Επισκόπηση ασφαλείας του FrontPoint

Γεια, Τζόνι εδώ.


Όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, αυτός ο ιστότοπος αφορούσε πάντα τη φιλοξενία ιστοσελίδων, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Λοιπόν, γιατί γράφω για ένα σύστημα ασφάλειας σπιτιού DIY στον ιστότοπο αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Νομίζω ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία ασφάλειας στο σπίτι και στο «Διαδίκτυο των πραγμάτων» (IOT) είναι πραγματικά δροσερές.

Το 2015, περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού συνδέουν και ελέγχουν συσκευές στα σπίτια μας. Στο πλαίσιο αυτής της επανάστασης, μια νέα φυλή εταιρειών ασφαλείας στο σπίτι έχει φέρει επανάσταση στην ασφάλεια στο σπίτι (συγγνώμη, ADT). Με αυτό είπε, αυτή είναι η κριτική μου για το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι του FrontPoint:

Σύστημα ασφαλείας Frontpoint: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η οικογένεια, η περιουσία και η ασφάλειά σας είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζει να προστατέψετε. Ωστόσο, με την αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας στις περισσότερες περιοχές, η παροχή της απαραίτητης προστασίας μπορεί να είναι μια πρόκληση – εκτός εάν έχετε ένα υψηλής ποιότητας και κορυφαίο σύστημα ασφαλείας…

Η αγορά αυτή τη στιγμή πλημμυρίζεται από συστήματα ασφαλείας, αλλά δεν λειτουργεί το ίδιο κάθε σύστημα. Αν ψάχνετε πραγματικά για ένα οικιακό σύστημα ασφαλείας που αξίζει την επένδυση, τότε τα συστήματα ασφαλείας που προσφέρονται από το Frontpoint είναι η ιδανική λύση. Ακολουθεί μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών του συστήματος, των πλεονεκτημάτων του συστήματος και οποιωνδήποτε άλλων σχετικών προβλημάτων.

Σχετικά με το Frontpoint

Πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε προϊόν, ειδικά σε ένα προϊόν που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για την προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας, είναι πάντα χρήσιμο να κατανοήσετε τον τύπο της εταιρείας από την οποία σκέφτεστε να αγοράσετε. Το Frontpoint είναι σχετικά νέο για την ασφάλεια της κατοικίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ασφαλείας στο σπίτι, καθένας από τους οποίους ήθελε να εφαρμόσει αυτό που νόμιζαν ότι θα ήταν επαναστατικές αλλαγές στον κλάδο της ασφάλειας στο σπίτι. Η επιτυχία του Frontpoint βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά της να παρέχει αποτελεσματική τεχνολογία, εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας και να χτίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία και στο σύστημα.

Τρία κύρια πακέτα εξοπλισμού ασφαλείας για να διαλέξετε

Όταν εξετάζετε την ασφάλεια του Frontpoint, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν τρία βασικά πακέτα εξοπλισμού ασφαλείας για να διαλέξετε.

 • Τυπικό πακέτο: Για επένδυση 99 $ μπορείτε να επιλέξετε το Τυπικό Πακέτο. Το τυπικό πακέτο περιλαμβάνει έναν ασύρματο πίνακα ελέγχου που διαθέτει μια σύνδεση άνω κυψέλης, έναν ασύρματο αισθητήρα κίνησης, ένα τηλεχειριστήριο μπρελόκ, μια πινακίδα αυλής και πέντε αυτοκόλλητα παραθύρων και δύο ασύρματα αισθητήρια πορτών ή παραθύρων.
 • Βελτιωμένο πακέτο: Το Ενισχυμένο Πακέτο κοστίζει 164 $ και με αυτό το σύστημα, θα λάβετε έναν τυπικό πίνακα ελέγχου που περιλαμβάνει μια ανάρτηση κυψέλης, δύο ασύρματα αισθητήρια πόρτας ή παραθύρου, έναν ασύρματο αισθητήρα κίνησης, έναν ανιχνευτή καπνού και θερμότητας, ένα τηλεχειριστήριο μπρελόκ και σήματα αυλής και αυτοκόλλητα παραθύρων.
 • Πακέτο φωτισμού: Το πακέτο φωτισμού κοστίζει 199 $ και περιλαμβάνει τον πιο δημοφιλή εξοπλισμό από τα τυποποιημένα και βελτιωμένα πακέτα, χειριστήρια για δύο φώτα στο σπίτι σας. Με αυτό το σύστημα, έχετε έναν ασύρματο πίνακα ελέγχου με ανερχόμενη σύνδεση κυψέλης, δύο ασύρματα αισθητήρια παραθύρων, έναν αισθητήρα κίνησης, δύο ασύρματα χειριστήρια φωτός, ένα τηλεχειριστήριο μπρελόκ και ένα ναυπηγείο και πέντε αυτοκόλλητα παραθύρων.

Συνολικά, ενώ το κόστος του ίδιου του συστήματος ασφαλείας θα ποικίλλει, αυτά τα πακέτα είναι εφάπαξ επενδύσεις που μπορείτε να αγοράσετε όταν επιλέγετε το σύστημα ασφαλείας του Frontpoint. Εάν το σπίτι σας είναι μεγάλο ή εάν απαιτεί επιπλέον προφυλάξεις ασφαλείας, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε είτε τη βελτιωμένη είτε την ελαφριά έκδοση. Παρακάτω είναι πολλές από τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε κατά την επένδυση σε ένα σύστημα ασφαλείας Frontpoint.

Εξοπλισμός οικιακού αυτοματισμού

Το Frontpoint Security έχει πολλές δυνατότητες, αλλά ένα από τα πιο βολικά για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού είναι το σύστημα και ο εξοπλισμός αυτοματισμού που παρέχει η εταιρεία.

Το σύστημα οικιακού αυτοματισμού είναι μια μορφή τεχνολογίας που σας επιτρέπει να ελέγχετε απομακρυσμένα ό, τι έχει να κάνει με το σπίτι σας, όπως κλειδαριές, πόρτες, θερμοστάτης, φώτα και πολλά άλλα.

Όσοι συμμετέχουν στο Frontpoint Security μπορούν να ελέγχουν συσκευές στο σπίτι τους μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή φορητού υπολογιστή. Με το σύστημα οικιακού αυτοματισμού, όχι μόνο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας προστατεύεται όλο το 24ωρο, αλλά μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τη διαχείριση του σπιτιού σας ενώ βρίσκεστε μακριά.

Υπηρεσίες Geo

Οι υπηρεσίες Geo είναι μια τεχνολογία που δεν παρέχουν πολλές εταιρείες οικιακής ασφάλειας στους πελάτες τους.

Το Frontpoint είναι μοναδικό από αυτή την άποψη και σίγουρα αποδίδει το πλεονέκτημα αυτής της δυνατότητας. Οι υπηρεσίες Geo είναι ένας τύπος τεχνολογίας που σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας με το σπίτι σας. Μέσω του συστήματος, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα «geofence» γύρω από την περιοχή του σπιτιού σας. Αυτή η αόρατη περιοχή που διαμορφώνετε στην εφαρμογή Frontpoint είναι ουσιαστικά μια περιοχή που έχει οριστεί ως απόλυτη ασφάλεια.

Εάν εσείς ή οτιδήποτε περάσετε από το γεωφρακτικό, θα υπερισχύσουν οι κανόνες ασφαλείας που έχετε στη διάθεσή σας. Αυτός ο τύπος ρύθμισης είναι η βέλτιστη δυνατότητα αν θέλετε να βελτιώσετε και να παρακολουθήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Μερικές από τις πιο κοινές ρυθμίσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε με τη Γεωγραφική Υπηρεσία περιλαμβάνουν:

 • Εγγραφή βίντεο
 • Αυτοματισμός θερμοστάτη
 • Ειδοποίηση συναγερμού

Επίσης, το σύστημα γεωγραφικών υπηρεσιών και πολλές από τις εφαρμογές του Frontpoint είναι συμβατές με συσκευές iOS και Android, οπότε ανεξάρτητα από το τι έχετε, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Επιλογές επιτήρησης

Πολύ λίγες εταιρείες ασφαλείας στο σπίτι φτάνουν στο μήκος που κάνει το Frontpoint για την προστασία του σπιτιού σας. Τα περισσότερα συστήματα ασφάλειας στο σπίτι θα παρέχουν τυπικές κάμερες για την παρακολούθηση του σπιτιού σας ενώ βρίσκεστε μακριά.

Το Frontpoint πηγαίνει πάνω και πέρα, παρέχοντας κάμερες που έχουν εξαιρετικά χρήσιμες δυνατότητες, όπως pan-and-tilt. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε ασφάλεια εκτός αλλά εντός των παραμέτρων της ιδιοκτησίας σας, τότε το Frontpoint σας έχει καλύψει με την εξωτερική σειρά φωτογραφικών μηχανών τους.

Πακέτα παρακολούθησης

Η ποικιλομορφία και μια ποικιλία επιλογών είναι πάντα ένα πλεονέκτημα κατά την επιλογή ενός συστήματος ασφάλειας στο σπίτι.

Εκτός από τα πακέτα εξοπλισμού που διαθέτει το Frontpoint, η εταιρεία διαθέτει τρία συστήματα παρακολούθησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε…

 • Παρακολούθηση προστασίας
 • Διαδραστική παρακολούθηση
 • Τελική παρακολούθηση

Καθένα από αυτά τα συστήματα προσφέρει βέλτιστη προστασία, αλλά η κύρια διαφορά μεταξύ των τριών συστημάτων είναι ότι, σε αντίθεση με την Προστασία Προστασίας, η οποία είναι το απλούστερο σύστημα, η Διαδραστική και η απόλυτη παρακολούθηση σας παρέχουν άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με πυρκαγιές και περιβαλλοντικές απειλές.

Θα έχετε επίσης διαθέσιμο ένα σύστημα υποστήριξης για την ασφάλεια ζωής, την επαγγελματική παρακολούθηση που ισχύει 24/7 και πολλές διαδραστικές λειτουργίες, όπως φωτεινά χειριστήρια, απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο, ειδοποιήσεις μέσω email και κειμένου και ειδοποιήσεις συντριβής και συντριβής. Συνολικά, αν ψάχνετε για κάτι πιο προηγμένο από το βασικό σχέδιο παρακολούθησης προστασίας, το Interactive και το Ultimate Monitoring είναι πρώτες επιλογές.

Τιμολόγηση και κίνδυνος

Όταν επιλέγετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, μία από τις πρώτες ιδιότητες που σκέφτονται πολλά άτομα είναι η δομή των τιμών – και δικαίως.

Τα συστήματα οικιακής ασφάλειας είναι μια επένδυση, αλλά εάν πρόκειται να μειώσετε τα χρήματα, τότε μπορείτε επίσης να το κάνετε σε μια εταιρεία με την οποία αισθάνεστε άνετα να εργάζεστε και που σας παρέχει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που αναζητάτε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι. Μπορείτε να περιμένετε τα ακόλουθα όσον αφορά την τιμολόγηση του Frontpoint:

 • Τρία πακέτα είναι διαθέσιμα, ξεκινώντας από 34,99 $ ανά μήνα και έως και 49,99 $ ανά μήνα
 • Υπάρχει μια δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο – οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που παίρνετε, μπορείτε να το επιστρέψετε χωρίς κόστος

Γενικά, ενώ το Frontpoint μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το σκεπτικό πίσω από τη δομή τιμολόγησης.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα ασφαλείας που λειτουργούν σε σταθερά ή ευρυζωνικά, το Frontpoint είναι ένα σύστημα ασφαλείας που είναι εντελώς ασύρματο μέσω της χρήσης κυψελοειδών συστημάτων. Με την ασύρματη τεχνολογία, έχετε ένα βέλτιστο επίπεδο προστασίας, το οποίο αξίζει την ελαφρώς αναβαθμισμένη τιμή. Επιπλέον, όπως προαναφέρθηκε, η εταιρεία προσφέρει μια δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, τότε μπορείτε να επιστρέψετε τον εξοπλισμό και να επιστρέψετε τα χρήματά σας δωρεάν.

Μετά την εγκατάσταση του Frontpoint

Τα συστήματα ασφαλείας του Frontpoint μπορούν να εγκατασταθούν είτε από εσάς είτε από έναν επαγγελματία. Εάν επιλέξετε την επαγγελματική εγκατάσταση, υπάρχει χρέωση.

Εάν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το Frontpoint, η εταιρεία διαθέτει ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό και αυτό είναι οι συνεχείς βελτιώσεις ασφαλείας. Ουσιαστικά, το Frontpoint αναβαθμίζει πάντα τα τεχνολογικά του συστήματα. Για παράδειγμα, οι τρέχοντες πελάτες που χρησιμοποιούν τον πίνακα ελέγχου Simon ST της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση στον πίνακα ελέγχου της οθόνης αφής Qolsys IQ της εταιρείας, ο οποίος τους παρέχει την προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας στο σπίτι.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις συστήματος, η εταιρεία εργάζεται επίσης για την ενημέρωση εξοπλισμού όπως αισθητήρες, κάμερες και πολλά άλλα. Επομένως, με το Frontpoint, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τα πιο πρόσφατα και καλύτερα όταν πρόκειται για ένα σύστημα ασφαλείας.

Τα μειονεκτήματα

Συνολικά, το Frontpoint είναι ο τύπος συστήματος οικιακής ασφάλειας που αποτελεί αξιόλογη επένδυση. Ωστόσο, όπως όλα τα συστήματα ασφαλείας, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε.

 • Ο εξοπλισμός δεν καλύπτεται από εγγύηση διάρκειας ζωής. Αντ ‘αυτού, όλος ο εξοπλισμός έχει περίοδο εγγύησης τριών ετών
 • Εάν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας του Frontpoint από μόνη σας θα μπορούσε να είναι δύσκολη αν δεν έχετε εμπειρία DIY.
 • Η εταιρεία έχει 28 καταγγελίες κατά της Better Business Bureau. Ωστόσο, εάν ρωτήσετε, η εταιρεία θα σας στείλει μια απάντηση και θα εξηγήσει τις περιστάσεις
 • Το FrontPoint είναι μια σχετικά νέα εταιρεία στον κλάδο της εγχώριας ασφάλειας (ιδρύθηκε το 2007)

Η συνολική σύσταση

Συνοψίζοντας – ακόμη και αν δεν έχει τέλειο 10/10, το Frontpoint είναι ένα ποιοτικό σύστημα ασφαλείας και υπηρεσία παρακολούθησης που αξίζει να επενδύσετε.

Γενικά, οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι με το επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας που παρέχει η εταιρεία. Οι τακτικές αναβαθμίσεις, ο εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, η απομακρυσμένη πρόσβαση και η ασύρματη τεχνολογία καθιστούν το Frontpoint ένα σύστημα ασφαλείας που θα προστατεύει το σπίτι σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Επιπλέον, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τη δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο που παρέχει η εταιρεία. Αυτή η ευελιξία και η φροντίδα για τους πελάτες είναι αβάσιμη στον κλάδο, οπότε είναι καλύτερο να το εκμεταλλευτείτε όσο είναι διαθέσιμο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map