Πώς να επεξεργαστείτε τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα στο WebHostingHub;

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα για να πληρώσω το πρόγραμμα WebHostingHub?

Σίγουρα ναι, όλοι οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές τους κάρτες για να πληρώσουν για τα πακέτα WebHostingHub. Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από το WebHostingHub για να διευκολύνει τους πελάτες τους να επεξεργάζονται τις πληρωμές τους μέσω του Διαδικτύου. Πάνω από όλα, το WebHostingHub προσφέρει ακόμη και μια δυνατότητα που επιτρέπει στους πελάτες τους να βλέπουν και να εκτυπώνουν ακόμη και τις αποδείξεις τους, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών ανανέωσης. Ωστόσο, χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα καθώς χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούν τον Πίνακα Διαχείρισης Λογαριασμού ή το AMP.


Τι είναι ο πίνακας διαχείρισης λογαριασμού (AMP)?

Ο Πίνακας Διαχείρισης Λογαριασμού είναι ένα πλαίσιο που ενσωματώνεται στον λογαριασμό σας και εξυπηρετεί είναι ένα σημείο εκκίνησης για την πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται ή σχετίζεται με τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας με το WebHostingHub. Επιπλέον, χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία και διαχείριση των πτυχών χρέωσης και διαχείρισης τομέα του λογαριασμού WebHostingHub.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ την πληρωμή της πιστωτικής μου κάρτας στο WebHostingHub?

Για να επεξεργαστείτε τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα με το WebHostingHub, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Πίνακα Διαχείρισης Λογαριασμού (AMP), καθώς είναι ο πίνακας που χρησιμοποιείται από το WebHostingHub για τη διαχείριση και την επεξεργασία πληρωμών. Σχεδόν όλες οι οικονομικές συναλλαγές και οι συναλλαγές χρέωσης μπορούν να γίνουν μέσω του AMP. Ωστόσο, η εταιρεία δέχεται επίσης πληρωμές μέσω PayPal, εάν και μόνο εάν, ο λογαριασμός σας υπερβαίνει τα 50 $.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία χρέωσης, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα χρέωσης, ώστε να μπορούν να σας στείλουν ένα αίτημα πληρωμής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα χρέωσης μέσω [email protected] ή μέσω τηλεφώνου 877-595-4482 x4 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. -11 μ.μ. EST (5 π.μ. έως 8 μ.μ. PST).

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο AMP μου?

Για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Πίνακα διαχείρισης λογαριασμού ή το AMP, πρέπει να συνδεθείτε σε αυτό. Για να συνδεθείτε, πρέπει να:

 •  Πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα σύνδεσης AMP μεταβαίνοντας στην αρχική σελίδα του WebHostingHub (www.WebHostingHub.com) και κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
 •  Εάν είστε ο πρώτος χρήστης AMP, πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “κλικ εδώ” που βρίσκεται στην παράγραφο στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
 •  Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στους διαθέσιμους χώρους και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή.
 •  Ελέγξτε τον καταχωρημένο λογαριασμό email σας για να δείτε αν έχετε ήδη λάβει τον σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας. Μόλις λάβετε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο και επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στη σελίδα. Κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή και, στη συνέχεια, θα δείτε έναν σύνδεσμο σύνδεσης στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να μεταφερθείτε στην οθόνη σύνδεσης.
 •  Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 •  Όταν τα email και ο κωδικός πρόσβασής σας γίνουν αποδεκτά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον Πίνακα διαχείρισης λογαριασμού.

Μπορώ να ενημερώσω τα στοιχεία χρέωσης και επικοινωνίας χρησιμοποιώντας το AMP?

Ναι, τα στοιχεία χρέωσης και επικοινωνίας μπορούν να τροποποιηθούν και να τροποποιηθούν μέσω του πίνακα διαχείρισης λογαριασμού. Βασικά, συνιστάται να ενημερώνετε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι πολύ ζωτικής σημασίας για την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση, ιδίως όταν πρόκειται για ανανεώσεις λογαριασμών και όταν η εταιρεία πρέπει να στείλει ζωτικές ειδοποιήσεις στον πελάτη της. Για να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσης και επικοινωνίας, πρέπει:

 •  Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε στο AMP σας.
 •  Μόλις συνδεθείτε, πλοηγηθείτε στην κύρια οθόνη και αναζητήστε την ενότητα Διαχείριση του λογαριασμού μου όπου θα βρείτε πολλά εικονίδια. Αναζητήστε το εικονίδιο πληροφοριών επαφής και επιλέξτε το κάνοντας κλικ.
 •  Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο σας μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα όπου μπορείτε να δείτε τα τρέχοντα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εάν βρείτε κάποιες πληροφορίες που είναι ήδη άσχετες, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες κάνοντας κλικ στο κουμπί Επεξεργασία πληροφοριών επαφής.
 •  Στη συνέχεια, η οθόνη θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες που βρίσκονται στα πεδία πληροφοριών που πρέπει να επεξεργαστούν. Επεξεργαστείτε και αλλάξτε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να αλλάξετε και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών. Αυτή η ενέργεια θα πρέπει να ενημερώσει αποτελεσματικά τα στοιχεία χρέωσης και επικοινωνίας.

Τι άλλα πράγματα πρέπει να γνωρίζω σχετικά με την online επεξεργασία καρτών?

Αυτή η παράγραφος δεν αφορά μόνο πληρωμές και επεξεργασία μέσω WebHostingHub, αλλά καλύπτει και όλους τους άλλους ιστότοπους και παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όταν πραγματοποιείτε διαδικτυακές αγορές ή πραγματοποιείτε οικονομικές συναλλαγές στο διαδίκτυο, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε πέντε μεμονωμένα στοιχεία και από τα οποία χρειάζεστε αυτά τα στοιχεία υποστηρίζονται από τον ιστότοπο ή τον πάροχο από τον οποίο αγοράζετε. Αυτά τα στοιχεία είναι:

 •  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα ή τη χρεωστική κάρτα, μια από τις πιο διαδεδομένες διαδικασίες μέσω του Διαδικτύου.
 •  Το Καλάθι Αγορών – Σχεδόν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υποστηρίζουν ή παρέχουν έναν αριθμό καλαθιών αγορών στα πακέτα φιλοξενίας τους. Αυτά τα καλάθια συλλέγουν τα απαιτούμενα στοιχεία παραγγελίας μαζί με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ως τρόπο πληρωμής.
 •  Η πύλη πληρωμής – Οι πύλες πληρωμής, όπως το PayPal και το AcceptSafe, χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στο Διαδίκτυο.
 •  Ο λογαριασμός εμπόρου Διαδικτύου – Ο λογαριασμός εμπόρου Διαδικτύου περιλαμβάνει την επαλήθευση χρημάτων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας. Μόλις επαληθευτεί η διαθεσιμότητα του κεφαλαίου, οι συναλλαγές εγκρίνονται.
 •  Ο Λογαριασμός Ελέγχου – Οι εγκεκριμένες συναλλαγές τοποθετούνται στον Λογαριασμό Ελέγχου, ο οποίος μπορεί να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή μέσω Αυτοματοποιημένων Ταμειακών Μηχανών ή ATM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map