Αναθεώρηση WebGround Web Hosting Review

Όλες οι καλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρουν σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Το SiteGround βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστότοπων που έχουμε ελέγξει για διάφορους λόγους – Ταχύτητα, ασφάλεια και το εξαιρετικό τους υποστήριξη. Το καλύτερο για το SiteGround είναι η εστίασή τους στην απόδοση του ιστότοπού σας.


Μαύρο λογότυπο SiteGround
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
996
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
998
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
997
ΤΙΜΗ
972
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
995
ΠΡΑΣΙΝΟΣ
980
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
999

Ταχύτητα και αξιοπιστία – έχουμε κάνει ping τον διακομιστή τους στο Λονδίνο από το Μάντσεστερ και το check-host είναι το εντυπωσιακό 7ms και από το Pingdom 18ms, οπότε το περιεχόμενο θα παραδοθεί πολύ γρήγορα στους επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου σας. Η MySQL αποθηκεύεται σε SSD και έχει RAID στο υλικό του, επομένως τα ερωτήματα SQL είναι πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένας προσαρμοσμένος μηχανισμός προσωρινής αποθήκευσης για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου. Το SiteGround έχει 99,996% χρόνο λειτουργίας των διακομιστών τους, οπότε ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διακοπή λειτουργίας. Ένα από τα πιο ζωτικά εργαλεία είναι το δικό τους SuperCacher, που περιλαμβάνεται στα τυπικά πακέτα φιλοξενίας τους, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον. Το SuperCacher έχει 4 κύριες επιλογές:

 • Static Cache – Οι σελίδες αποθηκεύονται στην κρυφή μνήμη και αποθηκεύονται σε διαφορετικό διακομιστή και ενημερώνονται μία φορά κάθε 24 ώρες.
 • Memcached – Η προσωρινή αποθήκευση των αποτελεσμάτων από ερωτήματα βάσης δεδομένων στη μνήμη RAM και εάν απαιτείται το ίδιο ερώτημα, θα ληφθεί αμέσως από τη μνήμη RAM.
 • Dynamic Cache – Cache ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν από PHP και μια βάση δεδομένων, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα plugin για να λειτουργήσει αυτή η επιλογή.
 • Google PageSpeed ​​- Αυτή η επιλογή είναι μια ενότητα επιπέδου διακομιστή που κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, ενεργοποιώντας το mod_pagespeed στον διακομιστή Apache.

Δοκιμάσαμε έναν ιστότοπο με και χωρίς το SuperCacher ενεργοποιημένο και με το SuperCacher ενεργοποιημένο, ξυρίστηκε 2,3 δευτερόλεπτα στον χρόνο φόρτωσης.

Ασφάλεια – Έχουν δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και μέσω ειδικής εσωτερικής τεχνολογίας που κατάφεραν απομόνωση λογαριασμών σε κοινόχρηστο διακομιστή, οπότε εάν ένας λογαριασμός έχει μολυνθεί, οι άλλοι είναι ανέπαφοι. Στην πραγματικότητα, κάθε λογαριασμός στο κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας SiteGround είναι ζωντανός σε κάτι παρόμοιο με ένα απομονωμένο περιβάλλον VPS.

Στον πίνακα ελέγχου έχουν την επιλογή να αυτόματη ενημέρωση Το Joomla και το WordPress, και όσο πιο ενημερωμένο είναι το CMS, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος να αποκτήσετε κακόβουλη πρόσβαση σε αυτό. Για να έχετε έναν ασφαλή ιστότοπο, πρέπει να έχετε έναν ασφαλή διακομιστή.

Γιατί επιλέξαμε το SiteGround

Το SiteGround ενημερώνει συχνά τον πυρήνα του διακομιστή και του πίνακα ελέγχου και όλες τις υπηρεσίες του, όπως: apache + PHP, MySQL, Exim κ.λπ. επίπεδο.

Χαρακτηριστικά – ακόμη και οι φθηνότερες προσφορές φιλοξενίας SiteGround είναι γεμάτες με όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες για να διευκολύνετε την εκτέλεση του ιστότοπού σας – χώρο 10 GB για τον ιστότοπό σας, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, Cpanel με εγκαταστάσεις 1 κλικ από τα πιο κοινά CMS όπως το WordPress και το Joomla , Magento, PrestaShop, δωρεάν εφαρμογές από το siteapps.com, shell shell, cron jobs, php version manager.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει τη διαφορά μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας είναι το υποστήριξη. Είναι πάντα καλύτερο όταν κάτι συμβαίνει να μπορεί να καλέσει κάποιον και ότι κάποιος μπορεί να επιλύσει το πρόβλημά σας. Το καλό για το SiteGround είναι ότι έχουν πραγματική υποστήριξη 24/7 που είναι εσωτερικά και δεν έχουν εξωτερική ανάθεση, διαθέτουν διαχειριστές και τεχνικούς και έχουν διαφορετικά μέσα υποστήριξης – τηλέφωνο, συνομιλία και εισιτήρια.

Γιατί επιλέξαμε το SiteGround

Με μέσο χρόνο απόκρισης μικρότερο από 15 λεπτά στα εισιτήρια και πρακτικά χωρίς χρόνους αναμονής σε συνομιλία και τηλέφωνο, έχετε την καλύτερη υποστήριξη!

Για να το δοκιμάσετε, περιμένετε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και καλέστε τους, δείτε αν θα μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν μπορούν, αυτή είναι η φιλοξενία για εσάς.

Όλα αυτά έρχονται με 2,75 λίβρες το μήνα / εκτός. ΔΕΞΑΜΕΝΗ/. Για αυτούς τους χώρους, εύρος ζώνης, δυνατότητες και υποστήριξη, αυτό είναι εξαιρετικό τιμή. Ένα άλλο καλό πράγμα είναι ότι έχουν Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία για τον εαυτό σας με ευκολία.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε λάβει υπόψη το κριτικές χρηστών από μερικούς από τους κορυφαίους ιστότοπους κριτικής και είναι 4,4 / 5 από περισσότερες από 100 κριτικές από 3 ιστότοπους, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον παρακάτω πίνακα σύγκρισης. Ή προχωρήστε και ελέγξτε όλα τα σχέδια φιλοξενίας που προσφέρει το SiteGround.

Η συσσωρευμένη βαθμολογία κριτικών χρηστών βασίζεται σε κριτικές χρηστών από serchen.com, trustpilot.com και reviewcentre.com

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Λογότυπο SiteGroundΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%Αναθεώρηση Sitegorund

Τεχνικός

 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Μονάδες SSD για όλα τα σχέδια
 • Βελτιωμένη απόδοση με NGINX, HTTP / 2, PHP7 και δωρεάν CDN
 • Αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών χρήστη
 • Κορυφαία τεχνολογία LXC, αυτόματη παρακολούθηση και καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Αυστηροί κανόνες ασφαλείας τείχους προστασίας
 • Δωρεάν εγκατάσταση ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 • Απεριόριστη επισκεψιμότητα, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, DB
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Πρόσβαση cPanel & SSH
 • Δωρεάν CDF CloudFlare
 • Καλύτερη απόδοση ιστότοπου με το SuperCacher
 • Autoinstaller για εύκολη εκκίνηση
 • Νέοι γρήγοροι διακομιστές με εξαιρετική απόδοση
 • Κέντρο δεδομένων στο Λονδίνο
 • Κανένας

Υποστήριξη

 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν εγκατάσταση ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • 24/7 Ευρωπαϊκή γραμμή υποστήριξης
 • Η SysAdmins φροντίζει για τα εισιτήριά σας σε 10 λεπτά
 • Χωρίς χρόνους αναμονής για συνομιλία και τηλέφωνο
 • Παρέχουν ειδική υποστήριξη εφαρμογών εκτός από τη φιλοξενία (WordPress, Joomla, Magento)
 • Δεν βρήκαμε κανένα

Τιμολόγηση

 • Ξεκινά από 3,95 £
 • Ευέλικτα σχέδια
 • Μπορεί να αγοραστεί κάθε μήνα
 • Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών
 • Η ανανέωση είναι λίγο ακριβή

Ανασκόπηση Backend

Εδώ, σας παρέχουμε μερικές φωτογραφίες του backend του SiteGround (cPanel). Το cPanel είναι ο πίνακας ελέγχου για τα περισσότερα τεχνικά θέματα του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού. Με αυτό μπορείτε να διαχειριστείτε τα email σας, τις βάσεις δεδομένων, τους υποτομείς, να εγκαταστήσετε σενάρια και εφαρμογές, να ελέγξετε τα στατιστικά σας κ.λπ. Το cPanel είναι ένα ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας εύκολα. Δείτε περισσότερα μαθήματα εδώ

Φιλοξενία Ιστού

Απόδοση κεντρικού υπολογιστή Ιστού

Αποτελέσματα δοκιμής SiteGround

Το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο είναι Δοκιμή Ping:

Το Ping σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη δυνατότητα πρόσβασης ενός κεντρικού υπολογιστή και να μετράτε τον χρόνο μετ ‘επιστροφής για μηνύματα που αποστέλλονται από τον αρχικό κεντρικό υπολογιστή σε έναν υπολογιστή προορισμού.

Τα αποτελέσματα του check-host δείχνουν ένα εξαιρετικά γρήγορο ping από το Ηνωμένο Βασίλειο – 10ms

Αποτελέσματα δοκιμής Sitegorund

Pingdom δοκιμή για απόδοση ταχύτητας από τον διακομιστή του Άμστερνταμ.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ιστότοπος του WordPress, ο οποίος είναι πλήρως λειτουργικός για χρόνια, φόρτωσε 88% ταχύτερα από τους άλλους δοκιμασμένους ιστότοπους με βαθμό απόδοσης 91/100.

Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου ήταν 1.09 δευτερόλεπτα.

Αποτελέσματα δοκιμής Sitegorund

Μια δοκιμή άγχους από το LoadImpact βοηθά στον προσδιορισμό της ικανότητας χειρισμού συγκεκριμένου αριθμού χρηστών (φόρτωση) στον ιστότοπό σας. Ο στόχος είναι να δούμε πώς θα αποδίδει ο ιστότοπός σας όταν υπόκειται σε αναμενόμενο και αγχωτικό φορτίο.

Ακόμα και με 25 χρήστες που περιηγούνται στον ιστότοπό μας, ο χρόνος φόρτωσης είναι ίσος (2,5 δευτερόλεπτα) σε όλους.

Αυτές είναι μερικές πολύ καλές ενδείξεις.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις άλλες κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ, σχόλια και σύγκριση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map