Πώς να δημιουργήσετε ποιοτικούς οδηγούς για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το WordPress

Υπάρχουν μόνο τρεις τρόποι ανάπτυξης της επιχείρησής σας:


 • Βρείτε νέους πελάτες
 • Ζητήστε από τους τρέχοντες πελάτες να ξοδέψουν περισσότερα
 • Αυξήστε την τιμή σας

Είτε διαχειρίζεστε ένα κατάστημα με τούβλα και κονιάματα που πωλούν τρόφιμα, εκτελείτε τη δική σας κτηνιατρική πρακτική ή εκτελείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, για να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για οποιοδήποτε ή όλα τα παραπάνω.

Η αύξηση της τιμής σας είναι τα χαμηλά κρεμαστά φρούτα καθώς δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια, αλλά έρχεται με δύο προβλήματα:

 • Μπορείτε να σταματήσετε τους νέους πελάτες από τη χρήση της υπηρεσίας σας και να απομακρύνετε τους τρέχοντες πελάτες
 • Δεν είναι μια επεκτάσιμη ή βιώσιμη λύση για συνεχή ανάπτυξη

Αυτό σας αφήνει με # 1 και # 2.

Στα επόμενα έξι λεπτά, θα σας δείξω έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας δυνητικών πελατών μέσω WordPress που μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή έμπορος εσωτερικών χώρων.

Στο τέλος των έξι λεπτών θα μάθετε:

 • Ποια πρόσθετα και εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιήσετε για το WordPress (χρειάζεστε μόνο δύο)
 • Πώς να δημιουργήσετε το σωστό περιεχόμενο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών
 • Πώς να οδηγείτε οδηγεί στον ιστότοπό σας
 • Πώς να βάλετε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μολύβδου σε αυτόματο πιλότο
 • Πώς να διασφαλίσετε ότι οι νέοι πελάτες σας συνεχίζουν να ξοδεύουν χρήματα με την επιχείρησή σας
 • Τα τέσσερα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με τη δημιουργία μολύβδου

Εργαλεία που πρέπει να ξεκινήσετε

Χρειάζεστε μόνο δύο εργαλεία για να ξεκινήσετε. χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ρυθμιστούν και εξήγησα ολόκληρη τη διαδικασία εγκατάστασης στο ιστολόγιό μου, Πώς να ρυθμίσετε τη σταθερή επαφή και το OptinMonster για WordPress.

Εργαλείο 1 – OptinMonster

Το πρώτο εργαλείο που χρειάζεστε είναι μια μορφή φόρμας που επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπου να σας δώσουν τα στοιχεία τους (διεύθυνση email).

Ο μόλυβδος εξ ορισμού έχει ως εξής:

«Στο μάρκετινγκ, η παραγωγή μολύβδου είναι η έναρξη του ενδιαφέροντος των καταναλωτών ή η έρευνα για προϊόντα ή υπηρεσίες μιας επιχείρησης. Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να δημιουργηθούν για σκοπούς όπως δημιουργία λιστών, απόκτηση λίστας ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων ή για δυνητικούς πελάτες. ” – Βικιπαίδεια

Θα πρέπει να ζητάτε μόνο το όνομα ενός δυνητικού πελάτη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το πολύ. Ίσως σκέφτεστε:

“Bleh, δεν είναι ο αριθμός τηλεφώνου τους καλύτερος;”

Σίγουρα, μπορεί να ισχύει αν πουλάτε αντικείμενα με υψηλό εισιτήριο, αλλά δεν μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας δυνητικών πελατών με τη λήψη αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου τους αργότερα μέσω email όταν έχετε ζεσταθεί το προβάδισμα λίγο περισσότερο.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, ξέρω ότι δεν θέλετε να ξοδεύετε ώρες κάθε μέρα δουλεύοντας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και γι ‘αυτό το email είναι η καλύτερη επιλογή.

Και εκεί έρχεται το OptinMonster.

Λειτουργεί έξω από το κουτί με το WordPress, δεν απαιτεί εμπειρία κωδικοποίησης και έχει μια πολύ εύχρηστη διεπαφή για τη ρύθμιση των φορμών σας.

Το OptinMonster θα δείξει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας μια φόρμα που τους επιτρέπει να εισάγουν τα στοιχεία τους και αποθηκεύονται στη λίστα σας. Λειτουργεί επίσης με δεκάδες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν στη συνέχεια να στέλνουν αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους δυνητικούς πελάτες σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα (εξηγείται περαιτέρω σε αυτό το άρθρο).

Το OptinMonster δεν στέλνει email για τους δυνητικούς πελάτες σας – είναι απλώς ένα εργαλείο για τη συλλογή δυνητικών πελατών.

Εργαλείο 2 – Σταθερή επαφή

Το OptinMonster εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας WordPress. ο καθένας μπορεί να το δει και ο πρωταρχικός του στόχος είναι να συλλέξει email.

Η σταθερή επαφή τρέχει στο backend του ιστότοπού σας και είναι το εργαλείο που επεξεργάζεται όλους τους δυνητικούς πελάτες σας, τους τοποθετεί σε διάφορα τμήματα και τους στέλνει αυτοματοποιημένα email.

Είναι πιο κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις και είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθεί.

Αυτά είναι τα μόνα δύο εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε δεκάδες δυνητικούς πελάτες την ημέρα.

Για να μάθετε πώς να ρυθμίζετε το OptinMonster και το Constant Contact στον ιστότοπό σας WordPress κάντε κλικ εδώ.

επιστροφή στο μενού ↑

Πώς να δημιουργήσετε το σωστό περιεχόμενο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών

Έτσι, μόλις βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να μπορείτε να λαμβάνετε δυνητικούς πελάτες, τώρα πρέπει να δημιουργήσετε (ή να αναθέσετε σε τρίτους) περιεχόμενο για να οδηγήσετε άτομα στον ιστότοπό σας να συγκεντρώσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Το περιεχόμενο είναι οποιοδήποτε κείμενο, οπτικό ή ακουστικό στοιχείο μιας σελίδας. Για παράδειγμα, αυτή η ανάρτηση ιστολογίου που γράφω τώρα είναι περιεχόμενο με τη μορφή κειμένου και εικόνων.

Για να δημιουργήσετε ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες, πρέπει να τους δώσετε ένα λόγος για να επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας και να παραδώσετε τα στοιχεία τους. Κανείς δεν παραδίδει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, επειδή τους αρέσει να λαμβάνουν διαφημιστικά email.

Τι είδους περιεχόμενο πρέπει να δημιουργήσετε?

Εάν είστε κτηνίατρος, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να πλημμυρίσουν τα σκυλιά τους για να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης ψειρών.

Εάν είστε μεσίτης, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα σύντομο βίντεο ή eBook που θα ενημερώνει τους αγοραστές σπιτιού για πρώτη φορά για το τι πρέπει να σκεφτούν κατά την αγορά ενός ακινήτου.

Εάν διαχειρίζεστε ένα κατάστημα τροφίμων με τούβλα και κονίαμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια οπτική ανάρτηση ιστολογίου που να δείχνει τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις ή ένα σύντομο βίντεο που να δείχνει διάφορες συνταγές.

ο στόχος του περιεχομένου σας είναι απλό: να παρέχει στον αναγνώστη αξία και να αποτυπώνει μια εντύπωση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με την επιχείρησή σας στο μυαλό τους.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του HubSpot για τη δημιουργία δωρεάν ποιοτικής ανάρτησης ιστολογίου 6 βήματα για να μεταμορφώσετε τους ηγέτες της εταιρείας σας σε συνεπείς δημιουργούς περιεχομένου, και στο κάτω μέρος έχουν μια φόρμα συμμετοχής που σας επιτρέπει να λαμβάνετε περισσότερο περιεχόμενο καθώς έρχεται.

Πρέπει να κάνετε το ίδιο ακριβώς με την επιχείρησή σας.

Χρειάζεστε μόνο 2-4 κομμάτια ποιοτικού περιεχομένου.

Μην πέσετε στην παγίδα να γράφετε δεκάδες αναρτήσεις ιστολογίου ανά μήνα. πραγματικά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό έως ότου ο ιστότοπός σας αρχίσει να προσελκύει χιλιάδες νέους επισκέπτες ανά ημέρα ή προσπαθείτε να βελτιώσετε το SEO του ιστότοπού σας.

Δημιουργία μαγνητικού μαγνήτη για το περιεχόμενό σας

Μερικές φορές, η χρήση μιας φόρμας OptinMonster ενδέχεται να μην είναι αρκετή για να εξασφαλίσει το προβάδισμά σας.

Οι καταναλωτές γνωρίζουν ότι θα λάβουν δεκάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν δώσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και, ως εκ τούτου, μην το παραιτηθείτε ελαφρά.

Γι ‘αυτό χρειάζεστε περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (που ονομάζεται μαγνήτης μολύβδου) που είναι συνδεδεμένο στο περιεχόμενό σας ως αντίγραφο ασφαλείας. Για παράδειγμα, η ανάρτηση ιστολογίου HubSpot με την οποία έχω συνδέσει προηγουμένως προσφέρει επίσης στους επισκέπτες τους ένα δωρεάν κιτ στρατηγικής κοινωνικών μέσων.

Μόλις κάνετε κλικ στην εικόνα, ζητούν τη διεύθυνση email σας για να σας στείλουν τη δωρεάν λήψη οδηγού.

Ακολουθεί μια άλλη από τις αναρτήσεις ιστολογίου τους με τίτλο Πώς να δημιουργήσετε επικεφαλής διαφημίσεις στο Facebook: Ένας οδηγός για αρχάριους, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν έναν διαφορετικό μαγνήτη μολύβδου:

Θεωρήστε ότι ένας μαγνήτης μολύβδου αποτελεί επέκταση του περιεχομένου σας.

Για παράδειγμα, εάν παρέχετε στους αγοραστές σπιτιού για πρώτη φορά τρόπους για να αποκτήσετε την καλύτερη υποθήκη, προσφέρετε μια δωρεάν αριθμομηχανή υποθηκών ή υπολογιστικό φύλλο που μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα το πραγματικό κόστος αγοράς ενός σπιτιού με τη δυνατότητα λήψης του.

Το να τους δείξετε μια αναφορά για τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε μια χρονομεριστική ή πολυτελή βίλα θα ήταν άσχετο με τις ανάγκες τους και δεν θα είχαν κανένα λόγο να το κατεβάσουν.

Αυτή είναι μια ανάρτηση ιστολογίου από Στοιχεία ιδιοκτησίας δείχνοντας μεσίτες πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες. Στο κάτω μέρος, τους προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ οδηγό eBook φωτογραφίας για λήψη.

Το περιεχόμενο και ο μαγνήτης μολύβδου τους παίζουν μεταξύ τους και θα έχουν υψηλό ποσοστό μετατροπής για τη συλλογή δυνητικών πελατών.

επιστροφή στο μενού ↑

Πώς να οδηγείτε οδηγεί στον ιστότοπό σας

Αν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, θα υποθέσω ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress δεν λαμβάνει πάρα πολλές μοναδικές προβολές ανά ημέρα.

Δεν θα σας κουράσω με τρόπους για να δημιουργήσετε δωρεάν επισκεψιμότητα, όπως σχολιασμός σε φόρουμ, ανάρτηση οργανικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή SEO, γιατί αυτό θα διαρκέσει μήνες και πολύς χρόνος σας – ώρα που μάλλον δεν έχετε.

Αντ ‘αυτού, θα σας πω τι μπορεί να γνωρίζετε ήδη αλλά δεν κάνετε.

Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα επισκεψιμότητας και αγοράστε τον εαυτό σας εξαιρετικά στοχευμένη κυκλοφορία ιστότοπων. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ:

 • Facebook
 • Google

Στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεπτομερείς επιλογές στόχευσης για να τμηματοποιήσετε τους δυνητικούς πελάτες σας ανά ηλικία, φύλο, τοποθεσία, πολιτεία, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας και ενδιαφέροντα.

Μόλις παίξετε με τις ρυθμίσεις και χαλαρώσετε στην αγορά-στόχο σας, μπορείτε να έχετε μια συνεχή ροή στοχευμένης κυκλοφορίας κάθε μέρα.

Το Facebook είναι εκπληκτικό, διότι σας επιτρέπει να εισάγετε πληροφορίες σχετικά με τον ιδανικό προβάδισμά σας και θα το κάνει μόνο δείξτε τις διαφημίσεις σας σε αυτήν την ομάδα.

Το Google, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά και να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης για σχετικούς βασικούς όρους.

Το Google και το Facebook θα είναι οι γρηγορότεροι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαφήμιση και στις δύο πλατφόρμες από μόλις 5 $ την ημέρα.

επιστροφή στο μενού ↑

Πώς να βάλετε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μολύβδου σε αυτόματο πιλότο

Μέχρι τώρα, θα έπρεπε να έχετε κάνει τα εξής:

 • Ρυθμίστε τον ιστότοπό σας για να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες
 • Δημιουργήθηκε πολύτιμο περιεχόμενο για να δείξει την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας
 • Χρησιμοποίησε το Google ή το Facebook για να οδηγήσει την επισκεψιμότητα στο περιεχόμενό σας

Το τελευταίο μέρος της διοχέτευσης δημιουργίας δυνητικών πελατών είναι να γράψετε (ή να αναθέσετε σε τρίτους) μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους δυνητικούς πελάτες σας μόλις επιλέξουν τη λίστα σας αυτομάτως.

Χρησιμοποιώντας το Constant Contact, θα χρειαστεί να γράψετε αυτά τα μηνύματα μόνο μία φορά και θα τα στείλει αυτόματα σε κάθε νέο δυνητικό πελάτη για μια χρονική περίοδο, την οποία μπορείτε να ορίσετε.

Η σειρά email σας μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Email 1 (αποστέλλεται μόλις εγγραφούν) – Αυτό το email καλωσορίσματος. Εάν προσφέρετε έναν μαγνήτη μολύβδου, αυτό είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα πρέπει να το λάβουν.

Email 2 (24 ώρες αργότερα) – Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας σύνδεσμος για άλλες αναρτήσεις ιστολογίου, πρόσθετες συμβουλές ή μαρτυρίες πελατών. Ο στόχος στο Email 2 είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Email 3 (48 ώρες αργότερα– Αυτό είναι το βήμα πωλήσεων. Θα μπορούσατε να τους στείλετε ένα κουπόνι για εξαργύρωση στο κατάστημά σας (τα κουπόνια λειτουργούν επίσης ως σπουδαίοι μαγνήτες μολύβδου), ένας σύνδεσμος για να αγοράσετε το βασικό προϊόν σας ή να τους ζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου εάν πουλάτε είδη με υψηλό εισιτήριο (ακίνητο ή ακριβό SaaS ).

Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να γράφονται μόνο μία φορά και μέσω της Constant Contact μπορούν να είναι 100% αυτοματοποιημένα, τα οποία έχω δείξει στον οδηγό μου εδώ.

Εδώ είναι ένα πραγματικό παράδειγμα αυτού που μόλις εξήγησα από την Agora Pulse.

Πρώτα μου εξυπηρετούν μια αγγελία σε μια ανάρτηση ιστολογίου, όχι ένα από τα προϊόντα τους.

Η αγγελία τους εμφανίζεται σε εμένα επειδή προσπαθούν να προσεγγίσουν άτομα που ενδιαφέρονται για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Καθώς είμαι όλο για αυτό το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, κάνω κλικ στην αγγελία τους και με οδηγούν σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Ακριβώς στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να δείτε τη φόρμα εγγραφής τους. Καθώς έγραψα αυτήν την πρόταση, πήγαν παντού επιθετικά και μετά μου έδειξαν επίσης μια αναδυόμενη φόρμα.

Πήγα μπροστά και υπέγραψα τη λίστα email τους και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εγγραφή μου έστειλαν ένα email καλωσορίσματος.

Λίγες μέρες αργότερα, μου έστειλαν ένα άλλο email.

Και εκεί το έχετε. Χρησιμοποιώντας το OptinMonster, το Constant Contact, το περιεχόμενο και είτε το Facebook είτε το Google, μπορείτε να βάλετε ολόκληρη τη γενιά μολύβδου σε αυτόματο πιλότο όπως το Agora Pulse.

Πώς να αποκτήσετε νέους πελάτες για να συνεχίσετε να ξοδεύετε χρήματα με την επιχείρησή σας

Αυτό είναι το πιο εύκολο μέρος.

Όταν μετατρέπετε έναν δυνητικό πελάτη σε έναν πελάτη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να τον κρατήσετε ξοδεύει χρήματα είναι να στείλετε περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για κάθε 1 $ που δαπανήθηκε για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 2016, οι επιχειρήσεις δημιούργησαν 38 $ έσοδα από πωλήσεις, με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να ψηφίζεται το # 1 κανάλι για απόδοση επένδυσης.

Χρησιμοποιώντας το Constant Contact, μπορείτε να ρυθμίσετε περαιτέρω σειρές email που αποστέλλονται στους πελάτες σας για να διασφαλίσετε ότι συνεχίζουν να ξοδεύουν με την επιχείρησή σας, τα οποία γίνονται σε αυτόματο πιλότο.

επιστροφή στο μενού ↑

Τέσσερα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με τη δημιουργία μολύβδου

Προτού αρχίσετε να εφαρμόζετε αυτόν τον οδηγό για τη μικρή επιχείρησή σας, μην κάνετε κανένα από αυτά τα λάθη καθώς θα σας κοστίσει πάρα πολύ χρόνο ή χρήματα.
Δοκιμές πάρα πολύ Μην κάνετε στον εαυτό σας τέτοιες ερωτήσεις έως ότου οδηγείτε εκατοντάδες επισκέπτες στον ιστότοπό σας κάθε μέρα:

 • Θα λειτουργούσε μια γραμμή κύλισης καλύτερα από ένα αναδυόμενο παράθυρο?
 • Πρέπει να αλλάξω το χρώμα της φόρμας συμμετοχής μου?
 • Μήπως μια διαφορετική εικόνα στο eBook μου θα δημιουργούσε περισσότερους δυνητικούς πελάτες?

Μην χάνετε χρόνο δοκιμάζοντας διάφορα στοιχεία για να αυξήσετε τις μετατροπές έως ότου έχετε αρκετή επισκεψιμότητα και μια κερδοφόρα διοχέτευση δημιουργίας δυνητικών πελατών. Έχω δει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να περνούν ώρες κάθε μέρα δοκιμάζοντας μικροστοιχεία που μπορεί να αυξήσουν την παραγωγή μολύβδου κατά 1-2%.

Επικεντρωθείτε στο να λειτουργήσετε τα βασικά προτού αποφασίσετε να βελτιστοποιήσετε οτιδήποτε.

Γράφοντας το δικό σας περιεχόμενο εάν δεν είστε συγγραφέας – Εάν δεν είστε σπουδαίοι στο γράψιμο περιεχομένου, στη δημιουργία μαγνητών μολύβδου ή στην προβολή διαφημίσεων Facebook, αναθέστε το σε κάποιον που είναι. Υπάρχουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες σε ιστότοπους όπως το Upwork και το Freelancer που μπορείτε να προσλάβετε όπως απαιτείται για να σας βοηθήσουμε με όλα όσα ανέφερα.

Μην ξοδεύετε 10 ώρες για να γράψετε ένα eBook όταν μπορείτε να αναθέσετε την εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες για 80 $, καθώς είμαι βέβαιος ότι οι 10 ώρες της ημέρας σας αξίζουν περισσότερα από 80 $.

Χρησιμοποιώντας φθηνά εργαλεία – Όλοι οι καλοί πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν συνήθως μια μικρή μηνιαία χρέωση για τη χρήση των υπηρεσιών τους. Έχω χρησιμοποιήσει τις περισσότερες από τις δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από τον ήλιο… και όλοι τους χάλια.

Οι περισσότερες από τις δωρεάν υπηρεσίες έχουν κακή παράδοση email, έλλειψη αυτοματισμού και πολλές δεν θα λειτουργούν με πρόσθετα WordPress όπως το OptinMonster.

Προτείνω είτε Constant Contact (καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις) είτε Get Response (για επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης). και οι δύο συνεργάζονται με το OptinMonster.

Να παραιτηθεί πολύ σύντομα – Την πρώτη φορά που δημιουργείτε μια διοχέτευση μαγνήτη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αποτύχετε και να κάνετε ένα λάθος σε κάθε βήμα.

Και αυτό είναι εντάξει, το κάνουν όλοι.

Η δημιουργία δυνητικών πελατών και η ανάπτυξη της επιχείρησής σας δεν είναι μια γραμμική διαδικασία. Ενώ τα βασικά βήματα για όλες τις επιχειρήσεις είναι τα ίδια, θα συναντήσετε μίνι οδικά μπλοκ κατά τη δημιουργία διαφημίσεων ή την εύρεση των σωστών μηνυμάτων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε τη στόχευσή σας ή να προσθέσετε ένα επιπλέον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακολουθία για να αυξήσετε τις μετατροπές. Αυτό είναι όλο μέρος του παιχνιδιού.

Είναι η κορυφαία γενιά WordPress σε αυτόματο πιλότο?

Η δημιουργία δυνητικών πελατών είναι δύσκολη όταν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή πώς να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες.

Η παραγωγή μολύβδου είναι εύκολη όταν γνωρίζετε τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να ρυθμίσετε τη διοχέτευσή σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, έχω περιγράψει μια απλή αλλά αποτελεσματική διοχέτευση παραγωγής μολύβδου που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε μια σειρά θέσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας σήμερα.

Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες μέσω του WordPress, πρέπει απλώς να εκτελέσετε κάθε βήμα ή να το αναθέσετε σε κάποιον που μπορεί.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το βήμα # 1; Ρίξτε μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των OptinMonster και Constant Contact σε πέντε λεπτά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map