Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το WordPress

Έτσι θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο?


Εξαιρετική! Ακολουθήστε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό και θα έχετε τον πρώτο σας ιστότοπο σε λειτουργία σήμερα.

Να γιατί πήρατε τη σωστή απόφαση να πάτε με το WordPress:

 • Το WordPress είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν πραγματικό ιστότοπο το 2017.
 • Είναι 100% δωρεάν και υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα σχεδιαστών και προγραμματιστών, με πολλά δωρεάν θέματα και προσθήκες που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε με μερικά μόνο κλικ.
 • Το WordPress είναι φιλικό για αρχάριους. Θέλετε μεταφορά και απόθεση; Το έπιασα. Θέλετε τα πράγματα να λειτουργούν απλώς χωρίς να χρειάζεται να μάθετε κανένα κωδικό; Το έπιασα.
 • Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους ιστότοπους. Το WordPress μπορεί να κάνει τα πάντα, είτε πρόκειται για έναν όμορφο ιστότοπο μιας σελίδας, ένα blog, έναν επαγγελματικό ιστότοπο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών ή ακόμα και έναν μεγάλο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλεί χιλιάδες προϊόντα.
 • Ο ιστότοπός σας θα ανταποκρίνεται έτσι φαίνεται υπέροχο σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα.
 • Είναι πολύ εύκολο να λάβετε δωρεάν βοήθεια. Το WordPress είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, είναι εξαιρετικά εύκολο να βρείτε γρήγορη βοήθεια όποτε χρειάζεστε – είτε είναι επίπεδο για αρχάριους είτε για προχωρημένους, οι απαντήσεις σας είναι μια αναζήτηση Google μακριά.

Βήμα 1: Αποκτήστε το όνομα τομέα και τη φιλοξενία σας

Όλοι οι ιστότοποι που επισκέπτεστε φορτώνονται από υπολογιστές που ονομάζονται διακομιστές. Αυτό ονομάζεται φιλοξενία, επειδή αυτοί οι διακομιστές φιλοξενούν τον ιστότοπο και τον εξυπηρετούν στον κόσμο.

Για να αποκτήσετε online τον νέο σας ιστότοπο, χρειάζεστε…

 1. όνομα τομέα – για παράδειγμα, το yoursite.com
 2. φιλοξενία – επιτρέπει στον ιστότοπό σας να τον βλέπει ο κόσμος

Το ίδιο το WordPress είναι δωρεάν. Το όνομα τομέα και η φιλοξενία σας θα κοστίζουν περίπου 3 έως 5 $ ανά μήνα.

Υπάρχουν ακόμα μερικές δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Αλλά η διεύθυνσή σας θα ήταν σαν, yoursite.free-websites-for-everyone.com -όχι πολύ επαγγελματικό, σωστά; Ακόμα χειρότερα, οι δωρεάν οικοδεσπότες τοποθετούν συνήθως διαφημίσεις σε όλες τις σελίδες σας και δεν έχετε κανέναν έλεγχο σε αυτές. Το χειρότερο από όλα είναι όταν ο ιστότοπός σας απενεργοποιείται για ώρες κάθε φορά. Δεν θα έχετε κανένα από αυτά τα προβλήματα όταν λαμβάνετε τον δικό σας λογαριασμό φιλοξενίας.

Η χρήση της δικής σας φιλοξενίας διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα και θα παραμείνει συνδεδεμένος 24/7. Έχετε επίσης τον 100% έλεγχο όλων των στοιχείων στον ιστότοπό σας και λαμβάνετε λογαριασμούς email όπως [email protected] – σίγουρα πιο επαγγελματικοί από ό, τι η χρήση ενός email Gmail ή Yahoo όπως το [email protected]

Πού να αποκτήσετε τον τομέα και τη φιλοξενία σας

Έχω δοκιμάσει πολλούς κεντρικούς υπολογιστές από τότε που άρχισα να δημιουργώ ιστότοπους το 2004. Σε αυτό το σημείο, χρησιμοποιώ κυρίως το www.BlueHost.com για φιλοξενία ιστοσελίδων και ονόματα τομέων για τους ιστότοπούς μου και τους ιστότοπους των πελατών μου. Το BlueHost είναι επίσης ο επίσημος # 1 προτεινόμενος οικοδεσπότης από το WordPress.org.

Αποκάλυψη: Χρησιμοποιώ το BlueHost και λατρεύω την υπηρεσία φιλοξενίας τους. Έτσι, όλοι οι σύνδεσμοι μου στο BlueHost είναι σύνδεσμοι παραπομπής. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσω προμήθεια και θα λάβετε μειωμένη τιμή εάν αγοράσετε από το BlueHost.

Χρειάζεστε μόνο το πιο βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας τους (μόλις 3,95 $ / μήνα). Αυτό είναι λιγότερο από ένα αξιοπρεπές spinner fidget και είμαι σίγουρος ότι ένας ιστότοπος αξίζει περισσότερο από ένα fidget spinner.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε μόνο το βασικό σχέδιο: Θα σας βοηθήσω να κάνετε ορισμένα ειδικά βήματα βελτιστοποίησης σε αυτόν τον οδηγό για να κάνετε τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορο, ενώ παράλληλα θα έχετε μικρότερο φορτίο στη φιλοξενία σας.

Εάν έχετε ήδη το όνομα τομέα και τη φιλοξενία σας, μεταβείτε στο βήμα 3 όπου θα σας δείξω πώς να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Πώς να επιλέξετε ένα μεγάλο όνομα τομέα

Όλοι κολλάνε εδώ για λίγο, προσπαθώντας να σκεφτούν το καλύτερο όνομα τομέα.

Προτιμώ να διατηρώ τα πράγματα απλά. Πρώτα, ας μιλήσουμε για επεκτάσεις…

 • Παραμείνετε στο .com, .org και άλλες γνωστές επεκτάσεις τομέα.
 • Να είστε ανοιχτοί σε άλλες επεκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά, όπως .ly και .io (
 • Αποφύγετε παράξενες νέες επεκτάσεις όπως .network, .pizza, κ.λπ.
 • Αποφύγετε τις ανεπιθύμητες επεκτάσεις όπως .info, .ws και .cc

Όσον αφορά το ίδιο το όνομα, είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη ληφθεί τα πρώτα ονόματα που δοκιμάζετε. Μην αποθαρρύνεστε από αυτό. Απλά γίνετε δημιουργικοί και διασκεδάστε με αυτό. Ακολουθούν οι συμβουλές μου για να σας βοηθήσω να επιλέξετε ένα εξαιρετικό όνομα τομέα:

 • Αποφύγετε παύλες / παύλες στο όνομα όπως το my-website.com εάν είναι δυνατόν. Φαίνεται απλώς μη επαγγελματικό και αν γίνετε δημιουργικοί, μπορείτε να βρείτε ένα όνομα χωρίς αυτούς.
 • Εάν το όνομα που επιθυμείτε, δοκιμάστε να προσθέσετε μια σύντομη λέξη στην αρχή ή στο τέλος. Για παράδειγμα, εάν το επιθυμητό όνομά σας ήταν κάτι.com αλλά είχε ληφθεί, μπορείτε να δοκιμάσετε το getomething.com ή κάτι το νέο.com κ.λπ..

Για να συνοψίσουμε τα πάντα, απλώς προσπαθήστε να βρείτε ένα όνομα που να είναι αξιοσημείωτο, αξέχαστο και ελκυστικό.

Το πιο σημαντικό, η αβεβαιότητα οδηγεί σε αδράνεια και ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε είναι να αναλάβετε δράση! Μην αφήσετε τον εαυτό σας να κολλήσει επιλέγοντας το όνομα τομέα σας. Το έχεις! Αν σας αρέσει ένα όνομα, αναζητήστε το.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε τώρα [Λίστα ελέγχου]

 • Ελάτε με μία ή περισσότερες ιδέες για το όνομα τομέα σας
 • Αποκτήστε το όνομα τομέα και τη φιλοξενία ιστού σας. Όπως γνωρίζετε, προτείνω το BlueHost για αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε άλλο web host που θέλετε, αρκεί να είναι γρήγορος, αξιόπιστος και εύχρηστος.

Στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό που σας δείχνει πώς να εγκατασταθείτε στο BlueHost. Θα σας δείξω ποιο πακέτο φιλοξενίας θα επιλέξετε, πώς να ρυθμίσετε το WordPress και πολλά άλλα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map