Λειτουργεί το WebHostingHub σε iPhone και iPad;

Λειτουργεί το WebHostingHub σε iPhone και iPad?

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τώρα τις επιχειρήσεις τους μαζί τους όταν βρίσκονται εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπούς τους, στα ηλεκτρονικά καταστήματά τους και πολύ απλά αλλά πιο σημαντικό, στα email τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων υποστηρίζουν πλέον τη συμβατότητα των κινητών συσκευών, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να μεταφερθούν οπουδήποτε πηγαίνουν οι webmaster, πελάτες και πελάτες.
Πριν από λίγα χρόνια, το να φέρουν τις επιχειρήσεις τους μαζί τους σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να βρουν τερματικά υπολογιστών στα ξενοδοχεία τους όπου μπορούν να μπουν στον εικονικό επιχειρηματικό κόσμο μέσω των επιτραπέζιων υπολογιστών τους. Ακόμα λίγα χρόνια αργότερα, η κινητικότητα πήρε ένα άλλο νόημα καθώς οι επιτραπέζιοι υπολογιστές έδωσαν τη θέση τους σε φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έφεραν περισσότερα πλεονεκτήματα από τους αντίστοιχους επιτραπέζιους υπολογιστές τους, καθώς οι φορητοί υπολογιστές είναι πιο φορητοί και έχουν δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης. Ωστόσο, η εποχή των φορητών υπολογιστών και των επιχειρήσεων κινητής τηλεφωνίας έχει πλέον πιο κατάλληλο νόημα, καθώς ο φορητός υπολογιστής έχει γίνει πιο κινητός από ποτέ, δηλαδή με την έλευση του έξυπνου τηλεφώνου και των ομολόγων του.


Το WebHostingHub συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζουν και διαθέτουν συμβατότητα κινητών συσκευών, ιδιαίτερα με iPhone και iPad. Ναι, με ακούσατε σωστά, το WebHostingHub είναι συμβατό με iPhone και iPad και άλλες συσκευές που βασίζονται σε iOS.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το iPhone και το iPad μου για να λαμβάνω email μέσω του WebHostingHub?

Εάν είστε κάτοχος ενός iPad ή και ενός iPhone, μπορείτε να ελέγξετε και να διαβάσετε τα email σας μέσω της κινητής σας συσκευής. Ωστόσο, προκειμένου η συσκευή σας να λάβει τα email σας, πρέπει να ρυθμίσετε και να διαμορφώσετε τη συσκευή σας. Ο παρακάτω οδηγός είναι για τη ρύθμιση συσκευών iOS, όπως iPhone και iPad.

 •  Στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, αναζητήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις, το οποίο αντιπροσωπεύεται συνήθως από ένα εικονίδιο με τρία γρανάζια και επιλέξτε το κάνοντας κλικ.
 •  Μόλις μπείτε στην οθόνη ρύθμισης, αναζητήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις επαφές, τα ημερολόγια και για άλλη μια φορά επιλέξτε το κάνοντας κλικ.
 •  Στην οθόνη Mails, Contacts, Calendars, κάντε κλικ στην Προσθήκη λογαριασμού που θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη με μια σειρά από υπηρεσίες email για να διαλέξετε. Επιλέξτε την καρτέλα Άλλα που πρέπει να βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
 •  Στη συνέχεια, στην ενότητα Mail, επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας.
 •  Συμπληρώστε τις απαραίτητες και απαιτούμενες πληροφορίες στα πλαίσια που παρέχονται στην ενότητα Νέος λογαριασμός. Η διεύθυνση θα είναι η πλήρης διεύθυνση email σας και ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ο αντίστοιχος κωδικός πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό email.
 •  Μόλις υποβληθούν οι πληροφορίες, το iPhone ή το iPad σας θα πρέπει να αναζητήσουν τον λογαριασμό και να επεξεργαστούν τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια θα σας μεταφέρουν αυτόματα στην επόμενη οθόνη.
 •  Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μεταξύ IMAP ή POP, αλλά ως κινητή συσκευή, συνιστάται να επιλέξετε IMAP. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται στο iPhone / iPad.
 •  Στην ενότητα Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας, εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Το όνομα κεντρικού υπολογιστή θα πρέπει να έχει την ακόλουθη μορφή: safe ##. Webhosting.com. Το ## πρέπει να αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό διακομιστή. Ο αριθμός διακομιστή βρίσκεται στο όνομα κεντρικού υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, το όνομα κεντρικού υπολογιστή σας είναι ehub25.webhostinghub.com, τότε ο αριθμός διακομιστή σας είναι 25. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι η πλήρης διεύθυνση email σας και ο κωδικός πρόσβασης ο αντίστοιχος κωδικός πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό.
 •  Στη συνέχεια, στο διακομιστή εισερχόμενων αλληλογραφιών, για άλλη μια φορά, πρέπει να εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες που εισαγάγατε πριν.
 •  Το κλικ στο κουμπί Αποθήκευση που πρέπει να βρεθεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 •  Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση, η συσκευή σας iOS θα πρέπει να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και μετά την επεξεργασία της, η συσκευή σας θα πρέπει τώρα να είναι έτοιμη να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι συμβατό με το iPhone ή το iPad μου για τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος?

Σίγουρα Ναι! Το iPhone ή το iPad σας είναι συμβατό για εκτέλεση διαδικτύου χρησιμοποιώντας το PrestaShop Mobile Store. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απαραίτητο να έχετε μια ξεχωριστή έκδοση του PrestaShop Mobile Store για να την εκτελέσετε στις συσκευές σας iOS.

Τι πρέπει να ξέρω για το Mobile PrestaShop?

Το Mobile PrestaShop είναι μια εφαρμογή που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες PrestaShop που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας ή της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Αυτή η εφαρμογή Mobile PrestaShop θα διευκολύνει τη διαχείριση των επιχειρήσεων εύκολα και εν κινήσει, καθώς και τη δημιουργία εφαρμογών για το PrestaShop Mobile Store σας. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών που προσφέρει το Mobile PrestaShop είναι:

 •  Mobile PrestaShop Admin – αυτή είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του καταστήματός σας PrestaShop από την άνεση του iPhone ή του iPad σας. Διατίθενται επίσης πρόσθετες εφαρμογές για κινητά που επιτρέπουν στους διαχειριστές να βλέπουν αναφορές και παραγγελίες.
 •  MobiCart – Το MobiCart είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει τη δημιουργία εφαρμογών iOS και Android για το κατάστημα Mobile PrestaShop.

Ποια άλλα οφέλη μπορώ να λάβω από το PrestaShop Mobile?

Το PrestaShop Mobile φέρνει επίσης μαζί του ένα κινητό θέμα εναλλαγής που σας επιτρέπει να αλλάζετε θέματα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτά περιλαμβάνουν ενότητες και θέματα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να το κάνετε αυτό είναι:

 •  PrestaShopM;
 •  πρότυπο pMobile; και το
 •  Θέμα DevilMobile
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map