Top 10 Premium WordPress θέματα για καλλιτέχνες και δημιουργικά

Ψάχνετε για ένα θέμα που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε αποτελεσματικά τα καλύτερα έργα σας; Εάν είστε καλλιτέχνης, φωτογράφος ή οποιοσδήποτε δημιουργικός επαγγελματίας, τότε χρειάζεστε ένα ωραίο θέμα χαρτοφυλακίου. Εκεί μπαίνει αυτή η συλλογή θεμάτων.


Με ένα όμορφα σχεδιασμένο και καλά σχεδιασμένο θέμα WordPress, μπορείτε να επισημάνετε το καλύτερο και τελευταίο αριστούργημά σας με κομψό και επαγγελματικό τρόπο που θα μαγεύει πραγματικά το κοινό σας. Επέλεξα μόνο τα καλύτερα, οπότε ξέρετε ότι θα έχετε ένα υπέροχο θέμα.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι τα κορυφαία 10 κορυφαία θέματα WordPress για καλλιτέχνες και δημιουργικά. Δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Προσωπικότητα

Το Persona είναι ένα θέμα ιστολογίου WordPress που θα μετατρέψει το ιστολόγιό σας σε κανάλι κοινωνικών μέσων. Είτε πρόκειται για ένα tweet στο Twitter, μια φωτογραφία στο Instagram ή μια ανάρτηση στο Facebook, αυτό το θέμα θα συγκεντρώσει όλα όσα έχετε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, θα τα οργανώσει και θα τα φέρει στο επίκεντρο. Οι αναρτήσεις σας θα εμφανίζονται με κομψό τρόπο, προωθώντας οπτικά οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο στην ανάρτησή σας. Είναι το τέλειο θέμα για ιστότοπους προθηκών προϊόντων, επιχειρήσεων και χαρτοφυλακίου.

Το Persona είναι ένα παιδικό θέμα του ισχυρού Backbone Theme Framework, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα τον ιστότοπό σας.

ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Αυτό το premium θέμα φωτογραφίας WordPress πλήρους οθόνης έρχεται με πάνω από 500 γραμματοσειρές Ιστού Google, προσαρμοσμένους σύντομους κωδικούς, προηγμένο πλαίσιο διαχειριστή, φόντο και βίντεο με ρυθμιστικά, απεριόριστες πλευρικές γραμμές, περισσότερα από 200 εικονίδια έτοιμα για αμφιβληστροειδή και πολλά άλλα. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα θέμα, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο φωτογραφίας!

Έβερεστ

Το Everest είναι ένα ωραίο και καθαρό premium θέμα WordPress που είναι ιδανικό για καλλιτέχνες και δημιουργικά. Είναι ένα ευέλικτο και ευαίσθητο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες HTML5 και CSS3. Με τον ισχυρό πίνακα διαχείρισης, η δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου είναι απλή. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε όλα τα χρώματα και τις εικόνες για κείμενο, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων, ρυθμίσεων σελίδας / κεφαλίδας, φόντου υποσέλιδου κ.λπ. Έτσι, εάν χρειάζεστε ένα θέμα που προσαρμόζεται τέλεια στα υπάρχοντα χρώματα της επωνυμίας σας, το Everest είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Αντιστροφή

Αυτό το κομψό και μινιμαλιστικό θέμα χαρτοφυλακίου μίας σελίδας για το WordPress είναι ιδανικό για δημιουργικούς επαγγελματίες και πρακτορεία. Έρχεται με μια προαιρετική δομή μίας σελίδας με εκπληκτικές μεταβάσεις κύλισης από πλευρά σε πλευρά της σελίδας. Είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα που έχει βελτιστοποιηθεί για όλες τις σύγχρονες συσκευές. Χρησιμοποιεί συμπίεση όλων των CSS / JavaScript, εξασφαλίζοντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν αμέσως.

Βαμβάκι

Το Cotton είναι ένα premium θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης και την προσαρμοστικότητα. Έρχεται με όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που χρειάζεστε για να τροποποιήσετε το θέμα, όπως θέλετε.

Πυρήνας

Αυτό το μινιμαλιστικό θέμα WordPress είναι ιδανικό για χαρτοφυλάκιο, φωτογραφία και προσωπικούς ιστότοπους / ιστολόγια. Είναι κατασκευασμένο με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και πρότυπα του WordPress, όπως προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης, πρόγραμμα μεταφόρτωσης εικόνων και άλλα.

Απόλλων

Το Apollo είναι ένα ισχυρό, καθαρό και ανταποκρινόμενο premium θέμα WordPress για την προβολή του περιεχομένου σας με μεγάλο και τολμηρό τρόπο. Έρχεται με εξαιρετικά προσαρμόσιμες διατάξεις, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, όμορφη σχεδίαση δύο στηλών, έτοιμες παρουσιάσεις, φόρμες επαφής, ενσωμάτωση των Χαρτών Google, συντομεύσεις και πολλά άλλα. Όλα όσα χρειάζεστε για να δείξετε το αριστούργημά σας είναι εδώ, σε ένα πακέτο θεμάτων.

Κάμερα 7

Αυτό το καθαρό και μινιμαλιστικό premium θέμα WordPress είναι ιδανικό για καλλιτέχνες και δημιουργικούς επαγγελματίες. Είναι ένα θέμα φωτογραφίας που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Έρχεται με απλό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με εκπληκτικά οπτικά εφέ. Είναι εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, με εκπληκτικές και χρήσιμες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο ή ιστολόγιο σε λίγα λεπτά. Στο θέμα περιλαμβάνονται 5 διαφορετικά πρότυπα βιτρίνας γκαλερί, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, διακριτική διάταξη και πολλά άλλα.

Fineliner

Το Fineliner είναι ένα όμορφα κατασκευασμένο, ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που ταιριάζει καλύτερα στη δημιουργία χαρτοφυλακίου ή επιχειρηματικών ιστότοπων. Έχει 6 χρώματα έμφασης που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας τη μονάδα Style Customizer. Έρχεται επίσης χτισμένο με το ισχυρό πρόσθετο δημιουργίας σελίδων Visual Composer. Διαθέτει επίσης το premium LayerSlider plugin για τη διαχείριση όμορφων ρυθμιστικών. καθώς και το πρόσθετο WPML για τη δημιουργία ενός πολύγλωσσου ιστότοπου. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, το Fineliner είναι επίσης κατασκευασμένο με την προσθήκη WooCommerce, οπότε η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι απλή και εύκολη!

Slash WP

Αυτό το premium θέμα WordPress είναι ιδανικό για καλλιτέχνες και δημιουργικά. Έχει μοναδικό και μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και ισχυρή και στιβαρή λειτουργικότητα. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τους ιστότοπους χαρτοφυλακίου, φωτογραφίας και ιστολογίων. Είναι το τέλειο θέμα για την προβολή των καλύτερων έργων σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map