Αναθεώρηση WebHostingHub

«Σίγουρα στοχεύει σε αρχάριους. Οι αναφορές δείχνουν ότι η φιλοξενία είναι γρήγορη, αλλά η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι αργή. “

Το WebHostingHub είναι αρκετά νέο στη σκηνή της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτός ο πάροχος λειτουργεί μόνο για περίπου δώδεκα χρόνια. Όμως, όπως και οι παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας, το WebHostingHub έχει ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του.

Είναι γνωστό ως σταθερός πάροχος υπηρεσιών σε προσωπικούς και μικρούς ιστότοπους. Ειδικεύονται στη φιλοξενία ιστοτόπων ιστολογίου, ώστε οι δυνατότητές τους να στοχεύουν τη συγκεκριμένη βιομηχανία. Αυτή η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάθε άτομο μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο και να τον βάλει σε σύνδεση μέσα σε λίγα λεπτά μετά την εγγραφή στο πρόγραμμά του. Το μοναδικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους προσφέρει απεριόριστους πόρους και άλλες κοινές δυνατότητες. Ένας λόγος για τον οποίο πολλοί πελάτες επιλέγουν το WebHostingHub είναι επειδή η εταιρεία προσφέρει μια επιλογή μεταξύ δύο κέντρων δεδομένων. Όπως γνωρίζουν πολλοί, η εγγύτητα με ένα κέντρο δεδομένων μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπου. Επιτρέποντας στους πελάτες τους να επιλέξουν το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων, οι συνδρομητές τους απολαμβάνουν υψηλότερη απόδοση. Για μια ειδική τιμή 3,99 $ το μήνα, αυτό είναι ήδη αρκετά καλό για όσους αναζητούν φιλοξενία με βασικές δυνατότητες.

Είναι σημαντικό να δηλώσετε ότι πρόκειται για τιμή προσφοράς. Η κανονική τιμή για το πρόγραμμα είναι 4,95 $. Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνότερο από τις τιμές προσφοράς άλλων εταιρειών.

[layerlider id = “5 ″]

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ4,99 $ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ85%
ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟUNLIΟ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΕΥΡΟΣ ΖΩΝΗΣUNLIΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ8/10

Χαρακτηριστικά & ευκολία χρήσης

Τώρα είναι τόσο κοινό για τους παρόχους φιλοξενίας να έχουν σχέδια με απεριόριστες δυνατότητες όπως χώρο στο δίσκο, λογαριασμούς ftp, εύρος ζώνης, βάσεις δεδομένων και διευθύνσεις email. Αυτό θα λάβετε όταν εγγραφείτε στο webhostinghub. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης:

• Πρόσβαση σε προηγμένα συστήματα ασφαλείας με suphp
Η σιγουριά για τον webmaster προέρχεται από τη γνώση ότι ο ιστότοπός του είναι ασφαλής έναντι κάθε επίθεσης. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ή το WebHostingHub είναι υπερήφανο.

• Δωρεάν για διαφημίσεις ιστού
Ο ιστότοπός σας δεν θα επιβιώσει αν δεν έχετε πολλούς επισκέπτες. Η δημοσίευση διαφημίσεων σε στρατηγικές τοποθεσίες μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Που δίνει στους πελάτες τους πιστώσεις αξίας έως 75 $ για χρήση στο yahoo !, bing και στο Google διαφημιστικές λέξεις.

• Δωρεάν μεταφορά ή εγγραφή τομέα
Εάν έχετε ένα υπάρχον καταχωρημένο όνομα τομέα, μπορείτε να το μετακινήσετε στον λογαριασμό σας στο WebHostingHub δωρεάν. Η εταιρεία θα αναλάβει επίσης τα έξοδα εγγραφής για το πρώτο σας όνομα τομέα, αν ποτέ δεν έχετε ακόμη εγγραφεί.

• Πρόσβαση σε έναν κορυφαίο δημιουργό ιστότοπων
Στις περισσότερες εταιρείες, όταν σας δίνουν πρόσβαση σε έναν δημιουργό ιστότοπων, λαμβάνετε μόνο τη βασική έκδοση. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν πιο σύνθετο ιστότοπο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον.

Με το webhostinghub, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την premium έκδοση χωρίς επιπλέον κόστος. Με το webhostinghub, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την premium έκδοση χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε περισσότερα πρότυπα, θέματα και εργαλεία για να κάνετε τον ιστότοπό σας οπτικά ελκυστικό και πολύ λειτουργικό.

Αξιοπιστία

Όπως και άλλες εταιρείες, που υπόσχεται ότι ο χρόνος λειτουργίας τους θα παραμείνει πάνω από 99%. Αναβαθμίζουν συνεχώς τα συστήματά τους και χρησιμοποιούν μόνο τους πιο πρόσφατους και ταχύτερους διακομιστές και άλλο υλικό για να εξασφαλίσουν εξαιρετική απόδοση. Το σύστημά τους βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να μπορεί εύκολα να εντοπιστεί και να επιλυθεί χωρίς να προκαλέσει διακοπή υπηρεσίας.

Πελάτης & τεχνική υποστήριξη

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με το πλήρωμα υποστήριξης του webhostinghub, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές επιλογές: τηλέφωνο, email ή ζωντανή συνομιλία. Εάν ξεκινάτε και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπό τους και να διαβάσετε τον οδηγό φιλοξενίας τους για να πάρετε τα ρουλεμάν σας. Η βάση γνώσης τους φιλοξενεί επίσης πολλά άρθρα και εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσει με κοινά ζητήματα.

Η τελική ετυμηγορία

Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να γίνει αντιληπτό κατά την εγγραφή στο WebHostingHub είναι ότι προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία μέσω linux. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν μικρό ιστότοπο. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν αποκλειστικό διακομιστή ή vps, ή εάν ο προγραμματιστής του ιστότοπού σας απαιτεί τη χρήση ενός διακομιστή με Windows, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Ενεργοποιήστε το κουπόνι 3,99 $
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Λάβετε 200 $ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Ενεργοποιήστε το κουπόνι και ανοίξτε τον ιστότοπο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map