Αναθεώρηση PowWeb

Το PowWeb είναι ένας από τους πολλούς οικοδεσπότες ιστότοπων που ανήκουν στο Endurance International Group. Ιδρύθηκαν το 1999 και στην πραγματικότητα είχαν μια αρκετά ισχυρή ικανοποίηση των πελατών τους πριν αναληφθούν από το EIG το 2006.


Εάν δεν γνωρίζετε, το EIG είναι γνωστό ότι είναι δολοφόνος υποστήριξης πελατών στον κλάδο. Σχεδόν κάθε οικοδεσπότης που έχει εστιάσει στην παροχή στους χρήστες οδηγών αυτοβοήθειας και μιας ισχυρής βάσης γνώσεων, ενώ υποβαθμίζει την υποστήριξη πελατών και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες.

Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έχει να προσφέρει η PowWeb, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το αν ικανοποιούν τις μοναδικές σας ανάγκες:

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

Ενώ το PowWeb σίγουρα δεν ξεφεύγει από το δρόμο του για να δημιουργήσει έναν τόνο ελκυστικών δυνατοτήτων για παροχή στους χρήστες, φαίνεται ότι έχουν καλύψει όλα τα βασικά. Επιπλέον, η απλότητα των χαρακτηριστικών και των επιλογών τους τις καθιστά έναν από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη οικοδεσπότες ιστότοπων στην αγορά.

Ακολουθεί μια περαιτέρω ματιά σε μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά και τα οφέλη που παρέχει το PowWeb:

Δημιουργός ιστότοπου

Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων κλικ και σημείων που προσφέρει η PowWeb είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους. Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και είναι ιδανικό για αρχάριους ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν έναν απλό τρόπο δημιουργίας ενός επαγγελματικού ιστότοπου.

Χωρίς σύγχυση

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που χωρίζει τη PowWeb από τους ανταγωνιστές τους, είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπουν πραγματικά σύγχυση στη σελίδα τους. Προσφέρουν μόνο ένα πρόγραμμα και οι χρήστες που επιλέγουν αυτό το πρόγραμμα έχουν στη συνέχεια πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρουν. Αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό για χρήστες που έχουν αφιερώσει ώρες ερευνώντας διαφορετικά σχέδια από άλλους οικοδεσπότες ιστότοπων.

Ανάλυση

Τα αναλυτικά εργαλεία που παρέχει η PowWeb είναι σίγουρα ισοδύναμα με αυτά που παρέχονται από πολλούς άλλους οικοδεσπότες ιστότοπων σε ολόκληρο τον κλάδο. Σας δίνουν πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία ιστού Webalizer και Awstats καθώς επίσης και σας παρέχουν μια αναφορά εύρους ζώνης και καταγραφή σε πραγματικό χρόνο. Συνολικά, τα εργαλεία ανάλυσης που προσφέρουν καλύπτουν όλα τα βασικά στοιχεία που θέλετε να γνωρίζετε για τη συνεχή βελτίωση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Η δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν είναι επίσης αρκετά τυπική για τον κλάδο, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστα γραμματοκιβώτια. Υπάρχουν φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας συνδεδεμένα σε όλα τα γραμματοκιβώτια και όλοι οι λογαριασμοί είναι προσβάσιμοι μέσω webmail. Έχουν επίσης μια επιλογή προώθησης email για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν μια λίστα email για πιο αποτελεσματική διανομή περιεχομένου και πληροφοριών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ενώ προσφέρουν μόνο ένα πακέτο, αυτό το πακέτο συνοδεύεται από όλα όσα θα χρειαστείτε για να λειτουργήσετε ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχουν ένα ενσωματωμένο καλάθι αγορών osCommerce και υπάρχει κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές μέσω PayPal αμέσως μόλις ανοίξετε το κατάστημά σας.

Αξιοπιστία

Δυστυχώς, αυτό είναι που ο PowWeb φαίνεται να υστερεί πολύ από τον ανταγωνισμό του. Παρόλο που δεν εμφανίζουν δεδομένα σχετικά με το χρόνο λειτουργίας τους ούτε προσφέρουν εγγύηση οποιουδήποτε είδους, πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί τακτικά για μυστηριώδεις διακοπές email και διακομιστή που μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ώρες. Αυτό δεν είναι πράγματι κάτι που οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να αναλάβουν τον κίνδυνο και μπορεί να είναι ένας παράγοντας διακοπής για ορισμένους.

Υποστήριξη πελατών

Όπως συμβαίνει με όλους σχεδόν τους οικοδεσπότες του ιστότοπου που ανήκουν στο Endurance International Group, η υποστήριξη πελατών περιστρέφεται κυρίως γύρω από μια πληθώρα πληροφοριών αυτοβοήθειας. Έχουν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων και οδηγό χρήστη για την εύρεση πολλών στερεών πληροφοριών και παρέχουν επίσης την τυπική ζωντανή συνομιλία, email και τηλεφωνική υποστήριξη.

Αν και δεν εμφανίζουν τους χρόνους απόκρισης για το προσωπικό υποστήριξής τους δημόσια, η γνώμη των περισσότερων χρηστών είναι ότι είναι αρκετά αξιολύπητο. Ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι υπάρχει πολύ λίγη τεχνική υποστήριξη και οι περισσότεροι από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας οδηγούν σε οδηγούς ή οδηγίες αντί να σας καθοδηγήσουν στον τρόπο επίλυσης διαφορετικών προβλημάτων.

Μειονεκτήματα

Προφανώς η υποστήριξη πελατών αποτελεί μείζονα ανησυχία για οποιονδήποτε χρήστη που δεν έχει ήδη πολλές τεχνικές δεξιότητες. Εάν δεν έχετε ακούσει καλά τα προβλήματα μόνοι σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απογοητευτείτε από τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές διαθέσιμες στους χρήστες για την καλύτερη προσαρμογή των ιστότοπων τους. Ενώ η χρήση του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων ή του πίνακα ελέγχου είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, οι έμπειροι κάτοχοι ιστότοπων πιθανότατα δεν θα είναι ικανοποιημένοι με τις προσαρμόσιμες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε, το PowWeb προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα στον χρήστη του. Ενώ το πακέτο διατίθεται τακτικά σε 11,95 $ / μήνα, εκτελούν τακτικά εκπτώσεις με έκπτωση έως και 3,88 $ / μήνα. Μπορείτε ακόμη και να εξοικονομήσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια μακροπρόθεσμα, εάν αποφασίσετε να δεσμεύσετε για δύο ή τρία χρόνια.

Το Τελικό Λόγο

Συνολικά, η έλλειψη ισχυρής υποστήριξης και αξιοπιστίας των πελατών καθιστά το PowWeb τίποτα περισσότερο από μια επιλογή βάσει προϋπολογισμού για τους κατόχους ιστότοπων. Αν ψάχνετε για κάτι που είναι προσιτό και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα έναν επαγγελματικό ιστότοπο, μπορεί να έχουν αυτό που ψάχνετε. Εάν, από την άλλη πλευρά, ψάχνετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που μπορείτε συνεχώς να βελτιώνετε και να μεγαλώνετε, πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε ίσως αξίζει να δοκιμάσετε τον οικοδόμο ιστοτόπων τους εάν ψάχνετε για κάτι που είναι φθηνό και εύκολο στη χρήση. Διαφορετικά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αποφύγετε αυτά τα παιδιά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map