Οποιαδήποτε προώθηση / εκπτώσεις στο FatCow Hosting;

Υπάρχουν προσφορές / εκπτώσεις διαθέσιμες για το FatCow αυτήν τη στιγμή?

Ναι: Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να αποκτήσετε το FatCow για 49 $ / έτος μόλις 37,8 $ / έτος (3,15 $ ανά μήνα).


Η έκπτωση είναι ένας μεγάλος παράγοντας, ειδικά για εκείνους που μόλις ξεκινούν τους ιστότοπούς τους. Η FatCow, ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας, προσφέρει τακτικά κωδικούς κουπονιών και εκπτώσεις στους νέους πελάτες μέσω κουπονιού ή κωδικού προσφοράς. Ακολουθεί η λίστα ελέγχου για να λάβετε τον κωδικό προσφοράς και να εφαρμόσετε την έκπτωση στην κανονική τιμή του προγράμματος:

 •  Βρείτε ένα κουπόνι έκπτωσης ή κωδικό προσφοράς μέσω του ιστότοπου της FatCow ή κάποια σελίδα εκπτωτικού κουπονιού.
 •  Μόλις αποκτήσετε τον ειδικό κωδικό, θα βρείτε επίσης έναν σύνδεσμο στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να μεταφερθείτε στη σελίδα μάρκετινγκ της FatCow.
 •  Ελέγξτε ξανά και βεβαιωθείτε ότι η σελίδα ταιριάζει με τον κωδικό έκπτωσης που έχετε
 •  Ολοκληρώστε την κανονική διαδικασία εγγραφής.

Υπάρχει ένας αριθμός παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας που είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας και ένας από αυτούς είναι το FatCow. Η FatCow δραστηριοποιείται σε αυτήν την επιχείρηση από το 1998 και η εταιρεία είχε ως στόχο να προσφέρει μια ξεχωριστή υπηρεσία από τους υπόλοιπους παρόχους στον κλάδο φιλοξενίας.

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει η FatCow. Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, η κοινή χρήση φιλοξενίας καθώς και η εγγραφή τομέα είναι μερικές από τις βασικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιηθούν από το FatCow. Προσφέρει επίσης πολλά πακέτα φιλοξενίας και αυτό περιλαμβάνει το πακέτο Mini Moo που είναι κατάλληλο για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά το κόστος, το πρόγραμμα φιλοξενίας της FatCow είναι σημαντικά χαμηλότερο από τα προγράμματα που προσφέρονται από άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα των λύσεων φιλοξενίας.

Γιατί να επιλέξετε το FatCow για τις ανάγκες φιλοξενίας σας?

Η Fatcow ξεχωρίζει από άλλες εταιρείες ή παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων επειδή προσφέρει αποκλειστικά ή ειδικά πακέτα. Ένα από τα πακέτα πακέτων που προσφέρει η FatCow κοστίζει 44,04 $ ετησίως, αλλά αυτό το ποσό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις άλλες προϋποθέσεις που θέλετε να προστεθείτε στον ιστότοπό σας. Αυτό το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει ήδη απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης, τομείς, γραμματοκιβώτια, βάσεις δεδομένων MySQL και άλλα. Περιέχει επίσης εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε Joomla, WordPress, phpBB και πολλά άλλα σενάρια.

Το FatCow κάνει επίσης εξαιρετικά καλά όταν πρόκειται για ασφάλεια και αξιοπιστία. Διαθέτει κέντρο δεδομένων που κάνει αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή βάση, διαθέτει γεννήτρια ισχύος και εποπτεία δικτύου όλο το εικοσιτετράωρο. Η υποστήριξη πελατών της και οι πολύ πεπειραμένοι τεχνικοί είναι επίσης διαθέσιμοι μέρα και νύχτα, και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω του αριθμού τηλεφώνου χωρίς χρέωση ή δημιουργώντας ένα εισιτήριο υποστήριξης, όποτε προκύψει κάποιο πρόβλημα. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι μια καλή ένδειξη ότι η εταιρεία είναι πιστή στον όρκο της να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες και αξιοπιστία.

Ποιες είναι οι πολλά υποσχόμενες δυνατότητες που περιέχει το πακέτο φιλοξενίας της FatCow?

Εάν ψάχνετε για ένα ισχυρό και γεμάτο περιβάλλον περιβάλλον ή πλατφόρμα για να φιλοξενήσετε τον διαδικτυακό σας ιστότοπο, η FatCow έχει τη λύση για την ανησυχία σας. Παρακάτω είναι η λίστα με μερικές χρήσιμες και πολλά υποσχόμενες δυνατότητες που προσφέρει η FatCow.

 •  Απεριόριστος χώρος στο δίσκο για τις ιστοσελίδες σας
 •  Απεριόριστη χρήση εύρους ζώνης ή κυκλοφορίας
 •  Δυνατότητα φιλοξενίας ορισμένων τομέων σε έναν λογαριασμό
 •  Χρήση του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων χωρίς καμία χρέωση
 •  Απεριόριστος αριθμός λογαριασμών email
 •  Υφιστάμενα και έτοιμα προς χρήση θέματα και πρότυπα
 •  Οδηγός εγκατάστασης προγράμματος Oneclick
 •  Ενσωμάτωση Paypal
 •  Αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή καθημερινής χρήσης
 •  Μεταφορά γραμματέα χωρίς κόστος
 •  Δωρεάν πιστώσεις διαφήμισης και μάρκετινγκ

Ποιες είναι οι διαθέσιμες τιμές φιλοξενίας για το πακέτο φιλοξενίας της FatCow?

Υπάρχουν τρεις κανονικές τιμές προγράμματος φιλοξενίας που προσφέρονται στο Fatcow και ταξινομούνται σύμφωνα με το επιθυμητό χρονικό διάστημα ή περίοδο του πελάτη.

 •  Ο όρος 36 μηνών που χρεώνεται 7,49 $ κάθε μήνα ή 269,64 $ καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου.
 •  Ο όρος 24 μηνών που χρεώνεται 8,49 $ κάθε μήνα ή 203,76 $ καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου.
 •  Ο όρος των 12 μηνών που χρεώνεται 9,49 $ κάθε μήνα ή 113,88 $ για ολόκληρη την περίοδο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν προωθητικές εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου, κωδικοί κουπονιών ή ειδικές προσφορές που παρέχονται συχνά από την FatCow. Αυτές οι εκπτώσεις ή κωδικοί κουπονιών μπορούν να προβληθούν ή να ληφθούν από τον ιστότοπο της FatCow ή ορισμένους διαδικτυακούς ιστότοπους με κουπόνια έκπτωσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map