Αναθεώρηση Site5

Το Site5 είναι ένας βετεράνος στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς ιδρύθηκαν το 1999. Ο στόχος της αρχικής ομάδας διαχείρισης ήταν να χτίσει τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για να είναι διασκεδαστικές, εύκολες, προσιτές, αξιόπιστες και εύχρηστες. Ήθελαν κάτι που δεν θα προκαλούσε σύγχυση στον μέσο ιδιοκτήτη του ιστότοπου και που δεν ήταν επώδυνο στη χρήση.


Συνολικά, φαίνεται ότι αυτά τα πέντε δομικά στοιχεία έχουν παραμείνει ως βάση τους σήμερα. Από σήμερα, το Site5 είναι ένας από τους υψηλότερους βαθμολογημένους οικοδεσπότες ιστού με κριτικές χρηστών που θα βρείτε. Έχουν δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένους χρήστες και έχουν εργαστεί πραγματικά σκληρά για να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες φήμες που θα βρείτε.


Τι γίνεται όμως με το Site5 που τους κάνει διαφορετικούς από οποιονδήποτε άλλο web host; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρουν:

Χαρακτηριστικά και οφέλη που μπορεί να σας αρέσουν

Οι δυνατότητες που προσφέρονται στο Site5 σίγουρα δεν θα σας εκπλήξουν. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν έχουν πολλά εντυπωσιακά πράγματα για να προσφέρουν στους χρήστες τους.

Δυνατότητα επιλογής τοποθεσίας διακομιστή

Ίσως το πιο μοναδικό πράγμα για το Site5 είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή που λειτουργεί καλύτερα για τη φυσική τοποθεσία σας και της αγοράς-στόχου σας. Έχουν πάνω από δώδεκα πόλεις για να διαλέξετε και μπορείτε να βρείτε έναν διακομιστή σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. Για χρήστες των ΗΠΑ, έχουν υπηρεσίες και στις δύο ακτές και σας επιτρέπουν ακόμη και να επιλέξετε περιοχές στον Καναδά.

SiteAdmin

Το SiteAdmin είναι ο πίνακας ελέγχου που χρησιμοποιεί το Site5. Έβγαλαν λίγο καθώς αυτός ο πίνακας ελέγχου αναπτύχθηκε εσωτερικά από τη δική του ομάδα μηχανικών. Αναφέρουν ότι βασίζεται στο cPanel και έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τα πράγματα με τις άλλες μοναδικές δυνατότητες του ιστότοπού τους. Υπάρχουν πολύ λίγοι οικοδεσπότες ιστότοπων εκεί έξω που θα προσπαθούσαν να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν το cPanel ως τον κορυφαίο πίνακα ελέγχου τους, αλλά το Site5 φαίνεται να μην έχει παράπονα για αυτό μέχρι τώρα.

Αξιοπιστία

Το Site5 έχει μετακινήσει τους διακομιστές τους 3-4 φορές από την έναρξη της επιχείρησης, γεγονός που οδήγησε σε μερικά πολύ μικρά μπαλώματα ασυμφωνίας με την αξιοπιστία τους. Η ομάδα διαχείρισης που ανέλαβε το 2008, ωστόσο, έχει πραγματικά αναβαθμίσει την αξιοπιστία τους σε άλλο επίπεδο και τους έκανε έναν από τους πιο αξιόπιστους οικοδεσπότες Ιστού διαθέσιμους. Και, με βάση ορισμένες πληροφορίες που ανακτώνται από φόρουμ, φαίνεται ότι η διαχείριση λαμβάνει το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών τους τόσο σοβαρά όσο θα βρείτε.

Δωρεάν υπηρεσία μετανάστευσης

Πολύ λίγοι οικοδεσπότες ιστότοπων προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης στους πελάτες τους. Αυτό οφείλεται κυρίως στο πόσο χρονοβόρα και δύσκολη μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία, καθώς απαιτεί γενικά εκπαιδευμένους εμπειρογνώμονες να ολοκληρώσουν. Το Site5, ωστόσο, το προσφέρει και συνετά το εμπορεύεται ως ευκαιρία για την οικοδόμηση μιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης σχέσης μεταξύ του χρήστη και του παρόχου κεντρικού υπολογιστή.

Υποστήριξη πελατών

Έχει γίνει συνηθισμένο στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων για κάθε οικοδεσπότη να ισχυρίζεται ότι παρέχει την «καλύτερη δυνατή υποστήριξη πελατών στους χρήστες του!»

Το Site5 δεν διαφέρει στο ότι ισχυρίζονται επίσης ότι προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Παρέχουν την τυπική υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου και διαθέτουν επίσης κέντρο υποστήριξης όπου μπορείτε να αναζητήσετε αμέσως απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Ένα από τα μοναδικά πράγματα για την ομάδα υποστήριξης πελατών στο Site5 είναι ότι όλα έχουν αναπτυχθεί με την ομάδα εσωτερικά. Δεν αναθέτουν σε τρίτους κανένα προσωπικό υποστήριξης και υπερηφανεύονται για το ότι είναι απλοί με τους πελάτες τους σχετικά με τα προβλήματα και τις λύσεις τους.

Μειονεκτήματα

Ενώ μπορείτε σίγουρα να βρείτε αρκετά κακά σχόλια στα πρώτα στάδια της εταιρείας, το ιστορικό κριτικών τους ήταν καθαρό από τότε που ανέλαβε η νέα ομάδα διαχείρισης το 2008. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες τους.

Εστίαση στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων

Η ομάδα στο Site5 έχει πει στο παρελθόν ότι ο κύριος στόχος τους είναι να γίνουν κορυφαία επιλογή μεταξύ προγραμματιστών. Αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις ρυθμίσεις και τις επιλογές του πίνακα ελέγχου βασίζονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των προγραμματιστών που στοχεύουν. Σημαίνει επίσης ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης που δεν έχει καταλάβει την τεχνολογία και θέλει να αναπτύξει την επιχείρησή του με βάση τα προϊόντα στο διαδίκτυο.

Ταχύτητα φόρτωσης σελίδας

Ενώ έχουν φήμη για αξιοπιστία, ένα από τα μειονεκτήματα των υπηρεσιών τους είναι στη μέση ταχύτητα φόρτωσης για τις βασικές υπηρεσίες τους. Είναι λίγο κάτω από το ισχύον πρότυπο για την ταχύτητα φόρτωσης, αν και δεν φαίνεται να είναι τεράστια απόκλιση.

Περιορισμένες επιλογές

Μία από τις μεγαλύτερες καταγγελίες για το Site5 έχει να κάνει με την έλλειψη επιλογών και πρόσθετων. Αυτό είναι κάτι για το οποίο υπερηφανεύονται, ωστόσο, καθώς είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο να γίνουν φιλοξενούμενοι ιστότοπων που εστιάζουν στην απλότητα και στην ευκολία χρήσης.

Τιμολόγηση

Η δομή τιμολόγησης που προσφέρει το Site5 είναι τόσο απλή όσο γίνεται. Έχουν τρία σχέδια που περιλαμβάνουν:

 1. hostBasic – 5,95 $ / μήνα x 12 μήνες εκ των προτέρων. Δυστυχώς, δεν προσφέρουν μια επιλογή πληρωμής από μήνα σε μήνα με το hostBasic.
 2. hostPro – 10,95 $ / μήνα ή 9,95 $ / μήνα x 12 μήνες μπροστά
 3. hostPro + Turbo – 13,95 $ / μήνα ή 12,95 $ / μήνα x 12 μήνες εκ των προτέρων.

Η μεγαλύτερη διαφορά για την επιλογή “Turbo” είναι ότι θα έχετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP και θα έχετε την επιλογή να δώσετε σε κάθε ιστότοπο που δημιουργείτε τον δικό του πίνακα ελέγχου.

Η καλύτερη αξία που έχουν είναι το 24μηνο πακέτο τους που είναι 4,95 $ / μήνα για το HostBasic, 8,95 $ / μήνα για το hostPro και 11,95 $ / μήνα για το hostPro + Turbo.

Υπάρχει επίσης ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών προσφέρεται σε όλους τους χρήστες.

Το Τελικό Λόγο

Συνολικά, είναι πραγματικά κάπως περίεργο που το Site5 δεν είναι πιο δημοφιλές από ό, τι είναι σήμερα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εξοικειωμένοι με τη βιομηχανία θα αναγνωρίσουν τουλάχιστον το όνομα, φαίνεται ότι θα έπρεπε να έχουν ευρύτερη παρουσία και να εκτιμηθούν καλύτερα στην κοινότητα φιλοξενίας ιστότοπων.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για την επιχείρησή τους είναι ότι η ομάδα διαχείρισης τους είναι πολύ ενεργή όταν αντιμετωπίζει διαφορετικά θέματα και απαντά σε ερωτήσεις από τους χρήστες. Θα βλέπετε συχνά τους κορυφαίους υπαλλήλους τους να απαντούν σε ερωτήσεις και να βοηθούν τους ανθρώπους μέσω φόρουμ και διαφορετικών πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Είναι πολύ απλοί για αυτό που προσφέρουν και υπερηφανεύονται για να σας ενημερώσουν ότι δεν θα προσπαθήσουν ποτέ να σας εξαπατήσουν μέσω κρυφών χρεώσεων.

Αν ψάχνετε για κάτι που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια επιχείρηση που βασίζεται σε προϊόντα, το Site5 πιθανώς δεν είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Για επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, ωστόσο, θα πρέπει σίγουρα να τους δώσετε μια ευκαιρία. Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει κίνδυνος να το πράξει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map