Επανεξέταση σφόνδυλου

9.2 Συνολική βαθμολογία
Εξαιρετική ταχύτητα, αξιόπιστη ώρα λειτουργίας, χωρίς χάκερ, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

Η φιλοξενία WordPress με διαχείριση Flywheel έχει δημιουργηθεί έχοντας κατά νου τον τελικό χρήστη. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, επερχόμενη επιχείρηση ή καθιερωμένη επιχείρηση, οι δυνατότητες φιλοξενίας και το περιβάλλον που σας προσφέρει το Flywheel θα βελτιώσουν τις διαδικασίες και τις ροές εργασίας σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ασφάλεια χωρίς χάκερ
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Παγκόσμια κέντρα δεδομένων
 • Απλοποιημένη πρόσβαση SFTP
 • Προσαρμοσμένο για WordPress
 • Υποστήριξη 24/7
ΜΕΙΟΝ
 • Χωρίς ενσωματωμένο περιβάλλον Git.
 • Χωρίς σύνδεση SSH
 • Ακριβός

Δεν έχουμε ελέγξει ακόμη μια επιλογή φιλοξενίας ιστολογίου για το Flywheel, επειδή δεν φαίνεται να προσφέρουν αυτή τη μορφή φιλοξενίας.

Δεν έχουμε ακόμη αξιολογήσει μια επιλογή Dedicated Hosting για το Flywheel επειδή δεν φαίνεται να προσφέρουν αυτή τη μορφή φιλοξενίας.

Δεν έχουμε ακόμη αξιολογήσει μια επιλογή φιλοξενίας VPS για το Flywheel επειδή δεν φαίνεται περίεργα να προσφέρουν αυτόν τον τύπο φιλοξενίας.

9.2 Βαθμολογία WordPress

Τιμή
15 $

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress σάς δίνει την εμπειρία να έχετε μια εφεδρική προσωπική ομάδα τεχνολογίας για να διευθετήσετε όλα τα ζητήματα φιλοξενίας σας. Το Flywheel κάνει αυτήν την εμπειρία ακόμα μεγαλύτερη με εξαιρετικά βελτιστοποιημένες δυνατότητες για ιστότοπους που εκτελούνται στο WordPress.

Η εταιρεία στοχεύει ελεύθερους επαγγελματίες, πρακτορεία και επιχειρήσεις στις λύσεις φιλοξενίας τους. Επομένως, εάν ψάχνετε για μια λύση φιλοξενίας που σας εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον, αυτόματες ενημερώσεις, σούπερ ταχύτητα, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και υποστήριξη, αυτή είναι η σωστή πλατφόρμα για εγγραφή.

Σχέδια φιλοξενίας και τιμολόγηση

Το Flywheel έχει συνολικά 5 σχέδια που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων από μεμονωμένους ιστότοπους σε μικρές εταιρείες και πολυεθνικές εταιρείες.

Μικροσκοπικός

Αυτή είναι η αρχική λύση φιλοξενίας στο πλαίσιο των σχεδίων Flywheel. Έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Μπορεί να διαχειριστεί επισκέψεις έως 5.000 ανά μήνα
 • 5 GB δίσκου αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης έως 250 GB

Επιπλέον, λαμβάνετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL και υποστήριξη μετεγκατάστασης. Εάν πληρώνετε ανά μήνα, το κόστος είναι 14 $ ενώ ανά έτος, αυτό το πρόγραμμα χρεώνεται στα 165 $.

Προσωπικός

Αυτό το πακέτο ενός ιστότοπου σάς προσφέρει πολύ υψηλότερο χώρο αποθήκευσης δίσκου έως και 10 GB και 500 GB σε εύρος ζώνης. Εάν προβάλλετε υψηλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή καταγράφετε επί του παρόντος αριθμούς επισκεπτών έως και 25.000 ή περίπου, αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς.

Εκτός από το δωρεάν πιστοποιητικό SSL και την υποστήριξη μετεγκατάστασης, λαμβάνετε δωρεάν στάδια για τον επερχόμενο ιστότοπό σας. Όλα αυτά κοστίζουν 28 $ ανά μήνα ή 330 $ εάν πληρώνετε ετησίως.

Επαγγελματίας

Αυτό το σχέδιο προορίζεται για επιχειρήσεις και ιδιώτες των οποίων η λειτουργία αυξάνεται αρκετά γρήγορα. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σχέδιο ενός ιστότοπου, το επαγγελματικό πακέτο μπορεί να χειριστεί την επισκεψιμότητα των επισκεπτών έως και 100.000 ανά μήνα χάρη στο χώρο αποθήκευσης δίσκου των 20 GB και το εύρος ζώνης 1 TB.

Όλες οι άλλες δυνατότητες, όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν σταδιοποίηση και δωρεάν υποστήριξη μετεγκατάστασης είναι οι ίδιες με τα άλλα σχέδια. Το κόστος είναι 69 $ ανά μήνα, αλλά όταν πληρώνετε ετησίως, ο λογαριασμός ανέρχεται σε 825 $.

Ανεξάρτητος

Η εξυπηρέτηση μιας αναπτυσσόμενης λίστας πελατών απαιτεί λύση φιλοξενίας κορυφαίας απόδοσης. Το σχέδιο Freelance έχει επεκτείνει την ικανότητα εγκατάστασης ιστότοπων WordPress. Μπορείτε να ρυθμίσετε έως και 10 ιστότοπους και να διαχειριστείτε εύκολα την επισκεψιμότητα ιστότοπων 150.000 επισκέψεων ανά μήνα.

Ο χώρος αποθήκευσης δίσκου είναι 40 GB και έχετε εύρος ζώνης έως 4 TB. Αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει επίσης χώρο αποθήκευσης CDN για να επιταχύνετε τους χρόνους φόρτωσης του διακομιστή σας. Το κόστος είναι 92 $ ανά μήνα και αν προτιμάτε την ετήσια χρέωση, φτάνει τα 1100 $.

Πρακτορείο

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μαζικούς ιστότοπους, αυτό είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε έως και 30 ιστότοπους WordPress με συνδυασμένη μηνιαία χωρητικότητα επισκέπτη έως 600.000. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την κλίμακα, το Flywheel έχει αφιερώσει χώρο αποθήκευσης δίσκου 120 GB και εύρος ζώνης έως 8 TB.

Αυτό που ξεχωρίζει το πρόγραμμα της εταιρείας είναι το γεγονός ότι σας έχει ανατεθεί ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού και απολαμβάνετε εκπτώσεις CDN. Η τιμή ανά μήνα είναι 229 $ και αν πληρώνετε ετησίως, ο λογαριασμός ανέρχεται σε 2.750 $.

Εάν κάποιο από τα παραπάνω σχέδια δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, το Flywheel σας δίνει την επιλογή ενός προσαρμοσμένου πακέτου φιλοξενίας. Γι ‘αυτό, η εταιρεία σας αναθέτει έναν ειδικό λύσεων εταιρειών για να σας καθοδηγήσει στις καλύτερες δυνατότητες που πρέπει να συμπεριλάβετε στο προσαρμοσμένο σας πρόγραμμα.

 • Ασφάλεια χωρίς χάκερ
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Παγκόσμια κέντρα δεδομένων
 • Απλοποιημένη πρόσβαση SFTP
 • Προσαρμοσμένο για WordPress
 • 24/7 υποστήριξη

Ξεκινήστε με το Flywheel τώρα.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
72 ώρες
Χώρος στο δισκο
5 GB – 120 GB
Ονομα τομέα
ΟΧΙ
Δείτε Σχέδια

Το Flywheel είναι μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress σχεδιασμένη για ελεύθερους επαγγελματίες, πρακτορεία, ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας και εταιρικές ομάδες. Η λύση περιλαμβάνει επίσης εργαλεία ροής εργασίας που σας βοηθούν να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε γρήγορα και εύκολα τους ιστότοπους του WordPress.

Καθώς οι δραστηριότητές σας αυξάνονται, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κλιμακώσετε τους πόρους ιστού σας για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών σας. Σε περίπτωση μετεγκατάστασης από άλλους οικοδεσπότες στο Flywheel, οι επαγγελματίες εδώ θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τις λεπτομέρειες χωρίς κόστος.

Επισκόπηση του Flywheel

Η αναζήτηση κατάλληλου οικοδεσπότη για τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική επιχειρηματική απόφαση που απαιτεί χρόνο, τεχνικές γνώσεις και καλό προϋπολογισμό. Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας εκεί που σας υπόσχονται τεχνολογία αιχμής και υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μερικοί δεν εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους, αλλά ο Flywheel τηρεί. Είναι συνεπείς και ακολουθούν για να διασφαλίσουν ότι η εμπειρία σας αξίζει τον κόπο.

Ανεξάρτητα από το περιβάλλον εργασίας σας, η ύπαρξη μιας ισχυρής πλατφόρμας WordPress μπορεί να σας σώσει από την ταλαιπωρία της φιλοξενίας από τη μία πλευρά και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις διαδικασίες σας από την άλλη.

Το Flywheel διαφοροποίησε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress ως εξής:

 • Μικροσκοπικός – Αυτή είναι μια επιλογή εκκίνησης μίας τοποθεσίας με δυνατότητα διαχείρισης έως 5.000 μηνιαίων επισκέψεων. Ισχύει για 14 $ το μήνα.
 • Προσωπικός – Πρόκειται για ένα σχέδιο ενός ιστότοπου με χρέωση 28 $ ανά μήνα με χώρο αποθήκευσης δίσκου έως και 10 GB.
 • Professional – Καθώς η επιχείρησή σας κορυφώνεται και οι απαιτήσεις του διακομιστή σας ανεβαίνουν, το επαγγελματικό σχέδιο σας καλύπτει. Παίρνετε χώρο αποθήκευσης δίσκου 20 GB και εύρος ζώνης 1 TB στα 69 $ ανά μήνα.
 • Ανεξάρτητος – Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σας παρέχει έως και 10 εγκαταστάσεις WordPress και εύρος ζώνης 4 TB στα 92 $ ανά μήνα.
 • Πρακτορείο – Αυτή είναι η πραγματική συμφωνία για να φτάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Για 229 $ ανά μήνα, έχετε έως και 30 εγκατάσταση WordPress και χωρητικότητα 600.000 μηνιαίων επισκέψεων.

Εάν αναζητάτε μια προσαρμοσμένη λύση φιλοξενίας για τους εταιρικούς σας ιστότοπους, το Flywheel διαθέτει εσωτερικούς εμπειρογνώμονες εταιρικών λύσεων για να συζητήσει λεπτομερώς τις ανάγκες σας. Τα επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν από 1.500 $ το μήνα.

Για ποιον είναι το σφόνδυλο?

Υπάρχουν 4 κατηγορίες στόχων Flywheel χρηστών με τη λύση φιλοξενίας τους.

Ελεύθερους επαγγελματίες

Ο κεντρικός πυλώνας της freelancing είναι η συνεργασία. Το Flywheel παρέχει στους ελεύθερους επαγγελματίες μια ισχυρή πλατφόρμα WordPress που τους επιτρέπει να δημιουργούν ιστότοπους WordPress, να συνεργάζονται με τους πελάτες τους και να ξεφορτώνουν τα τελικά προϊόντα χωρίς να αλλάζουν πλατφόρμες. Μεταξύ των δυνατοτήτων που απολαμβάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο Flywheel είναι:

 • Ένας δωρεάν ιστότοπος επίδειξης – Πρόκειται για επένδυση μηδενικού δολαρίου, έναν διακομιστή επίδειξης που σας ξεκινά στα έργα σας καθώς ο ιστότοπός σας μετακινείται ή κατασκευάζεται από το μηδέν.
 • Γρήγορη δημιουργία προτύπων ιστότοπου – Εάν έχετε αγαπημένα πρόσθετα και θέματα, το Flywheel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο πιο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα πάντα ένα προς ένα.
 • Συνεργασία με το Ease – Η πλατφόρμα WordPress του Flywheel σας επιτρέπει να προσθέσετε συνεργάτες με ξεχωριστές συνδέσεις για να σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων σας, να επεξεργαστείτε αρχεία και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας.
 • Μεταφορά χρέωσης σε πελάτες – Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για έναν πελάτη και ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ζωντανά, μπορείτε να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία στον πελάτη αμέσως. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω email χρέωσης, ζητώντας του να πληρώσει για τον ιστότοπο που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Πρακτορεία

Εάν εκτελείτε πρακτορεία, αναμφίβολα έχετε πολλά κινούμενα ανταλλακτικά. Το σφόνδυλο προσφέρει ένα πλατφόρμα WordPress μίας στάσης που σας διευκολύνει να διαχειριστείτε τη φιλοξενία σας, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας και να χρεώσετε τους πελάτες σας.

Οι δυνατότητες που είναι ανοιχτές σε εταιρείες στη διαχειριζόμενη πλατφόρμα WordPress του Flywheel σάς επιτρέπουν να κλιμακώσετε τις υπηρεσίες σας, να προσθέσετε νέες ροές εσόδων και να συνεργαστείτε με εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη. Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε ένα περιβάλλον σταδιοποίησης που σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπο χωρίς άγχος προτού μεταδοθούν ζωντανά.

Ιστότοποι υψηλής κυκλοφορίας

Όταν ο ιστότοπός σας καταγράφει στατιστικά στοιχεία επισκεπτών σε εκατοντάδες χιλιάδες το μήνα, χρειάζεστε πόρους ιστού ανώτερης απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων αξιόπιστων λύσεων φιλοξενίας. Το Flywheel χρησιμοποιεί τεχνολογία εμπορευματοκιβωτίων για να παρέχει στον ιστότοπό σας χώρο για να αυξάνεται αμέσως καθώς αυξάνεται η κίνηση.

Ο χρόνος λειτουργίας που λαμβάνετε είναι εταιρικού επιπέδου, που υποστηρίζεται από το Google Cloud. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης που επισκέπτεται τον ιστότοπό σας δεν ξεφεύγει να κάνει κλικ σε σελίδες που δεν αποκρίνονται.

Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με την ομάδα και τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα WordPress έχει απλοποιήσει τη διαχείριση ιστότοπων.

Επιχειρηματικές ομάδες

Ως ιδιοκτήτης ή διευθυντής μιας επιχείρησης, προτεραιότητά σας είναι να προωθήσετε την παραγωγή σας στην αγορά. Ωστόσο, για να πετύχετε αυτό, χρειάζεστε μια πλατφόρμα φιλοξενίας που επιτρέπει στην ομάδα σας να ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το Flywheel διαθέτει μία από τις πιο ασφαλείς λύσεις φιλοξενίας επιχειρήσεων που υποστηρίζονται από το Amazon Web Services (AWS). Αυτό σας διαβεβαιώνει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και προβάλλεται αξιόπιστα για να χειριστεί κάθε αίτημα. Θα απολαύσετε επίσης εξατομικευμένη υποστήριξη και μια ισχυρή ροή εργασίας προσαρμοσμένη σε κάθε μέλος της ομάδας σας.

Πλεονεκτήματα του Flywheel Web Hosting

Το γεγονός ότι το Flywheel έχει αφιερώσει τις ενέργειές και την τεχνογνωσία του στην προσφορά μόνο διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress σημαίνει πολλά για τις επιχειρήσεις. Η φιλοξενία WordPress είναι δυναμική και όταν διαχειρίζεται μια ομάδα ειδικών, μετατρέπεται εύκολα σε χρυσό πρότυπο για φιλοξενία ιστοσελίδων. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το Flywheel στους πελάτες του είναι:

Ασφάλεια χωρίς χάκερ

Όταν αναζητάτε λύση φιλοξενίας, η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα. Όταν ο ιστότοπός σας παραβιάζεται και οι πόροι του ιστού σας παραβιάζονται, το κόστος για τη διαχείριση της καταστροφής και τον έλεγχο του μπορεί να είναι κολοσσιαίο. Για το λόγο αυτό, το Flywheel έχει επικεντρώσει την προσοχή του στη διαχείριση ασφάλειας μέσω πολλών διαδικασιών και εργαλείων.

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα μέτρα που έχει εφαρμόσει η εταιρεία.

 • Επιβολή κωδικού πρόσβασης – Το σφόνδυλο διασφαλίζει ότι έχετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για όλες τις συνδέσεις σας.
 • Περιορισμένες προσπάθειες σύνδεσης – Πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στον ιστότοπο ή στον διακομιστή σας ζητούν αμέσως ένα μπλοκ. Αυτό αποτρέπει κακόβουλες συνδέσεις.
 • Intelligent IP Blocking – Το σύστημα ασφαλείας Flywheel εντοπίζει γρήγορα τους εισβολείς και αποκλείει τις IP τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Ενημερώσεις WordPress – Η ομάδα ασφαλείας του WordPress χειρίζεται όλες τις βασικές ενημερώσεις για να διασφαλίσει ότι εκτελείτε την πιο ασφαλή και ενημερωμένη έκδοση του WordPress.

Γρήγορες ταχύτητες

Ανεξάρτητα από τους αριθμούς κυκλοφορίας σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένας ιστότοπος με αργή φόρτωση. Το Flywheel έχει τη φήμη ότι βελτιώνει την απόδοση των ιστοσελίδων αυξάνοντας τις ταχύτητές του. Το κάνουν μέσω πολλών μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) και μιας ισχυρής τεχνολογίας προσωρινής αποθήκευσης.

Σας βοηθούν επίσης στον συντονισμό απόδοσης για να αξιολογήσετε τον κωδικό εγκατάστασης και τον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιστότοπός σας μπορεί να επιτύχει κορυφαίες ταχύτητες σε όλες τις διαστάσεις.

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Ακόμη και με την καλύτερη υποδομή ασφαλείας που υπάρχει, δεν μπορείτε ποτέ να δείτε μια καταστροφή που είναι μέρες ή ώρες μακριά. Στο σκεπτικό αυτού, το Flywheel έχει δημιουργήσει ένα εφεδρικό πρόγραμμα που εκτελείται κάθε βράδυ. Όλοι οι εφεδρικοί πόροι διατηρούνται με ασφάλεια για 30 ημέρες δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για επαναφορά, εάν χρειαστεί.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να κάνετε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση μιας προσθήκης ή την ενημέρωση ενός θέματος, ώστε να μπορείτε να είστε στην ασφαλή πλευρά σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε καλά. Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στο Amazon S3 Cloud. Αυτό σας εξασφαλίζει αξιοπιστία και ασφάλεια.

Παγκόσμια διαθεσιμότητα

Το Flywheel είναι αποφασισμένο να σας τοποθετήσει ακριβώς στο κέντρο του παγκόσμιου κοινού σας. Μέρος των προσπαθειών τους για την εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης είναι να σας δώσουν έως 10 κέντρα δεδομένων για να διαλέξετε κατά τη φιλοξενία του ιστότοπού σας. Τέσσερα από τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στις ΗΠΑ. δύο στην Ασία (Σιγκαπούρη και Τόκιο) ένα στο Τορόντο του Καναδά και τρία στην Ευρώπη (Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη και Λονδίνο).

Απλοποιημένη πρόσβαση SFTP

Αντί να προσπαθείτε να θυμάστε πολλά διαπιστευτήρια σύνδεσης, μπορείτε να έχετε μόνο ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης Flywheel που σας παρέχει πρόσβαση SFTP σε όλους τους ιστότοπους που συνεργάζεστε και κατέχετε. Ο διακομιστής SFTP συγκεντρώνει όλους τους ιστότοπούς σας σε ένα μέρος όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς με ένα μόνο σύνολο διαπιστευτηρίων. Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε ή να παραχωρήσετε πρόσβαση σε άλλα άτομα.

Προσαρμοσμένο για WordPress

Από τη διαμόρφωση διακομιστή έως τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης, η φιλοξενία Flywheel παρέχει στους κατόχους ιστότοπων WordPress μια εξαιρετική υποδομή υποστήριξης 24/7.

Το μειονέκτημα της φιλοξενίας σφονδύλου

Δεδομένου ότι το Flywheel είναι λύση διαχείρισης φιλοξενίας, είναι αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση στο SSH για να διαχειριστείτε τα αρχεία και τους φακέλους σας, καθώς και να τροποποιήσετε τα δικαιώματά τους. Ωστόσο, με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και πρόσβαση SFTP, δεν χρειάζεστε σύνδεση SSH.

Εάν είστε προγραμματιστής ιστού, μπορεί να έχετε λίγο άβολο, επειδή το Flywheel δεν προσφέρει ενσωματωμένο περιβάλλον Git. Επομένως, πρέπει να έχετε λογαριασμό στο DeployHQ. Στα πιστοποιητικά SSL, το Flywheel σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μόνο, αλλά όχι να τα αγοράσετε.

Σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες ιστού, το Flywheel 14 $ ανά μήνα για έναν μόνο ιστότοπο είναι λίγο πιο απότομο. Ωστόσο, εάν λάβετε υπόψη τις πολλές επιπλέον δυνατότητες που έχετε ως αντάλλαγμα, το σημείο τιμής μπορεί να είναι δικαιολογημένο.

συμπέρασμα

Η φιλοξενία WordPress με διαχείριση Flywheel έχει μια όμορφη και καλά σχεδιασμένη διεπαφή front-end και back-end. Ο πίνακας εργαλείων είναι εύκολος στην πλοήγηση ακόμη και για αρχάριους με μικρή εμπειρία ή νέα στη φιλοξενία. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και σας οδηγεί πιο γρήγορα στον προορισμό σας, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητά σας.

Η συνεργασία τους με τη Sucuri διασφαλίζει ότι σας αρέσει ένα ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας για την επιχείρησή σας. Η ομάδα υποστήριξης είναι επίσης εντυπωσιακή και προληπτική. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όλο το 24ωρο. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, πρακτορείο ή επιχείρηση που αναζητά μια αξιόπιστη διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, το Flywheel είναι μια καλή επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map