Αναθεώρηση GoDaddy

Έτσι, αυτήν τη στιγμή σκέφτεστε το GoDaddy ως επιλογή για τον πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστού.


Ίσως ελπίζετε ακόμη ότι, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του GoDaddy, θα έχετε την ίδια τύχη με τον Walter στο Superbowl 2013 του GoDaddy, όπου φίλησε τον Bar Rafaeli, χαχαχα…

Τουλάχιστον με τις υπόλοιπες δυνατότητες του GoDaddy, μπορείτε να έχετε πολύ ρεαλιστικές και θετικές προσδοκίες – απλά όχι ότι ένας.

Τελικά, το GoDaddy είναι μια υπηρεσία που είναι στην πράξη να παρέχει στους πελάτες της ελκυστική φιλοξενία ιστοσελίδων με πολλές δυνατότητες. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για άτομα που είναι αρχάριοι ή έμπειροι επαγγελματίες ιστότοπων.

Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τη σωστή απόφαση σχετικά με τις ανάγκες φιλοξενίας ιστού, παρακάτω είναι μια επισκόπηση του GoDaddy και τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

GoDaddy και Web Hosting – Ένας παίκτης του κλάδου

Η GoDaddy υπήρξε εξέχων παίκτης στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Με τα χρόνια, μπόρεσε να συγκεντρώσει περισσότερους από 13 εκατομμύρια πελάτες λόγω της συνεπούς εξυπηρέτησης πελατών και του εκτεταμένου καταχωρητή ονόματος τομέα. Όσοι συμμετέχουν στο GoDaddy μπορούν να περιμένουν πολλές δυνατότητες, αλλά πάνω απ ‘όλα, η υψηλής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδων σε λογική τιμή είναι η πιο εφαρμόσιμη.

Πώς λειτουργεί το Web Hosting του GoDaddy

Για να προσδιορίσετε εάν μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού είναι συμβατή με τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με το GoDaddy, ο ιστότοπός σας αποθηκεύεται στη συνέχεια στο διακομιστή τους σε ένα μοναδικό DNS. Ο διακομιστής DNS επιτρέπει σε άτομα σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας και να τον βλέπουν. Αφού ολοκληρώσετε τις προκαταρκτικές απαιτήσεις, μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη τον τύπο του πακέτου φιλοξενίας ιστού που χρησιμοποιείτε. Τα πακέτα που προσφέρει το GoDaddy θα είναι διαθέσιμα με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Λάβετε υπόψη ότι όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν web hosting μέσω GoDaddy πρέπει να χρησιμοποιούν είτε Linux είτε windows hosting. Και τα δύο συστήματα είναι καλά, απλώς η επιλογή που κάνετε εξαρτάται από τον σκοπό της ιστοσελίδας σας. Συνολικά, ένα βασικό χαρακτηριστικό του GoDaddy είναι ότι σας παρέχει υπηρεσίες σταθερής ποιότητας και υποστήριξη πελατών καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης πελατών και να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σχεδόν αμέσως.

Επιλογές ταμπλό

Η χρήση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού δεν είναι πάντα εύκολη. Ορισμένες υπηρεσίες έχουν έναν συγχέοντας πίνακα ελέγχου και ταμπλό, καθιστώντας ολόκληρη την εμπειρία σας πολύ πιο απογοητευτική. Ευτυχώς, το GoDaddy προσπαθεί να σας προσφέρει εξαιρετικά λειτουργικές δυνατότητες όταν πρόκειται για τον πίνακα ελέγχου.

Το GoDaddy χρησιμοποιεί το cPanel έκδοση 11.40.1, το οποίο είναι πολύ απλό στη χρήση.

Όλα βασίζονται σε οπτικό περιβάλλον, οπότε απλά κοιτάζοντας το πάνελ, θα μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Επιπλέον, το πλαίσιο είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από το σχέδιό τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ωστόσο, ότι ενώ όλοι διαθέτουν τον πίνακα ελέγχου, δεν έχουν όλα τα προγράμματα όλες τις προηγμένες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε άλλους στον πίνακα ελέγχου. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα οικονομίας έχει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά από το πρόγραμμα premium.

Το μόνο μειονέκτημα όσον αφορά τον πίνακα ελέγχου είναι ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστούν οι δυνατότητες του πίνακα ελέγχου σας, εάν κάνετε αλλαγές. Συνήθως, το τυπικό χρονικό πλαίσιο είναι 24 ώρες.

Ένα ασφαλές σύστημα

Η GoDaddy είναι μια από τις εταιρείες με την υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά την ασφάλεια. Επίσης, σε αντίθεση με άλλους διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων, το GoDaddy δεν αποκαλύπτει το οικονομικό σχέδιο από βασικές δυνατότητες ασφαλείας μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο πιο βασικό επίπεδο.

Όσοι συμμετέχουν στο σχέδιο οικονομίας μπορούν να αναμένουν ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων για λογαριασμούς email και εντοπισμό κελύφους. Με αυτές τις δυνατότητες και άλλες, εάν έχετε λογαριασμό premium, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς ότι ο ιστότοπός σας βρίσκεται σε έναν ασφαλή και διαχειρίσιμο κεντρικό υπολογιστή.

Πολύ φιλικό στο WordPress

Αυτές τις μέρες, εκατομμύρια άνθρωποι στρέφονται στο WordPress για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας τους. Το GoDaddy το αναγνωρίζει και προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση ευκολότερη για εσάς, εάν έχετε λογαριασμό WordPress.

Όσοι διαθέτουν λογαριασμούς WordPress θα διαπιστώσουν ότι το GoDaddy παρέχει αυτόματη εγκατάσταση του προγράμματος. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, θα διαπιστώσετε επίσης ότι όλες οι απαραίτητες λειτουργίες ασφαλείας είναι συνεπείς.

Επομένως, στο τέλος της ημέρας, αυτό σημαίνει λιγότερη δουλειά για εσάς και ευκολότερη στιγμή για την εγκατάσταση του ιστότοπού σας WordPress μέσω του διακομιστή φιλοξενίας ιστού του GoDaddy.

Εξαιρετικά σπάνια διακοπή λειτουργίας

Το Downtime είναι μια σοβαρή ανησυχία για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ιστότοπων, ειδικά όταν πρόκειται για την επιλογή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων με τις οποίες δεν είναι εξοικειωμένοι.

Όσον αφορά το GoDaddy, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το χρόνο διακοπής λειτουργίας, επειδή με αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο ιστότοπός σας θα είναι συνδεδεμένος στο 99,9% του χρόνου, εγγυημένος από αυτούς.

Η διαφορά ενός τοις εκατό οφείλεται σε ατυχίες και άλλα απρόβλεπτα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Αλλά γενικά, το GoDaddy είναι εκεί με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε για τις τιμές, αλλά θα θέλατε αυτό που πρόκειται να διαβάσετε – συνεχίστε λοιπόν.

Το σχέδιο οικονομίας (4,99 $ / μήνα)

Το οικονομικό σχέδιο είναι ιδανικό για άτομα που μόλις ξεκινούν από την έναρξη της δικής τους ιστοσελίδας. Με το πρόγραμμα οικονομίας, μπορείτε να δημιουργήσετε 1 ιστότοπο και να αποκτήσετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης, 100 διευθύνσεις email, έναν δωρεάν τομέα με ετήσιο πρόγραμμα και την επιλογή εγγραφής για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά του ιστότοπου, η οποία είναι μια πληρωμένη επιλογή.

Deluxe πακέτο (5,99 $ / μήνα)

Με το πολυτελές πρόγραμμα, έχετε στη διάθεσή σας απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και 500 διευθύνσεις email. Αυτό το πρόγραμμα συνοδεύεται επίσης από έναν δωρεάν τομέα όταν αγοράζετε ένα ετήσιο πρόγραμμα. Τέλος, υπάρχει επίσης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου εάν επιλέξετε την πληρωμένη επιλογή.

Τελικό σχέδιο (7,99 $ / μήνα)

Τέλος, το απόλυτο σχέδιο είναι εξαιρετικά εκτεταμένο. Με αυτό το πρόγραμμα, έχετε απεριόριστο ιστότοπο, χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, 1.000 διευθύνσεις email, δωρεάν τομέα με ετήσιο πρόγραμμα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου ως επιλογή επί πληρωμή, επεξεργασία 2X και ισχύ με Linux και cPanel, Premium DNS, SSL 1 έτους και πιστοποιητικό για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών και την αύξηση των κατατάξεων αναζήτησης.

Το σχέδιο της επιλογής σας θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας. Τα τελικά σχέδια χρησιμοποιούνται ευρύτερα για επιχειρηματικούς σκοπούς και άτομα που εξετάζουν την επιχειρηματική πλευρά του σχεδιασμού και της διαχείρισης ιστότοπων.

Περίληψη

Συνολικά, το GoDaddy είναι μια πρωταρχική επιλογή είτε για όσους ξεκινούν ή που έχουν μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστότοπων. Όταν πρόκειται για αυτό, το GoDaddy προσφέρει στους πελάτες μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων με λίγα ζητήματα και συνεπή υποστήριξη πελατών όποτε είναι απαραίτητο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map