Μεταφορά ιστότοπων μακριά από το WebHostingHub

Μπορώ να μεταφέρω τον ιστότοπό μου μακριά από το WebHostingHub?

Εάν θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας που φιλοξενείται από το WebHostingHub σε άλλο κεντρικό υπολογιστή και έχετε αμφιβολίες εάν είναι δυνατόν, η απάντηση είναι ναι. μπορείτε και μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας μακριά από το WebHostingHub. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να καταστεί σαφές τι πρέπει να κάνετε, είτε θέλετε να μεταφέρετε το όνομα του domain σας σε άλλον καταχωρητή τομέα είτε απλά θέλετε να ακυρώσετε πλήρως τη συνδρομή σας με το WebHostingHub. Όσον αφορά το ζήτημα της ακύρωσης της συνδρομής σας, κάθε πελάτης μπορεί να ακυρώσει τη συνδρομή του οποτεδήποτε αισθάνεται την ανάγκη να το πράξει. Οι πελάτες που ακυρώνουν τη συνδρομή τους επιστρέφονται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που φιλοξένησαν τον ιστότοπό τους στην εταιρεία.


Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας σε άλλον καταχωρητή τομέα, αλλά εξακολουθείτε να επιτρέπετε στο WebHostingHub να φιλοξενεί τα αρχεία του ιστότοπού σας. Για να το κάνετε αυτό, θα σας ζητηθεί είτε να τοποθετήσετε μια εγγραφή Α στον διακομιστή WebHostingHub χρησιμοποιώντας τον νέο καταχωρητή ή μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα διακομιστών ονομάτων σε WebHostingHub μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η εγγραφή / διαχείριση του τομέα σας δεν είναι η ίδια και είναι ξεχωριστή από τη φιλοξενία σας και η μεταφορά των δικαιωμάτων διαχείρισης τομέα δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο τον λογαριασμό φιλοξενίας που θα παραμείνει ενεργός. Ο μόνος τρόπος απενεργοποίησης του λογαριασμού φιλοξενίας θα είναι μέσω ακύρωσης.

Τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω τον ιστότοπό μου μακριά από το WebHostingHub?

Προτού μπορέσετε να μεταφέρετε τον τομέα σας μακριά από το WebHostingHub, η εταιρεία απαιτεί από εσάς να υποβάλετε ένα αίτημα να αποδεσμευτεί ο τομέας σας. Το αίτημα θα πρέπει να υποβληθεί με τη μορφή email και θα πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση [email protected] και πρέπει να συνοδεύεται από την επαλήθευση του λογαριασμού σας καθώς και το email διαχειριστή. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής τομέα, καθώς αυτά απαιτούνται από την εταιρεία για να ξεκλειδώσετε τον τομέα σας για εσάς. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να καταργήσετε το απόρρητο τομέα από τον τομέα σας για να επηρεάσετε τη διαδικασία ξεκλειδώματος.

Μόλις ο τομέας αποδεσμευτεί και έχετε ήδη τον κωδικό εξουσιοδότησης, τον οποίο θα λάβετε μέσω του Διαχειριστή Email, μπορείτε να προχωρήσετε στον νέο καταχωρητή τομέα και να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταφοράς τομέα. Συνήθως χρειάζονται 7-10 ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταφορά, αν και ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει, ανάλογα με τον καταχωρητή. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που πραγματοποιούνται αλλαγές DNS ή μεταφέρονται τομείς, παρατηρείται μια περίοδος διάδοσης DNS που διαρκεί από περίπου 7-24 ώρες, ενώ πραγματοποιείται η αλλαγή.

Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι απομακρύνονται από την εταιρεία φιλοξενίας τους?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους υπάρχουν τόσα άτομα ή εταιρείες που θέλουν να αλλάξουν σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Διαφέρει από το συνηθισμένο στον πιο περίπλοκο λόγο. Μεταξύ αυτών των λόγων είναι οι εξής:

 •  Ο πελάτης θα μπορούσε να είναι απογοητευμένος με την υπηρεσία.
 •  Η ανάγκη για περισσότερους πόρους όπως ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης, καθώς και η ανάγκη για περισσότερες εφαρμογές.
 • Ο πελάτης μπορεί να δυσκολευόταν να διατηρήσει το ποσό των μηνιαίων λογαριασμών και ίσως βρήκε καλύτερη τιμή κάπου.
 • Θα μπορούσαν να είναι δυσαρεστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ποια βασικά βήματα και προτάσεις πρέπει να ακολουθήσω κατά τη διαδικασία μεταφοράς?

Υπάρχουν μερικές βασικές προτάσεις που πρέπει να κάνουν οι πελάτες πριν και κατά τη διαδικασία μεταφοράς. Αυτά είναι:

 • Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων συγκρίνοντάς τον με τον τρέχοντα πάροχο. Οι εκτιμήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν:
 •  Ο τύπος του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται, ο οποίος πρέπει να είναι συμβατός με τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας.
 •  Οι απαιτήσεις χώρου στο δίσκο. και
 •  Το εύρος ζώνης;
 • Πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των αρχείων του υπάρχοντος ιστότοπού σας, κατεβάζοντας όλα τα παλιά αρχεία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση FTP ή να την εξαγάγετε χρησιμοποιώντας το phpMyAdmin, ανάλογα με το ποιο λειτουργεί. Γενικά, αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει πρόσβαση FTP.
 •  Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελέγχοντας σωστά ότι τα email σας λειτουργούν και είναι ενεργά.
 •  Συνιστάται να διασφαλίσετε ότι οι λογαριασμοί email του ιστότοπου και του τομέα σας εκτελούνται κατά τη διαδικασία μεταφοράς διατηρώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό φιλοξενίας ιστού ανοιχτό έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 •  Μόλις ολοκληρωθούν όλα, μην ξεχάσετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη όταν αλλάξω σε νέο web host?

Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε σε νέο οικοδεσπότη Ιστού, βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να λάβετε υπόψη όλα όσα είναι απαραίτητα. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να αναζητήσετε τον λόγο για τον οποίο αλλάξατε τον οικοδεσπότη και να τον χρησιμοποιήσετε ως κριτήριο για να μην πέσετε ξανά στο ίδιο πρόβλημα. Μερικά από αυτά τα ζητήματα είναι:

 •  Δεν θέλετε οι πελάτες σας να είναι απογοητευμένοι με τον ιστότοπό σας με πολύ χρόνο διακοπής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Κάντε τη μεταφορά όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.
 •  Πρέπει να κάνετε μια διεξοδική έρευνα σχετικά με τον υποψήφιο ιστότοπό σας. Ίσως χρειαστεί να μάθετε τα εξής:
 •  Τι σημαίνει ότι επιτρέπουν τη μεταφόρτωση αρχείων.
 • Λάβετε τις πληροφορίες DNS και βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει τις πληροφορίες του λογαριασμού τομέα σας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις το συντομότερο δυνατό.
 •  Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει την προσωρινή διεύθυνση URL, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αλλάξετε το DNS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map