Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme In-Depth Review

Όπως γνωρίζετε, το WordPress είναι εύκολα – αν όχι το καλύτερο – πλατφόρμα δημοσίευσης και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για την εύκολη κατασκευή οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου, ανεξάρτητα από το επίπεδο των τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων που έχει ο χρήστης. Με το WordPress, έχετε πλήρη ελευθερία να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, ακόμη και χωρίς υποστήριξη τρίτων. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο για ένα ξενοδοχείο ή ένα ταξιδιωτικό γραφείο, το WordPress είναι η ιδανική πλατφόρμα για αυτό, ειδικά αν θέλετε να έχετε μια ισχυρή διαδικτυακή επιχειρηματική παρουσία.


Όλοι αγαπούν τα ταξίδια, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι αναζητούν νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς στο διαδίκτυο. Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ή οποιοσδήποτε με επιχείρηση που σχετίζεται με περιηγήσεις θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί έχοντας τη δική του ιστοσελίδα. Τα θέματα WordPress σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό και όμορφο ιστότοπο με οποιονδήποτε προϋπολογισμό και χωρίς πολλή προσπάθεια. Τα καλύτερα θέματα WordPress περιήγησης / ταξιδιού έρχονται γεμάτα με πολλές δυνατότητες που αναδεικνύουν όλες τις καλές ιδιότητες και συμβάλλουν στην κλιμάκωση της επιχείρησής σας σε νέο ύψος. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν όμορφο ταξιδιωτικό ιστότοπο, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνδεθείτε εύκολα με τους πελάτες και τις προοπτικές σας. Ένα τέτοιο θέμα που εμπιστεύεται χιλιάδες κάτοχοι ιστότοπων και προγραμματιστές είναι το Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Θέμα.

Σήμερα, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Trek, κάτι που πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι πρέπει να έχουν θέμα ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι λόγω του σχεδιασμού; Θα μπορούσαν να είναι τα χαρακτηριστικά και οι επιλογές που συνοδεύουν το πακέτο; Ποια είναι τα πιθανά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς αυτού του θέματος; Όλα αυτά θα απαντηθούν σε αυτήν την αναλυτική ανασκόπηση Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme.

Ας πηδήξουμε ακριβώς μέσα!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme είναι ένα από τα θέματα με τις καλύτερες πωλήσεις και κορυφαία βαθμολογία στο ThemeForest, στην κατηγορία Travel. Δημιουργήθηκε από τον Elite Author, PixelGrapes, μια εταιρεία ανάπτυξης ιστού και σχεδιασμού που είναι γνωστή για την παροχή στους χρήστες ποιοτικών και προσιτών προϊόντων premium που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το Trek είναι χτισμένο στο ισχυρό πλαίσιο Bootstrap του Twitter, με ένα πλήρως ανταποκρινόμενο σχέδιο που είναι ιδανικό για ταξίδια βιβλίων και περιηγήσεις. Βενζώνει επίσης ένα blog όπου μπορείτε να εμφανίσετε διάφορες τοποθεσίες με αξιοθέατα και ταξίδια. Μοναδικό σε αυτό το θέμα είναι μια σελίδα προβολής γκαλερί και μια ενότητα FAQ όπου οι πελάτες και οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σας, καθώς και τις πληρωμές και τις ειδικές προσφορές που μπορεί να έχετε. Η Trek διαθέτει επίσης τόνους προσαρμοσμένων σύντομων κωδικών και widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να παρέχετε μια ομαλή εμπειρία στους πελάτες σας. Το θέμα είναι προσαρμοσμένο για ταξιδιωτικές και τουριστικές εταιρείες που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο με έναν υπέροχο τρόπο. Αλλά με μερικές τροποποιήσεις εδώ και εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου ή ιστολογίου, είτε πρόκειται για προσωπικό ιστολόγιο, διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο, εταιρικό ιστότοπο κ.λπ..

Σχέδιο

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Θέμα έχει καθαρό, μινιμαλιστικό και μοντέρνο σχεδιασμό που εστιάζει στην πιο σημαντική πτυχή του ιστότοπού σας: το περιεχόμενο. Κάνει εξαιρετική χρήση του λευκού χώρου και αθλήματα μια μεγάλη παρουσίαση στην αρχική σελίδα όπου μπορείτε να εμφανίσετε τις καλύτερες υπηρεσίες και τους επιλεγμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Εκτός από την προεπιλεγμένη διάταξη, υπάρχουν πολύ περισσότερες προκατασκευασμένες δομές αρχικής σελίδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξω από το κουτί, εξοικονομώντας πολύ χρόνο για την προσαρμογή του θέματος, ειδικά εάν η προεπιλεγμένη δομή δεν είναι αρκετή για να υποστηρίξει την επιχείρησή σας.

Εάν κάποια από τις προκατασκευασμένες διατάξεις σελίδας δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, το Trek σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη δική σας σελίδα μέσω του πίνακα διαχείρισης θεμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε οτιδήποτε, από το συνδυασμό χρωμάτων έως τις γραμματοσειρές. Διαθέτει ακόμη και ένα ζωντανό πλαίσιο προεπισκόπησης προσαρμογής, όπου μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει στο θέμα, σε πραγματικό χρόνο.

Το Trek σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε μια ενότητα ιστολογίου στον ιστότοπό σας, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές διατάξεις: Classic και Grid. Το θέμα έχει επίσης μια μοναδική σελίδα προβολής γκαλερί για την προβολή εικόνων από δημοφιλείς προορισμούς ταξιδιού / περιήγησης, καθώς και ενότητα FAQ και σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας. Άλλες σελίδες μοναδικές σε αυτό το θέμα περιλαμβάνουν έναν χάρτη ιστότοπου και μια σελίδα περιηγήσεων. Το PixelGrapes έκανε επίσης ένα σημείο να προσθέσει προσαρμοσμένους συντομεύσεις για να επεκτείνει περαιτέρω τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένου ενός για μαρτυρίες, εικονίδια, πρόσφατες αναρτήσεις, κουμπιά και ροές, καρτέλες και ακορντεόν, στήλες και ειδοποιήσεις.

Το Trek ανταποκρίνεται 100%, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ορατό στις περισσότερες διαδικτυακές και κινητές συσκευές, από υπολογιστές έως smartphone. Σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε φόντο βίντεο στον ιστότοπό σας, δίνοντάς του μια καλύτερη οπτική γοητεία.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μέχρι τώρα, θα έχετε θεωρήσει το Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme ως την κορυφαία επιλογή για τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψετε αυτό το θέμα. Δείτε την πλήρη λίστα των παρακάτω χαρακτηριστικών:

 • Πλήρης ανταπόκριση. Το Trek είναι χτισμένο στο σταθερό πλαίσιο Bootstrap Twitter, με προσαρμοστικό σχεδιασμό που το κάνει να λειτουργεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε συσκευή.
 • Εργαλείο προσαρμογής θεμάτων με ζωντανή προεπισκόπηση. Αυτό το θέμα αναβαθμίζει την εμπειρία σας στο WordPress προσθέτοντας ένα ζωντανό πλαίσιο προεπισκόπησης προσαρμογής που σας επιτρέπει να δώσετε στο θέμα μια μοναδική εμφάνιση για την επιχείρηση ή την επωνυμία σας.
 • Απεριόριστα χρώματα. Επιλέξτε οποιαδήποτε επισήμανση από το εργαλείο προσαρμογής θέματος και κάντε το Trek να μοιάζει με τον τρόπο που θέλετε.
 • Πάνω από 600 γραμματοσειρές Ιστού Google. Επιλέξτε από εκατοντάδες όμορφες επιλογές γραμματοσειράς.
 • Απεριόριστες πλαϊνές μπάρες. Το θέμα περιλαμβάνει δυναμικές πλευρικές γραμμές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια νέα πλευρική γραμμή για οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα για μέγιστη ευελιξία.
 • Σύντομοι κωδικοί. Το Trek είναι γεμάτο με εύχρηστους σύντομους κωδικούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξω από το κουτί για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του θέματος και να παρέχετε μια ομαλή εμπειρία στους πελάτες σας.
 • Σελίδα περιήγησης. Μια προσαρμοσμένη σελίδα περιήγησης περιλαμβάνεται στο θέμα για την προβολή των πακέτων περιήγησής σας και άλλων ειδικών προσφορών.
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη. Το Trek περιλαμβάνει αρχεία γλώσσας .mo και .po, ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να μεταφραστεί σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, επιτρέποντάς σας να εξυπηρετήσετε ένα παγκόσμιο κοινό.
 • Αποδοχή πληρωμής. Το Trek είναι ενσωματωμένο στην επιλογή πληρωμής PayPal, ώστε να μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να συλλέγετε πληρωμές ή καταθέσεις. Το θέμα υποστηρίζει 11 διαφορετικά νομίσματα.
 • Υποστήριξη +. Η υποστήριξη δεν είναι ποτέ μακριά, καθώς το PixelGrapes παρέχει άμεση και επαγγελματική βοήθεια σε θεματικούς χρήστες. Επιπλέον, το θέμα υποστηρίζεται από μια μεγάλη κοινότητα συναδέλφων χρηστών και προγραμματιστών που θα χαρούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση του θέματος.
Υπέρ και κατά

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός δωρεάν θεμάτων WordPress για να δοκιμάσετε, premium θέματα όπως το Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Εάν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι άνθρωποι θα πληρώνουν για ένα θέμα, όταν υπάρχουν τόσα πολλά δωρεάν, εξετάστε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιλογής ενός premium θέματος WordPress:

Πλεονεκτήματα
 • Το Trek έρχεται με προηγμένη λειτουργικότητα, όπως ένα εύχρηστο πλαίσιο διαχειριστή για την πραγματοποίηση προσαρμογών και τη γενική διαμόρφωση ιστότοπου.
 • Τα premium θέματα έρχονται με συνεχή υποστήριξη και συχνές ενημερώσεις. Αυτό είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε θέμα, δεδομένου ότι το WordPress ενημερώνεται τόσο συχνά, ώστε ορισμένα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται σε θέματα ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν εκτός και αν ενημερωθεί. Τα δωρεάν θέματα εξακολουθούν να ενημερώνονται κατά καιρούς, αλλά χωρίς να το περιμένουν το επείγον ζήτημα των πληρωμένων χρηστών, οι ενημερώσεις διαρκούν πολύ περισσότερο. Ακόμα χειρότερα, ορισμένοι συγγραφείς θεμάτων απλώς χάνουν το ενδιαφέρον τους ή απλά δεν έχουν χρόνο να εργαστούν σε ένα δωρεάν θέμα.
 • Τα premium θέματα όπως το Trek έχουν συνήθως πολύ υψηλότερη ποιότητα από τα δωρεάν αντίστοιχα, απλώς και μόνο επειδή ο συγγραφέας δημιουργεί χρήματα για να το κάνει καλύτερο για τους χρήστες. Αυτό δημιουργεί έναν θετικό βρόχο ανατροφοδότησης όπου το θέμα συνεχίζει να βελτιώνεται καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν.
 • Το Trek έρχεται με φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες, εργαλεία και επιλογές που επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει μια σειρά στοιχείων στο θέμα. Ενώ ένα δωρεάν θέμα έρχεται συνήθως με επιλογές χρώματος και διατάξεις, τα premium θέματα έχουν ακόμη ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών προσαρμογής για να διαλέξετε, όπως η δυνατότητα προσαρμογής του συνδυασμού γραμματοσειρών και χρωμάτων, προσθήκη επιπλέον πλευρικών γραμμών, αλλαγή μενού πλοήγησης κ.λπ..
Μειονεκτήματα
 • Τα premium θέματα, φυσικά, θα σας κοστίσουν και δεν θα το ξεπεράσετε. Ένα premium θέμα κοστίζει συνήθως μεταξύ 30 και 300 $, ειδικά εκείνων με άδεια προγραμματιστή.
 • Με θέματα με τις καλύτερες πωλήσεις όπως το Trek, υπάρχει πιθανότητα ο ιστότοπός σας να μοιάζει με όλους τους άλλους. Αυτό είναι λιγότερο θέμα αν επιλέξετε ένα θέμα με πιο ευέλικτες επιλογές προσαρμογής.
 • Περισσότερες λειτουργίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένα θέμα είναι καλύτερο από το άλλο. Άλλωστε, περισσότερες δυνατότητες μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα να μάθουμε. Αν και οι περισσότεροι συγγραφείς θεμάτων προσπαθούν να κάνουν τα προϊόντα τους όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς τους αρχάριους, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό μόλις λάβετε υπόψη τις δυνατότητες του θέματος.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το αν πρέπει ή όχι να αναζητήσετε ένα premium θέμα WordPress. Σίγουρα, μπορεί να είναι ακριβές, αλλά μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως μια αξιόλογη επένδυση που τελικά θα πληρώσει για τον εαυτό της. Στο τέλος της ημέρας, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν ένα θέμα επί πληρωμή αξίζει τον κόπο για την περιήγησή σας / ταξίδια, με βάση τα οφέλη από την κατοχή του θέματος και τις δυνατότητες που συνοδεύουν. Γι ‘αυτό φροντίστε να σταθμίσετε όλες τις ανάγκες του ιστότοπού σας και να έχετε ένα δημιουργικό όραμα για το πώς θέλετε να λειτουργεί. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το Trek ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα WordPress που χρησιμοποιείτε, υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση και φροντιστήρια που θα σας καθοδηγήσουν, καθώς και υποστήριξη από την κοινότητα για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Τελική ετυμηγορία – Το τέλειο θέμα για όλους τους τύπους ιστότοπων ταξιδιού / περιήγησης

Χωρίς αμφιβολία, το Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Θέμα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ή ιστολογίου για επιχειρήσεις ταξιδιωτικών πρακτορείων και υπηρεσίες ναύλωσης. Είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο, φιλικό προς το χρήστη και πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα που διευκολύνει τον καθένα να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, ανεξάρτητα από το αν έχει γνώσεις και δεξιότητες στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για την ανάπτυξη της επιχείρησης περιήγησης / ταξιδιού στο διαδίκτυο θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει αυτό το θέμα. Με τιμή μόλις 49 $, είναι μια αρκετά φτηνή και αξιόπιστη λύση που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το επόμενο μεγάλο πράγμα στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map