Αναθεώρηση SquareSpace

Δεν έχουμε ακόμη αξιολογήσει την επιλογή Φιλοξενία ιστολογίου για το SquareSpace επειδή δεν φαίνεται να προσφέρουν τέτοιου είδους φιλοξενία.


Δεν έχουμε ακόμη αξιολογήσει μια επιλογή Dedicated Hosting για το SquareSpace επειδή δεν φαίνεται να προσφέρουν αυτή τη μορφή φιλοξενίας.

Δεν έχουμε ακόμη εξετάσει μια επιλογή φιλοξενίας VPS για το SquareSpace επειδή δεν φαίνεται περίεργα να προσφέρουν αυτόν τον τύπο φιλοξενίας.

Δεν έχουμε ακόμη εξετάσει μια επιλογή φιλοξενίας WordPress για το SquareSpace επειδή δεν φαίνεται να προσφέρουν αυτή τη μορφή φιλοξενίας.

Το SquareSpace προσφέρει μερικές από τις πιο ευχάριστες και πιο λιτές λύσεις δημιουργίας ιστότοπων στον ιστό. Το στυλ τους υποστηρίζεται από πολλές ενσωματώσεις και δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το Apple Pay και του δωρεάν στρώματος ασφαλών πριζών (SSL) για κάθε ιστότοπο που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τις λύσεις τους. Μέσω τακτικών ενημερώσεων, το SquareSpace βελτιώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθιστώντας τα πιο διαισθητικά στη χρήση από ό, τι στο παρελθόν. Κοιτάζοντας τους ιστότοπους που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας το SquareSpace, δεν μπορείτε παρά να εκτιμήσετε την αισθητική και την ανταπόκριση.

Επισκόπηση του SquareSpace

Ξεκίνησε το 2003, το SquareSpace είναι ένα απλό, αλλά διαισθητικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικά γυαλιστερών, πλούσιων εικόνων και εκπληκτικών εμπειριών για τους χρήστες. Επί του παρόντος, εξυπηρετούν μια ενεργή πελατειακή βάση περισσότερων από εκατομμυρίων χρηστών και αυτό σας λέει κάτι για τη δημοτικότητά τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μία από τις αξιόπιστες μετρήσεις ή δείκτες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των αποτελεσμάτων ενός προϊόντος ή υπηρεσίας είναι ο αριθμός των πελατών που πληρώνουν επί του σκάφους.

Εάν η επιχείρηση ή ο ιστότοπός σας είναι προσανατολισμένη στο σχεδιασμό και θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή στην κατασκευή της εμφάνισης και της αίσθησης, τότε το SquareSpace σας δίνει αυτήν την ικανότητα. Μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές στο σχέδιό σας χωρίς να αγγίξετε τους πολύ φοβισμένους κωδικούς. Η ομάδα τους με πάνω από 670 ταλαντούχους ανθρώπους είναι πάντα σε ετοιμότητα για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να σας τακτοποιήσει μόνο σε περίπτωση που κολλήσετε.

Όσον αφορά την περιφερειακή παρουσία, η εταιρεία έχει δημιουργήσει γραφεία στη Νέα Υόρκη, στο Πόρτλαντ και στο Δουβλίνο. Αυτοί οι χώροι χρησιμεύουν ως συνεργατικοί χώροι εργασίας καθώς και κόμβοι για ομάδες λειτουργίας πελατών. Το να φέρεις τις υπηρεσίες πιο κοντά στους ανθρώπους είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του SquareSpace.

Τι κάνει τις λύσεις δημιουργίας ιστότοπων SquareSpace μοναδικές

Υπάρχουν πολλές πτυχές που καθιστούν το SquareSpace πραγματικά εξαιρετικό στη θέση κατασκευής του ιστότοπου. Στο μέτρο που υπάρχουν ανταγωνιστές όπως οι Wix, Weebly και Zoho που παλεύουν στον ίδιο χώρο, η εταιρεία έχει ένα πλεονέκτημα στους ακόλουθους τομείς.

Σχεδιασμός και επεξεργασία διεπαφής

Παρόλο που δεν είναι η πιο διαισθητική, η διεπαφή επεξεργασίας SquareSpace είναι αναμφισβήτητα κομψή. Η τελευταία τους έκδοση είναι μια σημαντική βελτίωση από τις προηγούμενες προσφορές τους. Αντί για πλευρική γραμμή για στοιχεία, η διεπαφή έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο διαλόγου με στοιχεία περιεχομένου που ανοίγει τη στιγμή που κάνετε κλικ σε ένα σημείο που δέχεται νέα στοιχεία στη σελίδα σας. Οι χρήστες που είναι νέοι στο SquareSpace, το βρίσκουν ελαφρώς αποπροσανατολιστικό στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου μεγαλώνουν. Καθώς τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω από ένα μπλοκ περιεχομένου, μπορείτε είτε να προσθέσετε είτε να επεξεργαστείτε στοιχεία.

Μία από τις πολύ πρόσφατες προσθήκες στη διεπαφή είναι τις διαρρυθμίσεις. Αυτή η δυνατότητα σάς παρουσιάζει διάταξη προκατασκευασμένων σελίδων για σελίδες όπως Επικοινωνία, Πληροφορίες και Ομάδα. Χωρίς τροποποιήσεις, μπορείτε να υιοθετήσετε αυτές τις διατάξεις και να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως. Περιττό να πούμε, αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και την ταλαιπωρία του σχεδιασμού σελίδων από το μηδέν.

Οι δημιουργοί ιστότοπων όπως το Wix σας δίνουν ένα ξεχωριστό μενού για πλοήγηση. Το SquareSpace από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να περιηγηθείτε ομαλά στον ιστότοπό σας μέσω της πλοήγησης που εμφανίζεται στην ίδια την προεπισκόπηση. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα στοιχείων σελίδας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο που σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια ελαφριά γλώσσα επεξεργασίας ιστοσελίδων γνωστή ως Markdown. Υπάρχουν επίσης τα συνήθη στοιχεία για εικόνες, κείμενο, διαχωριστικά, συνομιλίες, κουμπιά, γκαλερί και συνδέσμους. Υπάρχουν 9 επιλογές τύπων σελίδων που μπορείτε να προσθέσετε απευθείας από το πλαϊνό μενού που περιλαμβάνουν εξώφυλλο, άλμπουμ, ιστολόγιο, φάκελο, συλλογή, σελίδα προϊόντων και ακόμη και μια κενή σελίδα.

Εργασία με εικόνες

Το SquareSpace ενσωματώνει ένα διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών γνωστό ως Aviary, το οποίο μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε για την επεξεργασία των μεταφορτωμένων εικόνων σας. Περισσότερο από αυτό, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση, προεπισκόπηση και ακόμη και να αγοράσετε άδειες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μετοχών Getty Images στον ιστότοπό σας. Για δοκιμαστικές εικόνες, το SquareSpace σας προσφέρει ένα αρκετά λογικό κόστος αδειοδότησης 10 $.

Υπάρχουν δύο τρόποι προσθήκης μιας γκαλερί στο SquareSpace. Μπορείτε να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα συλλογής ή απλά να προσθέσετε μια συλλογή σε οποιαδήποτε υπάρχουσα σελίδα. Το τελευταίο δεν σας δίνει την πολυτέλεια μιας προσαρμοσμένης εμφάνισης γκαλερί που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας.

Οι γκαλερί στις σελίδες εμφανίζονται ως καρουζέλ, παρουσιάσεις διαφανειών, στοίβες ή πλέγματα. Σας προσφέρουν επίσης επιλογές προσαρμογής συμπεριφοράς, όπως μεταβάσεις, τίτλους και περιγραφές όποτε τοποθετείτε έναν κέρσορα πάνω από την εικόνα, καθώς και μια επιλογή lightbox. Υπάρχει επίσης ένα περιθώριο για τη ρύθμιση της απόστασης.

Εμπειρία στο Blogging

Με το SquareSpace, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος περιεχομένου στην ανάρτηση ιστολογίου σας. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του SquareSpace είναι ότι ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως η έλλειψη 1 & 1 στο MyWebsite, είναι η δυνατότητα αποθήκευσης και προγραμματισμού αναρτήσεων που θέλετε να δημοσιεύσετε αργότερα. Οι αναρτήσεις ιστολογίου έχουν εικονίδια καρδιάς για την προτίμηση, κοινή χρήση εικονιδίων και μια διεπαφή για σχόλια. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη ροή RSS και να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email σας για να γράφετε εύκολα νέες δημοσιεύσεις ενώ βρίσκεστε μακριά. Και πάλι, ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε, μπορείτε να σκεφτείτε να ρυθμίσετε το iTunes podcasting στην πλατφόρμα blogging.

Εκμάθηση και υποστήριξη πελατών

Το SquareSpace διαθέτει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, ολοκληρωμένα μαθήματα και εναλλαγή απάντησης μέσω email μόλις μία ώρα.

Η 24/7 ομάδα υποστήριξης χειρίζεται πάνω από 500.000 συνομιλίες και κατά μέσο όρο 720.000 ηλεκτρονικά μηνύματα πελατών κάθε χρόνο. Η βαθμολογία τους με βάση την ικανοποίηση των πελατών υπερβαίνει το 90%. Λόγω αυτών των απίστευτων και εξαιρετικών προσπαθειών στην υποστήριξη πελατών, η ομάδα έχει βραβεύσει 3 Stevie Awards. Η υποστήριξη 24/7 είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν ζείτε σε διαφορετική ζώνη ώρας από τη Νέα Υόρκη ή εάν είστε το είδος του ατόμου που εργάζεται σε περίεργες ώρες.

Εκτός από την υποστήριξη πελατών, η εταιρεία διαθέτει πόρους εκμάθησης που περιλαμβάνουν σειρές βίντεο που σας δείχνουν πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία τους σε μια βήμα προς βήμα εκπαιδευτική μορφή. Όταν μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε τα βασικά του SquareSpace, θα βρείτε αναμφίβολα αυτούς τους πόρους εξαιρετικά χρήσιμους. Υπάρχουν μέρη που μπορείτε να αισθανθείτε και να ξεφύγετε από αυτό, αλλά το διαδίκτυο είναι ευαίσθητο και το SquareSpace το γνωρίζει πολύ καλά. Η γνώση τους έχει πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε ή σε αυτές που έχουν υποβάλει άλλοι ενώπιόν σας. Θα βρείτε στιγμιότυπα οθόνης, σεμινάρια κειμένου και βίντεο και αυτό εξυπηρετεί άτομα με διαφορετικά στυλ μάθησης.

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση και άλλοι χρήστες του SquareSpace ή το προσωπικό υποστήριξης θα απαντήσει σε αυτήν. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό κανάλι που επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να μοιράζονται εμπειρίες. Πιθανώς, ο μόνος τομέας που πρέπει να επεξεργαστεί το SquareSpace είναι η ομαδοποίηση των απαντήσεων στο φόρουμ μαζί με τα άρθρα της γνώσης για να επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν και τα δύο ταυτόχρονα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ή να λάβετε απάντηση για κάτι που αναζητάτε, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα υποστήριξης και σε λιγότερο από μία ώρα, θα λάβετε μια απάντηση.

Εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου SquareSpace

Οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει το SquareSpace είναι πιο ολοκληρωμένες και ευέλικτες από πολλές άλλες εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων. Άτομα που ενδιαφέρονται δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων Εδώ, έχετε πολλά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για να διαλέξετε. Μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε και να διαχειριστείτε το απόθεμά σας, να εκτυπώσετε δελτία συσκευασίας, να επεξεργαστείτε παραγγελίες πελατών και να προσαρμόσετε όλα τα email σας στην ίδια πλατφόρμα. Οι εύχρηστες ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε γρήγορα φορολογικούς κανόνες, πολλές μεθόδους αποστολής και πολλά κουπόνια.

Όντας κατασκευαστής ιστοτόπων προσανατολισμένου στο σχεδιασμό, το SquareSpace διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα και εκπληκτικά πρότυπα έτοιμου ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν είστε φωτογράφος, σχεδιαστής ή απλά οποιοσδήποτε λατρεύει μινιμαλιστικούς και σχεδιαστικούς ιστότοπους, θα βρείτε αυτό και πολλά άλλα εδώ. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι η πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο. Πρέπει να δώσετε στους πελάτες σας αρκετό λόγο για τον οποίο πρέπει να αγοράσουν από εσάς και όχι τον διπλανό σας ανταγωνιστή.

Η εταιρεία δίνει στους χρήστες της τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να εμπορεύονται τα προϊόντα τους μέσω του SquareSpace 6, μιας ισχυρής αρχιτεκτονικής που ενσωματώνει εμπορικές λύσεις που τους προσφέρουν εκπληκτική ισχύ και ευελιξία. Η πλατφόρμα φέρνει ένα καλάθι αγορών σχεδιασμένο από το μηδέν για να ταιριάξει με τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένοι ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων χρειάστηκε να συνδέσουν ένα καλάθι αγορών από τρίτο μέρος και μερικές φορές αυτό δεν συνδυάζεται καλά και ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την επιτυχία σας.

Επειδή οι πελάτες σας παραμένουν στο κατάστημά σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας whpg, αναπτύσσουν εμπιστοσύνη σε εσάς, τα προϊόντα σας και σας βλέπουν ως νόμιμα. Αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να επηρεάσετε τις εμπειρίες τους. Τα περισσότερα καλάθια αγορών τρίτων απαιτούν ο πελάτης σας να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών.

Οι λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να απαριθμήσετε απεριόριστα προϊόντα και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαφορετικών παραλλαγών όπως το χρώμα, το μέγεθος, το βάρος και άλλες διαστάσεις. Αυτή η ελευθερία επιλογής, δημιουργίας και διαμόρφωσης σάς επιτρέπει να πουλάτε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε, δίνοντας στους πελάτες σας μια θετική εμπειρία λόγω του μεγάλου χαρτοφυλακίου για να διαλέξετε. Αν σας αρέσει να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα όπως eBook, μουσική, φωτογραφίες και λήψεις, μπορείτε να το κάνετε άνετα στο SquareSpace. Αμέσως πληρώνουν οι πελάτες σας, η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου παραδίδει τα προϊόντα απευθείας σε αυτούς μέσω συνδέσμων λήψης που λήγουν σε 24 ώρες. Αυτό εμποδίζει τα άτομα να μοιράζονται συνδέσμους με άλλους.

Τα άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο SquareSpace είναι: τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών επιλογών αποστολής για τους πελάτες, τη διαμόρφωση των φόρων επί των πωλήσεων και τα αυτοματοποιημένα email επιβεβαίωσης πωλήσεων που ενημερώνουν τον πελάτη σας ότι έχουν πραγματοποιήσει μια αγορά. Για να επεκτείνει τον ορίζοντα πώλησης, οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal και Apple Pay.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης SquareSpace

Περιεχόμενο που δεν έχει βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης μπορεί να παρομοιαστεί με περιεχόμενο που αποτελεί αντικείμενο ντάμπινγκ κάπου σε μια γωνία του ιστού. Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων SquareSpace σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα γύρω από το SEO που καλύπτουν ουσιαστικά τις βασικές λειτουργίες. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε τις περιγραφές των τίτλων και των μετα-ετικετών για ολόκληρο τον ιστότοπό σας, καθώς και ανά σελίδα. Οι σελίδες που δημιουργεί ο δημιουργός ιστότοπων έχουν καθαρή σήμανση HTML και αυτό δίνει στις μηχανές αναζήτησης έναν εύκολο χρόνο κατά τη δημιουργία ευρετηρίου.

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας σας και αυτό είναι μια άλλη σημαντική ώθηση στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Δεν σας δίνουν όλοι online την πολυτέλεια να δημιουργήσετε έναν χάρτη ιστότοπου για τον ιστότοπό σας. Το SquareSpace είναι διαφορετικό, δημιουργούν αυτόματα έναν χάρτη ιστότοπου για τον ιστότοπό σας, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να υποβάλετε στο Google. Μέσω του χάρτη ιστότοπου, τα bot της Google γνωρίζουν πού να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν.

Η ανάλυση δεδομένων είναι μια άλλη κύρια λύση που θα βρείτε σε αυτήν την πλατφόρμα. Ο λόγος που συνδέεστε στο διαδίκτυο είναι έτσι ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες και τις προοπτικές σας ένα περιβάλλον μέσω του οποίου μπορούν να αλληλεπιδρούν με εσάς και τα προϊόντα σας. Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε αν συμβαίνει αυτό και σε ποιο βαθμό είναι η εξέταση των στατιστικών κίνησης. Το SquareSpace σάς προσφέρει έναν διαδραστικό πίνακα ελέγχου με αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την κίνηση σε ωριαία, καθημερινή, εβδομαδιαία, ακόμη και μηνιαία βάση. Τα αναλυτικά στοιχεία, εκτός από πολλές άλλες πληροφορίες, θα σας πουν την ενότητα των επισκεπτών σας που χρησιμοποίησαν κινητές συσκευές για πρόσβαση στον ιστότοπό σας, το πιο δημοφιλές περιεχόμενο στον ιστότοπό σας και τα σημεία παραπομπής για τους επισκέπτες που ήρθαν στον ιστότοπό σας.

Για να συμπληρώσετε την καταπληκτική δουλειά του εργαλείου παρακολούθησης SquareSpace, μπορείτε να εισαγάγετε το Google Analytics. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε και τα δύο λόγω των διαφορετικών διαστάσεων δεδομένων που καταγράφουν.

Ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας και εξαγωγής περιεχομένου

Το SquareSpace είναι μια πλατφόρμα οροφής all-under-one που φροντίζει τη φιλοξενία σας και άλλες τεχνικές ανάγκες που μπορεί να έχετε. Αυτό σας δίνει το χώρο να επικεντρωθείτε στη δημιουργία του ιστότοπού σας και σε άλλες σημαντικές πτυχές, όπως το μάρκετινγκ, χωρίς να ανησυχείτε για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Από καιρό σε καιρό, το SquareSpace αναβαθμίζει την ασφάλεια στους διακομιστές τους και χειρίζεται όλες τις άλλες τεχνικές λεπτομέρειες για να σας δώσει το πλεονέκτημα ενός ανεπτυγμένου, ανθεκτικού σε χάκερ ιστότοπου σε μια πλήρως διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας.

Υπάρχει μια μοναδική δυνατότητα με το SquareSpace που σας επιτρέπει να εξάγετε συγκεκριμένο περιεχόμενο σε ένα αρχείο .xml απευθείας από τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν θέλετε να κάνετε εξαγωγή σε άλλη πλατφόρμα όπως το WordPress. Ο τύπος περιεχομένου που μπορείτε να εξαγάγετε περιλαμβάνει βασικές σελίδες, σελίδες συλλογής, μπλοκ κειμένου, μπλοκ εικόνων και σχόλια. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένοι τύποι περιεχομένου που δεν μπορείτε να γίνετε ειδικοί και αυτό περιλαμβάνει φακέλους, σελίδες προϊόντων, σελίδες ευρετηρίου, σελίδες εξωφύλλου, σελίδες εκδηλώσεων, μπλοκ βίντεο, μπλοκ ήχου, μπλοκ προϊόντων, αλλαγές στυλ, πρόχειρα και προσαρμοσμένο CSS.

Αυτό που σας λέει η λειτουργία εξαγωγής είναι ότι το SquareSpace δεν θα κρατήσει όμηρο τον ιστότοπό σας και αν πιστεύετε ότι η μετάβαση είναι η σωστή απόφαση, μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε. Με αυτό το είδος εμπιστοσύνης, οι χρήστες τείνουν να παραμένουν σε αυτήν την πλατφόρμα για αρκετό καιρό.

Επιλογές σχεδίασης προτύπου

Τα πρότυπα σχεδίασης στο SquareSpace είναι προβάδισμα πάνω από τον ανταγωνισμό. Είναι υψηλού επιπέδου, καθαρά και φαίνονται ακριβά. Ορισμένοι χρήστες τους έχουν επικρίνει επειδή δεν έχουν εκατοντάδες πρότυπα όπως άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά κοιτάζοντας την ποιότητα αυτού που έχουν, είναι σαφές ότι έδωσαν έναν τόνο σκέψης και πολύ επενδυμένο χρόνο σε κάθε πρότυπο που κυκλοφόρησαν.

Ο συνολικός αριθμός προτύπων σχεδιαστών που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα είναι 40. Τα πρότυπα απευθύνονται σε διάφορους κλάδους, όπως χαρτοφυλάκιο, επιχειρήσεις, διαδικτυακά καταστήματα, εστιατόρια, μουσικούς, γάμους και προσωπικούς ιστότοπους. Πάνω από αυτό, το SquareSpace σας παρέχει εξώφυλλα που μπορούν ενδεχομένως να οδηγήσουν τον ιστότοπό σας σε ένα άλλο επίπεδο πολυπλοκότητας. Μπορείτε απλά να επιλέξετε μια συνοδευτική σελίδα και να δημιουργήσετε έναν αυτόνομο, έναν ιστότοπο σελιδοποίησης σελίδων ή να φέρετε άλλα πρότυπα για να δώσετε στον ιστότοπό σας την προηγμένη εμφάνιση και αίσθηση. Υπάρχουν συνολικά 26 σχέδια εξωφύλλου για να διαλέξετε.

Εάν γνωρίζετε λίγο κώδικα ή είστε αρκετά τολμηροί για να το δοκιμάσετε, το SquareSpace σας επιτρέπει ανιδιοτελώς να επεξεργαστείτε το CSS έτσι ώστε να προωθήσετε το στυλ στον ιστότοπό σας. Οποτεδήποτε θέλετε να επιστρέψετε στους αρχικούς κωδικούς, μπορείτε να το κάνετε ομαλά.

Η λειτουργία προεπισκόπησης προτύπου για κινητά σάς δίνει την ευκαιρία να δείτε πώς θα εμφανίζεται το πρότυπο σε κινητά. Πρόκειται για μια πρώτη εμπειρία από την οπτική γωνία των χρηστών των κινητών σας συσκευών, ώστε να μην σχεδιάζετε τυφλά έναν δυσλειτουργικό ιστότοπο που εξυπηρετεί μόνο τους επιτραπέζιους πελάτες σας. Σε περίπτωση που θέλετε να ξέρετε από περιέργεια πώς αλληλεπιδρούν άλλοι χρήστες εκεί έξω με τα διαφορετικά πρότυπα τετραγωνικών κομματιών, η εταιρεία σας δίνει την ευκαιρία να δείτε μερικούς από τους καλύτερους ζωντανές ιστότοπους. Κάθε πρότυπο έχει έναν οδηγό χρήστη για να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει πώς να στυλ και να προσαρμόσετε για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμές SquareSpace

Το SquareSpace, σε αντίθεση με το Wix και το Weebly, δεν σας προσφέρει έναν δωρεάν μακροπρόθεσμο λογαριασμό, αλλά σας δίνει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων. Οι λογαριασμοί ξεκινούν από 12 $ ανά μήνα, ένα ποσοστό που πληρώνετε για την ετήσια χρέωση για έναν ιστότοπο που έχει 20 σελίδες και κάτω. Ωστόσο, για έναν εμπορικό ιστότοπο υψηλής ισχύος με ενοποίηση αποστολής σε πραγματικό χρόνο και απεριόριστο εύρος ζώνης, σας χρεώνουν 40 $ ανά μήνα. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη ανάλυση των λύσεων SquareSpace.

Προσωπικοί ιστότοποι – Εάν χρεώνεστε ετησίως, θα χρεώνεστε 12 $ ανά μήνα, αλλά εάν χρεώνεστε από μήνα σε μήνα, θα πληρώνετε 16 $. Αυτοί οι ιστότοποι συνοδεύονται από:

 • Πλήρης βελτιστοποίηση για κινητά
 • Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου
 • Ένας δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας
 • Επίπεδο ασφαλείας πρίζας
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Πλήρως ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο
 • 3% χρέωση συναλλαγής πωλήσεων

Επιχειρησιακοί ιστότοποι – Αυτοί χρεώνονται 18 $ το μήνα, εάν χρεώνονται ετησίως, αλλά 26 $ το μήνα, εάν χρεώνονται με βάση το μήνα σε μήνα. Εκτός από τις δυνατότητες που συνοδεύουν έναν προσωπικό ιστότοπο, έχετε:

 • Επαγγελματικό email της Google
 • Πίστωση Google Ad Words αξίας 100 $
 • Διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα

Αντί για το τέλος συναλλαγής πώλησης 3%, η λύση του ιστότοπου της επιχείρησης σας χρεώνει μόνο 2%.

Βασικά διαδικτυακά καταστήματα – Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λύση, θα σας κοστίσει 26 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως και 30 $ όταν χρεώνεται με βάση τον μήνα σε μήνα. Οι δυνατότητες που λαμβάνετε περιλαμβάνουν:

 • Η δυνατότητα πώλησης απεριόριστων προϊόντων
 • Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγής
 • Ένας πλήρης ιστότοπος με ενσωματωμένα ιστολόγια και γκαλερί
 • Βελτιστοποιημένη για κινητά και ένα εσωτερικό SquareSpace whpg
 • Δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας
 • Επίπεδο ασφαλείας πρίζας
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Αναλυτικά στοιχεία για το εμπόριο
 • Επαγγελματικό email που υποστηρίζεται από την Google
 • Πίστωση Ad Words αξίας 100 $
 • Διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
 • Διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση αποθεμάτων, εκπτώσεις φόρου και πωλήσεων
 • Εκτύπωση ετικετών μέσω Shipstations
 • Ολοκληρωμένο λογιστικό σύστημα Xero

Advanced Online Stores Solution – Αυτό είναι το απόλυτο σχέδιο για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν πλήρως με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έρχεται με πολλές δυνατότητες για να σας προσφέρει ένα απρόσκοπτο περιβάλλον συναλλαγών στο διαδίκτυο. Το κόστος είναι 40 $ ανά μήνα εάν χρεώνεται ετησίως και 46 $ εάν η χρέωση πραγματοποιείται από μήνα σε μήνα. Εκτός από τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο βασικό σχέδιο, η προηγμένη λύση έχει:

 • Αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο – Η πλατφόρμα υπολογίζει για εσάς τις τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο για UPS, USPS και FedEx.
 • Αυτόματες εκπτώσεις – Μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς για παραγγελίες που πληρούν τις προϋποθέσεις
 • Ταμείο στον τομέα σας – Αντί να χρησιμοποιήσετε το safe.squarespace.com, οι πελάτες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τομέα σας για ένα ασφαλές whpg.
 • Εγκαταλελειμμένη αυτόματη ανάκτηση whpg – Το σύστημα θα στείλει αυτοματοποιημένα email για να υπενθυμίσει στους πελάτες ότι εγκατέλειψαν τις αγορές τους πριν από το whpg. Αυτό βελτιώνει τις πωλήσεις.

Η κατώτατη γραμμή

Εκτός από το γεγονός ότι το SquareSpace είναι λίγο πιο περιοριστικό στα πρότυπά τους, δεν διαθέτει αγορά widget τρίτων και δεν έχει δωρεάν επίπεδο αποθήκευσης για τη δοκιμαστική περίοδο των 2 εβδομάδων, έχει όλα όσα χρειάζεται ένας αρχάριος για να ξεκινήσει και να λειτουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η φιλικότητα προς τα κινητά που συνοδεύει τους ιστότοπους που έχουν σχεδιαστεί στο SquareSpace το καθιστά εύκολο για τους αγοραστές σε κινητά να αλληλεπιδρούν με το κατάστημά σας. Μέσω αυτού του δημιουργού ιστότοπων, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας, να προσθέσετε όλες τις κομψές δυνατότητες, ώστε να είναι ελκυστικοί για τους πελάτες-στόχους σας. Οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξαιρετικές και αυτό προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα για πωλητές που ξεκινούν στο SquareSpace. Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό από κοινού με τους ανταγωνιστές τους, το SquareSpace στέκεται ψηλά με τον τρόπο με τον οποίο προβάλλουν τα προϊόντα τους με τελειότητα. Όλα φαίνονται φρέσκα, δροσερά και άψογα!

8 Συνολική βαθμολογία
Αναθεώρηση SquareSpace

Το SquareSpace είναι ένας διαισθητικός δημιουργός ιστότοπων με πολλές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε και να επεξεργαστείτε καθώς και να εργαστείτε με εικόνες για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Έχουν μια ποικιλία προ-σχεδιασμένων προτύπων που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές σε σύγκριση με τη δυνατότητα που σας δίνουν.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Όμορφα σχέδια που ανταποκρίνονται
 • Ισχυρά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και πολλές επιλογές
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Εξαιρετικά εργαλεία ανάλυσης
 • Επαγγελματικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
ΜΕΙΟΝ
 • Λιγότερα και περιοριστικά πρότυπα
 • Χωρίς δωρεάν είσοδο
 • Χωρίς αγορά widget τρίτων
 • Πολύ λίγη προσαρμογή για κινητά
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map