Αναθεώρηση LiquidWeb

9.2 Συνολική βαθμολογία
Υψηλής απόδοσης VPS, WP και Dedicated Hosting

Ως διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, η LiquidWeb έχει κυριαρχήσει σε αυτόν τον χώρο με επί του παρόντος 3 καταστήματα δεδομένων που ανήκουν εξ ολοκλήρου και πάνω από 30.000 πελάτες σε 150 χώρες. Οι καινοτόμες, ποιοτικές και πελατοκεντρικές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν πολυεπίπεδη υποστήριξη με εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Φροντίζουν για επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα, από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ποικιλία λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις
 • Ισχυρά κέντρα δεδομένων
 • Προληπτική παρακολούθηση γύρω από το ρολόι
 • Καινοτόμο κοστούμι εργαλείων και υπηρεσιών
ΜΕΙΟΝ
 • Υψηλή τιμή
 • Χωρίς κοινόχρηστη φιλοξενία
9.4 Βαθμολογία ιστολογίου

Τιμή
34,5 $

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog και δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε ή πού να το φιλοξενήσετε; Μην ανησυχείτε γιατί αυτή είναι μια διαδρομή που συχνάζουν πολλοί αρχάριοι bloggers. Ενώ είναι αλήθεια ότι η αγορά είναι γεμάτη με πολλές επιλογές φιλοξενίας blog, η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική και συντριπτική εργασία.

Το LiquidWeb είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου στον χώρο φιλοξενίας ιστολογίων. Έχουν βοηθήσει χιλιάδες ιδιοκτήτες ιστότοπων από όλο τον κόσμο να αγκυρώσουν τα ιστολόγιά τους στην πλατφόρμα τους. Ένα πράγμα που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι το περιεχόμενό σας καθώς και το ιστολόγιό σας θα είναι πάντα ασφαλή με το LiquidWeb. Αυτό οφείλεται στην προληπτική προσέγγιση που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να αποτρέψει ζητήματα αντί να περιμένει μέχρι να εμφανιστούν για να ανταποκριθούν.

Η πλατφόρμα WordPress στην οποία φιλοξενεί το LiquidWeb το ιστολόγιό σας είναι εξοπλισμένη με προληπτική φροντίδα που αποτελείται από:

 • Οθόνη κακόβουλου λογισμικού
 • Παρακολούθηση εφεδρικού αντιγράφου
 • Οθόνη αναβάθμισης πριν από την PHP
 • Οθόνη αναβάθμισης πριν από την προσθήκη

Άλλα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε με το πακέτο φιλοξενίας blog της LiquidWeb περιλαμβάνουν:

Βελτιστοποιημένες ταχύτητες φόρτωσης – Για να εξασφαλίσετε ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης για τις σελίδες του ιστολογίου σας, το LiquidWeb χρησιμοποιεί τεχνικές όπως συμπίεση εικόνας, προσωρινή αποθήκευση σε ολόκληρο τον ιστότοπο και καθυστερημένη φόρτωση εικόνας.

Guaranteed Uptime – Για να κάνετε το ιστολόγιό σας ορατό στο κοινό-στόχο σας ανά πάσα στιγμή, η ομάδα υποστήριξης και οι τεχνικοί υποστήριξης έχουν δημιουργήσει πολλά επίπεδα αντιγράφων ασφαλείας.

Central Multiple Blog Management – Το LiquidWeb έχει μια ισχυρή συνεργασία με τα iThemes και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους ιστολογίου με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεστε ένα μόνο.

Με το LiquidWeb, επιλέγετε έναν συνεργάτη που είναι εύκολα προσβάσιμος και μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να σας δώσει την ευκαιρία να κλιμακώσετε την αρχιτεκτονική φιλοξενίας καθώς αυξάνεται το κοινό σας.

 • Για φιλοξενία 10 ιστότοπων ή περισσότερων (όχι για αρχάριους)
 • Βελτιστοποιημένες ταχύτητες φόρτωσης
 • Εγγυημένη ώρα λειτουργίας
 • Κεντρική διαχείριση πολλαπλών ιστολογίων
 • Διαχειριστείτε έως και 100 ιστότοπους όσο πιο εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε έναν. Αναπτύξτε ενημερώσεις σε τόνους ιστότοπων με ένα μόνο κλικ.

.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αποζημίωση 10x
Χώρος στο δισκο
100 GB – 300 GB
Ονομα τομέα
ΟΧΙ
9.9 Αφιερωμένη βαθμολογία

Τιμή
189 $

Εάν διαθέτετε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής επισκεψιμότητας, χρειάζεστε μια λύση φιλοξενίας που σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Το LiquidWeb διαθέτει αποκλειστικές δυνατότητες αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας διακομιστών που βασίζονται σε Linux και σε Windows. Αυτοί οι διακομιστές σας εγγυώνται 100% χρόνο λειτουργίας δικτύου 24/7 προληπτική παρακολούθηση Sonar, σκλήρυνση διακομιστή μέσω ServerSecure και Heroic Support.

Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε από ένα προκαθορισμένο πλήρως διαχειριζόμενο πακέτο ή μια προσαρμοσμένη λύση που σας επιτρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο των δικών σας αποκλειστικών διακομιστών, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα της Dedicated Server Hosting

Η εξειδικευμένη λύση φιλοξενίας διακομιστή συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες ποιότητας / τιμής. Μερικές από τις εκκρεμείς πτυχές περιλαμβάνουν:

Διακομιστές μεμονωμένου και διπλού επεξεργαστή

Οι διακομιστές μεμονωμένου επεξεργαστή παρέχουν στους πελάτες μια κλειδωμένη ασφάλεια και υψηλή απόδοση για οποιονδήποτε ιστότοπο. Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για φιλοξενία βάσεων δεδομένων, εύρεση διακομιστή αρχείων και ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας. Οι τιμές τους ξεκινούν από 199 $ το μήνα.

Ο διπλός επεξεργαστής από την άλλη πλευρά προσφέρει περισσότερη ισχύ επεξεργασίας για να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές τοποθεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές αποκλειστικού διπλού επεξεργαστή εάν φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους ή θέλετε μια μεγάλη λύση φιλοξενίας βάσεων δεδομένων. Το φθηνότερο πακέτο για τον διπλό επεξεργαστή ξεκινά από 399 $ ανά μήνα.

CloudFlare CDN

Η LiquidWeb παρέχει στους πελάτες της χωρίς επιπλέον χρέωση πλήρη διαχείριση ενός από τα πιο ισχυρά CDN παγκοσμίως. Αυτό βοηθά στην αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας καθώς και στην ασφάλεια.

Ενσωματωμένα αντίγραφα ασφαλείας

Κάθε αποκλειστικός διακομιστής διαθέτει ενσωματωμένο τοπικό αντίγραφο ασφαλείας. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας αντιγράφων ασφαλείας μέσω του συστήματος Guardian Backup.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Για να διασφαλιστεί ότι οι πόροι του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων των πελατών, είναι ασφαλείς, το LiquidWeb περιλαμβάνει το ServerSecure με κάθε αποκλειστική αγορά διακομιστή.

συμπέρασμα

Με μια ομάδα αρχιτεκτόνων λύσεων, η LiquidWeb έχει ό, τι χρειάζεται για να σας υποστηρίξει μέσω λύσεων πλούσιων σε χαρακτηριστικά που ενημερώνονται συνεχώς και διαχειρίζονται επαγγελματικά. Ο μόνος τομέας ανησυχίας είναι η υψηλή τιμή που χρεώνεται για αυτές τις λύσεις. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε ποιοτική εξυπηρέτηση, πληρώνετε για αυτό που λαμβάνετε.

 • ΔΩΡΕΑΝ εισερχόμενο εύρος ζώνης και επιλογή λειτουργικού συστήματος
 • Intel Xeon με 4-28 πυρήνες και 8 GB – 125,8 GB ram
 • Αστραπή γρήγορη αποθήκευση SSD σε RAID1 ή RAID10
 • Προσαρμοσμένες διαμορφώσεις με SSD και άμεση παροχή
 • Δωρεάν CloudFlare CDN, αντίγραφα ασφαλείας, προστασία DDoS και βελτιωμένη ασφάλεια ServerSecure ™

.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αποζημίωση 10x
Χώρος στο δισκο
250 GB – 500 GB SSD
Ονομα τομέα
ΟΧΙ
9.8 Βαθμολογία VPS

Τιμή
59 $

Η λύση φιλοξενίας εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) που προσφέρει η LiquidWeb είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ των πελατών τους. Ένας από τους λόγους πίσω από αυτό είναι ότι τα σχέδιά τους ξεκινούν σε πολύ χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τα άλλα και είναι το μόνο παράθυρο εισόδου στις premium λύσεις φιλοξενίας της LiquidWeb μετά τη διακοπή του Απριλίου 2016 της κοινής φιλοξενίας τους.

Οι πελάτες στη λύση φιλοξενίας VPS έχουν πρόσβαση σε πλατφόρμες Linux και Windows και απολαμβάνουν την ευελιξία επιλογής από ένα ευρύ φάσμα προτύπων λειτουργικού συστήματος, όπως το Ubuntu, το Fedora, το Debian, το CentOS 6,7 καθώς και το Windows Server 2012 R2. Ενώ η φιλοξενία VPS διαχειρίζεται πυρήνα, το LiquidWeb διασφαλίζει επίσης ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε επιλογές αυτοδιαχειριζόμενης.

Πλεονεκτήματα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας VPS

Αυτή η λύση σας δίνει την απόδοση ενός αποκλειστικού διακομιστή από τη μία πλευρά και την ευελιξία του cloud hosting από την άλλη.

Η ποικιλία των σχεδίων διασφαλίζει ότι θα έχετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε όσον αφορά την απόδοση και την τιμολόγηση. Υπάρχουν σχέδια εικονικού ιδιωτικού διακομιστή 2 GB, 4 GB, 8 GB που κυμαίνονται από επεξεργαστές 2 έως 8 πυρήνων και έως 300 GB SSD χώρου στο δίσκο.

Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας VPS υποστηρίζονται από 100% ηρωική υποστήριξη που βασίζεται στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμη μέσω email, συνομιλίας και τηλεφώνου 24/7.

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους όπως το Amazon, το DigitalOcean και το Rackspace, το VPS του LiquidWeb ξεχωρίζει. Η λύση φιλοξενίας VPS συνοδεύεται από δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, καθώς και cPanel, διαχειριστή φιλοξενίας ιστοσελίδων και plesk.

LiquidWeb VPS Hosting Μειονεκτήματα

Η τιμή ξεχωρίζει ως το σημαντικό εμπόδιο για τους πελάτες που θέλουν να μεταναστεύσουν σε αυτήν τη λύση φιλοξενίας. Το φθηνότερο πακέτο με VPS κοστίζει 59 $ ανά μήνα. Αν λάβετε υπόψη τις αναβαθμίσεις όπως εύρος ζώνης, λειτουργικό σύστημα, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επιπλέον IPS, σίγουρα θα ξοδέψετε περισσότερα.

Για αρχάριους, η ενότητα της γνωσιακής βάσης φαίνεται τυχαία και καλύπτει τις τρέχουσες τάσεις που μπορούν να αναζητήσουν όλοι. Εάν οι κατηγορίες μπορούν να επεκταθούν έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν πρόσβαση σε οδηγούς αναφοράς και απαντήσεις με βάση τα πακέτα φιλοξενίας τους, θα ήταν χρήσιμο.

συμπέρασμα

Όπως πάντα, η ποιότητα της υπηρεσίας LiquidWeb είναι κορυφαία, αλλά διατίθεται σε σχετικά υψηλή τιμή. Εάν αναζητάτε χρόνο λειτουργίας, αξιοπιστία και premium υλικό και το κόστος δεν είναι πρόβλημα, τότε αυτό είναι αξιέπαινος πάροχος.

 • Ποικιλία σχεδίων που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας
 • Εξαιρετική απόδοση και ευελιξία των διακομιστών
 • 100% Ηρωική υποστήριξη με έδρα τις ΗΠΑ

.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αποζημίωση 10x
Χώρος στο δισκο
40 GB – 300 GB
Ονομα τομέα
ΟΧΙ
9.3 Βαθμολογία WordPress

Τιμή
34,5 $

Βασιζόμενοι στη δημοτικότητα του WordPress, η LiquidWeb επέλεξε να ειδικευτεί σε αυτό το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και να προσφέρει φιλοξενία στο WordPress. Εν ολίγοις, η εταιρεία παρέχει υπηρεσία θυρωρείου όπου οι τεχνικές πτυχές της διαχείρισης του WordPress σας διαχειρίζονται εσωτερικά από την LiquidWeb. Η ιδέα πίσω από αυτήν τη λύση φιλοξενίας είναι να σας προσφέρει μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, ώστε η εστίασή σας να μπορεί να είναι 100% στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress

Η φιλοξενία WordPress είναι καταπληκτική και στο LiquidWeb, είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτής της λύσης περιλαμβάνονται:

Blazing Fast Speeds – Οι διαχειριζόμενοι διακομιστές φιλοξενίας WordPress είναι ειδικά διαμορφωμένοι για το WordPress. Ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει αύξηση της κίνησης, οι ταχύτητες δεν αλλάζουν.

Περιεχόμενο και ασφάλεια ιστότοπου – Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της LiquidWeb εργάζεται για την αποτροπή ζητημάτων που επηρεάζουν την απόδοση του ιστότοπού σας. Προσφέρουν προληπτική φροντίδα σε όλους τους ιστότοπους με τη λύση φιλοξενίας WordPress. Έχουν οθόνη κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση εφεδρικών αντιγράφων ασφαλείας, οθόνη αναβάθμισης πριν από την προσθήκη και οθόνη αναβάθμισης πριν από την PHP.

Εύκολη διαχείριση ιστότοπου – Η συνεργασία μεταξύ LiquidWeb και iThemes έχει καταστήσει σχετικά εύκολο για τους πελάτες να διαχειρίζονται μια δέσμη ιστότοπων σαν να διαχειρίζονται έναν. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να αναπτύξετε μια αλυσίδα ενημερώσεων σε πάρα πολλούς ιστότοπους.

Ενημερώσεις Plugin – Η διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress στο LiquidWeb βοηθά στην ενημέρωση των προσθηκών. Προχωρούν ακόμη και ένα βήμα μπροστά για να δοκιμάσουν τις ενημερώσεις για εσάς χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα οπτικά εργαλεία σύγκρισης για να διασφαλίσουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μόνο μετά την έγκριση των ενημερώσεων ισχύουν στον ιστότοπό σας.

Τα μειονεκτήματα

Όσον αφορά το κόστος, είναι ακριβό να εγγραφείτε στη διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress της LiquidWeb. Το φθηνότερο πρόγραμμα που προσφέρει η εταιρεία είναι 119 $ ανά μήνα.

Δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική του διακομιστή είναι προσαρμοσμένη για πλατφόρμα WordPress, η εκτέλεση άλλου ιστότοπου, που δεν βασίζεται σε πλατφόρμα WordPress μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Ετυμηγορία

Εάν είστε το είδος του κατόχου της ιστοσελίδας που δεν του αρέσει να δίνει έλεγχο σε κάποιον άλλο, τότε αυτή η λύση φιλοξενίας δεν είναι για εσάς. Διαφορετικά, η διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress της LiquidWeb είναι μια από τις καλύτερες όσον αφορά την απόδοση.

 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες
 • Περιεχόμενο και ασφάλεια ιστότοπου
 • Η διαχείριση ιστότοπου έγινε εύκολη
 • Ενημερώσεις προσθηκών

.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αποζημίωση 10x
Χώρος στο δισκο
100 GB – 300 GB
Ονομα τομέα
ΟΧΙ

Η LiquidWeb είναι μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα από το 1997, και αυτή τη στιγμή καυχιέται 3 κέντρα δεδομένων που ανήκουν εξ ολοκλήρου και πάνω από 30.000 πελάτες εξαπλώθηκαν σε περισσότερες από 150 χώρες. Ως μια από τις τρομερές δυνάμεις στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, η LiquidWeb έχει επιδείξει ακλόνητη αφοσίωση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ορισμένων από τα καλύτερα προϊόντα φιλοξενίας με επώνυμη υποστήριξη πελατών.

Με 20 χρόνια εμπειρίας πίσω από αυτό, η LiquidWeb έζησε τους μετασχηματισμούς στον κλάδο της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογικής φούσκας στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από την ταπεινή αρχή της, η εταιρεία έχει αναπτύξει και διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων της για να καλύψει επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα, από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικές.

Όταν ψάχνετε για μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, μία από τις πτυχές που δεν μπορείτε να παραβλέψετε είναι πώς στηρίζεται η εταιρεία όσον αφορά το εύρος και το βάθος των υπηρεσιών που προσφέρει. Η LiquidWeb έχει καθιερωθεί ως αρχή σε αυτόν τον τομέα προσφέροντας περισσότερα από τα βασικά στοιχεία φιλοξενίας. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει:

 • Διαχείριση φιλοξενίας WordPress
 • Φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS)
 • Αφιερωμένη φιλοξενία
 • Φιλοξενία Cloud

Για την υποστήριξη των παραπάνω προϊόντων, η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, υπηρεσίες δικτύου, υπηρεσίες λογισμικού, υπηρεσίες παρακολούθησης, υπηρεσίες ασφαλείας, φιλοξενία αλληλογραφίας και διαχείριση αρχείων καταγραφής. Με την υπόσχεση να παρέχει αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, η εταιρεία έχει απασχολήσει πάνω από 400 επιτόπου προσωπικό υποστήριξης για να παρακολουθήσει την ολοένα αυξανόμενη παγκόσμια πελατειακή της βάση.

Τα πλεονεκτήματα του LiquidWeb

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δυνητικοί πελάτες σε μια προσπάθεια να βρουν μια λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων που να ταιριάζει στις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Σε μεγάλο βαθμό, η LiquidWeb έχει ό, τι χρειάζεται όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, την εξυπηρέτηση πελατών και τα κανάλια παράδοσης για να καλύψει τις ανάγκες σας για φιλοξενία και διαδικτυακές λύσεις. Μεταξύ των τομέων όπου το LiquidWeb excel περιλαμβάνονται:

Ποικιλία λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το LiquidWeb έχει ίχνη σε καθεμία από τις κατηγορίες προϊόντων φιλοξενίας ιστοσελίδων εκτός από κοινόχρηστη φιλοξενία Ιστού Για παράδειγμα, οι λύσεις φιλοξενίας cloud παρέχουν στις επιχειρήσεις το πλεονέκτημα κλιμάκωση της υποδομής τους ως απάντηση σε αύξηση της κυκλοφορίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο σε επιχειρήσεις που έχουν εποχιακές πωλήσεις και των οποίων η απόδοση επηρεάζεται από την ανοδική πορεία των επιχειρηματικών κύκλων.

Λόγω της ασφάλειας πληροφοριών και των κινδύνων διακοπής λειτουργίας του διακομιστή, ίσως προτιμάτε να νοικιάσετε έναν φυσικό διακομιστή για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Η LiquidWeb έχει αφιερωμένη φιλοξενία που σας εγγυάται ότι μόνο ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται στον διακομιστή και επομένως δεν θα μοιράζεστε πόρους με κανέναν. Με αυτήν την υπηρεσία, είναι απίθανο να δείτε την επιβράδυνση του ιστότοπού σας.

Εάν ψάχνετε για ένα κομμάτι τόσο της φιλοξενίας όσο και της κοινής φιλοξενίας, η λύση φιλοξενίας εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) στο LiquidWeb είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Στο βαθμό που κάθε εικονικός ιδιωτικός διακομιστής μοιράζεται ορισμένους πόρους υλικού με άλλους, έχετε ένα ειδικό μερίδιο πόρων υπολογιστών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένας από τους γείτονές σας φιλοξενίας δεν θα καταστρέψει τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν διάφορα σχέδια στο πλαίσιο της φιλοξενίας VPS με το φθηνότερο κόστος μόλις 59 $ ανά μήνα.

Είτε είστε νεοσύστατη εταιρεία ή καθιερωμένη πολυεθνική, μία από τις βασικές αλήθειες που δεν μπορείτε να αντικρούσετε είναι το γεγονός ότι το WordPress γίνεται σταδιακά το Google των πλατφορμών δημιουργίας ιστοσελίδων. Η δημοτικότητα του WordPress ώθησε το LiquidWeb να προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Μέσω αυτής της λύσης φιλοξενίας, η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να διατηρεί όλες τις εγκαταστάσεις του WordPress σε ταχύτητα, καθώς και να προστατεύει τον ιστότοπό σας από τυχόν επικείμενες απειλές και κενά ασφαλείας που ενδέχεται να εκμεταλλευτούν οι χάκερ.

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία σας, την επιχειρηματική σας κλίμακα και τη θέση σας, είναι πιθανό να βρείτε μία από αυτές τις λύσεις φιλοξενίας εξαιρετικά χρήσιμες.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Εάν υπάρχει μια πτυχή που υπερηφανεύεται το LiquidWeb, είναι η 24ωρη ηρωική υποστήριξη 24/7/365 που περιλαμβάνει περισσότερους από 400 τεχνικούς. Αυτή η ομάδα διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς Windows και Linux, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο ή σε ζωντανή συνομιλία με χρόνο απόκρισης κάτω των 59 δευτερολέπτων. Έχουν επίσης μια εκτεταμένη βάση γνώσεων σε περίπτωση που θέλετε να περιηγηθείτε.

Σε έναν κόσμο όπου η υποστήριξη πελατών είναι αυτοματοποιημένη και οι πάροχοι υπηρεσιών υιοθετούν όλο και περισσότερο τη διεπαφή εκτός του ανθρώπου, βοηθά να έχουμε μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να προσελκύσουν πελάτες. Η LiquidWeb σημείωσε μεγάλη βαθμολογία σε αυτό.

Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Έχετε φιλοξενήσει ποτέ τον ιστότοπό σας με έναν πάροχο που σας κρατά κυριολεκτικά σε λύτρα, απαιτώντας πληρωμή για να κάνετε μετεγκατάσταση στους διακομιστές τους; Λοιπόν, το LiquidWeb έχει προχωρήσει πέρα ​​από αυτό. Στην πραγματικότητα, έχουν μια ομάδα σε κατάσταση αναμονής για να σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε από τον τρέχοντα οικοδεσπότη σας. Μετεγκατάσταση φιλοξενίας Ιστού μπορεί να είναι μια σχετικά ομιχλώδης διαδικασία και αν δεν σας δοθεί ποιοτική βοήθεια, μπορείτε να απογοητευτείτε. Μέσω μιας ζωντανής συνομιλίας, μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με αυτό στο LiquidWeb.

Ισχυρά κέντρα δεδομένων

Η LiquidWeb διαθέτει 3 ιδιόκτητες και λειτουργικές εγκαταστάσεις κέντρων δεδομένων. Αυτές οι εγκαταστάσεις επανδρώνονται όλο το εικοσιτετράωρο από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέροντας έτσι έναν από τους κορυφαίους γρηγορότερους χρόνους απόκρισης που έχει δει ποτέ η βιομηχανία.

Για να προσθέσετε σε αυτό, τα κέντρα δεδομένων έχουν πολλές ζώνες για πρόσθετο πλεονασμό και είναι εξοπλισμένα με πλεονάζουσα ισχύ, δίκτυο ψύξης και συστήματα ασφαλείας. Αυτό που σημαίνει για εσάς ως επιχείρηση είναι ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ανά πάσα στιγμή, οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Η αποτυχία ενός κέντρου δεδομένων δεν επηρεάζει την ασφάλεια των δεδομένων σας και την απόδοση του ιστότοπού σας.

Προληπτική παρακολούθηση γύρω από το ρολόι

Η όλη ουσία της ύπαρξης ενός ιστότοπου είναι έτσι ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ανάλογα με την κλίμακα της επιχείρησής σας και την εξάρτησή της από το Διαδίκτυο, ακόμη και ένα λεπτό εκτός σύνδεσης μπορεί να ισοδυναμεί με τεράστιες απώλειες. Το LiquidWeb διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα παρακολούθησης γνωστό ως Sonar Monitoring το οποίο σαρώσει κυριολεκτικά τον Ιστό για τυχόν προβλήματα. Εάν η ομάδα παρακολούθησης παρατηρήσει ένα πρόβλημα, θα το χειριστεί προληπτικά έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσετε ότι υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Η παρακολούθηση είναι διεξοδική και αγγίζει τόσο το λογισμικό όσο και το υλικό.

Καινοτόμο κοστούμι εργαλείων και υπηρεσιών

Για καθένα από τα περιβάλλοντα φιλοξενίας τους, η LiquidWeb δημιούργησε εργαλεία που κάνουν την εμπειρία φιλοξενίας συναρπαστική για τους πελάτες τους. Οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε μια εύχρηστη κονσόλα διαχείρισης η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις εξελίξεις τόσο σε επίπεδο διακομιστή όσο και σε επίπεδο ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Μεταξύ αυτών των εργαλείων περιλαμβάνονται:

 • Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά ότι η ασφάλεια των δεδομένων είναι υψίστης σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Μέσω του Guardian Backup & Recovery Solution, το LiquidWeb παρέχει εξαιρετικά αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου, τα οποία συλλαμβάνουν συνεχώς ολόκληρη τη διαμόρφωση του συστήματός σας, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες ανάκτησης χρειάζεστε.
 • Εγκαταστάσεις με ένα κλικ – Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή απλά θέλετε να κάνετε ζωντανή την προβολή του ιστότοπού σας, οι εγκαταστάσεις με ένα κλικ καθιστούν απολύτως εύκολο να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να τον εκτελέσετε. Μερικά από τα σενάρια που μπορείτε να βρείτε περιλαμβάνουν WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki και Joomla.
 • Διασύνδεση διαχείρισης – Το LiquidWeb αναγνωρίζει ότι ορισμένοι πελάτες είναι αυτοφυείς DIY και θα ήθελαν να διαχειρίζονται τα πράγματα οι ίδιοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εκτός από την 24ωρη υποστήριξη που παρέχουν, σας επιτρέπουν επίσης να έχετε πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας και στα στοιχεία χρέωσης, να δημιουργείτε διακομιστές και να κάνετε πολλά περισσότερα μέσω της διαδραστικής διεπαφής διαχείρισης.
 • Υπηρεσίες ασφαλείας– Το LiquidWeb λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των δεδομένων. Προσφέρουν συμμόρφωση με PCI, πιστοποιητικά SSL, τείχη προστασίας και ασφαλή VPN, ώστε να μπορείτε να προστατευτείτε ανά πάσα στιγμή. Τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τέτοια μέτρα υψηλού επιπέδου ασφαλείας είναι ότι η κυκλοφορία που έρχεται στον ιστότοπό σας θα έχει εμπιστοσύνη ότι αλληλεπιδρούν και αφήνουν τις πληροφορίες σε μια ασφαλή πύλη. Με τους συμβιβασμούς ασφάλειας των πελατών και τις κλοπές ταυτότητας που αυξάνονται, βοηθά να στηριχτούμε σε έναν πάροχο υπηρεσιών που συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Γιατί το LiquidWeb μπορεί να μην είναι για εσάς

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα θετικά του LiquidWeb, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε το μειονέκτημα αυτού του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν το LiquidWeb ανεπιθύμητο.

Υψηλή τιμή

Οι επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν συνήθως συγκεκριμένους στόχους που θέλουν να επιτευχθούν και ένας από αυτούς είναι η τιμολόγηση. Εφόσον κανένας υπεύθυνος λήψης αποφάσεων δεν βασίζει την επιλογή τους αποκλειστικά στην τιμολόγηση, είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Το LiquidWeb έχει εξαιρετικές λύσεις φιλοξενίας και κορυφαία υποστήριξη. Ωστόσο, οι τιμές τους είναι λίγο υψηλότερες σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους και απρόσιτες, ειδικά για επιχειρήσεις εκκίνησης και προσωπικές σελίδες.

Για να σας δώσουμε μια εικόνα της τιμής τους, σκεφτείτε τα εξής:

 • Οι διαχειριζόμενες αποκλειστικές λύσεις διακομιστή ξεκινούν από 199 $ ανά μήνα. Το υψηλότερο πακέτο σε αυτήν τη λύση φιλοξενίας είναι το αποκλειστικό πακέτο που σας προσφέρει 64 GB RAM, εύρος ζώνης 5 TB, μονάδα δίσκου SATA 1TB Backup και μια κύρια μονάδα δίσκου SSD 2 × 250 GB όλα στα 509 $ ανά μήνα.
 • Φιλοξενία VPS – Αυτή η λύση έχει 4 πακέτα με το λιγότερο στα 59 $ το μήνα και το υψηλότερο στα 219 $ το μήνα.
 • Cloud hosting – Αυτό ξεκινά από 159 $ ανά μήνα και το υψηλότερο πακέτο τους κοστίζει 309 $ ανά μήνα. Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους, το LiquidWeb είναι ακριβό και αυτό πιθανώς εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τους.

Χωρίς κοινόχρηστη φιλοξενία

Η LiquidWeb διέκοψε το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και το πιο κοντινό που μπορείτε να φτάσετε σε αυτό είναι η εικονική φιλοξενία διακομιστή. Ενώ η κοινή φιλοξενία έχει τα δικά της μειονεκτήματα, οι επιχειρήσεις που έρχονται και οι οποίες δεν διαθέτουν τόσο πόρους για τη συντήρηση του ιστότοπου, το βρίσκουν βολικό. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το κόστος είναι κοινόχρηστο και ως εκ τούτου κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου πληρώνει λίγο για να έχει τον ιστότοπό του στον διακομιστή.

Ο λόγος που έδωσε η LiquidWeb για τη διακοπή της κοινής φιλοξενίας τον Απρίλιο του 2016 είναι ότι ήθελε να περιορίσει την εστίασή τους στην προσφορά προϊόντων προσαρμοσμένων σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με πολύπλοκες απαιτήσεις. Η κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας πωλήθηκε στην Deluxe Hosting, ηγέτης στην κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας. Οι εκκινήσεις και οι προσωπικοί ιστότοποι είναι και πάλι μειονεκτικοί λόγω αυτού.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν είστε μια επιχείρηση που είναι έτοιμη και εκτρέφεται, η LiquidWeb σας προσφέρει την πραγματική προσφορά στο web hosting. Το υψηλής ισχύος υλικό και η ομάδα υποστήριξης που μπορείτε πάντα να βασίζεστε είναι ένα βασικό σημείο πώλησης. Το γεγονός ότι κατέχουν τους διακομιστές τους αντί να τους μοιράζονται με άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ένας εναλλάκτης παιχνιδιών, επειδή η εστίασή τους έχει πλέον στραφεί στη δημιουργία νέων λύσεων για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τους ιστότοπους σας πιο ασφαλείς.

Ωστόσο, εάν είστε μια μικρή επιχείρηση χωρίς επαρκή χρηματοοικονομική δύναμη, ίσως θελήσετε να ψωνίσετε λίγο περισσότερο για τον κατάλληλο πάροχο λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map