Ανασκόπηση Justhost

«Συνήθιζε να είσαι άθλια. Εξαγοράστηκε, ανανεώθηκε και βελτιώθηκε. Ακόμα δεν είναι η κορυφαία επιλογή μου, αλλά ένας καλός οικοδεσπότης προϋπολογισμού.

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, τα φθηνότερα συχνά αποδεικνύονται λιγότερο αξιόπιστα. Αυτό δεν ισχύει για το σχέδιο που παρέχεται από την justhost.

Γνωστή για τις προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας τους, η φιλοξενία justplan είναι ιδανική όχι μόνο για ιδιώτες αλλά και για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Με μόνο 2,95 $ το μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις βασικές δυνατότητες ενός προγράμματος φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε απεριόριστους πόρους όπως εύρος ζώνης, φιλοξενία τομέα, υποστήριξη email, λογαριασμούς email, μεταφορά ιστότοπου και χώρο αποθήκευσης. Αυτό είναι υπέροχο επειδή σας παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε σε περίπτωση που επιθυμείτε να επεκτείνετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για τον οποίο το σχέδιο είναι τόσο φθηνό είναι επειδή οι διακομιστές linux τροφοδοτούν την υπηρεσία. Αυτό λειτουργεί καλύτερα για προγραμματιστές που επιθυμούν να είναι πιο πρακτικοί ή απαιτούν ορισμένες γλώσσες προγραμματισμού.

[layerlider id = “6 ″]

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ2,95 $ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ80%
ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟUNLIΟ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΕΥΡΟΣ ΖΩΝΗΣUNLIΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ8/10

Χαρακτηριστικά & ευκολία χρήσης

Εκτός από τα αναφερόμενα απεριόριστα χαρακτηριστικά, το justplan συνοδεύεται επίσης από αυτά:

• Δωρεάν εγγραφή ενός επιλεγμένου ονόματος τομέα
Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το σήμα σας στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την προβολή σας και να διευκολύνετε την ανάκληση των πελατών. Το JustHost θα καλύψει την εγγραφή τομέα σας για ένα ολόκληρο έτος για ένα όνομα τομέα.

• Δωρεάν χρήση των εργαλείων και των προτύπων δημιουργίας ιστότοπων
Κατά την έναρξη μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, πρέπει να κάνετε προειδοποίηση ενώ είναι καυτή. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο το συντομότερο δυνατό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε μια κακή εμφάνιση. Οι γυμνές ή μη ελκυστικές ιστοσελίδες ενδέχεται να απομακρύνουν τους πελάτες.

Για να δημιουργήσετε υπέροχες σελίδες σε μια στιγμή, το JustHost προσφέρει τα δωρεάν πρότυπα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το προσαρμόσετε και να γίνει ο ιστότοπός σας.

• Δωρεάν χρήση καλαθιών αγορών και άλλων εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου

Πολλοί δημιουργούν τους ιστότοπούς τους με την ελπίδα να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο. Για να προβάλετε τα προϊόντα σας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αυτό διαφέρει από έναν κανονικό ιστότοπο επειδή απαιτεί την ενσωμάτωση ενός καλαθιού αγορών, τη δημιουργία καταλόγου, τα μέσα αποδοχής πληρωμών και έναν ασφαλή τρόπο διατήρησης των οικονομικών πληροφοριών των πελατών σας. Όλα αυτά και άλλα καλύπτονται στο justplan. Παίρνετε συσκευές δημιουργίας πιστοποιητικών, τέσσερις επιλογές καλαθιών αγορών και προστασία με κωδικό πρόσβασης για να διατηρείτε ασφαλείς τις ευαίσθητες πληροφορίες.

• Δωρεάν χρήση της βιβλιοθήκης σεναρίων τους
Τα σενάρια είναι προκατασκευασμένες εφαρμογές που προορίζονται να εκτελούνται στον ιστότοπό σας. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εσάς ή τον webmaster σας να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε μόνο για να κάνετε τον ιστότοπό σας λειτουργικό.

Ακολουθούν μερικές λειτουργίες σεναρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν εγγραφείτε σε ένα justplan:

Φόρουμ μηνυμάτων
Κοινωνική δικτύωση
Γκαλερί για εικόνες
Έρευνα ή δημοσκόπηση
Λίστες αλληλογραφίας
Διαχείριση έργου
Υποστήριξη ιστολογίου για δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το b2evolution και το wordpress

Το JustHost καθιστά πολύ εύκολο για τους πελάτες τους να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους λόγω του πίνακα ελέγχου τους. Ακόμα και χωρίς προπόνηση, ακόμη και ένας αρχάριος θα μπορεί να βρει το δρόμο του γύρω από τη διεπαφή.

Αξιοπιστία

Η JustHost δεν διαθέτει συγκεκριμένη εγγύηση λειτουργίας. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να διασφαλίζουν ότι οι διακομιστές τους είναι σε τέλεια σειρά 24/7. Εάν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα, το πλήρωμα υποστήριξής τους διασφαλίζει ότι θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό. Υπήρξαν παράπονα σχετικά με το χρόνο λειτουργίας τους.

Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι οι ιστότοποί τους έπεσαν για μέρες. Ωστόσο, σχολίασαν ότι η JustHost μπόρεσε να το λύσει εγκαίρως.

Πελάτης & τεχνική υποστήριξη

Το live chat είναι ένα από τα μέσα για να προσεγγίσετε τους εκπροσώπους τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της justhost. Κάθε φορά που προκύπτει ένα ζήτημα, είτε πρόκειται για τον λογαριασμό σας, τον ιστότοπό σας ή την υπηρεσία φιλοξενίας, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί συνομιλίας και να επικοινωνήσετε με ένα προσωπικό υποστήριξης.

Εάν δεν θέλετε να συνομιλείτε και χρειάζεστε άμεση βοήθεια, μπορείτε επίσης να τους τηλεφωνήσετε. Για τα άτομα που δεν επιθυμούν να μιλήσουν απευθείας σε άλλο άτομο, η αποστολή email είναι επίσης μια επιλογή. Η JustHost μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής που ένας πελάτης βίωσε ποτέ όταν τους καλούσε είναι πέντε λεπτά. Υπάρχουν επίσης φόρουμ και χρήσιμα σεμινάρια στον ιστότοπό τους που μπορείτε να συμβουλευτείτε.

Η τελική ετυμηγορία

Όταν πρόκειται για χρόνια λειτουργίας, το JustHost είναι σχετικά νέο στο παιχνίδι. Ωστόσο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει σίγουρα ένα όνομα από μόνη της χάρη στις προσιτές τιμές φιλοξενίας και τις εξαιρετικές δυνατότητες φιλοξενίας. Εάν επιθυμείτε να φιλοξενείται ο ιστότοπός σας από διακομιστές linux, το JustHost είναι μια εταιρεία που αξίζει να εξεταστεί.

Ενεργοποιήστε το κουπόνι 3,50 $
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ, ΛΑΒΕΤΕ 175 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ GOOGLE, FACEBOOK & YAHOO!

Ενεργοποιήστε το κουπόνι και ανοίξτε τον ιστότοπο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map