Λεπτομερής ανασκόπηση του θέματος Vellum – Responsive WordPress

Η κοινή χρήση των ταξιδιωτικών σας εμπειριών είναι σαν να αποθηκεύετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στη ζωή σας. Αυτές τις μέρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στον Ιστό για να ενημερώσουν τις εμπειρίες τους ως δημοσιεύσεις ιστολογίου και χαρτογραφώντας τους προορισμούς τους για να ενημερώσουν τους άλλους για το πού πρέπει να πάνε στη συνέχεια. Οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με ταξίδια και περιηγήσεις το εκμεταλλεύονται επίσης παρέχοντας υπηρεσίες σε όσους θέλουν να ικανοποιήσουν την περιπλάνησή τους. Τα τουριστικά πρακτορεία, τα ξενοδοχεία και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες με μια διαδικτυακή δυνατότητα κράτησης και πληροφορίες σχετικά με διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς, καθώς και φωτογραφίες της τοποθεσίας..


Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο ή έναν πλήρη ιστότοπο για ένα ταξιδιωτικό γραφείο ή μια ταξιδιωτική επιχείρηση, θα επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από ένα θέμα WordPress προσανατολισμένο στα ταξίδια. Το θέμα Travel WordPress μπορεί να έχει στυλ χαρτοφυλακίου ή περιοδικού ή ένα θέμα που εστιάζει σε εικόνες, βίντεο ή άλλες μορφές μέσων. Ένα τέτοιο θέμα που ήταν αρκετά δημοφιλές στο ThemeForest είναι το Vellum – Θέμα WordPress με ανταπόκριση.

Το Vellum είναι νικητής μεταξύ των premium θεμάτων WordPress και για πολλούς λόγους. Δεν έχει μόνο έναν όμορφο σχεδιασμό, είναι επίσης πλούσιο σε χαρακτηριστικά και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ιστολόγιο ή ιστότοπο. Σήμερα, θα σας παρουσιάσω αυτό το ευέλικτο θέμα για ταξιδιωτικούς ιστότοπους και γιατί πολλοί άνθρωποι το επιλέγουν σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο θέμα ταξιδιού στην αγορά. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθεί μια λεπτομερής ανασκόπηση του Vellum – Responsive WordPress Theme.

Απολαμβάνω!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το θέμα Vellum – Responsive WordPress είναι ένα όμορφο θέμα φωτογραφίας premium που έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί από Παράλληλος, a ThemeForest Elite Author που συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις στην αγορά θεμάτων. Αυτή η βετεράνος εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει περισσότερα από δώδεκα θέματα WordPress υψηλής ποιότητας, καθένα από τα οποία υπερβαίνει τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών και προγραμματιστών ιστότοπων.

Το Vellum είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών που επιθυμούν να δημιουργήσουν ιστότοπους φωτογραφίας, ιστολόγια και ιστότοπους προσανατολισμένους στα ταξίδια. Έχει καθαρή και διαισθητική διάταξη που το καθιστά εύκολα ένα από τα καλύτερα premium θέματα WordPress που μπορείτε να αγοράσετε. Είναι ένα νέο είδος θέματος που διαθέτει τόσο μεγάλη ικανότητα, απλά πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο και φιλικό προς το SEO θέμα με μια μοναδική δομή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο ή στυλ που ταιριάζει στην επωνυμία ή την επιχείρησή σας. Ανεξάρτητα από το είδος του ιστότοπου που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για προσωπικό ταξιδιωτικό blog είτε για έναν πλήρη ιστότοπο ξενοδοχείων ή ταξιδιωτικών πρακτορείων, η Vellum τα κάνει όλα φανταστικά.

Σχέδιο

ο Vellum – Θέμα WordPress με ανταπόκριση μπορεί να εφαρμοστεί για όλους τους τύπους ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, του δημιουργικού χαρτοφυλακίου, των ακινήτων και φυσικά των ταξιδιών. Διαθέτει καθολικό σχεδιασμό και εύχρηστα χαρακτηριστικά που κάνουν τη δημιουργία ενός ιστότοπου διασκεδαστική και συναρπαστική. Το θέμα είναι χτισμένο πάνω από το Runway Framework, επιτρέποντάς του να γίνει μια ευέλικτη λύση ιστότοπου. Αυτό χρησιμεύει επίσης ως μια σταθερή βάση για τη δημιουργία ισχυρών και προσαρμόσιμων σχεδίων.

Εκτός από την απόλυτη απόκριση, το Vellum διαθέτει επίσης στοιχεία σχεδίασης που είναι έτοιμα για αμφιβληστροειδή, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, οπότε ο σχεδιασμός εμφανίζεται υπέροχα ακόμη και σε κινητές συσκευές. Το θέμα έρχεται επίσης με το ολοένα και πιο δημοφιλές και ισχυρό πρόσθετο δημιουργίας σελίδων Visual Composer, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες σελίδες απλώς από το μηδέν, μεταφέροντας και ρίχνοντας στοιχεία στη σελίδα. Εκτός από το Visual Composer, διαθέτει επίσης δυναμικές και ευέλικτες λειτουργίες slider από το Slider Revolution, mega menu από το UberMenu και είναι ακόμη ενσωματωμένος στο bbPress, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας φόρουμ κοινότητας στον ιστότοπό σας.

Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ, μην ανησυχείτε, επειδή το Vellum περιλαμβάνει επίσης πολλές προκατασκευασμένες διατάξεις σελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξω από το κουτί με βάση τη θέση της επιχείρησής σας. Εκτός από το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων και τις προκατασκευασμένες διατάξεις, το θέμα κάνει τη ρύθμιση και την προσαρμογή των σελίδων γρήγορα και εύκολα. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε ότι πρέπει να πλοηγηθείτε στα στοιχεία ελέγχου και στις επιλογές προσαρμογής, επειδή το Vellum είναι χτισμένο με έναν έξυπνο πίνακα επιλογών θέματος. Έτσι, ενώ άλλοι χρήστες είναι συγκλονισμένοι από τις λαβυρινθικές ρυθμίσεις των επιλεγμένων θεμάτων τους, το Vellum δίνει μια σαφή εστίαση μόνο στα στοιχεία ελέγχου που έχουν σημασία. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του θέματος και σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.

Εκτός από το ότι είναι ένα όμορφο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα, το Vellum είναι επίσης βελτιστοποιημένο για αναζητήσεις στον ιστό, καθώς είναι ενσωματωμένο με τις καλύτερες και πιο πρόσφατες πρακτικές SEO στη δομή του. Με αυτό, το να είσαι ο καλύτερος στην επιλεγμένη βιομηχανία σου είναι διαθέσιμος! Έτσι, ανεξάρτητα από τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε, η Vellum σίγουρα θα παραδώσει.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το θέμα Vellum – Responsive WordPress είναι σαν χίλια θέματα όλα συσκευασμένα σε ένα εκπληκτικό πακέτο. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, με διάφορες διατάξεις και στυλ για να το κάνετε να φαίνεται μοναδικό. Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του θέματος είναι τα εξής:

 • Αποκριτική διάταξη και γραφικά έτοιμα για αμφιβληστροειδή
 • Περιλαμβάνεται το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Visual Composer
 • Μεγα μενού με το UberMenu
 • Slider Revolution
 • Συμβατό με WPML
 • Έτοιμη μετάφραση (περιλαμβάνονται αρχεία .po και .mo)
 • Περιλαμβάνει 12 μοναδικά αρχικά κιτ για γρήγορη και εύκολη δημιουργία ιστότοπου
 • Εγκατάσταση επίδειξης με ένα κλικ
 • Μορφές ανάρτησης (Τυπική, Γκαλερί, Εικόνα, Βίντεο, Ήχος, Σύνδεσμος, Παράθεση)
 • Παράλλαξ υπόβαθρα
 • Μοντέρνα και παραδοσιακά στυλ ιστολογίου
 • Ταξινόμηση χαρτοφυλακίου
 • Πρότυπα κενών σελίδων
 • Δημιουργία φόρμας επικοινωνίας
 • Γεννήτρια πλευρικής γραμμής
 • Απεριόριστες κεφαλίδες, υποσέλιδα και διατάξεις
 • Απεριόριστες παραλλαγές αρχικής σελίδας
 • Απεριόριστες επιλογές χρωμάτων
 • Απεριόριστες διατάξεις και πρότυπα
 • 500+ Γραμματοσειρές Ιστού Google
 • Αυτόματη φιλοξενία προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο HTML5
 • Προσαρμοσμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου
 • Περιλαμβάνει περιεχόμενο επίδειξης
 • Περιλαμβάνονται αρχεία PSD
 • Καλά τεκμηριωμένο, με χρήσιμα μαθήματα
 • Κορυφαία υποστήριξη θεμάτων
Υπέρ και κατά

Σκοπεύετε να αγοράσετε το θέμα Vellum – Responsive WordPress; Εξακολουθείτε να μπερδεύεστε για την επιλογή ανάμεσα σε ένα δωρεάν και premium θέμα WordPress; Τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ενός θέματος WordPress μπορεί να σας βοηθήσουν να λάβετε μια σωστή απόφαση:

Πλεονεκτήματα
 • Τα premium θέματα όπως το Vellum έρχονται με υποστήριξη υψηλής ποιότητας από τον συγγραφέα θεμάτων – μια δυνατότητα που συχνά λείπει σε δωρεάν θέματα WordPress. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι προγραμματιστές δημιουργούν premium θέματα ως πηγή εισοδήματος και ως εκ τούτου τείνουν να παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη θεμάτων.
 • Τα premium θέματα ενημερώνονται τακτικά και συχνά συνοδεύονται από εκτεταμένη υποστήριξη ή διάρκεια ζωής, μαζί με εκτεταμένη τεκμηρίωση και σεμινάρια που οι αρχάριοι θα βρουν χρήσιμα.
 • Το Vellum διαθέτει πολλά μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που διαφορετικά δεν διαθέτουν δωρεάν. Και λόγω του ανταγωνισμού, πολλοί πάροχοι θεματικών θεμάτων προσπαθούν να κάνουν τις προσφορές τους να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, οπότε τα περισσότερα premium θέματα αυτές τις μέρες είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά.
 • Το Vellum, όπως και πολλά άλλα premium θέματα, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Διαθέτει καλύτερες ρυθμίσεις προσαρμογής και εργαλεία, όπως το SEO και την προσθήκη premium plugins.
 • Σε αντίθεση με τα δωρεάν θέματα, πολλά premium θέματα είναι πολύ προσαρμόσιμα και διατίθενται σε διάφορες μορφές που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου, σε οποιοδήποτε μέγεθος.
 • Με την προσθήκη premium εργαλείων WordPress, τα premium θέματα μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης ιστότοπων έως και 10 φορές.
Μειονεκτήματα
 • Τα premium θέματα έρχονται προφανώς έναντι αμοιβής και η δαπάνη χρημάτων σε έναν ιστότοπο ενδέχεται να μην ταιριάζει στις ανάγκες όλων.
 • Σε αντίθεση με τα δωρεάν θέματα WordPress που συνήθως προστίθενται στο επίσημο αποθετήριο θεμάτων και υπόκεινται σε διαδικασία ελέγχου, ορισμένα premium θέματα είναι απλώς εμπορικές οντότητες που ενδέχεται ή δεν συμμορφώνονται με τους τυπικούς όρους αδειοδότησης.
 • Παρόλο που δεν ισχύει για όλα τα premium θέματα WordPress, ορισμένα γίνονται πολύ φουσκωμένα με δυνατότητες που μπορεί να είναι περιττές για ορισμένους χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, το να έχετε ένα premium θέμα μπορεί να είναι υπερβολικό.

Όπως μπορείτε να δείτε, η επιλογή ενός premium θέματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, έχει επίσης το μερίδιο των μειονεκτημάτων του. Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το αν ένα πληρωμένο θέμα WordPress είναι καλύτερο από ένα δωρεάν. Υπάρχουν πολλά καλά θέματα εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, και αποτελούν μια καλή επιλογή αν θέλετε απλώς να χτίσετε έναν ιστότοπο ή ένα blog ως χόμπι. Ωστόσο, εάν αναμένετε ανάπτυξη στον ιστότοπό σας, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε να επιλέξετε ένα premium θέμα όπως το Vellum.

Τελική ετυμηγορία – Ένα καλά στρογγυλό θέμα ταξιδιού με τα σωστά χαρακτηριστικά

Το θέμα Vellum – Responsive WordPress δεν είναι μόνο ένα θέμα – είναι χίλια θέματα σε ένα! Είναι ένα αξιόπιστο και προσιτό θέμα premium που είναι εύκολα μία από τις καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού ιστολογίου ή ιστότοπου. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να τρέχει με αυτό το θέμα και η ευκολία χρήσης του θα καλύψει όλους από όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Το θέμα σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο σε όλα, από τα χρώματα και τις γραμματοσειρές, μέχρι τη διάταξη των σελίδων και το στυλ του ιστολογίου. Επομένως, αν χρειάζεστε ένα ευέλικτο θέμα για ταξιδιωτικούς ιστότοπους, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Vellum – Θέμα WordPress με ανταπόκριση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map