Εγγύηση επιστροφής χρημάτων InMotion (λεπτομέρειες)

Τι σημαίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ως τρόπος απόδειξης στους πελάτες τους ότι η εταιρεία μπορεί να παρέχει μια υπηρεσία φιλοξενίας με εγγύηση ικανοποίησης, οι εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ως «δεσμός εμπιστοσύνης» στους πελάτες τους. Στην πραγματικότητα, αυτή η εγγύηση είναι μία από τις στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες, ιδίως εκείνες που πωλούν τις υπηρεσίες τους σε πελάτες. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, που ονομάζεται καταλληλότερα ως «εγγύηση ικανοποίησης», προορίζεται ως σφραγίδα ικανοποίησης των πελατών και υπόσχεση για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Βασικά σημαίνει ότι η εταιρεία διαβεβαιώνει τον πελάτη ότι θα λάβει υψηλής ποιότητας υπηρεσία και απόλυτη ικανοποίηση από την υπηρεσία, αλλιώς θα επιστρέψει τα χρήματά σας πίσω.


Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία, ορισμένες προσφέρουν χαμηλή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών έως και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Αυτή η εγγύηση καθίσταται εκτελεστή, όταν για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης ακυρώνει τη συνδρομή του στην εταιρεία φιλοξενίας πριν από τη λήξη της περιόδου που ορίζεται στη συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι ο πελάτης δεν θα λάβει τίποτα από την εταιρεία όταν η ακύρωση πραγματοποιηθεί μετά τη συμφωνημένη περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων, καθώς ορισμένες εταιρείες συμφωνούν επίσης να επιστρέψουν στους πελάτες τους ένα αναλογικό ποσό ανάλογα με το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει πριν η ακύρωση τέθηκε σε ισχύ.

Τι πρέπει να γνωρίζω σχετικά με την Εγγύηση επιστροφής χρημάτων του InMotion?

Το InMotion hosting προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών για όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους. Αυτός είναι ο τρόπος της εταιρείας να διαβεβαιώσει τους πελάτες τους ότι η εταιρεία είναι σίγουρη ότι μπορεί να προσφέρει κορυφαία ποιότητα, εγγυημένη ικανοποίηση στους πελάτες τους. Αυτή η εγγύηση σημαίνει ότι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης αποφασίσει να ακυρώσει τη συνδρομή φιλοξενίας του με το InMotion πριν από τη λήξη της περιόδου των 90 ημερών, η εταιρεία θα επιστρέψει πλήρως τον πελάτη για το ποσό της υπηρεσίας φιλοξενίας, χωρίς ερωτήσεις.
Παρόλο που οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν τον λογαριασμό φιλοξενίας τους όποτε θέλουν, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε επίσης ελεύθεροι να το κάνετε σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Όπως ορίζεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, παρόλο που ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει τον λογαριασμό του ανά πάσα στιγμή, η πολιτική ακύρωσης έχει καταστήσει σαφές ότι ο πελάτης μπορεί να το πράξει «μετά από κατάλληλη ειδοποίηση στην εταιρεία, πριν από τη λήξη του Αρχικού Όρου ή οποιονδήποτε όρο μετά από αυτό “(Όροι Παροχής Υπηρεσιών, Συμφωνία χρήστη 2.γ).
Επίσης περιλαμβάνεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, στο Συμφωνητικό Χρήστη 2.γ.γ-iii, ότι, ένας, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει όλα τα τέλη και τις χρεώσεις που έχουν συγκεντρωθεί πριν από την περίοδο κατά την οποία η ακύρωση τίθεται σε ισχύ. δύο, ότι η εταιρεία μπορεί, αλλά δεν υποχρεούται να πληρώσει ή να επιστρέψει τον πελάτη για όλα τα προπληρωμένα τέλη για τις βασικές υπηρεσίες φιλοξενίας για τους πλήρεις μήνες που απομένουν μετά την ακύρωση και τρεις, ότι ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει πλήρως για όλες τις άλλες υπηρεσίες, εκτός από το βασικό τέλος φιλοξενίας, για κάθε μήνα του υπόλοιπου χρόνου.
Η ακύρωση θα ισχύει συνήθως 30 ημέρες μετά την κατάλληλη ειδοποίηση ακύρωσης, η επίσημη φόρμα Αίτησης Ακύρωσης θα έχει παραληφθεί από την εταιρεία.

Τι σημαίνει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών της InMotion?

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών της InMotion είναι η εγγύηση για πλήρη επιστροφή όλων των χρεώσεων που καταβάλλει ο πελάτης σε σχέση με την υπηρεσία φιλοξενίας πριν από τις 90 ημέρες μετά τη λήξη του αρχικού όρου. Ωστόσο, ο όρος “πλήρης επιστροφή χρημάτων” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περιλαμβάνει τις αμοιβές που καταβάλλονται που δεν συνδέονται με τη βασική υπηρεσία φιλοξενίας και θεωρείται μη επιστρέψιμη. Αυτό σημαίνει η φράση «σε σχέση με την υπηρεσία φιλοξενίας». Αυτές οι μη επιστρεπτέες υπηρεσίες είναι, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 Δωρεάν ονόματα τομέα:

 •  Εάν ο πελάτης έχει καταχωρίσει οποιοδήποτε όνομα τομέα με την προώθηση του “Δωρεάν Ονόματος Τομέα” κατά τη διαδικασία εγγραφής, η επιστροφή χρημάτων αφαιρείται με ποσό ύψους 11,99 $ ετησίως συν 5 διοικητικά τέλη. Ο πελάτης, ωστόσο, μπορεί να διατηρήσει την κυριότητα και τον έλεγχο του ονόματος domain του.
 •  Οι πελάτες που αγόρασαν μια αποκλειστική διεύθυνση IP, θα επιστραφούν με αναλογική τιμή, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσό που θα επιστραφεί θα βασίζεται στην περίοδο που έχει παρέλθει μεταξύ της ημερομηνίας εγγραφής και της ημερομηνίας ακύρωσης και των όρων υπηρεσίας.
 •  Άλλα μη επιστρέψιμα τέλη, όπως το ποσό που καταβλήθηκε για τις Υπηρεσίες SSL και το Απόρρητο τομέα.

Τι πρέπει να συμβεί εάν ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο InMotion μετά τη λήξη της περιόδου των 90 ημερών?

Εάν και όταν η ακύρωση πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της περιόδου των 90 ημερών, οι πελάτες θα λάβουν επιστροφή χρημάτων, υπό τους ακόλουθους όρους:

 •  Ο πελάτης θα λάβει επιστροφή χρημάτων για τις αμοιβές που καταβάλλονται σε σχέση με την υπηρεσία φιλοξενίας, με την επιφύλαξη έκπτωσης 11,99 $ ανά όνομα τομέα, εάν ο πελάτης έχει καταχωρήσει ένα όνομα τομέα με την προσφορά “Δωρεάν domain name”.
 •  Δεν θα επιστραφεί στον πελάτη τα τέλη που καταβάλλονται για τις μη επιστρεπτέες χρεώσεις.
 •  Δεν θα επιστραφεί στον πελάτη τα τέλη εγκατάστασης, τα οποία αυτόματα δεν επιστρέφονται μετά από 90 ημερολογιακές ημέρες.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map