Πώς να ρυθμίσετε τη σταθερή επαφή και το OptinMonster

Εάν διαβάσετε το δικό μου Πώς να δημιουργήσετε ποιοτικούς οδηγούς για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το WordPress άρθρο, πιθανότατα βρίσκεστε εδώ επειδή θέλετε να ρυθμίσετε το Constant Contact και το OptinMonster για τον ιστότοπό σας.


Φοβερός.

Ακολουθεί μια απλή διαδικασία βήμα προς βήμα για να ρυθμίσετε και τα δύο εργαλεία σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ρύθμιση σταθερής επαφής

Θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Constant Contact κάνοντας κλικ εδώ (προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών).

Αφού δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας, θα σταλεί στον πίνακα ελέγχου όπου θα χρειαστεί να δημιουργήσετε την πρώτη σας λίστα email.

Κάντε κλικ στο δημιουργήστε την πρώτη σας λίστα και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου θα σας ζητηθεί να ονομάσετε τη λίστα σας και να εισαγάγετε τουλάχιστον μία διεύθυνση email.

Δώστε στη λίστα σας ένα κατάλληλο όνομα και αν δεν έχετε διευθύνσεις email για επικόλληση, απλώς εισαγάγετε τη δική σας διεύθυνση email. Κάντε κλικ στην «Αποθήκευση λίστας» μόλις ολοκληρωθεί.

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε τις πληροφορίες του οργανισμού σας όπως διεύθυνση ιστότοπου, διεύθυνση επιχείρησης, πολιτεία, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα, τη βιομηχανία που περιγράφει καλύτερα την επιχείρησή σας και το λογότυπο της επιχείρησής σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί “αποθήκευση”.

Εάν έχετε δημιουργήσει τη λίστα σας και εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, θα πρέπει να δείτε τα ακόλουθα στην επιφάνεια εργασίας σας:

Στη συνέχεια, η Constant Contact θα σας ζητήσει να στείλετε το πρώτο σας email στη λίστα σας, που δεν πρέπει να κάνετε.

Θέλετε να ρυθμίσετε τα email σας ώστε να είναι αυτοματοποιημένα και να αποστέλλονται στους νέους δυνητικούς πελάτες σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Τώρα θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας αυτοματοποιημένες καμπάνιες μέσα σε λίγα λεπτά.

επιστροφή στο μενού ↑

Πώς να ρυθμίσετε αυτοματοποιημένες καμπάνιες χρησιμοποιώντας Constant Contact

Προχωρήστε στο Καμπάνιες μενού κεφαλίδας και κάντε κλικ στο μεγάλο πορτοκαλί κουμπί «δημιουργία» στη δεξιά πλευρά:

Θα σας δοθεί μια λίστα επιλογών καμπάνιας για να ξεκινήσετε. Επιλέξτε «αυτοματοποίηση email» και, στη συνέχεια, «δημιουργία»:

Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να ονομάσετε το autoresponder και να επιλέξετε τη λίστα email με την οποία θέλετε να τη συνδέσετε:

Σημείωση: Το Autoresponder είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει στη λίστα email σας μια σειρά email που βασίζονται σε μια συγκεκριμένη ενέργεια (δηλ. Εγγραφή στη λίστα σας).

Επιλέξτε «δημιουργία νέου email» και πατήστε το κουμπί «συνέχεια».

Στην επόμενη σελίδα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πρότυπο email. Διαλέξτε ποιο σας αρέσει περισσότερο. Για παράδειγμα σε αυτό το άρθρο, έχω επιλέξει Βασικό ενημερωτικό δελτίο:


Σημείωση:
Μπορείτε να αγοράσετε επώνυμα πρότυπα για την επιχείρησή σας εδώ.

Αφού επιλέξετε το πρότυπό σας, θα μεταφερθείτε σε μια μορφή τρομακτικής επεξεργασίας για το πρώτο σας email:
Μην ανησυχείτε, φαίνεται πιο τρομακτικό από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Έχω επισημάνει τα κύρια μέρη του email σε αριθμούς παραπάνω.

 1. Η ενότητα “από” θα πρέπει να περιέχει το όνομα της επιχείρησής σας και το email που θέλετε να εμφανίζονται στους συνδρομητές
 2. Η γραμμή απάντησης είναι όπου στέλνονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν κάποιος απαντήσει στο ενημερωτικό δελτίο σας
 3. Αυτή είναι η γραμμή θέματος του email σας
 4. Το preheader είναι οι πρώτες λίγες γραμμές κειμένου που εμφανίζονται στα εισερχόμενα ενός χρήστη πριν κάνουν κλικ στο άνοιγμα του email σας
 5. Αυτές είναι δυνατότητες που μπορείτε να προσθέσετε για να μορφοποιήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας
 6. Αυτό είναι το όνομα που θέλετε να δώσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι μόνο για εσωτερικούς σκοπούς (οι αναγνώστες σας δεν θα το δουν)

Το σπουδαίο με το Constant Contact είναι ότι ολόκληρο το πρότυπο είναι drag and drop, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε καμία ικανότητα κωδικοποίησης.

Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία του πρώτου σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια” στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια στο κουμπί “αποθήκευση αλλαγών”.

Όταν επισκέπτεστε ξανά την ενότητα “Καμπάνιες”, θα πρέπει να δείτε το νέο σας email που έχει επισημανθεί ως “ΑΝΕΝΕΡΓΟ”:

Κάντε κλικ στο Ενέργειες> Διαχείριση και επιλέξτε το email σας από τη λίστα επιλογών. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Πρόγραμμα”:

Μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε το πρώτο σας email αμέσως μετά την προσθήκη μιας επαφής στη λίστα σας, ώρες ή ημέρες ή εβδομάδες μετά:

Προτείνω να στείλετε το πρώτο σας email αμέσως μετά την εγγραφή τους για να έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο. Μόλις ορίσετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση” και στη συνέχεια στο κουμπί “Ενεργοποίηση” στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα “Έτοιμο να ξεκινήσετε την αποστολή” μαζί με την επιλογή να το στείλετε σε όλους όσους βρίσκονται στη λίστα σας. Εάν θέλετε να το στείλετε στη λίστα σας, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στην επιλογή “Ενεργοποίηση”.

Θα πρέπει τώρα να δείτε το email καλωσορίσματος ως “ΕΝΕΡΓΟ”

Τώρα δώστε στον εαυτό σας ένα εικονικό υψηλό πέντε!

Για να προσθέσετε περισσότερα email στη σειρά αυτοματισμού σας, απλώς επαναλάβετε τις παραπάνω οδηγίες.

Δεν είστε σίγουροι ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα δημιουργήσετε για τη σειρά καλωσορίσματος; Τότε διαβάστε το δικό μου Πώς να δημιουργήσετε ποιοτικούς οδηγούς για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το WordPress άρθρο, καθώς παρέχω μερικές προτάσεις σχετικά με το τι πρέπει να συμπεριλάβω.

Τώρα έχετε ρυθμίσει τη Σταθερή επαφή για να στέλνετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τους νέους δυνητικούς πελάτες. επόμενο είναι το OptinMonster για WordPress.

επιστροφή στο μενού ↑

Πώς να ρυθμίσετε το OptinMonster για WordPress

Για να ξεκινήσετε με το OptinMonster θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εκεί. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ εδώ. Το OptinMonster συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

Αφού εγγραφείτε, στο μενού κεφαλίδας κάντε κλικ στην επιλογή “Ενσωματώσεις” και επιλέξτε “Συνεχής επαφή” από τη λίστα:

Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή σταθερής επαφής» και θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Constant Contact. Μόλις συνδεθείτε, επιτρέψτε στο OptinMonster πρόσβαση στον λογαριασμό σας:

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress και μεταβείτε στο Plugins> Προσθήκη νέου και αναζητήστε το “OptinMonster”:

Θα εμφανιστούν μερικές επιλογές. Επιλέγω OptinMonster – Καλύτερη προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων και δημιουργίας δυνητικών πελατών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση τώρα” και “Ενεργοποίηση” μετά την εγκατάσταση.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το OptinMonster, θα πρέπει να συνδέσετε τον πρόσφατα δημιουργημένο λογαριασμό σας με το WordPress:

Το OptinMonster θα ζητήσει το όνομα χρήστη API και το κλειδί API. Μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο κάνοντας κλικ στο μενού κεφαλίδας API και κάνοντας κλικ στην επιλογή “Δημιουργία κλειδιού API” στο OptinMonster.

Αντιγράψτε και επικολλήστε το όνομα χρήστη και το κλειδί API στο WordPress:

Τώρα έχετε συνδέσει με επιτυχία το OptinMonster με το WordPress.

επιστροφή στο μενού ↑

Σχεδιασμός της φόρμας email σας

Μέσα στον πίνακα ελέγχου OptinMonster, κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία νέου Optin».

Θα σας παρουσιαστούν δεκάδες φόρμες συμμετοχής που θα χρησιμοποιήσετε μαζί με το να πρέπει να δώσετε το όνομα του ιστότοπου για τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε τη συμμετοχή σας και το όνομα της φόρμας:

Στην αριστερή πλευρά μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο συμμετοχής που θέλετε να δημιουργήσετε. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα πλευρικής γραμμής.

Αφού επιλέξετε τον τύπο και το πρότυπο της πλευρικής γραμμής, θα μεταφερθείτε στην ενότητα σχεδίασης όπου μπορείτε να επιλέξετε κείμενο και να προσθέσετε / αφαιρέσετε χαρακτηριστικά στη / από τη φόρμα σας.

Θα έχετε τις ακόλουθες επιλογές:

Ρύθμιση: Εδώ θα δώσετε στη φόρμα σας ένα όνομα και μια διεύθυνση ιστότοπου (θα συμπληρώσει αυτό που γράψατε στην τελευταία ενότητα).

Οπτίν: Εδώ μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της φόρμας σας και να προσθέσετε περισσότερα πεδία στη φόρμα συμμετοχής σας.

Ναι όχι: Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν να συμμετάσχουν στη φόρμα σας:

Επιτυχία: Αυτό είναι το μήνυμα που θέλετε να βλέπει ο χρήστης μετά την εγγραφή του. Μπορείτε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε μια νέα διεύθυνση URL.

Κανόνες προβολής: Αυτό είναι όταν θέλετε να εμφανίζεται η φόρμα σας. Υπάρχουν δεκάδες ρυθμίσεις εδώ για να διαλέξετε, όπως εμφάνιση σε συγκεκριμένες σελίδες, εμφάνιση σε χρήστες κινητών ή επιτραπέζιων υπολογιστών κ.λπ..

Ολοκληρώσεις: Αυτό σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τη φόρμα σας με άλλα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως Constant Contact. Επιλέξτε Constant Contact ως πάροχο email και επιλέξτε το λογαριασμό σας, ώστε όλα τα opt-in να συμπεριληφθούν στη λίστα email Constant Contact.

Ανάλυση: Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε χρήστες που επιλέγουν να χρησιμοποιούν το Google Analytics. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία κωδικού ελέγχου ταυτότητας” εάν θέλετε να το κάνετε.

Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, μεταβείτε στο μενού κεφαλίδας Καμπάνια και ορίστε τη φόρμα σας ως “Ζωντανή”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση”:

Τώρα επιστρέψτε στο WordPress και κάντε κλικ στην ετικέτα OptinMonster στην πλευρική γραμμή.

Θα πρέπει τώρα να βλέπετε τη γραμμή συμμετοχής που δημιουργήσατε πρόσφατα στην ενότητα συμμετοχής ως απενεργοποιημένη:

Κάντε κλικ στο κουμπί «Ζωντανά» και θα αλλάξει την κατάστασή του από Απενεργοποιημένη σε Ζωντανή.

Καθώς δημιούργησα μια φόρμα πλευρικής γραμμής, πρέπει να κατευθυνθώ στην ενότητα Widget του ιστότοπού μου στο WordPress και να τοποθετήσω το widget OptinMonster στην πλαϊνή γραμμή μου.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι η πλευρική γραμμή εμφανίζει:

Και εκεί το έχετε.

Εντάξει, χρειάστηκαν λίγο περισσότερο από πέντε λεπτά, αλλά τώρα έχετε ρυθμίσει τη μηχανή παραγωγής μολύβδου.

Δοκιμάστε τη φόρμα συμμετοχής σας χρησιμοποιώντας μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτήν που καταχωρίσατε νωρίτερα κατά τη δημιουργία της λίστας email σας και βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν.

επιστροφή στο μενού ↑

Περίληψη

Τώρα έχετε ρυθμίσει το OptinMonster στον ιστότοπό σας στο WordPress για να λειτουργεί με το Constant Contact. Κάθε φορά που ένας δυνητικός πελάτης εγγράφεται στον ιστότοπό σας, θα αποστέλλεται αυτόματα η σειρά email καλωσορίσματος χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Εάν θέλετε να τους στείλετε περισσότερα μηνύματα στο μέλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε ενημερωτικά δελτία εν πτήσει ή να δημιουργήσετε περισσότερους αυτόματους ανταποκριτές χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω.

Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map