Πώς να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο

πώς-να-κάνετε-ένα-online-χαρτοφυλάκιο


Αναρωτιέστε λοιπόν πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο.

Πρώτα απ ‘όλα – αυτή είναι μια έγκυρη ερώτηση που πρέπει να κάνετε! Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, ανεξάρτητα από το αν είστε μια επιχείρηση που θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες ή ένα άτομο που αναζητά νέες ευκαιρίες απασχόλησης.

Πιθανότατα (τουλάχιστον) λίγο ανησυχείτε ότι η εργασία μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, ειδικά εάν δεν έχετε εμπειρία να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο. Μην ιδρώνετε όμως. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα από πάνω προς τα κάτω.

Όταν τελειώσετε την ανάγνωση, θα γνωρίζετε ακριβώς:

 • Γιατί το να έχετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας
 • Ιστότοποι όπου μπορείτε να δημιουργήσετε διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο
 • Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο (βήμα προς βήμα)
 • συμπέρασμα

Contents

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο?

Το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης μιας σελίδας χαρτοφυλακίου είναι ότι καθιερώνει την επωνυμία σας στον Ιστό. Το μοναδικό γεγονός της αναφοράς της επιχείρησης / των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο σάς παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια ανθρώπους που κάνουν την έρευνά τους μέσω Google και άλλων μηχανών αναζήτησης, προτού ακόμη αποφασίσει να συνεργαστεί με μια εταιρεία ή να προσλάβει νέο άτομο.

Ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο είναι, επομένως, εξαιρετικό απόκτηση πελατών ή εύρεση εργασίας εργαλείο. Δεδομένου ότι οι ιστότοποι είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο, οι χρήστες μπορούν να πλοηγούνται στη δική σας όποτε τους ταιριάζει καλύτερα.

Δεν αφορά μόνο τους πελάτες – αλλά ένα χαρτοφυλάκιο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε άλλους ομοϊδεάτες – τους συναδέλφους σας στην ίδια θέση – με τους οποίους μπορεί να συμμετάσχετε σε μια συνεργασία, βοηθώντας έτσι ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί παραπέμποντας στην εργασία. Τελικά, η ύπαρξη διαδικτυακού χαρτοφυλακίου σάς επιτρέπει να κάνετε νέες επαφές και να αναπτύξετε το δίκτυό σας με διαφορετικούς τρόπους.

Τέλος, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία ιστότοπων, έχετε τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου σας, που σημαίνει ότι εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς πώς επιλέγετε να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας, την εμπειρία σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να εμφανίσετε στο χαρτοφυλάκιο (περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα).

Πού μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο μόνοι σας?

το διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο είναι καλύτερο
Το Διαδίκτυο είναι ένας τρόπος να πάτε

Αυτή είναι η κύρια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί πριν φτάσουμε στο πως να.

Πρώτα απ ‘όλα, ας υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά ότι η βασική απαίτηση εδώ είναι να να μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, ακόμα και αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία δημιουργίας χαρτοφυλακίου (ή δημιουργίας ιστότοπων).

Αυτό το γεγονός περιορίζει κάπως τις δυνατότητες, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υποφέρει η ποιότητα του τελικού προϊόντος. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ότι τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων εκεί έξω – αυτά με τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο – είναι πραγματικά εύκολα κατανοητά, αρθρωτά και ισχυρά χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού στο τέλος του χρήστη.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο εργαλεία που είναι ιδανικά για διαδικτυακά χαρτοφυλάκια όλων των τύπων, το WordPress και το Wix:

 • WordPress είναι στην πραγματικότητα η πλατφόρμα που τρέχει αυτόν τον ιστότοπο. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ευέλικτο, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση μόλις περάσετε από την αρχική εγκατάσταση. Στην πραγματικότητα, τα τρέχοντα δεδομένα δείχνουν ότι το WordPress χρησιμοποιείται για σχεδόν το 30% όλων των ιστότοπων στο δίκτυο. Αυτό είναι όλα οι ιστότοποι εκεί έξω!
 • Wix είναι ένας δημιουργός διαδικτυακών ιστότοπων βάσει συνδρομών. Με άλλα λόγια – είναι ακόμη πιο εύκολο να ξεκινήσετε από το WordPress – πρέπει απλώς να επισκεφθείτε το Wix.com, να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και θα μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο χαρτοφυλάκιό σας σχεδόν αμέσως.

Αν αυτό δεν σας πει πολλά από ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, σκεφτείτε αυτόν τον πίνακα σύγκρισης:

WordPress ή Wix για διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο?
WordPressWix
Λογισμικό ιστότοπου. Είναι ο κινητήρας που διαχειρίζεται το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο. Παρόλο που το ίδιο το WordPress είναι δωρεάν, πρέπει να το εγκαταστήσετε σε έναν διακομιστή ιστού, ο οποίος συνήθως συνοδεύεται από μια τιμή (οι καλές επιλογές ξεκινούν από 5 $ το μήνα).Εργαλείο βάσει συνδρομής. Αφού εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό (διαθέσιμες δωρεάν και premium συνδρομές), μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να εργάζεστε στο χαρτοφυλάκιό σας.
Χρειάζεται διακομιστή για να λειτουργήσει.Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με διακομιστές ή τεχνικές ρυθμίσεις. Όλα φροντίζονται για εσάς στο παρασκήνιο.
Επεκτάσιμο μέσω θεμάτων και προσθηκών. Με τη βοήθεια θεμάτων και προσθηκών, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας του διαδικτυακού σας χαρτοφυλακίου. Τα θέματα και τα πρόσθετα είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να ρυθμιστούν – δεν απαιτείται προγραμματισμός. Υπάρχουν τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν επιλογές θέματος / προσθηκών.Παίρνετε περισσότερα από 500 σχέδια ιστότοπων για να διαλέξετε, καθώς και το Wix App Market που σας προσφέρει πρόσβαση σε πρόσθετα. Τα πρόσθετα μιμούνται κάπως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι προσθήκες WordPress – σας επιτρέπουν να επεκτείνετε την προεπιλεγμένη λειτουργικότητα του διαδικτυακού σας χαρτοφυλακίου.
Δεν απαιτούνται δεξιότητες προγραμματισμού.Δεν απαιτούνται δεξιότητες προγραμματισμού.
Απαιτείται κάποιο επίπεδο άνεσης γύρω από υπολογιστή και ιστότοπους (πιθανώς όχι ένα εργαλείο για έναν νέο αρχάριο). Παίρνει 9/10 στο τμήμα ευκολίας χρήσης.Κατάλληλο για ένα πλήρες αρχάριο στην κατασκευή ιστοσελίδων. Παίρνει 10/10 στο τμήμα ευκολίας χρήσης.
Δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη πελατών για το WordPress. Παίρνετε μόνο την υποστήριξη του οικοδεσπότη Ιστού σας (μια εταιρεία που σας πωλεί χώρο σε διακομιστή).Υπάρχει ποιοτική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο

Η επιλογή της πλατφόρμας σας, είτε πρόκειται για WordPress είτε για Wix, θα επηρεάσει την πραγματική διαδικασία δημιουργίας του διαδικτυακού σας χαρτοφυλακίου βήμα προς βήμα.

Λόγω αυτών των διαφορών, σε αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε “τι να κάνω” προκειμένου “Ποια κουμπιά θα πατήσω και με ποια σειρά.” Με αυτόν τον τρόπο οι συμβουλές θα είναι καθολικές ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που αποφασίσετε να ακολουθήσετε.

Εάν χρειάζεστε συγκεκριμένο πώς-tos σχετικά με τη χρήση κάθε πλατφόρμας από πάνω προς τα κάτω, μη διστάσετε να δείτε τους οδηγούς μας στο WordPress, καθώς και την εμπεριστατωμένη κριτική μας για το Wix.

Τώρα, ας πάμε στη δουλειά:

Ένα καλό διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο χρειάζεται μια σειρά από κρίσιμα στοιχεία. Θα τα εξετάσουμε ένα προς ένα και θα εξηγήσουμε πώς να τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Βήμα 1: Αποκτήστε τη δομή σωστά

Κάθε καλό χαρτοφυλάκιο έχει μια απίστευτα απλή δομή. Υπάρχουν βασικά τέσσερα βασικά στοιχεία σε αυτό:

 1. Εισαγωγή (ποιοι είστε)
 2. Έργα – μια βιτρίνα της δουλειάς σας
 3. Υπηρεσίες / κατάσταση απασχόλησης
 4. Τρόποι επικοινωνίας μαζί σας

Το σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε να προβάλλουμε τη δουλειά σας βασικά αμέσως (μπλοκ αριθ. 2), αμέσως μετά την έξοδο του εισαγωγικού μέρους. Αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι δεν αναγκάζει τον επισκέπτη να διαβάσει τους τοίχους του βαρετού κειμένου προτού μπορέσει τελικά να φτάσει σε αυτό που τους ενδιαφέρει πραγματικά.

Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο:

Βήμα 2: Κάντε σύντομη την εισαγωγή

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το ποιος είσαι, μέχρι να δουν τι είσαι ικανός (δηλαδή μέχρι να δουν τη δουλειά σου). Για αυτόν τον λόγο, θέλουμε να διατηρήσουμε την εισαγωγή σύντομη.

Εδώ είναι ένας συνδυασμός που δεν αποτυγχάνει ποτέ:

Μια καλή φωτογραφία του εαυτού σας (μπορεί να βρίσκεται στο παρασκήνιο της σελίδας) + το όνομα σου + ένα μονόκλινο από αυτό που κάνετε

Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα από Άντερς Νόρεν:

Άντερς Νόρεν παράδειγμα για το πώς να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο

Αυτό είναι πραγματικά τα παντα ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν για εσάς σε αυτό το σημείο.

Ω, και ένα ακόμη πράγμα – μην ξεγελάτε να χρησιμοποιείτε οθόνες φόρτωσης. Αυτό κάνει την εμπειρία χειρότερη μόνο για το άτομο που διαβάζει. Πρέπει να παρέχετε πραγματικές πληροφορίες Οσο πιο γρηγορα γινεται.

Βήμα 3: Παρουσιάστε τα έργα σας (Αυτό είναι όπου κερδίζεται ή χάθηκε η μάχη)

Με την εισαγωγή εκτός δρόμου, αυτή είναι η πιο σημαντική ενότητα του διαδικτυακού σας χαρτοφυλακίου. Με απλά λόγια – εάν το έργο που επιδεικνύετε αποτυγχάνει να αρπάξει τον επισκέπτη – τον δυνητικό πελάτη ή τον εργοδότη σας – τότε κανένα άλλο κείμενο δεν θα τους πείσει να συνεργαστούν μαζί σας.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα σωστά:

α) Παρουσιάστε το δικό σας Βεκ Εργασία, όχι Αθα είμαι της δουλειάς σας

Η συμπερίληψη κάθε μικρού έργου είναι ένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου.

Ένα χαρτοφυλάκιο δεν αφορά την ποσότητα αλλά την ποιότητα. Ακόμα κι αν επρόκειτο να συμπεριλάβετε μόνο ένα, τεράστιο, φοβερό παράδειγμα της δουλειάς σας, θα εξακολουθούσατε να είστε καλύτεροι από ό, τι όταν συμπεριλάβατε 20 μικρά, μικρά έργα.

Ξεκινήστε επιλέγοντας τα καλύτερα παραδείγματα της εργασίας σας και εμφανίστε αυτά μόνο!

β) Παρέχετε πλαίσιο για κάθε έργο

Ένα άλλο κοινό λάθος με τα διαδικτυακά χαρτοφυλάκια εστιάζει μόνο στους τίτλους ή στις οπτικές πτυχές της εργασίας σας.

Με άλλα λόγια, μην προβάλλετε απλώς τις εικόνες ή τα ονόματα των πράξεων σας ή τις εταιρείες για τις οποίες εργαζόσασταν. Αντ ‘αυτού, εστιάστε στο πώς μπορείτε να αποδώσετε αξία.

Μιλήστε για τους στόχους που έχουν επιτευχθεί και πώς η συμμετοχή σας κατέστησε δυνατή. Αυτό παρέχει πολλά περιβάλλοντα και λέει στο άτομο που διαβάζει γιατί το έργο ήταν επιτυχές.

Ακολουθεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορεί να εκτελεστεί, από τον Sadok:

Παράδειγμα βιτρίνας έργου Sadok

γ) Βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένο

Αυτό είναι απλό. Δεν θέλετε η πιο πρόσφατη εγγραφή στο χαρτοφυλάκιο να είναι ήδη δύο ετών.

Πάντα στοχεύετε να εμφανίζεται τουλάχιστον ένα τρέχον έργο στο χαρτοφυλάκιο. Κατά προτίμηση, στο σημείο 1.

Βήμα 4: Καταστήστε σαφές τι είναι η συμφωνία

Η επόμενη ενότητα στο χαρτοφυλάκιο αφορά τις υπηρεσίες σας (σε περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας) ή σχετικά με την παροχή ενός σαφούς μηνύματος ότι είστε διαθέσιμοι για εργασία (σε περίπτωση που αναζητάτε εργασία).

Λάβετε υπόψη σας – αυτό δεν αφορά μόνο έναν απλό τίτλο «προσλάβετε». Χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο για να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία.

Σε αυτό το σημείο, ο υποψήφιος πελάτης σας – ο οποίος διαβάζει το χαρτοφυλάκιο – ενδιαφέρεται ήδη για αυτό που κάνετε (μόλις ξεπέρασε τη λίστα των έργων σας), οπότε τώρα είναι η ώρα να τους δώσετε το τελευταίο κίνητρο να επικοινωνήσουν μαζί σας.

α) Καταγράψτε τα βασικά επιτεύγματα και τις δεξιότητές σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας. Αρχικά, μπορείτε να το κάνετε σε μια απλή φόρμα λίστας. Ωστόσο, μια πιο σύγχρονη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα μπλοκ που εστιάζουν λίγο περισσότερο σε κάθε δεξιότητα που φέρετε στο τραπέζι.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα από Ντένις Τσάντλερ:

Denise που επιδεικνύει δεξιότητες

Όπως μπορείτε να δείτε – φαίνεται αρκετά απλό και εύκολο να κατανοηθεί. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μορφής παρουσίασης είναι ότι επιτρέπει στον αναγνώστη να έχει μια γρήγορη ματιά στις δεξιότητές σας χωρίς να χρειάζεται να ψάξει πράγματα από μια μακρά περιγραφή κειμένου.

Όσον αφορά τα βασικά επιτεύγματά σας, αυτό είναι το επόμενο σημείο που παίζει:

β) Συμπεριλάβετε μαρτυρίες

Εάν τα έχετε, οι μαρτυρίες μπορεί να είναι ένα απίστευτα ισχυρό στοιχείο όταν μαθαίνετε πώς να φτιάξετε ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας σας και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξετε ότι τα επιτεύγματά σας και η αξία που μπορείτε να φέρετε είναι πράγματι αληθινά.

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα από Ματ Φάρλεϊ:

Ματ παράδειγμα μαρτυριών

Οι μαρτυρίες είναι αρκετά απλές στη δομή. Το ελάχιστο ό, τι χρειάζεστε είναι τα ονόματα πελατών / εργοδότη και ένα γρήγορο κείμενο σχετικά με το γιατί τους άρεσε να δουλεύουν μαζί σας. Εάν μπορείτε επίσης να πάρετε μερικές φωτογραφίες των πελατών σας, αυτό σας δίνει πόντους μπόνους.

Δεν έχετε μαρτυρίες; Χωρίς ιδρώτα – μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με πρώην πελάτες ή εργοδότες μέσω email και απλώς να τους ζητήσετε μαρτυρίες απευθείας. Εγγυόμαστε ότι δεν θα πειράζουν και θα σας βοηθήσουν ευχαρίστως.

γ) Αναφέρετε την εκπαίδευσή σας (προαιρετικά)

Η επίσημη εκπαίδευσή σας δεν είναι πάντα κάτι που έχει σημασία σε συγκεκριμένους τομείς ή κλάδους. Εάν κάνει τη διαφορά στο δικό σας, μην ξεχάσετε να το αναφέρετε στο χαρτοφυλάκιό σας, επίσης να το κάνετε ένα ορατό στοιχείο, ώστε κανείς να μην το χάσει.

Ωστόσο, μπορείτε να παραλείψετε τα πάντα από το γυμνάσιο και νωρίτερα. Πανεπιστήμια, επαγγελματικά μαθήματα, η βιομηχανική κατάρτιση που είχατε – αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία!

δ) Καταχωρίστε τις Υπηρεσίες / Κατάσταση Εργασίας σας

Ένας γενικός κανόνας με αυτά τα πράγματα είναι ότι δεν πρέπει να εξαρτάται από τη δυνατότητα ανάγνωσης μεταξύ των ατόμων. Εάν θέλετε να κάνουν κάτι, πρέπει να το πείτε ανοιχτά:

 • Εάν αναζητάτε την επόμενη εργασία σας, βεβαιωθείτε ότι είναι σαφές σε αυτήν την ενότητα του χαρτοφυλακίου. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε επίσης να συνδέσετε με το βιογραφικό σας αν αυτά έχουν σημασία στον κλάδο σας.
 • Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας που είναι έτοιμος να αναλάβει νέους πελάτες, αναφέρετε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρετε καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας πελάτης – τιμές, πεδίο εφαρμογής κ.λπ..

Βήμα 5: Διευκολύνετε την προσέγγιση σας

Τώρα έρχεται το τελευταίο μέρος – δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Ευτυχώς, με σύγχρονα εργαλεία όπως το WordPress ή το Wix, αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο.

 • Με το WordPress, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόσθετο που ονομάζεται Φόρμα επικοινωνίας 7.
 • Με το Wix, μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας στο χαρτοφυλάκιό σας απευθείας από το κύριο εργαλείο δημιουργίας Wix.

Η σημαντική λεπτομέρεια με τις φόρμες επικοινωνίας είναι ότι πρέπει να τις συμπεριλάβετε μόνο στο κάτω μέρος του χαρτοφυλακίου σας.

Βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές

Αυτές τις μέρες, οι ενήλικες στις ΗΠΑ ξοδεύουν περισσότερο χρονοβόρο περιεχόμενο σε κινητά από ό, τι στον υπολογιστή. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει απολύτως να βεβαιωθείτε ότι το χαρτοφυλάκιό σας φαίνεται εξίσου καλό σε iPhone, συσκευές Android, tablet, όπως και σε έναν τυπικό επιτραπέζιο υπολογιστή.

Μην διακινδυνεύετε να έχετε μια παράξενη τάση σχεδιασμού κατά τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας

Εργαλεία όπως το WordPress και το Wix σας προσφέρουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε, κάτι που καθιστά εύκολο να χάσετε τον εαυτό σας σε όλα αυτά και τελικά να καταλήξετε σε κάτι που μολονότι φαίνεται καλό, ίσως να μην είναι το πιο βελτιστοποιημένο.

Για να σώσετε τον εαυτό σας από τέτοια προβλήματα, στοχεύστε πάντα σε ελάχιστα σχέδια. Δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα!

Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει το WordPress ως πλατφόρμα επιλογής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν θέμα όπως Εύμορφος για να έχετε μια ωραία μινιμαλιστική εμφάνιση:

Καλό θέμα

Συμπέρασμα: Έχετε έτοιμο το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο?

Αυτό συνοψίζει τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός διαδικτυακού χαρτοφυλακίου. Για να ακολουθήσετε όλα τα βήματα εδώ θα χρειαστείτε λίγη ώρα, αλλά αυτό είναι καλό, για μερικούς λόγους:

 • ένα) Πρέπει οπωσδήποτε να αφιερώσετε σημαντικό χρόνο στη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας, απλώς για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Εξάλλου – εξαρτάστε από αυτό το χαρτοφυλάκιο για να προσφέρετε νέους πελάτες ή επιλογές απασχόλησης. Εξαιτίας αυτού, αξίζει τη μέγιστη προσοχή σας.
 • σι) Ακόμα κι αν ξοδεύετε λίγο χρόνο μπροστά από τον υπολογιστή που δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο, εξακολουθείτε να αποφεύγετε πράγματα όπως η εκμάθηση κώδικα. Αντ ‘αυτού, επενδύετε χρόνο όπου έχει σημασία – στο κρέας του χαρτοφυλακίου σας!

Στο τέλος της ημέρας, το σπουδαίο πράγμα για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας στο διαδίκτυο είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό ανά πάσα στιγμή και να ενημερώνετε τακτικά τα πράγματα. Αυτά είναι τα είδη προνομίων που σας προσφέρουν εργαλεία όπως το WordPress και το Wix.

Έχετε επιλέξει το εργαλείο με το οποίο θα δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map