In-Depth Review On The Shopkeeper – Responsive WordPress Θέμα

Η επιλογή ενός θέματος WordPress για το ανερχόμενο διαδικτυακό σας κατάστημα δεν είναι πάντα εύκολο. Τα χρήματα συμμετέχουν σχεδόν πάντα στη διαδικασία, οπότε πρέπει να λάβετε τη σωστή απόφαση και να αποφύγετε να κολλήσετε με ένα θέμα που δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας ή αυτό που καθιστά δύσκολο για τους πελάτες σας να αγοράσουν προϊόντα από εσάς και γρήγορα. Δεν θα γίνει πιο εύκολο όταν περιηγηθείτε σε αγορές θεμάτων όπως το ThemeForest. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα καταπληκτικό – αν όχι το καλύτερο – θεματικό κατάστημα, αλλά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από premium θέματα, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε!


Τυχερός για εσάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση χωρίς να περάσετε από την ταλαιπωρία του Διαδικτύου για αυτό το τέλειο θέμα! Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να μεταφέρετε την υπάρχουσα επιχείρηση ή την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε ένα εκπληκτικό θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου που πρόσφατα τράβηξε την προσοχή μας. Είναι ένα από τα κορυφαία premium θέματα WordPress στην αγορά, με μια σταθερή βάση πελατών που συνεχίζει να αυξάνεται καθώς μιλάμε. Μιλάμε για το Shopkeeper – Responsive WordPress Θέμα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο, premium θέμα WordPress που έχει δημιουργηθεί για να δώσει σε μοναδικές επιχειρήσεις, όπως τη δική σας, το πλεονέκτημα και τη λειτουργία που χρειάζεται για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις.

Σήμερα, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές θέμα και θα εμβαθύνουμε στο σχεδιασμό και τα βασικά χαρακτηριστικά του. Φυσικά, πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλά πράγματα κατά την αγορά ενός θέματος WordPress, οπότε θα συζητήσουμε επίσης τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής ενός θέματος όπως το Shopkeeper. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ακολουθεί μια σε βάθος κριτική για το Shopkeeper – Responsive WordPress Theme!

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όταν ξεκινάτε με ένα καταπληκτικό προϊόν, είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε καταπληκτικά πράγματα. Αυτό συμβαίνει με το Shopkeeper – Responsive WordPress Theme που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι 100% ευαίσθητο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή, με τέλειο σχεδιασμό pixel και πολλές δροσερές λειτουργίες στο κατάστημα για τον χρήστη.

Το Shopkeeper δημιουργήθηκε ειδικά για προγραμματιστές WordPress και ιδιοκτήτες ιστότοπων που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό ιστότοπο για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Δεν είναι μόνο η ιδανική λύση για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς είναι αρκετά ευέλικτη για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων και για την έναρξη ενός νέου έργου. Το θέμα δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε από τον Get Bowtied, μια μικρή αλλά ισχυρή ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών ιστοσελίδων που είναι γνωστοί για τα καινοτόμα και ανταποκρινόμενα θέματα WordPress όπως ο Mr. Tailor, The Retailer, και φυσικά, Shopkeeper.

Όπως αναμενόταν για ένα θέμα που δημιουργήθηκε από το Get Bowtied, ο καταστηματάρχης είναι πλήρως ανταποκρινόμενος και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος, ώστε να μπορείτε να το τροποποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Είναι συμβατό σε μεγάλα προγράμματα περιήγησης, καθώς και σε διάφορες σύγχρονες συσκευές, από υπολογιστές μεγάλης οθόνης έως smartphone και tablet. Έρχεται με πολλά χρήσιμα εργαλεία και επιλογές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ακριβώς όπως το οραματίσατε να είναι. Είναι γεμάτο με πολλά δροσερά εξαρτήματα που σίγουρα θα απολαύσετε στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένων premium plugins που ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο. Είναι όλα όσα χρειάζεστε σε ένα θέμα, όλα συσκευασμένα όμορφα σε ένα εκπληκτικό πακέτο, σε πολύ χαμηλή τιμή 59 $ (για κανονική άδεια).

Σχέδιο

ο Shopkeeper – Responsive WordPress Θέμα διαθέτει απεριόριστες προηγμένες επιλογές θέματος που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια εκπληκτική μορφή για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Αυτό το θέμα είναι ευέλικτο, εύκολο στην προσαρμογή και δεν απαιτεί να μάθετε περίπλοκες δεξιότητες ή γνώσεις κωδικοποίησης. Εν ολίγοις, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπο των ονείρων σας έξω από το κουτί! Το θέμα ενσωματώνεται στο Visual Composer, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και απλοποιώντας περαιτέρω την προσαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τόνους προεγκατεστημένων διατάξεων ή ακόμη και να προσαρμόσετε τη δική σας ώστε να ταιριάζει στην επιθυμητή εμφάνιση και αίσθηση.

Είστε κακομαθημένοι για επιλογή με δροσερά χαρακτηριστικά και επιλογές, καθώς ο καταστηματάρχης είναι πλήρως προσαρμόσιμος από πάνω προς τα κάτω. Μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας από το στυλ της κεφαλίδας, όπου τα μάτια σταματούν πρώτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ κεφαλίδας που προσελκύει την προσοχή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και θα μπορούσε να αξιοποιήσει περαιτέρω την επωνυμία σας. Μπορείτε ακόμη και να καταργήσετε τον περιορισμό και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προκατασκευασμένα στυλ για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται επαγγελματικό και εξορθολογισμένο ή τόσο λεπτομερές όσο θέλετε.

Ο καταστηματάρχης χρησιμοποιεί ευκρινή γραφικά αμφιβληστροειδούς και ανταποκρίνεται πλήρως ώστε να μπορεί να φαίνεται και να λειτουργεί ομαλά σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το θέμα είναι προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές, σε όλες τις πλατφόρμες και σε όλες τις μεθόδους. Αυτό είναι σωστό, οι αγοραστές μπορούν να δουν όλα τα προϊόντα σας σε υψηλή ευκρίνεια, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν – είτε πρόκειται για υπολογιστή, Mac, φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet! Οι πελάτες σας θα απολαύσουν σίγουρα όλα όσα έχετε να προσφέρετε χωρίς να χάσετε ένα ρυθμό!

Βασικά χαρακτηριστικά

Το Shopkeeper – Responsive WordPress Theme είναι ένας θησαυρός ευκαιριών για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να επεκτείνουν την εμβέλεια τους στο διαδίκτυο και θέλουν ένα θέμα που μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα τους να τραβήξουν την προσοχή που τους αξίζει. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτό το θέμα:

 • Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση
 • Ενημερώνεται εύκολα με το Envato Toolkit
 • Πλήρης απόκριση και αμφιβληστροειδής σχεδιασμός
 • Αυτόματες και ΔΩΡΕΑΝ ενημερώσεις διάρκειας ζωής
 • Αξιόπιστη και φιλική υποστήριξη πελατών
 • Ισχυρό πλαίσιο διαχείρισης
 • Προσθέστε το δικό σας λογότυπο
 • Επιλογές πολλαπλών κεφαλίδων
 • Λειτουργικότητα χαρτοφυλακίου
 • Συμπεριλαμβανόμενη διάταξη τοιχοποιίας για την ανατροπή του ιστολογίου σας
 • Απεριόριστα χρώματα και γραμματοσειρές
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη
 • Περιλαμβάνεται παιδικό θέμα

Με όλες τις πιθανές δυνατότητες προσαρμογής που χρειάζεστε, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα και εύκολα το στυλ του καταστηματάρχη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο, να αλλάξετε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα, να δημιουργήσετε τις δικές σας διατάξεις και πολλά άλλα – όλα μέσω του σύνθετου πίνακα διαχείρισης θεμάτων. Το καλύτερο από όλα, δεν θα αγγίξετε ούτε μία γραμμή κώδικα!

Το Shopkeeper – Responsive WordPress Theme έρχεται επίσης γεμάτο με premium plugins όπως τα Visual Composer και Revolution Slider plugins, το καθένα από τα οποία κοστίζει περίπου 46 $. Το τελευταίο σάς επιτρέπει να επισημάνετε απρόσκοπτα τα καλύτερα και τα νέα προϊόντα και / ή τις προσφορές σας με ελκυστικό και εύκολο τρόπο. Και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το θέμα είναι έτοιμο για μετάφραση, με υποστήριξη για πολλές γλώσσες. Όλα αυτά χάρη στην προσθήκη WPML, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν εύκολα τα προϊόντα τους παγκοσμίως.

Ο καταστηματάρχης, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι πλήρως συμβατό με το ολοένα και πιο δημοφιλές και ισχυρό plugin WooCommerce eCommerce που σας επιτρέπει να εμπορεύεστε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο που μπορούν να αποσταλούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό το πρόσθετο καθιστά επίσης τη διαδικασία αγορών, whpg και επικοινωνίας ομαλή και εύκολη τόσο για τον πωλητή όσο και για τον πελάτη. Ακόμη και η διαχείριση του αποθέματος, η παρακολούθηση παραγγελιών και η καταλογογράφηση γίνεται απλή με αυτό το εργαλείο. Εκτός από αυτά, ο καταστηματάρχης διαθέτει όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό, καθιερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνει την εμπειρία αγορών ομαλή και επαγγελματική.

Υπέρ και κατά

Το WordPress είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και πλατφόρμα blogging. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια ιστότοποι που υποστηρίζονται από αυτήν την πλατφόρμα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει γίνει εξαιρετικά ισχυρό και ευέλικτο. Αλλά με περισσότερους χρήστες έρχονται ακόμη περισσότερες επιλογές θέματος για να διαλέξετε. Για έναν χρήστη του WordPress που αναζητά το τέλειο θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην επωνυμία του, αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση! Δεδομένου ότι έχετε επιλέξει το Shopkeeper – Responsive WordPress Theme ως το ιδανικό σας θέμα, θα πρέπει να έχετε υπόψη τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα προτού αποφασίσετε να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί “Αγορά τώρα”.

Πλεονεκτήματα
 • Premium θέματα όπως το Shopkeeper ενημερώνεται τακτικά και πιο συχνά από ένα δωρεάν θέμα, οπότε ο ιστότοπός σας είναι πάντα ισοδύναμος με την τελευταία έκδοση του WordPress και προστατεύεται από οποιοδήποτε πρόβλημα ασφαλείας.
 • Ο καταστηματάρχης έχει τόνους προεγκατεστημένων διατάξεων και έχει την επιλογή να σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τη δική σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ορίσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας εκτός από δεκάδες χιλιάδες ιστότοπους εκεί έξω.
 • Τα περισσότερα premium θέματα όπως το Shopkeeper συνοδεύονται από λεπτομερή τεκμηρίωση, εξηγώντας πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Αυτό είναι λιγότερο κοινό με δωρεάν θέματα WordPress.
 • Το Get Bowtied προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη στους θεματικούς χρήστες, με συνδυασμό ενός συστήματος φόρουμ, ζωντανής συνομιλίας και συστήματος έκδοσης εισιτηρίων μέσω email. Το δωρεάν θέμα συνήθως δεν έχει συνεχή υποστήριξη και συνήθως έχει μόνο ένα φόρουμ κοινότητας, το οποίο μπορεί να μην είναι αρκετό για ορισμένους.
Μειονεκτήματα
 • Θα πρέπει να επενδύσετε οπουδήποτε μεταξύ 30 $ και 300 $ σε ένα premium θέμα WordPress.
 • Premium θέματα όπως το Shopkeeper έρχονται με το δικό τους προσαρμοσμένο πλαίσιο διαχειριστή με διάφορες ρυθμίσεις προσαρμογής, οι οποίες μπορεί να κατακλύσουν τους αρχάριους και μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να μάθουν και να ρυθμίσουν.
 • Ορισμένα premium θέματα WordPress έχουν πολλές ανεπιθύμητες λειτουργίες (π.χ. πρόσθετα, επιπλέον δέρματα) που συχνά φουσκώνουν το πακέτο. Ενώ αυτό κάνει ένα θέμα ευέλικτο, ορισμένα θέματα μπορεί να έρχονται με πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες.

Στο τέλος της ημέρας, η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα θέμα – είτε είναι premium είτε δωρεάν – είναι η ποιότητα και η φροντίδα που συνοδεύει. Η ποιότητα του κώδικα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και της ταχύτητας της σελίδας. Η Get Bowtied προφανώς έλαβε υπόψη αυτά τα πράγματα, δεδομένου ότι πολλοί πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την αγορά αυτού του θέματος, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες στρέφονται σε αυτό για όλες τις ανάγκες της επωνυμίας τους. Ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσετε την ποιότητά του είναι να διαβάσετε τι λένε οι χρήστες. Το φόρουμ της κοινότητας είναι το καλύτερο μέρος για να μάθετε για κάθε είδους ζητήματα που είχαν οι χρήστες με αυτό το θέμα και πόσο ανταποκρινόμαστε στην επίλυση αυτών των προγραμματιστών θέματος.

Τελική ετυμηγορία

Εάν είστε αρχάριος που δεν είναι σίγουρος από πού να ξεκινήσετε ή ένας έμπειρος επιχειρηματίας που θέλει να δώσει μια ευκαιρία στα θέματα του WordPress, τότε το Shopkeeper – Responsive WordPress Θέμα είναι σίγουρα μια έξυπνη επιλογή. Είναι πολύ ευέλικτο, με πλούσιες λειτουργίες και κομψή λειτουργικότητα που δεν υπάρχει πάντα με άλλα premium θέματα eCommerce WordPress. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι το θέμα έρχεται με υπέροχα σχέδια και εκτεταμένη υποστήριξη πελατών. Η αποστολή ελευθερίας που παρέχει αυτό το θέμα είναι απλώς καταπληκτική, βοηθώντας σας να ανεβείτε ψηλά στην ανταγωνιστική διαδικτυακή αγορά.

Δεν έχει σημασία τι είδος προϊόντος ή υπηρεσίας θέλετε να αγοράσετε και να πουλήσετε στο διαδίκτυο. Με τον καταστηματάρχη, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα ένα διαδικτυακό κατάστημα που δεν θα φαίνεται μόνο επαγγελματικό και ενημερωμένο, αλλά και αυτό που προορίζεται επίσης για επιτυχία. Είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο χωρίς προβλήματα στα καλύτερά του!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map