WebHostingHub και η αφοσίωσή του για τη διάσωση της Μητέρας Γης

Τι είναι το Green Hosting?

Μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών ενέργειας σήμερα είναι η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Κάποιος πρέπει απλά να φανταστεί την ενέργεια που απαιτείται για την ενεργοποίηση μεγάλων διακομιστών που απαιτούνται για τη διατήρηση και λειτουργία των ιστότοπων σε καθημερινή βάση. Αυτή η εκτίμηση δεν έχει λάβει ακόμη υπόψη την ενέργεια που απαιτείται για την τροφοδοσία των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από τους τελικούς χρήστες. Λαμβάνοντας αυτό το σκεπτικό σε παγκόσμια κλίμακα, μπορεί κανείς να φανταστεί την ποσότητα καυσίμου που απαιτείται για την παροχή της ενέργειας που απαιτείται μόνο από τη βιομηχανία φιλοξενίας. Με την αύξηση της ποσότητας καυσίμου που καίγεται καθημερινά, η ποσότητα των αερίων και άλλων μορφών υποπροϊόντων και ρύπων αυξάνεται επίσης αναλογικά. Αυτό φέρνει το ερώτημα για το πώς μπορεί να είναι επιζήμιες οι επιπτώσεις της φιλοξενίας βιομηχανίας στο περιβάλλον.


Με την παγκόσμια μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και για τη διατήρηση της συρρίκνωσης του ανεφοδιασμού των ορυκτών καυσίμων και άλλων πηγών ενέργειας, οι στοχαστές δυσκολεύονται να βρουν πιθανές λύσεις στο πρόβλημα. Μεταξύ των λύσεων που βρέθηκαν για τη μείωση του αντίκτυπου είναι η Green Hosting. Η πράσινη φιλοξενία ορίζεται βασικά ως φιλοξενία με τρόπους που θεωρούνται φιλικοί προς το περιβάλλον. Γενικά, υπάρχουν δύο τρόποι Green Hosting. Το ένα είναι η εταιρεία φιλοξενίας να χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να ενεργοποιήσει τους διακομιστές της. Μεταξύ της κοινώς χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας είναι η χρήση ηλιακών συλλεκτών που αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου για παραγωγή ενέργειας, τη χρήση ανεμογεννητριών που βασίζεται στη δύναμη του ανέμου για την παραγωγή της ενέργειας και τη χρήση της γεωθερμικής ενέργειας για την παραγωγή της απαιτούμενης ισχύος για να διατηρήσουν τους διακομιστές τους σε λειτουργία και να παρέχουν και τις άλλες βοηθητικές ανάγκες της εταιρείας. Ένας άλλος τρόπος της Green Hosting είναι η εταιρεία φιλοξενίας να αγοράσει πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας. Έχοντας αγοράσει ένα σημαίνει ότι η εταιρεία επενδύει χρήματα στην παραγωγή φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας είτε μέσω ηλιακής είτε αιολικής ενέργειας. Παρόλο που ενδέχεται να μην έχουν παραγάγει την ίδια την ανανεώσιμη ενέργεια, στην πραγματικότητα βοηθούν στην παραγωγή πράσινης, ανανεώσιμης ενέργειας μέσω της αγοράς του πιστοποιητικού.

Είναι το WebHostingHub μια πράσινη εταιρεία?

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όταν μια εταιρεία έχει ήδη αγοράσει ένα πιστοποιητικό ανανεώσιμης ενέργειας ότι είναι πραγματικά μια πράσινη εταιρεία φιλοξενίας. Το Green Hosting δεν αφορά τα πιστοποιητικά αλλά τις βασικές αξίες της εταιρείας. Το WebHostingHub συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που εξέδωσαν την Πιστοποίηση Green Hosting για τις προσπάθειές της να βοηθήσει στη μείωση των αποτυπωμάτων άνθρακα της εταιρείας τους. Παρόλο που ενδέχεται να μην έχουν παράγει την ίδια την ανανεώσιμη ενέργεια, η εταιρεία καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες για να μειώσει τα ίχνη άνθρακα των κέντρων δεδομένων τους. Ένα από τα σημαντικότερα βήματα που έλαβαν είναι να συνεργαστεί με το Trees For the Future όπου η εταιρεία φυτεύει δέντρα για να αντισταθμίσει τη δύναμη που χρησιμοποιούσαν για να τρέχουν τους διακομιστές τους. Επίσης, εφάρμοσαν μια πολιτική μείωσης των αποβλήτων τους, ενώ ταυτόχρονα προωθούσαν την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων προϊόντων τους. Η εταιρεία έχει επίσης εφαρμόσει μια πολιτική να μην χρησιμοποιεί προϊόντα χαρτιού όποτε είναι δυνατόν και να ανακυκλώνει τη χρήση αυτών όποτε είναι δυνατόν.

Μέσω αυτών των ενεργειών, η εταιρεία φιλοξενίας WebHostingHub εκδίδεται η πιστοποίηση Green Hosting.

Γιατί να επιλέξω το Green Hosting?

Με τη σημερινή ανησυχία για τον αντίκτυπο της υπερθέρμανσης του πλανήτη που πιθανώς προκαλείται από τη χρήση ρύπων και άλλων μορφών αερίων από τον άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό για τους ιστότοπους να επιλέγουν εταιρείες Green Hosting. Η επιλογή μιας εταιρείας Green Hosting σας δίνει την ευκαιρία:

 •  Βοηθήστε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα που παράγει η βιομηχανία φιλοξενίας.
 •  Δείξτε ότι είστε υπεύθυνη εταιρεία και σκοπεύετε να βοηθήσετε στη διάσωση του περιβάλλοντος.
 •  Εξυπηρέτηση ως παράδειγμα για τους ανθρώπους ότι η λειτουργία μιας επιχείρησης ή μιας βιομηχανίας δεν αφορά μόνο τα χρήματα και τα κέρδη. και αυτό
 •  Σας βοηθά να δημιουργήσετε αφοσίωση πελατών για τις ενέργειες που έχετε κάνει για το περιβάλλον.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιλογής μιας εταιρείας Green Hosting?

Η επιλογή μιας εταιρείας Green Hosting αποφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα. Μεταξύ αυτών είναι τα ακόλουθα:

 •  Θα συμβάλλετε στη διάσωση του περιβάλλοντος από περαιτέρω υποβάθμιση και θα αποτρέψετε ή θα μειώσετε την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό συμβαίνει επειδή συμβάλλετε στη μείωση των εκπομπών επιβλαβών αερίων και άλλων μορφών ρύπων στο περιβάλλον.
 •  Με το κοινό να γνωρίζει την προσπάθειά σας να βοηθήσετε στη διάσωση του περιβάλλοντος, θα προσελκύσετε πολύ περισσότερους πελάτες που έχουν επίσης επίγνωση της σωτηρίας του περιβάλλοντος. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τους προσφέρετε μόνο ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα προωθείτε την περιβαλλοντική φροντίδα και προστασία. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση της φήμης της εταιρείας σας ως εταιρείας που ενδιαφέρεται περισσότερο για το περιβάλλον και όχι μόνο μετά από κάποιο κέρδος.
 •   Θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το λειτουργικό σας κόστος ως αποτέλεσμα της εξοικονόμησης που λαμβάνετε από την πληρωμή λιγότερων για την απαίτηση ισχύος.Αυτό θα μπορούσε τελικά να μεταφραστεί σε μικρότερο μηνιαίο κόστος από τον πάροχο φιλοξενίας λόγω της δύναμης που παράγουν. Ενώ το αρχικό ποσό θα μπορούσε να είναι λίγο υψηλό, η εξοικονόμηση που θα έχετε μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να αντισταθμίσει σημαντικά το υψηλό κόστος του προκαταβολικού λογαριασμού.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map