Μήπως το InMotion προσφέρει πρότυπα ιστότοπου;

Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας InMotion περιλαμβάνονται δύο δωρεάν αλλά ισχυροί κατασκευαστές ιστότοπων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πελάτες για τη δημιουργία και τη δημιουργία ιστοσελίδων. Αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων, συγκεκριμένα το Premium Web Builder και το PowerWebBuilder, είναι εφαρμογές που είναι γεμάτες με λειτουργίες που είναι ζωτικής σημασίας και χρήσιμες για την κατασκευή του ιστότοπού σας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτών των δημιουργών ιστότοπων είναι μια συλλογή εκατοντάδων δωρεάν προτύπων ιστότοπου που είναι έτοιμα για χρήση από τον πελάτη όποτε χρειαστεί..
Αλλά προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δωρεάν πρότυπα για τον ιστότοπό σας, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.


Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Premium Web Builder στον ιστότοπό μου?

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας InMotion συνδυάζονται με μια δωρεάν εφαρμογή Premium Web Builder. Ωστόσο, το λογισμικό δεν είναι προεγκατεστημένο με το πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας μέσω του Πίνακα διαχείρισης λογαριασμών της AMP.
Για να εγκαταστήσετε το Premium Web Builder, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

 •  Το πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε στον Πίνακα διαχείρισης λογαριασμού (AMP).
 •  Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Εγκατάσταση δημοφιλούς λογισμικού”.
 •  Στην επόμενη σελίδα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Install Premium Web Builder” κάνοντας κλικ πάνω του.
 •  Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Request Website Builder” και μετά εισαγάγετε το όνομα του τομέα στον οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε το Premium Web Builder και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Next”.
 •  Εάν εγκαθιστάτε τον πρώτο σας λογαριασμό Premium Web Builder, πρέπει να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες προτού κάνετε κλικ στο κουμπί “Υποβολή”. Ωστόσο, εάν εγκαθιστάτε έναν επιπλέον λογαριασμό δημιουργού ιστού, πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 12 $ ανά τομέα ανά έτος για την πρόσθετη άδεια.
 •  Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Υποβολή” ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης και θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Premium Web Builder στον τομέα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Περιμένετε το μήνυμα επιβεβαίωσης εγκατάστασης και, στη συνέχεια, μόλις λάβετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα για να συνδεθείτε στο Premium Website Builder κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο σύνδεσης και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο.

Μπορώ να επιλέξω οποιοδήποτε πρότυπο για όλους τους ιστότοπους που δημιουργώ?

Ως κάτοχος του ιστότοπου με εγκατεστημένο το Web Builder, είτε το Premium Web Builder είτε το PowerWebBuilder, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500 δωρεάν πρότυπα που μπορείτε να βρείτε στη συλλογή του Web Builder. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρότυπο που ταιριάζει καλά και να ταιριάζει με τον τύπο του ιστότοπου που δημιουργείτε και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ο ιστότοπός σας.

Ποια οδηγία πρέπει να ακολουθήσω για την επιλογή προτύπων ιστότοπου?

Αν και η επιλογή προτύπων ιστότοπου είναι θέμα δικής σας γεύσης και διάθεσης, είναι πάντα χρήσιμο για τον ιστότοπό σας να έχει ένα πρότυπο που να ταιριάζει καλά με τον τύπο, την υπηρεσία και το προϊόν του ιστότοπού σας, καθώς και τη γεύση των μελλοντικών επισκεπτών του ιστότοπού σας.

Η πρώτη οδηγία για την επιλογή του προτιμώμενου προτύπου πρέπει να είναι ο τύπος του ιστότοπου που δημιουργείτε. Συνήθως, η εφαρμογή δημιουργίας ιστού σας βοηθάει σε αυτήν την εργασία. Μόλις ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε τον τύπο ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε, είτε πρόκειται για κανονικό ιστότοπο, γκαλερί φωτογραφιών ή ιστολόγιο. Μόλις επιλεγεί η επιλογή, το Builder θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες και θα προτείνει πολλές σελίδες με λειτουργίες και λειτουργικές προεπιλογές που μπορεί να θέλετε για τον ιστότοπό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι ή δεν σας αρέσουν οι επιλογές που παρουσιάζονται, μπορείτε απλώς να επιλέξετε μία και στη συνέχεια να την αλλάξετε αργότερα. Αφού κάνετε την προτιμώμενη επιλογή, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά της σελίδας.
Για να επιλέξετε ένα πρότυπο, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα σχεδίασης κάνοντας κλικ στο κουμπί σχεδίασης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γραμμή εργαλείων. Στη σελίδα σχεδίασης, θα βρείτε έναν αριθμό προτύπων που είναι προσαρμόσιμα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι αναζήτησης προτύπων:

 •  Το ένα είναι μέσω του τύπου κατηγορίας, όπου μπορείτε να επιλέξετε πρότυπα που ταιριάζουν με την κατηγορία που μπορείτε να βρείτε στο αναπτυσσόμενο μενού.
 •  Το δεύτερο είναι μέσω της μεθόδου αναζήτησης, όπου κάνετε αναζήτηση σε πρότυπα χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά για συγκεκριμένους τύπους προτύπων. και
 •  Περιηγηθείτε χειροκίνητα στα πρότυπα ανά σελίδα, τα οποία μπορεί να καταναλώνουν χρόνο αλλά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά.
 • Μόλις μπορέσετε να επιλέξετε το πρότυπο που προτιμάτε, απλώς επιλέξτε το κάνοντας κλικ πάνω του.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map