Αναθεώρηση GoDaddy Web Hosting

Το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής ονόματος domain και πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, κερδίζοντας την 3η θέση στο γράφημα μας. Το GoDaddy θεωρείται ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων στον κόσμο. Ξεκίνησαν το 1997 ως Jomax Technologies που ιδρύθηκε από τον Bob Parsons.


λογότυπο GoDaddy
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
924
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
975
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
951
ΤΙΜΗ
980
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
962
ΠΡΑΣΙΝΟΣ
950
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
948

Αξιόπιστο και ικανό – Αναμφίβολα γνωρίζουν τι κάνουν και θα εκτιμήσετε ότι η υπηρεσία GoDaddy είναι αξιόπιστη και ικανή. Έχουν μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές αναζήτησης τομέα – εάν ένας ιστότοπος που θέλετε να αγοράσετε δεν είναι πλέον διαθέσιμος, το GoDaddy θα το τοποθετήσει σε παραγγελία. Δίνουν επιπλέον μια τεράστια δημοπρασία τομέα όπου τα πιο σύντομα, πιο γρήγορα ονόματα τομέα είναι διαθέσιμα.

Υποστήριξη – Το GoDaddy.com είναι επίσης γνωστό ως μεγάλος αναγνωρισμένος καταχωρητής ονόματος ICANN (στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 από αυτούς που διατηρούνται στενά από το The GoDaddy Group). Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων και να τα υποστηρίζει 24/7, 365 ημέρες το χρόνο. Το GoDaddy παρέχει εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες από τη φιλοξενία ιστότοπων χαμηλού κόστους, την εγγραφή ονόματος, Κατασκευαστής ιστότοπου GoDaddy, σε σοβαρές λύσεις για επιχειρήσεις και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Η GoDaddy ισχυρίζεται ότι δεν χειρίζεται εξωτερικούς συνεργάτες. Διαθέτουν, διαχειρίζονται και υποστηρίζουν τα κέντρα δεδομένων τους, κάτι που επιτρέπει στην εταιρεία να παρέχει στους πελάτες υψηλού επιπέδου προστασία. Μεταξύ των εγκαταστάσεων της GoDaddy είναι το ασφαλές υλικό, προηγμένα συστήματα και τεχνολογίες, ο πλεονασμός του δικτύου, οι εργαζόμενοι υποστήριξης επί τόπου.

Εύχρηστος – Το GoDaddy είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Εγκατάσταση με ένα κλικ πάνω από 150 δωρεάν εφαρμογές διαθέσιμες με το cPanel για Linux και πάνω από 70 δωρεάν εφαρμογές διαθέσιμες με το Parallels Plesk για Windows. Ο διαχειριστής αρχείων, ο τομέας και ο διαχειριστής βάσεων δεδομένων είναι όλοι φανταστικοί. Οι διαδικτυακοί διαχειριστές αρχείων είναι σπάνια ευέλικτοι. Δεν κάνει τα πάντα. Ωστόσο, είναι ελκυστικό για την προσοχή και είναι εξοπλισμένο με περισσότερες από τις τυπικές επιλογές. Σημειώστε ότι ορισμένα πράγματα απαιτούν χρόνο εγκατάστασης. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ολοκαίνουργια βάση δεδομένων, για παράδειγμα, υπάρχει καθυστέρηση που μπορεί να διαρκέσει έως και είκοσι τέσσερις ώρες.

Πίνακας Ελέγχου – Το GoDaddy χρησιμοποιεί το δικό του προσαρμοσμένο backend με στυλ για να το κάνει να φαίνεται πιο μοναδικό και επαγγελματικό. Ένα πράγμα που μας αρέσει είναι ότι ο πίνακας ελέγχου είναι εύκολα προσβάσιμος και ενσωματωμένος στη γενική περιοχή πελατών τους. Υπάρχουν περισσότερες από 200 διαθέσιμες εφαρμογές (όπως WordPress, Joomla !, Drupal, Simple Machines, Zen Cart κ.λπ.). Μαζί με τις συνήθεις επιλογές, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εργαλειοθήκες προγραμματιστή και WordPress Joomla.

Τελευταία απόκτηση – Στις 17 Μαΐου 2016, η GoDaddy ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για την αγορά του FreedomVoice για 42 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Το FreedomVoice είναι πάροχος τηλεφωνικών συστημάτων VoIP που βασίζονται σε σύννεφο και εξυπηρετεί σχεδόν 40.000 πελάτες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ελέγξτε μερικά Κωδικοί προσφοράς GoDaddy εδώ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ λογότυπο GoDaddy ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΙΜΗ 1,00 £ / ΜΗΝΑ

Τεχνικός

 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • 14 εγκαταστάσεις παγκοσμίως
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ 200+ δωρεάν εφαρμογών
 • Πλήρης πλεονασμός δικτύου
 • Ο καλύτερος εξοπλισμός στην κατηγορία για δρομολογητές, τείχη προστασίας και διακομιστές
 • Πλήρως σύστημα παρακολούθησης
 • Πλήρη και σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας
 • Καινοτόμος ασφαλής τεχνολογία που περιορίζει την πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες των κέντρων δεδομένων
 • Πλήρης προστασία λόγω αυτόματης παρακολούθησης email για ανίχνευση και καθαρισμό ιών
 • Αξιόπιστα συστήματα πυροπροστασίας, ανίχνευσης και καταστολής
 • 24/7 προσωπικό ασφαλείας, υπάλληλοι του κέντρου δεδομένων (και οι δύο είναι επί τόπου) και κέντρο λειτουργίας δικτύου.
 • Το GoDaddy μόλις έγινε πολύ μεγάλο, πολύ γρήγορα και ξεχάσει ορισμένα βασικά
 • Μικρή συνολική αποθήκευση email

Υποστήριξη

 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Τηλεφωνική υποστήριξη, με λίγο χρόνο αναμονής
 • Πλούσια βάση γνώσεων
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Ζωντανή συνομιλία Μέσος χρόνος αναμονής: 32 λεπτά
 • Ώρες εργασίας ζωντανής συνομιλίας: 5 π.μ. – 12 μ.μ. MST

Τιμολόγηση

 • Επιστροφή χρημάτων για ετήσια προγράμματα εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την αγορά και εντός 48 ωρών από την αγορά για μηνιαία προγράμματα
 • Ξεκινά από 1,00 £ / μήνα με την έκπτωση μας
 • Δεν βρήκαμε κανένα

Σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Οικονομία
Λουξ
Τελικός
1,00 £ / μήνα3,99 £ / μήνα4,99 £ / μήνα
Αγοράστε το πρόγραμμα ECONOMY τώρα και εξοικονομήστε 50% *Αγοράστε το πακέτο DELUXE τώρα και εξοικονομήστε 50% *Αγοράστε το πρόγραμμα ULTIMATE τώρα και εξοικονομήστε 50% *

Δωρεάν τομέας

Ισχύουν περιορισμοί

Δωρεάν τομέας

Ισχύουν περιορισμοί

Δωρεάν τομέας

Ισχύουν περιορισμοί

1 Ιστότοπος

Απεριόριστος Ιστοσελίδες

Απεριόριστος Ιστοσελίδες

Απεριόριστος εύρος ζώνης

Απεριόριστος εύρος ζώνης

Απεριόριστος εύρος ζώνης

Χώρος δίσκου 100 GB

Απεριόριστος Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος Χώρος στο δισκο

10 βάσεις δεδομένων MySQL (Linux OS)

Βάση δεδομένων MS SQL (λειτουργικό σύστημα Windows)

25 βάσεις δεδομένων MySQL (Linux OS)

Βάση δεδομένων MS SQL 2 (OS Windows)

Απεριόριστος Βάσεις δεδομένων

100 διευθύνσεις email500 διευθύνσεις email1000 διευθύνσεις email
10 μονάδες φωτογραφιών Fotolia®10 μονάδες φωτογραφιών Fotolia®10 μονάδες φωτογραφιών Fotolia®
Premium DNS
Πιστοποιητικό SSL

Ανασκόπηση Backend

Φροντίστε να ελέγξετε τις άλλες κριτικές μας για εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Επισκεφτείτε το SitegroundΕπισκεφτείτε το GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map