Είναι το WebHostingHub συμβατό με Mac;

Έλεγχος πραγματικότητας: Είναι το Web Hosting Hub συμβατό με Mac?

Ακριβώς όπως όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε έναν φίλο μέσω κειμένου, χρειάζεστε ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να διευκολύνετε τη διάδοση του μηνύματός σας από το τηλέφωνό σας στο φίλο σας. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα χρησιμεύουν ως μέσο επικοινωνίας σας. Η φιλοξενία Ιστού κάνει το ίδιο. Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν διακομιστή ιστού μέσω ενός δικτύου όπως το Διαδίκτυο ή ένα ιδιωτικό τοπικό δίκτυο και να συνδεθείτε με τον κόσμο. Δυστυχώς, η κατοχή ενός διακομιστή είναι ακριβή. Είναι αυτό που είναι. Εδώ λοιπόν έρχονται οι οικοδεσπότες Ιστού. Είναι αυτοί που παρέχουν στους χρήστες τον διαδικτυακό τομέα που χρειάζονται για να συνδεθούν με έναν διακομιστή. Είναι σαν μαθήματα που διατίθενται για μίσθωση τομέων σε όσους θα ήθελαν να διαχειριστούν τους δικούς τους ιστότοπους. Οι χρήστες πληρώνουν οικοδεσπότες Ιστού επειδή εκείνοι που διαχειρίζονται τους δικούς τους ιστότοπους το κάνουν συνήθως για επιχειρήσεις. Τα επιχειρηματικά μοντέλα μέσω του World Wide Web περιλαμβάνουν:


 • Διαφήμιση με βάση τα συμφραζόμενα. Γράφοντας και μάρκετινγκ προϊόντων μέσω δικτύου ή απευθείας πώλησης.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Η εμπορία προϊόντων μέσω Διαδικτύου.
 • Επιχείρηση τούβλων και κονιαμάτων.
 • Freemium. Τα βασικά είναι δωρεάν, ενώ προστίθενται πρόσθετα και ενημερώσεις.

Γνωρίστε Web Hosting, Mac και Web Hosting Hub

Η διαφήμιση μέσω διαδικτύου υπήρξε πρόσφατα μια τάση λόγω του αυξανόμενου αριθμού χρηστών του Διαδικτύου από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών από το 2013, από τα 7,1 δισεκατομμύρια του παγκόσμιου πληθυσμού, το 39% είναι χρήστες του Διαδικτύου. Από το 39%, το 77% προέρχεται από τις ανεπτυγμένες χώρες και το 31% είναι χρήστες από τις αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι πράγματι διαφορετικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Η διαδικτυακή διαφήμιση ξεπέρασε τα έσοδα που προέρχονται από τη ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, η οποία ξεπέρασε τα charts τα τελευταία χρόνια το 2013.
Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με τους προσωπικούς υπολογιστές που λειτουργούν από τα Microsoft Windows ως λειτουργικό τους σύστημα. Εμπορικά, είναι το πιο συνηθισμένο καθώς απολαμβάνει το 90% του μεριδίου αγοράς. Παρόμοια με αυτό, το Mac είναι μια σειρά λειτουργικών συστημάτων που έχουν αναπτυχθεί για τα προϊόντα της Apple. Αν και είναι πολύ σπάνιο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών, το Mac έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την ευαισθητοποίηση των χρηστών για το λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, δεν ήταν δημοφιλές στη βιομηχανία λόγω της μάχης για το κόστος-όφελος στην απόκτησή του. Στη συνέχεια, η Apple μπήκε σε πρόγραμμα αδειοδότησης κλώνου με κατασκευαστές υπολογιστών, αλλά τα τερμάτισε αμέσως. Η εταιρεία έχει ακόμη καταθέσει αγωγές εναντίον εταιρειών που διαφημίζουν υπολογιστές που μπορούν να εκτελέσουν Mac OS. Λοιπόν, είναι το απρόσιτο του Λειτουργικού Συστήματος σε μια ευρύτερη αγορά που μπερδεύει τη μεγάλη κυκλοφορία του χρόνου.
Πρόσφατα, η Apple παρουσίασε ένα νέο λειτουργικό σύστημα που δημιουργήθηκε για καλύτερη απόδοση, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ενοποίηση με το iOS, όπως δήλωσε ο Craig Federighi. Διάφορες ενημερωμένες δυνατότητες για τη χρήση των χρηστών ισχύος τους ήταν διευθύνσεις. Σίγουρα, ο Mac έρχεται για να παρέχει μια καλύτερη διεπαφή στη μάζα.
Το Web Hosting Hub, όπως και όλοι οι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού στον κλάδο, παρέχουν φιλικές προς τον χρήστη και οικονομικά συμφέρουσες υπηρεσίες από ονόματα τομέα που ταιριάζουν στις λύσεις των πελατών τους. Τα υψηλά επίπεδα προτύπων για τη γραμμή υπηρεσιών τους είναι βασικά ο κύριος στόχος τους. Για την καλύτερη ενδυνάμωση του διακομιστή τους, το hub φροντίζει για την εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών μέσω των διαδικτυακών οδηγών φιλοξενίας ιστοσελίδων, συνομιλιών υποστήριξης και κέντρων μάθησης.

Ιδρύθηκε το 2001, σήμερα το Web Hosting Hub διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων, 180 εξαιρετικούς υπαλλήλους και εξυπηρετεί περισσότερους από 45000 πελάτες και μετράει.

Είναι το Web Hosting Club συμβατό με Mac?

Δεν έχουν σχεδιαστεί κεντρικοί υπολογιστές ιστού για χρήστες Mac. Μην ξεγελιέστε από κατασκευαστές που λένε ότι είναι γνήσιοι και αποκλειστικά διανομείς φιλοξενίας ιστού για Mac. Αυτή είναι μια θλιβερή ιστορία. Αλλά η περιήγηση στο Διαδίκτυο και ίσως, μέσω της ατελείωτης επιθυμίας των ειδικών πληροφορικής να παρέχουν web hosting σε όλους τους τύπους χρηστών, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να είναι συμβατές με το Mac.

Τι λειτουργούν οι οικοδεσπότες Ιστού με Mac?

Η φιλοξενία Ιστού με Mac θα μπορούσε να γίνει μέσω κοινόχρηστης φιλοξενίας ή αποκλειστικής φιλοξενίας, όποιο από αυτά είναι φιλικό προς τον χρήστη, όπως ακριβώς το λειτουργικό σύστημα O. Δεν υπάρχουν κεντρικοί υπολογιστές Ιστού ειδικά σχεδιασμένοι για Mac, επομένως μόνο η συμβατότητα είναι ο σύνδεσμος μεταξύ τους. Χρειάζεται μόνο ένα διαχειρίσιμο πακέτο ελέγχου για να επιτευχθεί ένας λειτουργικός οικοδεσπότης Ιστού.
Σύμφωνα με έναν ιστότοπο αναζήτησης φιλοξενίας ιστού, ένας από τους οικοδεσπότες ιστού που μπορεί να λειτουργήσει με Mac ως ταξινομημένος με βάση τη συμβατότητα, τη χρηστικότητα και τις κριτικές πελατών είναι ο κόμβος φιλοξενίας ιστού ή το HUB με 40/42 χρήστες να προτείνουν.
Οι διακομιστές του κόμβου φιλοξενίας Ιστού είναι συμβατοί με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Είτε πρόκειται για windows, linux ή mac. Αυτή η δήλωση είναι αναμφισβήτητη, όπως δηλώνεται από το προσωπικό υποστήριξης της ομάδας. Στη συνέχεια βασίζεται στους χρήστες για να επιλέξουν τον καλύτερο web host για το Mac τους. Το καλύτερο περιλαμβάνει αναμφισβήτητα κόμβο φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς κερδίζουν βραβεία επειδή είναι ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού στο Διαδίκτυο.

Την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε δίλημμα επιλέγοντας τον οικοδεσπότη Ιστού που ταιριάζει στα πρότυπά σας, λάβετε υπόψη αυτά τα τρία πράγματα:

 • Συμβατότητα
 • Ευχρηστία
 • Κριτικές πελατών
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map