!

BEMÆRK: Rabatpris ved StartUp gælder kun for den første måned, når du følger med SiteGround’s månedlige plan (som er en prøveplan). Og det samme gælder også SiteGround’s GrowBig og GoGeek månedlige plan.

1-måneders prøveplan » $ 3,95 Månedlige ” $ 24,95 (Kontrolgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 3,95 Månedlige ” $ 47,40 årlig (Ingen installationsgebyr)
24-måneders plan » $ 3,95 Månedlige ” $ 94,80 årlig (Ingen installationsgebyr)
36-måneders plan » $ 3,95 Månedlige ” $ 142,20 årlig (Ingen installationsgebyr)
* Gebyr for domæneregistrering ikke inkluderet *

�� Siteground GrowBig Månedlig & årlig plan [Omkostningsfordeling]

Hvis du tilmelder dig SiteGround’s GrowBig-månedlige plan, ville de samlede omkostninger for den første måned være $ 5,95 (Månedligt plangebyr) plus $ 24,95 (Engangsplanaktiveringsgebyr). Det samlede antal ville være $ 30,90 til Siteground’s GrowBig-månedsplan og derefter på $ 19,95 måned til måned. Hvis du imidlertid betaler for deres GrowBig-plan for årligt eller højere varighed, kan du spare stort!

1-måneders prøveplan » $ 5,95 Månedlige ” $ 24,95 (Kontrolgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 5,95 Månedlige ” $ 71,40 årlig (Ingen installationsgebyr)
24-måneders plan » $ 5,95 Månedlige ” $ 142,80 årlig (Ingen installationsgebyr)
36-måneders plan » $ 5,95 Månedlige ” $ 214,20 årlig (Ingen installationsgebyr)
* Gebyr for domæneregistrering ikke inkluderet *

�� Siteground GoGeek Måneds- og årsplan [Omkostningsfordeling]

Hvis du tilmelder dig SiteGround’s GoGeek-månedlige plan, ville det samlede betalte beløb for den første måned være $ 11,95 plus ca. $ 24,95 (aktiveringsgebyr for engangsplan). Det samlede antal ville således være $ 36,90 SiteGround’s GoGeek månedlige plan og $ 34,95 derefter på måned til måned. Hvis du betaler for deres GoGeek-plan for årligt eller højere varighed, kan du dog spare stort!

1-måneders prøveplan » $ 11,95 Månedlige ” $ 24,95 (Kontrolgebyr for engangsplan)
12-måneders plan » $ 11,95 Månedlige ” $ 143,40 årlig (Ingen installationsgebyr)
24-måneders plan » $ 11,95 Månedlige ” $ 286,80 årlig (Ingen installationsgebyr)
36-måneders plan » $ 11,95 Månedlige ” $ 430,20 årlig (Ingen installationsgebyr)
* Gebyr for domæneregistrering ikke inkluderet *

Har SiteGround Cloud Hosting & Enterprise Server Hosting en betalingsplan fra måned til måned?

Ja, SiteGround tilbyder månedlige betalingsplaner med deres Cloud-hostingtjeneste, hvor deres planer prises til $ 80 / måned (til deres indgangssky-plan). SiteGround s Dedikerede server hosting planer (plejede at være en månedlig betalingsplanmodel) er for nylig ophørt, mens du er i stand til at betale månedligt for deres Enterprise hosting-planer.

�� Konklusion: Er SiteGround månedlig plan værd? Skal du gå efter det?

Mit korte svar på dette spørgsmål er et stort nej! Vores detaljerede omkostningsanalyse for månedlige, årlige, toårige og treårige SiteGround-hostingplaner, der er nævnt ovenfor i vores gennemgang, giver dig klart, hvor meget nøjagtigt du kan spare ved at vælge årlige eller højere abonnementsplaner for SiteGround i løbet af deres 1-måned Prøveplan.

Bortset fra alt andet er det kun den ekstraordinære når som helst tilgængelige kundeservice fra SiteGround med nogen af ​​deres hostingplaner, der hjælper SiteGround med at skille sig ud fra deres konkurrenter. Dette er den vigtigste grund til, at jeg stærkt vil anbefale SiteGround-hostingplaner, selvom du søger efter en vært, der tilbyder månedlige planer.

Vi håber, at denne anmeldelse den Siteground månedlig webhotellbetaling (2020) var nyttigt for dig! Jeg vil stadig anbefale dig at tilmelde dig den årlige hostingplan for SiteGround over deres månedlige plan, som er mere en prøveplan og ikke rigtig en faktureret måned-til-måned-plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map