Μπορώ να πληρώσω InMotion με Paypal;

Το InMotion δέχεται πληρωμές μέσω PayPal?

Πολλοί άνθρωποι μπορεί στην πραγματικότητα να πιστεύουν ότι το InMotion δεν δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Ο λόγος για αυτήν τη λανθασμένη ιδέα είναι ότι, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας όπου σας δίνεται αυτόματα η επιλογή αν θέλετε τις πληρωμές λογαριασμού σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal κατά τη διαδικασία εγγραφής, η επιλογή PayPal δεν μπορεί ποτέ να βρεθεί στην ενότητα Χρέωση κατά τη διαδικασία εγγραφής . Η επιλογή Paypal που δεν είναι ορατή στη σελίδα αναχώρησης ώθησε πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι το InMotion δεν δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.
Ωστόσο, τίποτα δεν είναι μακρύτερο από την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι το InMotion δέχεται πληρωμές μέσω PayPal αν και η επιλογή παρέμεινε αόρατη στη σελίδα whpg τους. Λίγα χρόνια πριν, αυτή η ιδέα θα είχε περάσει, αλλά η InMotion άρχισε να δέχεται πληρωμές μέσω PayPal από τις αρχές του 2013, αλλά δεν έχει δημοσιοποιήσει την επιλογή μέχρι στιγμής.


Πώς μπορώ να πληρώσω το InMotion μέσω PayPal?

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας όπου η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το PayPal έχει ήδη καθοριστεί κατά τη διαδικασία εγγραφής, ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία whpg, η επιλογή PayMal του InMotion μόλις ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και δεν έχει καν δημοσιοποιηθεί. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να πληρώσετε το InMotion Hosting, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα λίγα απλά βήματα:

 •  Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του InMotion με τη διεύθυνση URL www.inmotionhosting.com.
 •  Στην επάνω γραμμή μενού, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το “WEB HOSTING” και, στη συνέχεια, επιλέξτε την προτιμώμενη λύση φιλοξενίας κάνοντας κλικ σε αυτό από το αναπτυσσόμενο μενού.
 •  Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα σας παρουσιαστούν τα πακέτα που προσφέρονται μαζί με τις αντίστοιχες δυνατότητες και τιμές. Κάτω από κάθε πακέτο είναι μια μπλε καρτέλα “Παραγγελία τώρα”. Κάντε κλικ σε ένα που αντιστοιχεί στην επιλογή σας.
 •  Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πακέτο με έναν αντίστοιχο τρόπο πληρωμής. Επιλέξτε το κάνοντας κλικ στο κουμπί και μετά κάντε κλικ στο «Συνέχεια».
 •  Τώρα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε Επιλογές Ονομάτων Χώρου. Είναι σημαντικό να δώσετε το όνομα τομέα σας στο πλαίσιο που παρουσιάζεται και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”.
 •  Στην επόμενη σελίδα, θα ενημερωθείτε εάν το όνομα τομέα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο ή όχι. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Συνέχεια” στην κάτω δεξιά γωνία.
 •  Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Συνέχεια” θα μεταφερθείτε στη σελίδα χρέωσης. Πρέπει να δώσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στα τετραγωνίδια που παρέχονται. Στο κάτω μέρος της σελίδας βρίσκεται η υπο-κεφαλίδα του πλαισίου Πληροφορίες πληρωμής.
 •  Εδώ μπορείτε να αποφασίσετε πώς θέλετε να πληρώσετε για τους λογαριασμούς σας InMotion. Οι επιλογές πληρωμής θα σας ζητήσουν να επιλέξετε μεταξύ των τύπων καρτών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή “Αγορά παραγγελίας ή επιταγή”
 •  Ορίστε την επιλογή “Παραγγελία αγοράς ή επιταγή”.
 •  Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώριση πληροφοριών, τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής στο “Συμφωνώ” κάτω από την επικεφαλίδα της Συμφωνίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αγορά λογαριασμού”. Είναι σημαντικό να κάνετε κλικ στην καρτέλα μόνο μία φορά καθώς κάνετε κλικ σε αυτήν πολλές φορές μπορεί να σημαίνει τον αριθμό των φορών που θέλετε να την αγοράσετε.
 •  Αφού κάνετε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμός αγοράς”, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πωλήσεων της InMotion Hosting είτε μέσω ζωντανής συνομιλίας είτε μέσω τηλεφώνου χωρίς χρέωση 888-321-4678 και ζητήστε από τον αντιπρόσωπο να προτιμήσετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω Paypal. Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν σύνδεσμο πληρωμής μέσω e-mail μέσα σε λίγα λεπτά.

Ποια είναι τα οφέλη από την πληρωμή του InMotion μέσω PayPal?

Η πληρωμή των λογαριασμών σας στο InMotion Hosting μέσω PayPal προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μεταξύ αυτών των πλεονεκτημάτων είναι τα ακόλουθα:

 •  Το Paypal είναι ένας από τους πιο γρήγορους, πιο ασφαλείς και ευκολότερους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών σας.
 •  Το Paypal είναι τόσο ευέλικτο που σας επιτρέπει ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την πίστωσή σας για πληρωμή μέσω Paypal, εκτός από τον τραπεζικό λογαριασμό και τη χρεωστική σας κάρτα.
 •  Είναι δωρεάν για χρήση.
 •  Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποστολή και λήψη διεθνών πληρωμών και συναλλαγών.
 •  Μπορείτε να αποκρύψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν χρησιμοποιείτε το Paypal.
 •  Η εταιρεία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις συναλλαγές σας στο Διαδίκτυο.

Γιατί το PayPal δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές πληρωμής InMotion?

Ο λόγος για τον οποίο το PayPal δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές πληρωμής InMotion είναι η εξοικονόμηση κόστους. Βλέπετε, αν και το PayPal δεν απαιτεί τέλη συνδρομής, χρεώνει το 4% του συνολικού λογαριασμού, ενώ οι εταιρείες πιστωτικών καρτών χρεώνουν μόνο από 0,5% έως 1%. Αυτό σημαίνει ότι το InMotion εξοικονομεί έως και $ 5 ανά λογαριασμό εάν οι πελάτες χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το ποσό εξοικονόμησης που λαμβάνει το InMotion επενδύεται στην υποδομή φιλοξενίας ιστοσελίδων και στην εξυπηρέτηση πελατών σε μια καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map