Λειτουργεί το InMotion σε iPhone και iPad;

 


Λειτουργεί το InMotion στο iPhone και το iPad μου?

Καθώς ο ρυθμός της ζωής τώρα έγινε αισθητά πιο γρήγορος σε σύγκριση με πριν από μερικές δεκαετίες, πολλοί άνθρωποι παίρνουν τις επιχειρήσεις τους με εκεί όπου κι αν πάνε. Πρέπει να έχουν συνεχή πρόσβαση στους ιστότοπούς τους, στα ηλεκτρονικά καταστήματα και στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πιο σημαντικό, πρέπει να είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τις επιχειρήσεις τους είτε μέσω e-mail είτε με άλλους τρόπους σύγχρονης επικοινωνίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ειδικότερα η φιλοξενία InMotion, υποστηρίζουν τη συμβατότητα κινητών συσκευών, σχεδιασμένες για επιχειρηματίες εν κινήσει να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους μαζί τους όπου κι αν πάνε.
Πριν από μια δεκαετία, το να φέρουν τις επιχειρήσεις τους μαζί τους σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να βρουν τερματικά υπολογιστών στα ξενοδοχεία τους όπου μπορούν να μπουν στον εικονικό επιχειρηματικό κόσμο μέσω των επιτραπέζιων υπολογιστών τους. Ακόμα λίγα χρόνια αργότερα, η κινητικότητα πήρε άλλο νόημα καθώς οι επιτραπέζιοι υπολογιστές έδωσαν τη θέση τους σε φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έφεραν περισσότερα πλεονεκτήματα από τους αντίστοιχους επιτραπέζιους υπολογιστές τους, καθώς οι φορητοί υπολογιστές είναι πιο φορητοί και έχουν δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης. Ωστόσο, η εποχή των φορητών υπολογιστών και των κινητών επιχειρήσεων έχει πλέον πιο κατάλληλο νόημα καθώς ο φορητός υπολογιστής έχει γίνει πιο κινητός από ποτέ, δηλαδή με την έλευση των έξυπνων τηλεφώνων και των ομολόγων του. Τα κινητά τηλέφωνα είναι μικρότερα, πιο συμπαγή αλλά συχνά είναι πολύ πιο ισχυρά σε σύγκριση με τους επιτραπέζιους υπολογιστές μας πριν από μια δεκαετία.
Το InMotion κάνει το φορητό υπολογιστή ένα βήμα πιο μακριά, καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζουν και έχουν συμβατότητα κινητών συσκευών, ιδιαίτερα με iPhone και iPad. Ναι, είναι αλήθεια, το InMotion λειτουργεί καλά στα iPhone και τα iPad σας και σε άλλες συσκευές που βασίζονται σε iOS.

Τι πρέπει να κάνω για να ρυθμίσω το iPhone και το iPad μου για να λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του InMotion?

Εάν είστε κάτοχος ενός iPad ή και ενός iPhone ή μιας συσκευής που βασίζεται σε iOS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή για να ελέγξετε και να διαβάσετε τα email σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ωστόσο, προκειμένου η συσκευή σας να λάβει τα email σας, πρέπει να ρυθμίσετε και να διαμορφώσετε τη συσκευή σας. Ο παρακάτω οδηγός είναι για τη ρύθμιση συσκευών iOS, όπως iPhone και iPad.

 •  Στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, αναζητήστε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις”, το οποίο αντιπροσωπεύεται συνήθως από ένα εικονίδιο με τρία γρανάζια και επιλέξτε το κάνοντας κλικ.
 •  Μόλις μπείτε στην οθόνη Ρύθμιση, αναζητήστε το “Mails, Επαφές, Ημερολόγια” και για άλλη μια φορά επιλέξτε το κάνοντας κλικ.
 •  Στην οθόνη “Μηνύματα, Επαφές, Ημερολόγια”, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη λογαριασμού”, το οποίο με τη σειρά του θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη με μια σειρά από υπηρεσίες email για να διαλέξετε. Επιλέξτε την καρτέλα “Άλλο” που θα βρείτε στο κάτω μέρος της οθόνης.
 •  Στη συνέχεια, στην ενότητα “Mail”, επιλέξτε το λογαριασμό “Προσθήκη αλληλογραφίας”.
 •  Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στα πλαίσια που παρέχονται στην ενότητα “Νέος λογαριασμός”. Η διεύθυνση θα είναι η πλήρης διεύθυνση email σας και ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ο αντίστοιχος κωδικός πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό email.
 •  Μόλις υποβληθούν οι πληροφορίες, το iPhone ή το iPad σας θα πρέπει να αναζητήσουν τον λογαριασμό και να επεξεργαστούν τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια θα σας μεταφέρουν αυτόματα στην επόμενη οθόνη.
 •  Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μεταξύ IMAP ή POP, αλλά ως κινητή συσκευή, συνιστάται να επιλέξετε IMAP. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται στο iPhone / iPad.
 •  Στην ενότητα Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας, εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες. Το όνομα κεντρικού υπολογιστή θα πρέπει να έχει την ακόλουθη μορφή: safe ##. Webhosting.com. Το ## πρέπει να αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό διακομιστή. Ο αριθμός διακομιστή βρίσκεται στο όνομα κεντρικού υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, το όνομα κεντρικού υπολογιστή σας είναι cathleen07.inmotionhosting.com, ο αριθμός διακομιστή σας είναι τότε 07. Το όνομα χρήστη θα πρέπει να είναι η πλήρης διεύθυνση email σας και ο κωδικός πρόσβασης ο αντίστοιχος κωδικός πρόσβασης για αυτόν τον λογαριασμό.
 •  Στη συνέχεια, στο διακομιστή εισερχόμενων αλληλογραφιών, για άλλη μια φορά, πρέπει να εισαγάγετε τις ίδιες πληροφορίες που εισαγάγατε πριν.
 •  Το κλικ στο κουμπί Αποθήκευση που πρέπει να βρεθεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 •  Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση, η συσκευή σας iOS θα πρέπει να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και μετά την επεξεργασία της, η συσκευή σας θα πρέπει τώρα να είναι έτοιμη να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι άλλες εφαρμογές υποστηρίζει το Iphone ή το Ipad μέσω της φιλοξενίας InMotion?

Το iPhone ή το iPad σας είναι επίσης συμβατό για εκτέλεση διαδικτύου χρησιμοποιώντας το PrestaShop Mobile Store. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απαραίτητο να έχετε μια ξεχωριστή έκδοση του PrestaShop Mobile Store για να την εκτελέσετε στις συσκευές σας iOS. Το InMotion το καθιστά απαραίτητο καθώς είναι μεταξύ των εργαλείων τους για τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου.
Το Mobile PrestaShop είναι μια εφαρμογή που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες PrestaShop που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας ή της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Αυτή η εφαρμογή Mobile PrestaShop θα διευκολύνει τη διαχείριση των επιχειρήσεων εύκολα και εν κινήσει, καθώς και τη δημιουργία εφαρμογών για το PrestaShop Mobile Store σας. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών που προσφέρει το Mobile PrestaShop είναι:
 Διαχειριστής κινητού PrestaShop

Αυτή είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του καταστήματός σας PrestaShop από την άνεση του iPhone ή του iPad σας. Διατίθενται επίσης πρόσθετες εφαρμογές για κινητά που επιτρέπουν στους διαχειριστές να βλέπουν αναφορές και παραγγελίες.

 MobiCart

Το MobiCart είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει τη δημιουργία εφαρμογών iOS και Android για το Mobile PrestaShop .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map