Love Travel – Creative Travel Agency WordPress Theme In-Depth Review

Τα ταξίδια – είτε εγχώρια είτε διεθνή – βρίσκονται σήμερα σε άνοδο κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις γίνονται πιο ανταγωνιστικές παγκοσμίως. Και φυσικά, περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν διαφορετικούς πολιτισμούς και θέλουν να το βιώσουν για τον εαυτό τους. Σήμερα, η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο, με εκτιμώμενες ετήσιες συνεισφορές άνω των 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η πρόοδος της τεχνολογίας οδήγησε στην ανάπτυξη και την τεράστια ανάπτυξη του τουρισμού. Η κατασκευή ενός ταξιδιωτικού ιστότοπου είναι μια δελεαστική επιλογή για όσους θέλουν να αποκομίσουν έσοδα στο διαδίκτυο.


Είτε πρόκειται για ταξιδιωτικό blog για να μοιραστείτε τις περιπέτειες σας είτε για έναν ιστότοπο ξενοδοχείου για τη φιλοξενία επισκεπτών, οι επιλογές είναι απεριόριστες και χρειάζεται μόνο ένα επαγγελματικό και γεμάτο χαρακτηριστικά WordPress θέμα για να σας βοηθήσει να γίνετε το επόμενο μεγάλο πράγμα. Σίγουρα, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων εκεί έξω που είναι προσαρμοσμένα για ταξιδιωτικά ιστολόγια και τουριστικά πρακτορεία, αλλά οι επιλογές περιορίζονται περαιτέρω εάν χρειάζεστε τόσο φόρμα όσο και λειτουργία. Ένα τέτοιο θέμα που ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες των ιστότοπων που σχετίζονται με ταξίδια είναι το Love Travel – Θέμα δημιουργικού ταξιδιωτικού πρακτορείου WordPress.

Το Love Travel είναι ένα όμορφο θέμα για ταξιδιωτικά ιστολόγια και ιστότοπους. Είναι ένας από τους κορυφαίους πωλητές στην αγορά ThemeForest – και για έναν καλό λόγο! Αυτή η σε βάθος κριτική του Love -Travel Creative Travel Agency WordPress θα σας δώσει πολλούς λόγους για να επιλέξετε αυτό το θέμα για να καταγράψετε τις δικές σας περιπέτειες ή για να παρέχετε υπηρεσίες σε όσους θέλουν να ικανοποιήσουν την περιπλάνησή τους.

Απολαμβάνω!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Love Travel – Creative Travel Agency Το WordPress είναι ένα κορυφαίο θέμα Theme Forest που δημιουργήθηκε από μια ομάδα δύο προγραμματιστών που ονομάζεται Νίκαρντ. Το θέμα ήταν το αποτέλεσμα πολλών μηνών σκληρής δουλειάς, ανάλυσης, συνεχών βελτιώσεων και εγγυημένης ποιότητας.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα δημιουργικό θέμα με ευέλικτες επιλογές σχεδίασης που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να προσθέσετε διάφορους τύπους λειτουργιών για τον ταξιδιωτικό σας ιστότοπο. Εκτός αυτού, με πολλές επιλογές προσαρμογής για να παίξετε, μπορείτε να εκτελέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και πολύγλωσση έκδοση γρήγορα και εύκολα με αυτό το θέμα. Επιπλέον, εκτός από την απόλυτη ανταπόκρισή του (που αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό μεταξύ των θεμάτων αυτές τις μέρες), το Love Travel διαθέτει επίσης παράλληλες λειτουργίες, τμήματα βίντεο, mega μενού, φανταχτερές εικόνες κουτιού και πολλά άλλα. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο περιήγησης / ταξιδιού και θέλετε να κάνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, το Love Travel είναι η κορυφαία επιλογή σας για την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Ο Nicdark φρόντισε επίσης να παρέχει τεκμηρίωση και ποιοτικά εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο. Επιπλέον, αποφάσισαν να παρέχουν δωρεάν υποστήριξη θέματος, διασφαλίζοντας ότι έχουν όλη τη βοήθεια που χρειάζονται σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν προβλήματα με το θέμα.

Σχέδιο

ο Love Travel – Creative Travel Agency WordPress Το θέμα έχει μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που αναδεικνύει την πιο σημαντική πτυχή του ιστότοπού σας: Τα προϊόντα ή / και οι υπηρεσίες σας. Πρόκειται για ένα θέμα WordPress πολλαπλών σελίδων που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα ταξιδιωτικά γραφεία και τα ταξιδιωτικά ιστολόγια. Αλλά χάρη στα απλά, δημιουργικά και καθαρά γραφικά, το θέμα είναι επίσης μια ιδανική λύση για οποιονδήποτε άλλο τύπο ιστότοπου.

Το Love Travel σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πλέγματος 1200px, με έως και 12 στήλες. Έρχεται με προεγκατεστημένες διατάξεις σελίδων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για Προορισμούς, Αγορές, Προσωπικό, Συχνές Ερωτήσεις, Τιμές κ.λπ. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε ένα κατάστημα στον ιστότοπό σας, με ένα καλάθι αγορών, whpg, ενότητα Ο λογαριασμός μου, ως καθώς και διάταξη προϊόντων (πλήρες πλάτος, δεξιά πλευρική γραμμή ή αριστερή πλευρική γραμμή). Για να προσαρμόσετε περαιτέρω τις σελίδες σας, το θέμα περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 100 στοιχεία για να επεκτείνετε περαιτέρω τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας, όπως mega menu, σελίδα αντίστροφης μέτρησης, Σελίδα υπό κατασκευή με εφέ βροχής, φίλτρο Travel Travel, ακορντεόν, πίνακας τιμών και πολλά άλλα. Τώρα, έχετε τον πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας!

Βασικά χαρακτηριστικά

Φυσικά, το θέμα Love Travel – Creative Travel Agency WordPress δεν αφορά μόνο τον όμορφο σχεδιασμό, συνοδεύεται από πολλές δροσερές δυνατότητες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ελκυστικού ταξιδιωτικού ιστότοπου. Ακολουθεί η πλήρης λίστα των δυνατοτήτων που πρέπει να περιμένετε με αυτό το θέμα:

 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Το Love Travel ανταποκρίνεται πλήρως, οπότε να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες και οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις σύγχρονες συσκευές. Το θέμα χρησιμοποιεί ένα σύστημα πλέγματος που ταιριάζει στο περιεχόμενό σας με απλό και ομοιόμορφο τρόπο.

 • Εικονίδια αμφιβληστροειδούς

Το θέμα είναι βελτιστοποιημένο για συσκευές με οθόνη αμφιβληστροειδούς καθώς χρησιμοποιεί εικονίδια γραμματοσειράς έτοιμα για αμφιβληστροειδή από υβριδικό σχεδιασμό και προγραμματιστή front-end, Alessio Atzeni. Αυτά τα εικονίδια είναι εύχρηστα και ενσωματώνονται στο θέμα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και μοντέρνα εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

 • Σύστημα πλέγματος 12 στηλών

Το Love Travel χρησιμοποιεί το δημοφιλές σύστημα πλέγματος 12 στηλών. Όλα τα πλέγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε σύντομο κωδικό, οπότε είναι εύκολο για εσάς να προσαρμόσετε το θέμα με όποιον τρόπο θέλετε.

 • Περιεχόμενο επίδειξης

Με το περιεχόμενο επίδειξης που περιλαμβάνεται στο θέμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εισαγάγετε περιεχόμενο για ολόκληρο τον ιστότοπο (XML) στις επιλογές θέματος εισαγωγής.

 • Διεπαφή χρήστη jQuery

Το θέμα είναι εξοπλισμένο με μια βιβλιοθήκη διεπαφής χρήστη jQuery που σας επιτρέπει να προσθέσετε δυναμικά εφέ στον ιστότοπό σας, όπως ακορντεόν, συμβουλές εργαλείων, γραμμή προόδου, εφέ παράλλαξης και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα εφέ είναι εύκολο να προστεθούν εισάγοντας τη σχετική τάξη.

 • Σύστημα φιλτραρίσματος με κρατήσεις

Με ένα προσαρμοσμένο σύστημα φιλτραρίσματος, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν πακέτα περιήγησης στον ιστότοπό σας. Η επιλογή φίλτρου επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν ανά τιμή, τύπο, σεζόν, προορισμό και διάρκεια του ταξιδιού. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε πληροφορίες στις ταξινομίες για να προσαρμόσετε περαιτέρω το φίλτρο.

 • Sticky Main Menu και Left Menu

Το θέμα συνοδεύεται από δύο επιλογές μενού για τη διαχείριση του περιεχομένου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα και να επιλέξετε ανάμεσα στο τυπικό και το κολλώδες (σταθερό) για το κύριο μενού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πλευρική γραμμή για την προβολή των πιο πρόσφατων προσφορών και προσφορών σας ή των κορυφαίων προορισμών.

 • WooCommerce και WPML Ready

Το Love Travel συνδυάζεται με τα δημοφιλή πρόσθετα WooCommerce και WPML. Με αυτά τα premium πρόσθετα που έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας και να προετοιμάσετε τη μετάφραση του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε ένα παγκόσμιο κοινό.

 • Slider Επανάστασης

Το Love Travel συνοδεύεται από premium plugins, συμπεριλαμβανομένου του Revolution Slider – εξοικονομώντας έως και 19 $. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες παρουσιάσεις για να εμφανίσετε τις προσφορές σας και τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Η προσθήκη υποστηρίζει βίντεο HTML5, Vimeo και YouTube, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε εύκολα βίντεο στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε εικόνες στην προβολή διαφανειών για να προσθέσετε μια πολύχρωμη και δημιουργική γοητεία στον ιστότοπό σας.

 • Συμβατή φόρμα επικοινωνίας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress για τη δημιουργία μιας φόρμας επικοινωνίας. Με αυτό το πρόσθετο, η δημιουργία της δικής σας φόρμας για κρατήσεις ταξιδίων και ενημερωτικά δελτία είναι πολύ εύκολο. Για να κάνετε τα γραφικά ακόμα πιο δυναμικά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα εικονίδια αμφιβληστροειδούς και τις διάφορες επιλογές χρώματος.

Πράγματι, το Love Travel είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα WordPress ταξιδιού που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα. Εκτός από τις παραπάνω δυνατότητες, θα αξιοποιήσετε περισσότερο αυτό το πακέτο, όπως:

 • Τύποι ιστολογίου (αριστερά / δεξιά, πλευρική γραμμή, πλήρες πλάτος, κεντρικό πλήρες πλάτος)
 • 500+ γραμματοσειρές Google
 • Πολλά προσαρμοσμένα συντομεύσεις
 • Τμήμα Parallax
 • Ενότητα βίντεο
 • Εικόνες Fancybox
 • Υποστήριξη μενού Mega
 • Counter animation JS
 • Υποστήριξη φόρουμ WP
 • Πρόσθετο φίλτρου ισοτόπων
 • Αγοράστε σελίδες
 • Εφέ αντίστροφης μέτρησης JS
 • Και πολλά άλλα!
Υπέρ και κατά

Το WordPress δεν είναι μόνο κάποια πλατφόρμα για δημοσίευση ενημερώσεων ή για κοινή χρήση του περιεχομένου σας. Είναι το καλύτερο και πιο ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που υπάρχει, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου, σε οποιοδήποτε επίπεδο πολυπλοκότητας. Και επειδή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή εκεί έξω, είστε χαλασμένοι για επιλογή με εκατοντάδες χιλιάδες όμορφα θέματα WordPress που ταιριάζουν σε κάθε θέση. Εάν σκέφτεστε να επιλέξετε ένα επί πληρωμή θέμα WordPress όπως το Love Travel, φροντίστε πρώτα να εξετάσετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα
 • Το Love Travel ενημερώνεται συχνότερα από τα αντίστοιχα. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός θέματος, δεδομένου ότι το WordPress ενημερώνεται συνεχώς. Ένα θέμα που ενημερώνεται τακτικά επιδιορθώνει τα πιο πρόσφατα σφάλματα και ζητήματα ασφαλείας προτού προκαλέσει προβλήματα σε έναν ιστότοπο.
 • Τα δωρεάν θέματα WordPress χρησιμοποιούνται ευρέως ότι δεν είναι ασυνήθιστο για πολλούς ιστότοπους να χρησιμοποιούν την ίδια σχεδίαση. Με premium θέματα, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο που θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
 • Το Love Travel είναι καλά τεκμηριωμένο και περιλαμβάνει ένα λεπτομερές PDF που εξηγεί πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αντίθετα, η τεκμηρίωση είναι λιγότερο συχνή μεταξύ των δωρεάν θεμάτων.
 • Σε αντίθεση με πολλά δωρεάν θέματα που απαιτούν να συμπεριληφθεί σύνδεσμος απόδοσης στο υποσέλιδο, premium θέματα όπως το Love Travel δεν απαιτούν από τους χρήστες να προσθέσουν έναν σύνδεσμο για να πιστώσουν τον συγγραφέα θεμάτων, δίνοντας στον ιστότοπό σας μια πιο προσωπική έκκληση.
Μειονεκτήματα
 • Τα premium θέματα έρχονται προφανώς σε τιμή, απαιτώντας από εσάς να επενδύσετε οπουδήποτε μεταξύ 30 και 300 $.
 • Επειδή τα premium θέματα έχουν το δικό τους προσαρμοσμένο πλαίσιο διαχειριστή και μια ποικιλία λειτουργιών και επιλογών, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μάθετε και να ρυθμίσετε.
 • Ορισμένα premium θέματα τείνουν να περιλαμβάνουν πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες στο πακέτο που άλλοι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν περιττές. Ενώ αυτό καθιστά ένα θέμα ευέλικτο, τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά θα απλοποιήσουν το θέμα.

Γενικά, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα θέμα WordPress – είτε δωρεάν είτε πληρωμένο – είναι η ποιότητα και η φροντίδα που έχει δημιουργηθεί. Ο ευκολότερος τρόπος για να μετρήσετε την ποιότητα ενός θέματος είναι να διαβάσετε τι λένε οι πελάτες σε φόρουμ υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το θέμα. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο γρήγορα και ανταποκρίνονται οι θεματικοί συγγραφείς στην αντιμετώπιση των ζητημάτων.

Τελική ετυμηγορία – Το τέλειο θέμα ταξιδιού για μπλόγκερ και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Πιστό στο όνομά του, το Love Travel – Creative Travel Agency WordPress Το θέμα είναι ένα θέμα που θα λατρέψουν όλοι οι ταξιδιώτες bloggers και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Είναι ένα δημιουργικό, επαγγελματικό και καλά κωδικοποιημένο premium θέμα που δεν αφορά μόνο τα ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και κάθε είδους επιχειρηματική θέση. Είναι απλό, καθαρό και μοντέρνο, με πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε το επόμενο μεγάλο πράγμα στην επιλεγμένη θέση σας. Είναι προσιτό και αξιόπιστο, καθιστώντας το μία από τις κορυφαίες επιλογές στην αγορά ThemeForest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map